7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Tegnap SIKERÜLT linkelnem a Brotherhoodot a Project Legacy-hoz. Pontosabban az UPlay-hez. Beolvastam a mentett állásom és kaptam cuccokat a játékban. A Project Legacy-ban pedig beolvasta az Assassinjaim. Itt akár tréningezhetném őket de már mind kiképeztem mesterré a játékban. Viszont most küldhetem őket bevetésre a Legacyban. A megszerzett cuccokat vissza transzferálhatom a játékba, mikor legközelebb fellépek a LIVE-ra, illetve a játékba. Marha jó.

Assassin Guildem

Vállalható küldetések az Assassinjaimnak a Legacyban. A szerzet javakat vissza transzferálhatom a játékba. :)
  • Krisztiam #1622
    nekem is megvan az első 2 rész.. a kettő Ezio szoborral :DD
  • elitehun
    Az lehet de én általában szeretem a polcomon sorban látni a részeket pláne ha egy olyan sorozatról van szó amit imádok mint az Assassin's Creed
  • Kongy
    Ha elfogy a boltban jól jön az.
  • Krisztiam #1619
    március 18-án jelenik meg pc-re! bocs ha volt már
  • elitehun
    Aki előrendeli a játékot, ( pl Steam) az automatikusan a Digital Deluxe verziót fogja megkapni extrákkal.

Én inkább dobozpárti vagyok de gondoltam elmondom
  • elitehun
    Tetőről leugrani? Túl feltűnő, inkább szerzek néhány szerzetest és közéjük állva megközelítem a futár-t leszúrom és még mielőtt összeesne eltűnök egy AC:B példánnyal :D
  • DemonHunterW
    Gépigény!
  • Atkamon
    Hehe, én is így leszek :D
  • Hoz_Hun
    Ölsz, lopsz, hátbaszúrsz, tetőről ráugrasz, de megszerzed!!
  • Kongy
    Majd márciusban kell résen lenni, rendelés szerinti sorrendben küldik ki a cuccokat, így aki későn rendel lehet nem kap. Én megszerzem, az biztos!
  • Hoz_Hun
    Az benne van a multiplayer karakter kártyalapok között.
  • CroftManor
    Nekem a harlequin kellene nagyon :(
  • Hoz_Hun
    Szuper, köszi. Sajnos én sem hiszem, hogy a PCsbe beteszik, de sose lehet tudni.
  • destiner13
    ok, ám nem hiszem, hogy a mi verziónkban benne lesz, de ha igen értesítelek, de jó, hogy azonnal előrendeltem a cs galaxisnál mikor felröppent a hír hogy lehet majd kapni.
  • Hoz_Hun
    Multiplayer Characters Collectible Trading Cards:
    Ebben az idegesít, de rohadtul, hogy a 17 multi karakter közül 16 kártyát adtak ki. És pont a Hellequin (nagy kedvencem) nincs közte. Valószínűleg azért, mert a többi 16 karaktert autómatikusan tartalmazza ez a kiadás, a Hellequint meg unlockolni kell az Uplayen. De akkor is kiadhatták volna.
    Ha a PCs-hez mégis kiadják és valakinek nem kell annyira, akkor szívesen megveszem a Hellequin karakter kártyalapot.
  • Hoz_Hun
    Ez a Codex kiadás, ez van meg nekem is. Eddigi legjobb delux kiadás, amit vettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mind minőségre, mind tartalomra kiváló.
  • xido
    rendelem is elő,mint a picsa:)
  • lolSL
    Digital Deluxe Edition
    2 Exclusive Single-Player Maps: The Trajan Market & The Aqueduct
    2 Multiplayer Characters:
    The Officer - Death's Finest Ally: Few have seen him. Even fewer have lived to tell about it. Fear is his friend, and Death is his ally.
    The Harlequin - The Walking Nightmare: Behind the gaudy costume and twisted smile lies the soul of a merciless Assassin.
    1 Ezio Skin - Helmschmied Drachen Armor: Fashioned by the Helmschmied Armory in 1489, only a few sets were completed due to the weight of the metal. Very few men proved strong enough to wear it.
    The Original Codex Written by Altaïr: Take a closer look at the history of the Assassins and art of Assassin’s Creed Brotherhood.
    Multiplayer Characters Collectible Trading Cards: A set of trading cards featuring all the characters of Assassin's Creed Brotherhood Multiplayer, including their kill moves and biographies.
    Map of Rome
    Assassin’s Creed Lineage - The Complete Movie: Explore the events that revolve around Ezio’s father, Giovanni Auditore da Firenze, and gain insight on the Assassin’s Creed story and universe.
    Making-Of Assassin’s Creed Brotherhood - Behind the Brotherhood: Go behind the scenes with the development team to learn about how the game was made and Ezio’s continuing story.
    Game Soundtrack: 22 songs from the original game soundtrack by Jesper Kyd.
    Digital Premium Edition content is only available via download
  • tommygear
    Március 17
  • CroftManor
    Annyira utálom, amikor manhuntban mindenki szana-szét rohan, nemhogy összefognának... Mikor leütök egy vadászt, akkor nemhogy odajönne ő is segíteni, nem..! áll egy helyben a körben és várja a halát xD Ezért jó inkább haverokkal játszani, mert ők tudják mi a dolguk.
  • Atkamon
    Jaja, ez már hivatalos... Ideje volt.
  • Prince23
    Végső PC-s dátum:

