7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #1623 Tegnap SIKERÜLT linkelnem a Brotherhoodot a Project Legacy-hoz. Pontosabban az UPlay-hez. Beolvastam a mentett állásom és kaptam cuccokat a játékban. A Project Legacy-ban pedig beolvasta az Assassinjaim. Itt akár tréningezhetném őket de már mind kiképeztem mesterré a játékban. Viszont most küldhetem őket bevetésre a Legacyban. A megszerzett cuccokat vissza transzferálhatom a játékba, mikor legközelebb fellépek a LIVE-ra, illetve a játékba. Marha jó.
Assassin Guildem
Vállalható küldetések az Assassinjaimnak a Legacyban. A szerzet javakat vissza transzferálhatom a játékba. :)
-
#1622 nekem is megvan az első 2 rész.. a kettő Ezio szoborral :DD -
#1621 Az lehet de én általában szeretem a polcomon sorban látni a részeket pláne ha egy olyan sorozatról van szó amit imádok mint az Assassin's Creed -
#1620 Ha elfogy a boltban jól jön az. -
#1619 március 18-án jelenik meg pc-re! bocs ha volt már -
#1618 Aki előrendeli a játékot, ( pl Steam) az automatikusan a Digital Deluxe verziót fogja megkapni extrákkal.
Én inkább dobozpárti vagyok de gondoltam elmondom
-
#1617 Tetőről leugrani? Túl feltűnő, inkább szerzek néhány szerzetest és közéjük állva megközelítem a futár-t leszúrom és még mielőtt összeesne eltűnök egy AC:B példánnyal :D -
DemonHunterW #1616 Gépigény! -
#1615 Hehe, én is így leszek :D -
Hoz_Hun #1614 Ölsz, lopsz, hátbaszúrsz, tetőről ráugrasz, de megszerzed!! -
#1613 Majd márciusban kell résen lenni, rendelés szerinti sorrendben küldik ki a cuccokat, így aki későn rendel lehet nem kap. Én megszerzem, az biztos! -
Hoz_Hun #1612 Az benne van a multiplayer karakter kártyalapok között. -
#1611 Nekem a harlequin kellene nagyon :( -
Hoz_Hun #1610 Szuper, köszi. Sajnos én sem hiszem, hogy a PCsbe beteszik, de sose lehet tudni. -
#1609 ok, ám nem hiszem, hogy a mi verziónkban benne lesz, de ha igen értesítelek, de jó, hogy azonnal előrendeltem a cs galaxisnál mikor felröppent a hír hogy lehet majd kapni. -
Hoz_Hun #1608 Multiplayer Characters Collectible Trading Cards:
Ebben az idegesít, de rohadtul, hogy a 17 multi karakter közül 16 kártyát adtak ki. És pont a Hellequin (nagy kedvencem) nincs közte. Valószínűleg azért, mert a többi 16 karaktert autómatikusan tartalmazza ez a kiadás, a Hellequint meg unlockolni kell az Uplayen. De akkor is kiadhatták volna.
Ha a PCs-hez mégis kiadják és valakinek nem kell annyira, akkor szívesen megveszem a Hellequin karakter kártyalapot. -
Hoz_Hun #1607 Ez a Codex kiadás, ez van meg nekem is. Eddigi legjobb delux kiadás, amit vettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mind minőségre, mind tartalomra kiváló. -
xido #1606 rendelem is elő,mint a picsa:) -
#1605 Digital Deluxe Edition
2 Exclusive Single-Player Maps: The Trajan Market & The Aqueduct
2 Multiplayer Characters:
The Officer - Death's Finest Ally: Few have seen him. Even fewer have lived to tell about it. Fear is his friend, and Death is his ally.
The Harlequin - The Walking Nightmare: Behind the gaudy costume and twisted smile lies the soul of a merciless Assassin.
1 Ezio Skin - Helmschmied Drachen Armor: Fashioned by the Helmschmied Armory in 1489, only a few sets were completed due to the weight of the metal. Very few men proved strong enough to wear it.
The Original Codex Written by Altaïr: Take a closer look at the history of the Assassins and art of Assassin’s Creed Brotherhood.
Multiplayer Characters Collectible Trading Cards: A set of trading cards featuring all the characters of Assassin's Creed Brotherhood Multiplayer, including their kill moves and biographies.
Map of Rome
Assassin’s Creed Lineage - The Complete Movie: Explore the events that revolve around Ezio’s father, Giovanni Auditore da Firenze, and gain insight on the Assassin’s Creed story and universe.
