7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
    SPOILER

A játéknak több befejzése van?
    Én ezzel találkoztam, de ez nagyon nem tetszett.
  • CroftManor
    Sajnos videókat már nem nagyon fogok feltenni, így is van 25 db multi videóm. Amit max megnéznek 100 vagy 200an. Itt a topikban meg max pár ember. De a meglévő videóimmal is sztem jól át lehet látnia játék mentetét.
  • Hoz_Hun
    Egyetértek.
    A többivel is.
  • elitehun
    Jujugo:
    ratgab:
  • CroftManor
    Köszönöm Jujugo és ratgab :) Én mindig is próbáltam a gameplay videóimmal épiteni a fórumot, hogy legyen miről beszélgetni. Már az AC 2 idején is... Aki szívesen megtekintené a multi videóimat, az továbbra is keresse you tubeon az enhaton profilomat. :)
  • ratgab
    Sajnos ez egy kicsit kényszerpálya, ha figyeled játékmegjelenések előtt a fórumokat (egyáltalán nem jó, de sajnos így van), hogy míg nagyon nincs miről beszélgetni nagy többségben előbb utóbb ellentétekbe futnak az emberek és ebből vita van!

Én nem pártolom egyik felet sem (Croftmanor-Tommygear), azért egyszer kíváncsi lennék a konzolosok mit szólnának, ha egy pc-s mondogatná, hogy ő már játszik a játékkal és ilyen jó olyan jó, meg már rongyossá nyomta (Ők meg csak pár hónap múlva kapnák kézhez).

Tudom hogy a játék téma egy lófasz dolog az élet nagy dolgaihoz képest, de ezt mégis mindig olyan "jól megforgatom a másikban a kést" dolognak érzem mindig, amikor ilyen hsz-ek olvasása után (holott tudom, hogy ez az esetek nagy többségében nem szándékos beszólás: Nem ellened beszélek Croft nehogy félreértsd!!).

Croft: Mivel mi PC-sek még nem tudunk videókat felrakni, játékmenetről beszélgetni, ezért szerintem nyugodtan rakj föl videókat, hogy lássunk valamit a multiból is (Amire már jól egész jól felkészíthetnek ezek a videók)!
  • jujugo
    Állítólag ez a topik a Játékosok fórumában van, de nekem inkább úgy tűnik, mintha Gumiszoba vagy dühöngő lenne: egyesek úgy lehordják, aprítják a másikat, hogy a szemem elkerekedik.

Nem hiszem el, hogy ilyen piszlicsáré, lényegtelen dolgokon kell összeveszni, hogy konzolon mikor jött ki a játék és hogy pc-n még csak ezután fog.

Én is pc párti vagyok és személy szerint én is rendkívül várom az AC:B-ot , de addig is képes vagyok magam lekötni pl. tanulással, vagy azzal, hogy előszedem a másik két részt és kicsit felelevenítem a sztorit. Veszekedés és becsmérlés helyett ezeket ajánlom mindenkinek!

A Játékosok fóruma szerintem eléggé nyilvánvalóan a játékosoké, szóval platformfüggetlenül bárki hozzászólhat.Én személy szerint örülök, hogy videók színesítik a témát, mivel így legalább érdemi diskurzust is lehet folytatni a játékkal kapcsolatban, mert valljuk be őszintén, azért a következőkhöz hasonló hozzászólások nem színesítik éppen a topikot: "Jaj, már alig bírom kivárni, gyere Ezio, ments meg!" vagy "Annyit ülök a gép előtt és várom a játékot, hogy kiújult az aranyerem" stb...

Egyszóval nem értem, hogy miért kell felfújni így egy egyébként nem létező problémát és tönkre vágni vele a fórumot. Jelen esetben úgy érzem, hogy CroftManornak igaza van és tesz azért, hogy kicsit színesebb legyen a fórum.

Ennyit szerettem volna hozzászólni. Többet ezzel nem fogok foglalkozni, mert értelmetlen ezt a dolgot tovább görgetni: a fórum látja majd a kárát.

• CroftManor
    Na az ilyen hozzászólások is növelik a vérnyomást. Azért nincs vagy nem volt a konzolos topikban ACB topik, mert Magyarországon nincs akkorra konzolos tábor. Ez köztudott szerintem.
    Ha esetleg olyat írtam volna, ami vérlázító, akkor elnézést. De nem hiszem h ezért be kéne szólni vagy kiközösíteni. Magáról a játékról kéne beszélgetnünk, nem pedig arról, hogy a konzolosoknak nem telik topikra.

