7978

Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Aki egyébként nagyon kipróbálná a multit, annak esetleg felajánlhatom, h nálam kipróbálhatja. :) -
Ja, a 2-nek meg több, mint 1 hónap után jött a warez verzió...
Csak annyira imádom ezt az általánosítgatást.
Az 1-nél a warez verióval nem lehetett Jeruzsálembe belépni, a 2ben meg semmit nem lehetett csinálni, amitől ment a játék... -
Kicsit off de az AC 1 mikor is játszódik? Véletlenül nem 1161-ben?
Csak mert az AC2-ben az egyik feladványony (ami a thruth vidihez kell) találtam bináris számokat amikor kiszámoltam és ha összeadtam őket kijött az 1161 ^^ -
Gát igen hhogy a legelső kicsit működő krekk mikor volt kint ac2-höz pontossan nem emlékszem. :) -
Igen de maga a warez verzió már kint volt egy ideje. Pl az AC 1-nél emléxem február végén volt kint az orosz verzió és hivatalosan csak márciusban jelent meg... -
Warez verzió = Pc verzionak a feltört "ingyenes" változata. Amit általában az ember a netröl szed le torrentel. Nem tom a pontos definícióját :) -
Más is tudja, mert az Assassin 2-nél is egy normális krekkre kellett várni. -
:DD
A mester már csak tudja xD -
Warez verzió = PC verzió? -
Néha meg utána 1-2 héttel. :) -
Hát a warez verziók általában a megjelenés előtt szoktak megjelenni 1-2 héttel -
Én aztán nem számitok rá, én már november óta ezzel tolom. xD -
ratgab #1451 Warez verzióra csak április közepén számíts (ez a DRM keményebb, mint a 2. részé volt)! -
Ha tényleg hamarosan jön akkor nem tom mit csinálok, te jó ég milyen nagy lesz a kísértés :S
A legjobb talán az lenne ha megjelenésig eltávolitanám az internetkábelt XD -
Hoz_Hun #1449 Warez verzió? Az nem a megjelenéssel együtt kerül ki? Vagy már kilopták? -
Hoz_Hun #1448 Ubisoftnak egy belső hálózata. A játékban kattints az Uplay-re, regisztrálj be és kész. A játék közben kapsz pontokat (pl teljesítetted az első Chaptert kapsz 10 pontot, most csak mondtam valamit). Ezeket a pontokkal meg az Uplay-en elköltheted erre-arra (ruha, felszerelés, mp karakter, ilyesmi). -
Oké, bár ahogy elnéztem elég ritkán vagyunk fent együtt. Amúgy sztem ebben a hónapban fog felpörögni a topik, mert jön a warez verzió :) -
Egy belső Ubisoft-os rendszer.
A játékokban kapott Uplay pontokat költheted el ebben a rendszerben extra tartalmakra.
Sőt még ha jól tudom egyik játék pontjaiból egy a rendszerben szereplő másik játék extráit is megveheted.
Kb mint a Mass effect 2-nél a Cerberus, csak ugye ott minden ingyen volt. -
#1445 Nekem most jött meg a játék PS3-ra. Pontosan mi is ez a Uplay?
-
Hoz_Hun #1444 Akor majd toljuk ketten. :)
Nekem jó a magyar nyelv is nem ragaszkodok az angolhoz. :D -
Hát ez azért elég nehezen kivitelezhető. A társad általában nem ért magyarul... :) én meg úgy ahogy tudok angolul. Ha eleve nem fogtok össze, akkor ezt a technikát nem lehet összehozni... -
Hoz_Hun #1442 Akkor most megint sokan szeretnek. :D
Én eddig összesen egyszer játszottam Alliance-t és mi is nyertünk, bár mi a hagyományos módon. :) -
Tegnap kicsit belekezdtem az Alliance módba is. Hát első körben első helyen végeztem a társammal :D
Amúgy kitaláltunk egy technikát. Ugye mivel három csapat van és mindegyik üldözi a másikat, így azt találtuk ki, hogy megvárjuk szépen míg megérkeznek a mi vadászaink, azokat szépen le stunnoljuk felvátlva, és amíg odaérkeznek az Ő vadászaik, amik egyben a mi prédánk, akkor kinyírjuk Őket xD Így nem kell futkosni utánuk :) -
Hoz_Hun #1440 Mindegyik templar ügynök. Valahol a ruhájukon vagy a felszerelésükön ott is szokott lenni a templar jel. Egy kakukk tojás van csak, aki késöbb átállt az Assassinok oldalára, de ennek a multiplalyer szempontjából nincs jelentősége. -
Hoz_Hun #1439 Nekem is a Hellequin a kedvencem. 40 Ubi pont a feloldása. Én egyből feloldottam, amint lehetett. Szerintem PC-n is így lesz. A két bónusz karakter valószínüleg PC-n is bónusz lesz egy darabig (Harlequin és az Officer). Szerintem azért is nem lett belőlük DLC mert várnak a PCs megjelenésre és majd arra rá pár honapra lesz DLCs figura belőlük (szerintem). -
Hoz_Hun #1438 Il Lupo másnéven Prowler. Igen ő alap és sokak kedvence. Elég jó figura. :) -
Am de, csuklya kötelezö :D -
xido #1436 nyugalom már..cdgalaxis oldalán még mindig márc.25 van..ha változni fog,látni fogod:) -
Ubi mondhatna már egy kiberbaszott PC-s dátumot most már :P -
Jaaaa tényleg, azt én is láttam már :) -
De van egy ien csuklás akinek színtén rejtett pengéje van, nem tom hogy hívják. -
Nem azért de a multiplayer karakterek egytől egyig templomosok nem? Amúgy nem tudtam hogy van egy egyenforma ahogy ki kell nézzenek az aszaszinok XD -
Bocs hogy ilyen hülyét kérdezek de az az assassin kínézetü multi figura alapból benne van? -
A Hellequint ugyanúgy fellehet majd oldani uplay pontoként, mint boxon. -
Sztem inkább az a kérdés, hogy a Harlequin benne lesz e ingyen a pc-s verzióban. -
Lowosan #1428 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a játék végével kapcsolatban, mert nem teljesen értettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért kényszerítik Desmondot, hogy ölje meg Lucyt?
Köszi előre is a válaszokat! -
Mint multis karaktert... Érdekes lenne single-ben skinnek... Női karakter, aztán megszólal Ezio hangján... :D -
Igen tudom hogy PC-n is lesz Uplay (már a 2-ben is volt) csak az a kérdés hogy a Hellequint mint multis karaktert lehet feloldani vagy mint single player-ben használható Skint -
Szerintem PC-re megkapjuk az össes DLC-t, illetve PC-n is lesz UPlay, amivel majd fel tudod oldani a Hellequint. -
Illetve remélem hogy nem csak egy skin hanem multis karakter? Vagy PC-re megkapjuk alapból mint a DLC-ket?