7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Azért nem tettem bele, mert mikor felülről mutatott (volna) téged hogy rám ugrasz, nem lehetett téged látni, csak a sötét eget. Így kissé hülyén mutat hogy ott állok berogyasztott térdekkel, várva h rám ugorj :)

De egy másik alkalommal egy háztetőről ugrazs majd rám, ott látszódni fogsz :)
  • Hoz_Hun
    Láttam. :)
    Meg a pados is benne van. Az az egyik kedvenc killem kár hogy ritka. Mikora kurtizán megemeli az áldozat állát aztán nyissz. A másik meg a Hellequin gyilkolása, mikor terpeszben átugrik az áldozat feje felett, közben mellbeszúrja és végül a seggével ellöki. :D
    Kár hogy az a Harlequnes toronyugrás nem került bele. Mondjuk nem nagyon illet volna oda.
  • CroftManor
    ja, csak a vége el lett csúszva hanggal. És nem vettem észre :S
    Na mindegy, még feltöltöm a Harlequines videót is, aztán befejeztem egy időre a videózást. Amúgyis szar minőségűek, mert SD.
    Te is belekerültél, rád ugrottam a pienza toronyról xD (meg még egy párszor)
  • Hoz_Hun
    Épp megtaláltam a youtube-on. Szerintem jó lett. :)
  • CroftManor
    Hát feltettem a kill montage vidit.. de sztem annyira nem lett jó :(
  • CroftManor
    9 után érek haza melóból. Nekem is olyan van :) nagy könyedséget jelentene ha nem kéne irogatni.
  • Hoz_Hun
    Lehet nem pont 9-kor leszek, hanem késöbb. Játszál csak, aztán majd megyek.
    Közben rájöttem, hogy van mikrofonos fülesem. XBox360 Elit-em van és ahhoz adtak, csak ott van benne a dobozban. Ha muszáj beüzemelem, de akkor is csak halkan tudok beszélni, mert a család (feleség, két gyerek) már alszik olyankor.
  • CroftManor
    igen 10 kill, de egy párszor kinyirtak :D na lehet h holnap felteszem, de ha lesz jobb ahol elsö leszek, akkor azt. Ezen a zenén meg még gondolkodok.
  • Hoz_Hun
    Amit együtt játszottunk? Lehet hogy másodikok lettünk, de ha jól emlékszem kiemelkedően szerepeltél, valami 10 kill-ed is volt. Jók voltak az ellenfelek. Azt nyugodtan felteheted.
  • CroftManor
    egyébként tegnap sikerült felvenni egy manhunt harlequin párost, de sajna csak második lettem.
  • CroftManor
    hát azért akarok felvenni manhuntos-hrlquines vidit, mert akkor én is az lehetek.
  • Hoz_Hun
    Persze.
    A Harlequinnel az a baj, hogy az csak nekem van meg. Azt hogy vágnád össze? De felőlem mehet.
    Annyiból jó az ilyen, hogy így hatásosan be lehet forgatni a kamerát, hogy jól nézzen ki. Meg gyakran áldozat szemszögéből fasza közelítések vannak.
  • CroftManor
    igen erre én is gondoltam. csak vevő e lennél ilyesmire? :D
    Arra gondoltam h pienzában felmászhatnál arra a magas toronyra és rám ugorhatnál harlequinnel, én meg lennék a kurtizán.
  • Hoz_Hun
    Ha gondolod privátba csinálhatsz egy két beállított Kill-t. Csak a hatás kedvéért. Pl összevágni egy Air assassint: elő körben felveszed áldozatként, ahogy felülről érkezik a gyilkos "te" és bevágod befejezésnek sajáttal. A karaktert meg váltjuk, hogy összeilljenek a videóban, a helyszínt meg pont ugyanott forgatjuk. De nem akarok ötleteket adni. heheh
  • CroftManor
    AC 2 ez jó ötlet, na majd este ha hazaértem melóból, válogatok. este találkozunk multiban :)
  • Hoz_Hun
    Assassin's Creed 2 OST-ről valami? Pl. a Earth szám kb 1:30-tól (ott pont van hangszínben is váltás).
  • CroftManor
    ez jó, csak kissé komor. Olyat akarok, ami olyan pörgősebb és nem komor :)
  • Hoz_Hun
    Jól tudsz zenét választani. De ha mondanom kéne, ütős aláfestő zene nálam az AudioMachine - Akkadian Empire (Avatar trailerje alatt is ez ment). Igaz az csak 1:21.
  • CroftManor
    Tegnap megint jó meccseket nyomtunk xD Ma elkezdtem csinálni a Kill Montage vidimet a Stun Montage után... de nem tudom milyen zenére csináljam meg :S Maximum 2 perces lehet és valami ütősnek kéne lennie. Valakinek ötlet? :D
  • CroftManor
    A smuggler meg azt hitte h majd benyelem a füst bombát...közbe nem :D
  • Hoz_Hun
    Haha, jó volt. A Courtisan irányító emberke nem volt a helyzet magaslatán.
