7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#1303 Hát nagy segítség a suttogás bizony. Nélküle nehezen szúrnám ki a vadászt mert nem tudnám mikor figyeljek.
Késdobást régebben alkalmaztam de inkább csak prédáknál. Mondjuk elég frusztráló tud lenni, mikor mászol fel egy falon és valaki dobókéssel "leránt" a földre és halál :D
Mondjuk a legelső meccs, ami Pienzában volt, ott egyszer sem tudtál elkapni, kár hogy nem videóztam le :P
Ezzel a csatlakozással az a gond, hogy mikor rámegyek a ranked match-re, egyből felurgik 6-7 főre, szal nehezen tudlak behívni manhuntba vagy chest capture-ba, esetleg wantedban van esély, vagy advanced wantedban. Mondjuk egyszer valaki meghívott így manhuntozni és 4en nyomtuk és mind a 4en egy csapatba kerültünk automatikusan minden meccsnél. -
Hoz_Hun #1302 Tegnap kérdeztem tudsz-e valamit erről az új "Templar Grade"-ról. Biztos észrevetted, hogy megjelent egy kis ikon a neved mellett és más játékosoknál is láthatsz ilyet-olyat. Na ez egy új pontozási rendszer, amit gondolom azért vezettek be, mert lassan már nagyon sokan elérték az 50-es szintet és kellet valami újítás. A pontod alapján besorol a templomosok hierarhiájába:
A PIRAMIS
01 - Grand Master
02 - Master
03 - Seneschal
04 - Advisor
05 - Commander
06 - Preceptor
07 - Knight
08 - Warrior
09 - Cleric
10 - Disciple
(értelem szerűen a 10-es a piramis alja, abból vannak a legtöbben)
A kiszámolását nem nagyon értem, de ha jól vettem le akkor hetente változik a rangod az eredményedtől függően. A mérvadó pontszámot pedig a 3 legjobb pontszám átlagából kalkulálja és viszonyítja. Nem vágom hogyan. De nem is nagyon érdekel.
A lényeg hogy 3 különböző rangot kapsz játékmódtól függően; Wanted = Free for All; Alliance = Co-op; Manhunt/Chest Capture = Team
Ebben mindben különböző az adott piramisban elfoglalt helyed és asszem van egy összesített is.
Amennyire tudom, ez nem befolyásol semmit csak azt mutatja ki mennyire kocka. A magas rang nem garantálja a jó játékost.
Amúgy néztem; nálam (de nálad is) a Co-op piramisban benne se vagyunk. Lévén te se én se mentünk még egyet se. :) -
Hoz_Hun #1301 Legközelebb azt próbáljuk ki, hogy mikor rendes játékhoz csatlakoznál (pl ranked-ben) akkor a legfelső opciót választod ki. Akkor asszem nyitsz/nyitok egy publikus játékot és oda be tudsz/tudlak hívni. Aztán majd csatlakoznak mások. Tehát nem privátba toljuk a meccset hanem publikusba. -
Hoz_Hun #1300 Tegnap jó buli volt. :)
Pont mire jöttél sikerült beletanulnom ebbe a suttogás felismerésbe és... nem kis segítsé, azt kell hogy mondjam. Eddig nem ismert mennyiségben sikerült megúsznom wantedben a levadászásomat.
Hiába, azért a smoke bomb/charge kombináció elég ütős, főleg ha ketten vagyunk. Nem is gatyáztál; betáraztál a pisztolyba rendesen :D
Azért próbáld ki a késdobást is, jól használható (megállítja a charge-ot is). -
#1299 Igen, az a női hang az. Ez van multiban is. Oké, igérem nem veszem fel, de lehet megöllek :D -
#1298 Hát valami kezdővel játszhattam, mert egyszer sem tudott megölni. Sőt amikor elsütötte a firecrackert, még akkor is leütöttem xD -
Hoz_Hun #1297 Majd ha fenn találkozunk, akkor menjünk egy privátot aztán légyszi állj közel, hogy jól beazonosíthassam ez a suttogó nagot.
