Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
every damn day
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hát hol élsz te?😊 Az egész világ errõl szól😊 Minél több pénzt, minél kevesebb munkával, minél hamarabb. Az élet minden területére igaz ez. Nincs mit ezen csodálkozni😊 Üdv a 21. században😊
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De most is itt van a második rész, még nincs egy éve, hogy kijött, de már bejelentik a következõt...
Racism is a weapon of mass destruction!
grafika nem változik semmit elõreláthatólag, irányítás meg inventory is sanszos hogy amrad amit a 2-ben megszokhattunk..ami plusz: karakterek/fegyverek/helyszínek...
na ezt hívták régen kiegészítõnek 😉
OFF: szóval a témaindító figyelmébe azt ajánlanám, hogy mielõtt megy topikot fikázni, elõtte gondoljon bele, hogy egy kiegnek szükségesebb-e egy új topik, vagy egy teljesen új játéknak (igen, MoH topikos okos hozzászólásodra gondolok) <#vigyor>#vigyor>
every damn day
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy hogy lehet AC-be multit rakni? versen PK vagy mi? 😄 co-op?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ahogy a képen is látható, Ezio mögött több keményarc fejvadász is áll, ami annak köszönhetõ, hogy az idõközben a szakma mestéré vált itáliai srác egy saját testvériséget hozott létre, melynek célja, hogy felvegyék a harcot a templomosokkal. Ezio az ellenség központjában, Rómában akar lecsapni, amihez minden emberére és ügyességére szükség lesz.
A sorozat történetében most elõször kapunk többjátékos üzemmódot is, ahol testreszabhatjuk majd saját bérgyilkosunkat, s meghatározhatjuk, milyen stílusban szeretnénk ölni. További információk valószínûleg az E3-on.
Egyszóval nem fake, megerõsítették. Hamarosan infók... de ahogy a Ubit ismerem, ez még 1 hét...
every damn day
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
every damn day