  • GamEszti
    Épp a zenés videókat nézem, azok marhajók! :D
  • CroftManor
    Köszi! Törekszem a minőségre! :) a profilomon megnézheted, ha van még olyan, amit nem láttál.
  • GamEszti
    Nagyon király! Bár nem hiszem, hogy túl sokat fogok játszani a multi résszel :D Nekem valahogy marha bonyolultnak tűnik. Amúgy igen jók a videóid. ^^
  • CroftManor
    Pedig simán le stunnolhatott volna mérgezés előtt. Nagy mázlim volt xD de a tetőn belémrúgott...
  • Hoz_Hun
    Velence? Footpad??? Ááh a leg antibb a számomra. A legjobban utált pálya a legjobban utált karakterrel. Azért végig fogom nézni. :)
    Látszik a Courtizán megmérgezése (ilyen mák mérgezésem is ritkán van). És utánna MEGINT neked rohan!! Mekkora láma. :)
  • CroftManor
    egyébként most már elérhető a videóm.
  • CroftManor
    Tegnap olyan volt, h egy player matchba csatlakoztam, már kiválasztottam a footpadot, meg a képességeket...erre bejön a meccs, egyből kinyírtak xD csak annyit láttam h nyakon szúrtak.
  • Hoz_Hun
    A másik nagyon "szerencsés" esetem tegnapról. Szintén Wanted. Első helyen vagyok, 3 üldöző a nyakamon. Kinyírom a célpontot, közben veszett suttogás. Épp mellettem van az a tetőre felrántós cucc, gondoltam meglépek. Ráugrok, husss fel a tetőre. Landolok a borbély mellett, aki éppen lefele néz fölötte a piros B-betű. Na gondolom MÁK most stunolom. B gomb megnyomom erre lefüggeszkedtem a tetőről. Csávó egyből meglátott és lerúgott. ÁÁáááá.
    Na ja lock-olnom kellett volna, de ki számított erre.
  • Hoz_Hun
    Tegnap, Wanted: közeledek a csávóhoz aki a célpontom volt. Épp Stunnolja a Hellequint. Szépen odamegyek, leszúrom. Hellequin feláll... *ping* vörös pötty a sarokba… "egy új üldözőt kaptál!" Hellequin leszúr... WTF?
    Néha tarthatnának némi minimum távolságot mielőt beadják a célpontot.
  • CroftManor
    Hogy rohadna meg a you tube, pedig az első pél percben megmérgeztem a kurtizánt xD
  • Hoz_Hun
    Asziszem a ranked meccseknél (de lehet pont a másiknál, nem tudom, meg kéne néznem) akik "friends"-ek nem játszhatnak egymás ellen. Amikor az egyik csapatot választ automatikusan berakja a többit is oda, vagy automatikusan csapatot választ nekik.
    Amikor hirtelen felugrik belépés után 7-8-ra az azért van mert ők már ott voltak, csak még nem szinkronizálta le őket a gép. Igen sajna így nehéz. Olyankor lehet csak szólni, mikor áll az 5/6-on vagy 6/6-on.
    A másik lehetőség amit ki kéne majd próbálni, azaz amikor valamelyikünk nyit publikus meccset. Bár sok reményt nem fűznék hozzá, mert ki csatlakozna 2 játékoshoz.
  • CroftManor
    Látom, mert karbantartás van a you tubeon :S addig nézd meg a többi videómat :D
  • GamEszti
    "Videó még nincs feldolgozva" :/
  • CroftManor
    egyébként tettem fel egy új wanted videót
    Csak második lettem, ilyen se fordul elő sűrűn xD
  • Hoz_Hun
    Abstergo logo = Grand Master
    De majd négy hétből összesít és abba számít a heti és ebből átlagol. Még új a dolog, gyanítom hamar romlani fog a rang. Ezen nem is érdemes görcsölni, úgy se marad meg.
    "Ha gondolod, valamikor újra játszhatunk és fel teszlek you tubera :D"
    Isten ments. Játszhatunk, de ne "csövezzünk". :)
  • CroftManor
    nekem abstergo :P
    Ha gondolod, valamikor újra játszhatunk és fel teszlek you tubera :D
  • Hoz_Hun
    Nem, ha megfigyeled sok különböző van. Azt nem tudom, hogy alapfeltétele az 50-es szint vagy sem. Látsz egy jelet a menüben, de elméletileg különbözőek a különböző játékmódokban. Az Absergo jel már azt jelneti kocka vagy (igazándiból nem tudom ám)
    Nekem egy csicsás hatszög. :)
  • Hoz_Hun
    Pienzában te is csak kétszer. :) Először még azt hittem milyen jó vagyok aztán beszivattál a sok stunnal. Hullot is a hajam rendesen. Utánna jobban figyeltem. :)
  • CroftManor
    Én csak annyit vettem észre, hogy a nevem mellett ez szerepel: ilyen
    Én úgy gondolom, hogy akinek ez a jel van a neve mellett, az ugye 50es szinten van, vagy ahhoz közeli szinten. De biztos nem így van xD