7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • destiner13
    ja,akkor úgy már értem, gondolom PC-n is lesz mondjuk voice chat vagy ha nem akkor ott az MSN-n.
  • CroftManor
    Köszi! Xbox live party van és beszélünk egymással headseten játék közben.
  • destiner13
    jó kis vidi, a multin van voice chat is? úgy tűnt és hogy működik?
  • CroftManor
    stun with teamwork
  • xido
    AC2-nek teljesen jó a grafikája..én csak annyit sajnálok benne,hogy a belső terekre nem álltak rá nagyon,mert azok elég hanyagok,akár házon belül,akár kriptákban..
  • Atkamon
    Ja, emrt AC2-nél sokkal jobb volt a graf? Én nem emlékszem ilyesmire :D Annyi változást láttam xboxhoz képest, hogy az anti-aliasing jobb volt PCn.
  • rayman12
    Hát ajánlom nekik hogy ugy legyen mint az Ac2 nél vagyis hogy sokkal jobb a graf pc re. Mosmár enyit megtehetnek.
  • destiner13
    és milyen cuccokra van szükség ehhez a 3D-s látványoz, egy 120 Hz-es monitorra, egy ilyen Nvidia kitre, de videókártya is gondolom új kell, Ati Radeonnal nem megy még akkor se ha a 2 max grafikával fut a gépemen.
  • xido
    szerencsére a mai 3D támogatás valóban a moziban látott verzió szerintem,különben sima 3 megás progival meg lehetne csinálni az egészet bármelyik játéknál:)
  • Hoz_Hun
    Ez meg a másik. Ott az a kép amint egymás felett ven a PC meg az XBox360. Nem sok külömbséget látok. Meg úgy egyálltalán.
    Szerintem csak ezzel próbáljá takarni az aljas üzletpolitikájukat. Rég készek PC-re, a többi csak duma. Minden az eladásokról szól.
  • Hoz_Hun
    Egy kérdés ezzel a 3D-vel kapcsolatban. Ez most olyan mint itt a képen (fekete-fehér), vagy mint a moziban, tehát normál színekkel? Mert így feket-fehérben elég gagyi, 3D ellenére...
  • Atkamon
    Akkor már inkább a grafikai fejlesztéseket kéne kiemelni...
    Itt vannak képek a PC verzióból.
  • elitehun
    Nem, nem éri meg a várakozást. Legalábbis ezért nem, azért éri meg mert ingyen megkapjuk a DLC-ket
  • DarkSector
    fantasztikus....
    te meg veszel nekünk 3-4 monitort, 2-3 vga-t meg egy 3d-s monitort 3dvision-nal.
  • destiner13
    PC játékosok figyelem!!! talán később kapjuk kézhez a saját verziónkat mint a kozolosok ám megéri a várakozás, az Ubisoft azt nyilatkozta, hogy a mi verziónk támogatni fogja a 3D és az Eyefinity technológiákat is. Ám elég nehéz és drága ezekhez beszerzni (főleg a 3d-hez cuccokat)

itt egy link: http://gamepod.hu/hir/assassin_s_creed_brotherhood_pc-re_3d_tamogatassal.html
  • CroftManor
    Köszi, nézd meg a you tubeos profilomat, ott van még egy csomó xD
  • vzajcev
    Jóféle videó,jöhet még
  • Hoz_Hun
    Én XBox360-as vagyok, de úgy tudom a PS3 exkluziv Kopernikusz DLC működik rendesen és ingyenes is. Tehát nem kell hozzá külön kód vagy ilyesmi, vagy ha igen akkor azod van valahol. Olvasd el pontosan mit is kérnek.
  • Samballah
    PS3on tolja valaki? a kopernikusz dlc működik? állitólag ingyenes de ha le akarom huzni az extrák közül akkor kér egy kódot. de a game dobozában nincsen semmiféle kód. original fóliás game volt. :S
  • destiner13
    perverz fojtogatós csöcsörészős doki bácsi !!!