Tommygear, te magad is fellengzős, utálatos tudsz lenni, szal bagoly mondja verébnek, tudod te csak nem ismered el. Én nem fogok vitázni senkivel, akinek kellettek a videóim, az ezek után is megtekinti, akinek meg nem, úgy is jó.
  • Hoz_Hun
    Micsoda parázs vita alakult itt ki.
    Nekem csak egy hozzáfűzni valóm van. Ez a játékosok fóruma. Azaz nem csak a PC-sek fóruma. Itt minden platformos írhat. A játékról kéne szólnia.
  • rayman12
    Egyépként ez már nekem is feltünt, de inkább elsiklotam mellete mert nem volt kedvem egy újabb konfliktushoz (oblivion topicban már volt egy)
  • tommygear
  • mophisto
    CroftManor:
    Én nem vagyok az a kötekedős tipus,ha annyira az lennék belekötöttem volna akármelyik hozzászólásodba,de mégis csak abba a "Szarrá játszom magam"-ba sikerült.
    nincs bajom a konzolokkal igaz világ életembe nem adnák érte pénzt,egyrészt több éve nyomom a pc-s játékokat nehéz lenne átszoknom,másrészt pedig azért nem költök feleslegesen pénzt hogy hamarabb tudjak kockulni.A videókat köszönjük,de te is felfujod kicsit ezt a dolgot hogy az emberek most leszólnak téged.Az offért bocs mindenkitől
  • BIZ0906
    Annyira menő a konzol, hogy topikra nem futotta úúúújj de nagyon sajnállak.
  • tommygear
    fellengzős, utálatos
  • elitehun
    Ez a hozzászólás azért kicsit durva lett...
  • CroftManor
    Az nem menőzés képpen írtam, olvass vissza, előttem szóló kérdezte, hogy vajon a PC-s verzióban is lehet e egymással beszélni. Én meg erre reagáltam. Nem kell úgy felfújni a dolgokat. Én mindig magáról a játékról beszélek, nem pedig arról, hogy a box az menő vagy nem.
  • Atkamon
    Azért kötöttem beléd, mert az összes PC-s emberhez szóló hozzászólásodban ott van valamilyen rejtett módon a menőzésed, hogy te konzolos vagy, és már húderég játszol a játékkal. Amire én reagáltam, az is...
    "Hááát, ez az XBOX sajátossága, hogy lehet beszélgetni, ez annnyiraaa jóó dolog az XBOX-ban, hogy ezt is meg lehet vele csinálni" Meg még 100 ilyen hozzászólásod van, csak eddig nem szóltam rájuk semmit.
  • CroftManor
    Hát ebben a topikban valóban nem, mivel csak én és HozHun tartottuk eddig életben. Nem is nagyon tudtál volna mit beszólni. Az meg ha mondtam valamit, vagy mondok valamit, annak mindig van előzménye. Úgyhogy ha nem kötöttek volna belém akkor én se úgy reagálom le a dolgokat.
  • tommygear
    ebben a topikban nem... tudom hogy régen is gyerekeskesdtél az AC1 topikban
    de ne keresgélj hanem inkább fejezd be az offolást
  • CroftManor
    De ha gondolod, szívesen visszakeresem őket.
  • CroftManor
    Még hogy nem? :D Max már nem emléxel rá.
  • tommygear
    van kismillió a youtubeon
    #1561: ilyen konzolfanboy megnyilvánulásokat utálom, eddig egy rossz szót sem szóltam hozzád
  • CroftManor
    Haggyad, Tommygear mindig is mindenhonnan ki akart közösíteni, csakmert nem vagyok neki szimpatikus. Ennyi.
  • CroftManor
    Nemhogy azt néznéd hogy gameplay videókat szolgáltatok nektek. Ehelyett kitessél a topikból. Állísd le magad.
  • byzhouse
    adják már ki bmeg :S
  • tommygear
    nem közösíti ki senki, de ilyen nyálverés akkor se kell, hogy ő konzolon szétkockulja magát addig míg pc-re kijön
  • Prince23
    ezért még nem kéne "kiközösíteni"

csak jöjjenek a vidik nyugodtan ide, szerintem. Attól még AC B a játék. és a játékmenet is tök ugyanaz, semmi változás nincs. a másikba meg értelmetlen lenne írogatni, mivel sg-n a PC fórumok pörögnek. ennyi :)
  • CroftManor
    Milyen érdekes pont 1 perce kelt a topik.
  • tommygear
    tessék
    szia
  • CroftManor
    Ha meg figyeled a topikot, akkor tudhatnád, hogy már jó rég óta én írom a kommentek többségét.
  • mophisto
    Attól hogy nem irogatok figyelem a topicot,és feleslegesen hülyeségeket nem irogatok...
  • CroftManor
    Egyébként meg ha lejjebb lapozol pár oldalt, akkor láthatod, hogy én szolgáltatom a gameplay videókat a PC-s bandának. Úgyhogy vegyél vissza, köszi.
  • CroftManor
    Lol. Miért pofátlankodok be ide? Talán azért, mert a konzolos topikban NINCS AC brotherhood topik. Talán neked nem kéne ilyeneket írnod, ha nem szoktál járni ebbe a topikba.
  • mophisto
    Én is ugy tudom hogy van Konzolos topic erre a célra,szóval nem kell itt felvágni hogy te szarrá játszod magad,nem is értem mért pofátlankodsz be ide...Még ha normálisan hozzá szólnál a témához....de így... pff
  • Prince23
    Na meg van a megjelenési dátum, március utolsó hetében jön ki, vszeg keddi vagy csütörtöki napon
  • tommygear
    ilyeneket nem kéne, ha jól tudom ez amúgy se konzol topik
  • Atkamon
    Ki hívta a konzol fanboy szolgálatot?
  • CroftManor
    Jó akkor márcsak röpke 1-2 hónapot kell várnod, amíg én szarrá játszom magam a többiekkel ;)
  • Atkamon
    Tényleg? PC-n is! :D
  • CroftManor
    Hát nem tudom.. ez nem a játék sajátossága, hanem az xboxé. Boxon bármikor tudsz beszélni a haveroddal headseten.