7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Aki egyébként nagyon kipróbálná a multit, annak esetleg felajánlhatom, h nálam kipróbálhatja. :)
  • Atkamon
    Ja, a 2-nek meg több, mint 1 hónap után jött a warez verzió...
    Csak annyira imádom ezt az általánosítgatást.

Az 1-nél a warez verióval nem lehetett Jeruzsálembe belépni, a 2ben meg semmit nem lehetett csinálni, amitől ment a játék...
  • elitehun
    Kicsit off de az AC 1 mikor is játszódik? Véletlenül nem 1161-ben?
    Csak mert az AC2-ben az egyik feladványony (ami a thruth vidihez kell) találtam bináris számokat amikor kiszámoltam és ha összeadtam őket kijött az 1161 ^^
  • DarkSector
    Gát igen hhogy a legelső kicsit működő krekk mikor volt kint ac2-höz pontossan nem emlékszem. :)
  • CroftManor
    Igen de maga a warez verzió már kint volt egy ideje. Pl az AC 1-nél emléxem február végén volt kint az orosz verzió és hivatalosan csak márciusban jelent meg...
  • rayman12
    Warez verzió = Pc verzionak a feltört "ingyenes" változata. Amit általában az ember a netröl szed le torrentel. Nem tom a pontos definícióját :)
  • DarkSector
    Más is tudja, mert az Assassin 2-nél is egy normális krekkre kellett várni.
  • szabii98
    :DD
    A mester már csak tudja xD
  • Atkamon
    Warez verzió = PC verzió?
  • DarkSector
    Néha meg utána 1-2 héttel. :)
  • CroftManor
    Hát a warez verziók általában a megjelenés előtt szoktak megjelenni 1-2 héttel
  • CroftManor
    Én aztán nem számitok rá, én már november óta ezzel tolom. xD
  • ratgab
    Warez verzióra csak április közepén számíts (ez a DRM keményebb, mint a 2. részé volt)!
  • elitehun
    Ha tényleg hamarosan jön akkor nem tom mit csinálok, te jó ég milyen nagy lesz a kísértés :S
    A legjobb talán az lenne ha megjelenésig eltávolitanám az internetkábelt XD
  • Hoz_Hun
    Warez verzió? Az nem a megjelenéssel együtt kerül ki? Vagy már kilopták?
  • Hoz_Hun
    Ubisoftnak egy belső hálózata. A játékban kattints az Uplay-re, regisztrálj be és kész. A játék közben kapsz pontokat (pl teljesítetted az első Chaptert kapsz 10 pontot, most csak mondtam valamit). Ezeket a pontokkal meg az Uplay-en elköltheted erre-arra (ruha, felszerelés, mp karakter, ilyesmi).
  • CroftManor
    Oké, bár ahogy elnéztem elég ritkán vagyunk fent együtt. Amúgy sztem ebben a hónapban fog felpörögni a topik, mert jön a warez verzió :)
  • DarkSector
    Egy belső Ubisoft-os rendszer.
    A játékokban kapott Uplay pontokat költheted el ebben a rendszerben extra tartalmakra.
    Sőt még ha jól tudom egyik játék pontjaiból egy a rendszerben szereplő másik játék extráit is megveheted.

Kb mint a Mass effect 2-nél a Cerberus, csak ugye ott minden ingyen volt.
    Nekem most jött meg a játék PS3-ra. Pontosan mi is ez a Uplay?
  • Hoz_Hun
    Akor majd toljuk ketten. :)
    Nekem jó a magyar nyelv is nem ragaszkodok az angolhoz. :D
  • CroftManor
    Hát ez azért elég nehezen kivitelezhető. A társad általában nem ért magyarul... :) én meg úgy ahogy tudok angolul. Ha eleve nem fogtok össze, akkor ezt a technikát nem lehet összehozni...
  • Hoz_Hun
    Akkor most megint sokan szeretnek. :D
    Én eddig összesen egyszer játszottam Alliance-t és mi is nyertünk, bár mi a hagyományos módon. :)
  • CroftManor
    Tegnap kicsit belekezdtem az Alliance módba is. Hát első körben első helyen végeztem a társammal :D
    Amúgy kitaláltunk egy technikát. Ugye mivel három csapat van és mindegyik üldözi a másikat, így azt találtuk ki, hogy megvárjuk szépen míg megérkeznek a mi vadászaink, azokat szépen le stunnoljuk felvátlva, és amíg odaérkeznek az Ő vadászaik, amik egyben a mi prédánk, akkor kinyírjuk Őket xD Így nem kell futkosni utánuk :)
  • Hoz_Hun
    Mindegyik templar ügynök. Valahol a ruhájukon vagy a felszerelésükön ott is szokott lenni a templar jel. Egy kakukk tojás van csak, aki késöbb átállt az Assassinok oldalára, de ennek a multiplalyer szempontjából nincs jelentősége.
  • Hoz_Hun
    Nekem is a Hellequin a kedvencem. 40 Ubi pont a feloldása. Én egyből feloldottam, amint lehetett. Szerintem PC-n is így lesz. A két bónusz karakter valószínüleg PC-n is bónusz lesz egy darabig (Harlequin és az Officer). Szerintem azért is nem lett belőlük DLC mert várnak a PCs megjelenésre és majd arra rá pár honapra lesz DLCs figura belőlük (szerintem).
  • Hoz_Hun
    Il Lupo másnéven Prowler. Igen ő alap és sokak kedvence. Elég jó figura. :)
  • rayman12
    Am de, csuklya kötelezö :D
  • xido
    nyugalom már..cdgalaxis oldalán még mindig márc.25 van..ha változni fog,látni fogod:)
  • Prince23
    Ubi mondhatna már egy kiberbaszott PC-s dátumot most már :P
  • elitehun
    Jaaaa tényleg, azt én is láttam már :)
  • rayman12
    De van egy ien csuklás akinek színtén rejtett pengéje van, nem tom hogy hívják.
  • elitehun
    Nem azért de a multiplayer karakterek egytől egyig templomosok nem? Amúgy nem tudtam hogy van egy egyenforma ahogy ki kell nézzenek az aszaszinok XD
  • rayman12
    Bocs hogy ilyen hülyét kérdezek de az az assassin kínézetü multi figura alapból benne van?
  • CroftManor
    A Hellequint ugyanúgy fellehet majd oldani uplay pontoként, mint boxon.
  • CroftManor
    Sztem inkább az a kérdés, hogy a Harlequin benne lesz e ingyen a pc-s verzióban.
  • Lowosan
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem a játék végével kapcsolatban, mert nem teljesen értettem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért kényszerítik Desmondot, hogy ölje meg Lucyt?

Köszi előre is a válaszokat!
  • Atkamon
    Mint multis karaktert... Érdekes lenne single-ben skinnek... Női karakter, aztán megszólal Ezio hangján... :D
  • elitehun
    Igen tudom hogy PC-n is lesz Uplay (már a 2-ben is volt) csak az a kérdés hogy a Hellequint mint multis karaktert lehet feloldani vagy mint single player-ben használható Skint
  • Atkamon
    Szerintem PC-re megkapjuk az össes DLC-t, illetve PC-n is lesz UPlay, amivel majd fel tudod oldani a Hellequint.
  • elitehun
    Illetve remélem hogy nem csak egy skin hanem multis karakter? Vagy PC-re megkapjuk alapból mint a DLC-ket?