De ne videózd le! :DD -
Hoz_Hun #1296 Szoktam én is stunnolni, nem az a bajom vele, hanem az amikor rajtam csinálják. Ugye én alapból abból indulok ki, hogy mindenki csak szemmel szúrja ki a huntert (mint én). Pláne, mivel néha rámegyek a fókuszra is. Na most azt a "suttogosoknál" nem lehet megtenni.
Tegnap single playereztem és egyik résznél bejött a suttogás. Egész tisztán halottam (persze semmi hunter vagy ilyesmi csak a játékban aláfestés). Női hang szinte lehelve suttog mintha imátkozna (kicsit horror szerű). Gondolom ez van multiban is. -
Hoz_Hun #1295 Haha, hát ki volt az akivel játszottál? Evett, vagy mi? Amikor a tetőn sétált és totál az ellenkező irányba nézett... nem volt iránytűje, vagy nem értem? De a csúcs az mikor High Profileban elkezdett feléd sétálni, totálban a tetőn. Nem nagyon értem mi lelte szegényt.
Remélem rólam nincs videód?!? (nem szeretnék én is ilyen gyökérnek tűnni) -
#1294 Ha valakit érdekel még decemberben tettem fel egy tutorial videót -
#1293 Majd nézd meg a többit is. Ha jó akarsz lenni, akkor jónak kell lenned vadászként és prédaként egyaránt. Fontos a stun, mivel pontot kapsz érte. -
#1292 Jó hogy ti ketten életben tartjátok a fórumot :D -
Hoz_Hun #1291 Azokat még nem volt időm megnézni. Biztos jók azok is. :)
Ezt a videót is csak találomra böktem ki oldalról. De még nem láttam korábban és nagyon tetszik. Kár hogy a Hellequin nincs benne.
Azt leszámítva hogy rühellem a stunt az a videó se rossz, főleg a zenéje tetszik. -
Hoz_Hun #1290 Nálam borzasztó halk, nagyon oda kell figyelnem. Lehet nekem is állítanom kéne az erősítőmön. :/
De az is lehet, hogy már öreg vagyok. aaaaagh -
#1289 ez csak egy trailer. Az én videóim nem tetszenek? :( -
#1288 hogy hogy nem hallod a suttogást? Én mindig hallom -
Hoz_Hun #1287 Itt "én NEM hallom meg a suttogást" akart lenni. Természetesen. -
Hoz_Hun #1286 Én nem tudok videózni. 8-ból, jó ha egyszer vagyok első. Inkább második, harmadikra futja. Mondjuk erősen pályafüggő.
Fenn vagyok ezen a youtube-on is, de minek. Azt se tudom hol tudlak a "friends"-be tenni. (HozHun egyébként) -
Hoz_Hun #1285 Na ez tetszett ezt "lájkoltam". :)
Video -
#1284 Kb 20-25 multis, mind első helyezet :) -
Hoz_Hun #1283 Jesszus, hány videód van?! -
Hoz_Hun #1282 Szóval azt akarod mondani, béna vagyok. :D
Na jól van, tőled eltűröm. :)
"Abból is ki lehet szúrni, hogy ki a vadász, hogy pl futva közeledik feléd és elkezd sétálni feléd, na az már egyértelmű hogy ő a vadász."
Na ezt én is ki szoktam szúrni. Meg aki bénán mozog a tömegben. De a gyakorlotabakat nem, mivel én hallom meg a suttogást. -
#1281 Egyébként akit érdekelnek a multis videóim, az megnézhetiőket itt -
#1280 Többször kérdezték már tőlem you tubeon a videóimat látván, hogy honnan tudom ki a vadász. Hát onnan, hogy bejön az a suttogás. Az a női hang. Én is folyamatosan szkennelem a terepet. Így aztán wantedben nemcsak attól nő a pontod, hogy megölöd a célpontodat, hanem attól is, ha le ütöd az, aki rád vadászik. Simán lehet első, második helyezettet elérni.
Abból is ki lehet szúrni, hogy ki a vadász, hogy pl futva közeledik feléd és elkezd sétálni feléd, na az már egyértelmű hogy ő a vadász.