Március 18!
  • Hoz_Hun
    :D
    Fárasztó napom volt na. Mondhatni "le fáradtam".
  • elitehun
    "le DLC-hetők"
    Ember ez aztán a kifejezés XD
  • Hoz_Hun
    Csakhogy volt bővitett kiadás (nekem az van meg). Ez ilyen csökentett, bővitett kiadás. "Da Vinci kiadás" más néven "Pénzlehúzás kiadás". De ha cuccok benne (ahogy remélem) le DLC-hetők, akkor visszaszívom.
  • Hoz_Hun
    Szerintem:
    10 új trófeát = ? (lehet a két templar-os pályáért járt trófea, meg a multis dolgokért)
    2 új multiplayer mód = advanced Alliance, chest hunt
    4 új multiplayer karaktert = Harlequin, Officer és még 2 akik hamarosan fizetős DLC-k lesznek
  • ratgab
    Ez mindig így szokott lenni, aki türelmetlen és megjelenéskor veszi, az jobban járna ha később venné meg a bővített kiadást.

Azonban ha mindenki erre várna, akkor nem érné meg nekik bővített kiadást kiadni (sima kiadást nem venné a kutya sem)!
  • destiner13
    nem a legutóbb megjelent részére gondoltak csak hülyén fogalmazta meg a szerkesztő, egyébként Croft, Hoz_Hun is megmondta hogy a da vinci kiadást azoknak a konzolosoknak gyártják akik szolidaritásból nem veszik meg a PC-s verzió megjelenéséig de sztem majd eg kis plussz pénzért biztos le lehet majd tölteni.
  • elitehun
    Mintha azt mondták volna hogy a sorozat utoljára megjelent része ^^
  • CroftManor
    Egyébként most nézem, hogy a Da Vinci kiadás már előrendelhető. Ami tartalmaz 10 új trófeát, egy multiplayer map, 2 új multiplayer mód, 4 új multiplayer karaktert. Na most ugye aki megvette a megjelenéskor, az nyilván nem ad ki érte pénzt. Letölteni külön meg nem lehet majd
  • Hoz_Hun
    Úgy értik a legutóbbi része (ami megjelent).
  • CroftManor
    Hogy értik azt hogy az: Assassins Creed: Brotherhood, avagy a sorozat utolsó része...??? Egy teljesen új sztorit fognak összerakni az AC3ban? Mert hát a Brotherhood vége eléggé folytatás szagú...
  • elitehun
    Először is értelmezni kéne a szöveget, ugyanis a cikkben az áll hogy májusban fogják hivatalosan bejelenteni az AC3-at...
  • CroftManor
    Konzolra november, pc-re jövő március.
  • Hoz_Hun
    Én ha jól vettem ki, akkor ez azt jelnti, hogy májusban jelentik be mikorra várható a AC3. Nem azt hogy akkor jelenik meg.
  • destiner13
    tökéletesen jól érted, ez tavaly is így volt, már mondták a dolgokat a Brotherhoodról amiről akkor még nem is tudtuk, hogy nem a 3. rész lesz. Ezt sem lehet tudni hogy mi én csak feltételezem hogy vmi nagy rész amit majd kiadnak a három szokásos platformra.
  • rayman12
    MIVAN? ha most én jól értem pc re még ki sem jött a brotherhood de már elkezdték késziteni a 3 at? uram isten!!
  • destiner13
    jó hír emberek, az Ubisoft elmondta, hogy mikorra várható az újabb Assassin's creed játék megjelenése és úgy tűnik ez májusban megis fog történni, konzolosok novemberre PC-sek jövő márciusra várják az új játékot. itt egy link
  • CroftManor
    Nem, csak ez az egy van. De nyílván ez egy olyan "befejezés", aminek lesz folytatása.