  • CroftManor
    Oká ;) Amúgy tényleg megcsöcsörészi :D Biztos örült neki
  • Hoz_Hun
    Jól van megpróbálhatjuk. :)
    Még nem tudom melyik nap jó, de előtte ide beírom oké?
  • CroftManor
    Jah, 13 Kill összesen :) átlagban 10-12 szokott lenni.
  • CroftManor
    Köszi! :) Minden alkalommal lockolom a targetemet. Mindig a kék kör irányába keresek.
    Egyébként azt az elméletet, amit írtam lejjebb (1441-es hsz) az csak veled tudnám megcsinálni, ha fel akarom venni xD
  • Hoz_Hun
    Most látom csak, hogy "haver" nem is nyírt ki senkit!! Pláne szép munka volt! Néha fogalmam sincs hogy szúrtad ki az ellenfelet. Na majd ha legközelebb összefutunk mehetünk közössen Alliancet. :)
    Like-oltam a videót.
  • rayman12
    Am fasza vid...
  • rayman12
    Eszembe jutott egy elmélet. Mivan hogyha az aszaszinok és a templomosok a mai napig léteznek és ugyanúgy háborúznak. Lehet hogy az aszaszinok felbérelték az ubit hogy csináljanak egy játékot róluk de fikciónak álitsák be azt, csak azért jutott eszembe mert a fimekben (amiket eddig láttam) a templomosok jó emberek voltak, egyedül az Ac be festik le öket korrupt mocskoknak. :D
  • Hoz_Hun
    Ahhoz képest, hogy a kettővel ezelőtti volt az utolsó videód... :D
    Jó lett. Rögtön az elején szépen meg csöcsörészted a Hellequint. :)
  • CroftManor
    Egy kis Alliance
  • elitehun
    Én pont tegnap végeztem azzal :S
    Bár még mindig libabórős vagyok az outro láttán :D
    KIS SPOILER
    Konkrétan annál a résznél amikor a végén beszél a csaj
  • xido
    jaja..1 új szingle küldetés +10 trófea..4 új multi karakter 2 új multi pálya...de inkább adják patchben utólag pc-re,de április utánra ne tegyék emiatt,mert pont leszarom:)
  • Hoz_Hun
    Tuti lesz addig még új DLC. Korábban valami két új karakter emlegettek, meg új játékmódot ami a játékhoz jár (PCs hez, meg konzol újra kiadáshoz). Azokat még előbb ki kell hozni konzolon. Szerintem azon dolgoznak a PCs változat meg már rég kész nekik csak üzlet miatt csúsztatják. Eddig ugyan ingyen etettek minket a DLC-kel, de lassan elkezdik szívni a vérünket attól tartok (konzolosokét).
  • xido
    gyerekek jön amikor jön,de jönni fog...kár addig azon rágódni...

szerencsémre későn érő vagyok és még csak most nyomom a 2.-t,úgyhogy én elvagyok addig:)
  • Prince23
    Hát...áprilisig mindenképp meg kell, hogy jelenjen. De az is lehet hogy további DLC-t tervez a Ubi, és ezért késik Pc-re.
  • Atkamon
    Hát, tavaly ilyenkor az már rég be volt jelentve... Ezért valszeg most később jön.
  • Prince23
    Akkor fog megjelenni a Brotherhood PC-re, amikor megjelent az AC2 arra. ennyi :D
  • Atkamon
    Mint mondtam, még nincs hivatalos dátum, minden, amit láttok, csak találgatás.
  • Pardon22
    Érdekes, mert ezt a dátumot Észak-Amerikára írja. Európára pedig (ha lejjebb görgetsz) márc 26.
    szóval várunk PC-sek, még várhatunk... :(
    http://www.gamefaqs.com szerint feb.22.
  • Hoz_Hun
    Az AC Legacy-ban megjelent egy új bejegyzés vagy mi a Róma szekció 4. fejezetében. Legalább is nekem eddig nem volt ott.