-
Hoz_Hun #1279 Na ja, most jut eszembe; van az a szívdobogás szerűség, amit én továbbra sem hallok sose. Gondolom vannak ilyen élesfülűek. Már olvastam olyat forumozóról, hogy leírta, hogy addig játszott az erősítőjén, mig sikerült azt kihoznia (összes többi hangot meg levette). De hát az ilyen szopogasson kavicsot. Azt se értettem soha, hogy valaki a CS-ben levette a textúrát fehérre a figurákra meg neonszínt húzott a jobb eredmény miatt. pffff -
Hoz_Hun #1278 Sose lépkedek sietve, az szerintem nem is igazi low-profile, az nem természetes viselkedés. Ha minden kötél szakad futok, de akkor úgy is mindegy. Már csak azért sem mert wantedben, amikor csak tehetem mérgezésre törekszem és nagyon óvatosnak kell lenni (csak wantedről beszélek Manhuntnál még jó hogy ki lehet szúrni akárkit, mert a préda másra sem figyel, meg ismerjük a támadót). Ha ugyanannál fordul elő többször, mert egyszer nem érdekel bármin lebukhattam. Legemlékezeteseb egy Harlequin volt, sajnos többször is célpontnak kaptam. Kiszúrt bármit csináltam (mást is). Viszont simán kinyírt bárkit. Nem akarom azt mondani hogy csalt, mert nem nagyon tudo róla, hogy lehet-e egyáltalán. Ilyen szélsőséges esettel nem találkoztam, de vannak olyanok, akik úgy wantedeznek hogy közben folyamatosan szkennelik a környezetüket. Ja és nem használtak Templar Visiont.
El nem tudom képzelni, mennyit kell játszani, hogy így kiszúrjuk a low-profileos támadót wantedben. -
#1277 Hát én is simán kiszúrom low profilban. Mit gondolsz mért tudtam ezt a sok stunt felvenni? :D bár nem is csoda, több mint 300 meccsen vagyok túl. Észre lehet venni amikor sietve lépked feléd. -
Hoz_Hun #1276 Wanteden néha találkozok olyan vademberrel, akinek hátul is szeme nőtt. Simán kiszúr low-profile-ban tömegben és nem egyszer.
Az kicsit idegesít hogy halál után 80% ugyan azt kapjuk vadésznak (na meg prédának is). -
Hoz_Hun #1275 De a counter kill-t vagy stunt még most se tudom, hogy csinálják. Feltételezem az animáció megindulása után nyomja meg a gombot. Még kezdő szinteken láttam olyat hogy a kill-t ténylegesen megálították, de kb 15 szintől soha. A counter kill-t az gyakori. Főleg ha én akarok stunolni egy reflexembert (vagy jobb a netkapcsolata). -
Hoz_Hun #1274 Nem jobb csak muszáj néha.
De úgy is lehetne hivni: "Az Alázás"
Amikor, mondjuk úgy, a piac közepén Piedone fülest adsz az ellennek aztán seggbe rúgod,... na az azért elég megalázó.
-
#1273 Amikor préda vagy, akkor nem tudsz ölni, csak leütni a vadászt, aki meg akar téged ölni. -
#1272 ezt én csináltam -
#1271 Ez a stunolás mért jobb az ölésnél? -
Hoz_Hun #1270 Szép is lenne ha ez így működne. Jól összevágták. Nálam 9-ből jó ha egyszer bejön a stun. A nekifutásból simán lestunnolás meg soha! Persze alacson szinten jól működik, de mire elérik az emberek az 50-et reflexet növesztenek. És mint tudjuk a "Kill" gomb übereli a "Stun" gombot. -
Hoz_Hun #1269 Ahogy mondod. De a Codex kiadás amúgy is jobb. -
#1268 Kétlem... Az nem csak Amerikában volt? -
syberia2 #1267 Collectors edition(Nem a CODEX!) kapható itthon? -
#1266 Na egy kis Stun gyűjtemény -
#1265 ja csak méreg drágán lehet megvenni őket. Én nem is tudok licitálni rájuk, mert Magyarországra nem "küld" az eladó Pedig csak a kód kéne, amit e mailben át tudna küldeni... -
Hoz_Hun #1264 Hmmm, akkor biztos valamihez hozzá adták külön. Mint pl a Dragon Age-ben benne volt a Mass Effect BD armor kód, vagy már nem tudom mihez kaptam egy Avatar játék kodot (azt sose használtam fel).