Making-Of Assassin’s Creed Brotherhood - Behind the Brotherhood: Go behind the scenes with the development team to learn about how the game was made and Ezio’s continuing story.
Game Soundtrack: 22 songs from the original game soundtrack by Jesper Kyd.
Digital Premium Edition content is only available via download -
#1604 Március 17 -
#1603 Annyira utálom, amikor manhuntban mindenki szana-szét rohan, nemhogy összefognának... Mikor leütök egy vadászt, akkor nemhogy odajönne ő is segíteni, nem..! áll egy helyben a körben és várja a halát xD Ezért jó inkább haverokkal játszani, mert ők tudják mi a dolguk. -
#1602 Jaja, ez már hivatalos... Ideje volt. -
#1601 Végső PC-s dátum:
Március 18! -
Hoz_Hun #1600 :D
Fárasztó napom volt na. Mondhatni "le fáradtam". -
#1599 "le DLC-hetők"
Ember ez aztán a kifejezés XD -
Hoz_Hun #1598 Csakhogy volt bővitett kiadás (nekem az van meg). Ez ilyen csökentett, bővitett kiadás. "Da Vinci kiadás" más néven "Pénzlehúzás kiadás". De ha cuccok benne (ahogy remélem) le DLC-hetők, akkor visszaszívom. -
Hoz_Hun #1597 Szerintem:
10 új trófeát = ? (lehet a két templar-os pályáért járt trófea, meg a multis dolgokért)
2 új multiplayer mód = advanced Alliance, chest hunt
4 új multiplayer karaktert = Harlequin, Officer és még 2 akik hamarosan fizetős DLC-k lesznek -
ratgab #1596 Ez mindig így szokott lenni, aki türelmetlen és megjelenéskor veszi, az jobban járna ha később venné meg a bővített kiadást.
Azonban ha mindenki erre várna, akkor nem érné meg nekik bővített kiadást kiadni (sima kiadást nem venné a kutya sem)! -
#1595 nem a legutóbb megjelent részére gondoltak csak hülyén fogalmazta meg a szerkesztő, egyébként Croft, Hoz_Hun is megmondta hogy a da vinci kiadást azoknak a konzolosoknak gyártják akik szolidaritásból nem veszik meg a PC-s verzió megjelenéséig de sztem majd eg kis plussz pénzért biztos le lehet majd tölteni. -
#1594 Mintha azt mondták volna hogy a sorozat utoljára megjelent része ^^ -
#1593 Egyébként most nézem, hogy a Da Vinci kiadás már előrendelhető. Ami tartalmaz 10 új trófeát, egy multiplayer map, 2 új multiplayer mód, 4 új multiplayer karaktert. Na most ugye aki megvette a megjelenéskor, az nyilván nem ad ki érte pénzt. Letölteni külön meg nem lehet majd -
Hoz_Hun #1592 Úgy értik a legutóbbi része (ami megjelent). -
#1591 Hogy értik azt hogy az: Assassins Creed: Brotherhood, avagy a sorozat utolsó része...??? Egy teljesen új sztorit fognak összerakni az AC3ban? Mert hát a Brotherhood vége eléggé folytatás szagú... -
#1590 Először is értelmezni kéne a szöveget, ugyanis a cikkben az áll hogy májusban fogják hivatalosan bejelenteni az AC3-at... -
#1589 Konzolra november, pc-re jövő március. -
Hoz_Hun #1588 Én ha jól vettem ki, akkor ez azt jelnti, hogy májusban jelentik be mikorra várható a AC3. Nem azt hogy akkor jelenik meg. -
#1587 tökéletesen jól érted, ez tavaly is így volt, már mondták a dolgokat a Brotherhoodról amiről akkor még nem is tudtuk, hogy nem a 3. rész lesz. Ezt sem lehet tudni hogy mi én csak feltételezem hogy vmi nagy rész amit majd kiadnak a három szokásos platformra. -
#1586 MIVAN? ha most én jól értem pc re még ki sem jött a brotherhood de már elkezdték késziteni a 3 at? uram isten!! -
#1585 jó hír emberek, az Ubisoft elmondta, hogy mikorra várható az újabb Assassin's creed játék megjelenése és úgy tűnik ez májusban megis fog történni, konzolosok novemberre PC-sek jövő márciusra várják az új játékot. itt egy link -
#1584 Nem, csak ez az egy van. De nyílván ez egy olyan "befejezés", aminek lesz folytatása.