7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • elitehun
    De. A 2 8k-be fájt ez meg 9k-be
  • Hoz_Hun
    Xbox360-on nem volt drágább mint az AC2. Szerintem PC sem lehet drágább.
  • Hoz_Hun
    Igen, pont így van. Teljes értékűnek lehet tekinteni, multi bónusszal.
  • Atkamon
    Attól, hogy nem az a címe, még lehet teljes értékű folytatás... Folytatja Ezio történetét, és azt mondják, hogy a single is van olyan hosszú, mint a 2-ben. És ehhez jön még a multi.
  • elitehun
    Most hogy jön ide az hogy mi a címe?
  • Reg5
    Az rendben van de attól még nem teljes értékű folytatás, tehát a címe nem AC3.
  • elitehun
    Nyilván azért drágább mert ebben van multiplayer is
  • elitehun
    Steamen mindig is drágábbak voltak a játékok, kivéve ha akció van
  • Reg5
    Azért az érdekes, hogy drágább mint a 2.
  • elitehun
    Jól mondod
  • mike01010101
    Szerintem ez a "vakon megvevős" kategória még annak is aki ritkán vesz eredeti játékot.
  • byzhouse
    steamen: ~13k 576-nál: 9k :|
  • CroftManor
    Tudom.. :) ratgab írta hogy.... ha megjelenés előtt lesz törés, akkor csökkenhetnek az eladások...
  • vzajcev
    Vannak is fájlok
  • elitehun
    Hát most megjelenés előtt vagyunk
  • CroftManor
    Általában megjelenés előtt szoktak lenni képfájlok.
  • elitehun
    Az tuti hogy nem fogja abbahagyni PC-re a készítést, a DRM engem meg eddig se zavart.
    Meg ha jól tudom akkor eddig egyszer se volt olyan hogy egy sorozat első 3 részét kiadták PC-re de a 4.-iket már nem a warez miatt
  • Atkamon
    És biztos, hogy aza képfájl nem fake?
  • ratgab
    Mert ha megjelenés előtt lesz törés, akkor csökkenhetnek az eladások és Ubi ismét átállhat egy Drákói DRM-re... esetleg akár hagyja az egész pc-s piacot a pitlibe...
  • elitehun
    Ez mért rossz hír?
  • ratgab
    Rossz hír! Megjelent az első képfájl a játék PC-s verziójáról...

Egyenlőre töretlenül...
  • ratgab
    Köszönöm szépen az infót! Közben már el is kezdtem a játékot! Tetszik ez a részletes szöveges megoldás! Gyorsan léptem is 5 szintet!
  • ratgab
    Hálisten! De még előtte megvettem eredetiben a játékot (egy ideig nagyon ellene voltam a DRM-nek, de végül megtörtem) annak reményében, hogy tényleg kiveszik a DRM-et és lőőn!
  • Atkamon
    Igen, már a 2ből is kivették azt, hogy folyamatos net kelljen hozzá.
  • Hoz_Hun
    Assassin’s Creed: Prjoect Legacy egy Facebookon játszható játék. Az Ubisoft úgy csinálta meg, hogy az Uplayen keresztül össze lehessen kötni a Brotherhood-ot a Legacy-val. Gyakorlatilag háttértörténet és történet szereplőkről eseményekről. Az eredményeket meg ide-oda lehet transzferálni a tényleges játék és a Facebookos játék között.

Itt olvashatsz róla bővebben (angol).
  • ratgab
    Ez mi ez a project legacy?
  • ratgab
    Nem tudom írta-e már valaki, de lehet, hogy nem lesz a második részhez hasonló DRM a pc-s kiadásban (nem kell állandó net majd neki)! Hivatalos bejelentés később ezzel kapcsolatban!
  • Hoz_Hun
    Itt simán, mert csak ketten vagyunk Allianceban.
    Du 6-10? Argh, az nekem pont nem jó. :( kb este 10-től tudok menni. A péntek kiesik. Esetleg hétvégén.
  • CroftManor
    Du 6tól kb este 10ig. Egy pár kört játszottam ebben a módban, ha itt is megvan az összefogás, akkor nem lesz gond :)
  • Hoz_Hun
    Benne vagyok. Este mettől meddig leszel? Nem százszázalék hogy leszek, de legalább tudom mire számítsak.
  • CroftManor
    Nekem is :) de a manhunt is. Jó lenne alliancet is ketten kipróbálni.
  • Hoz_Hun
    A szimpla manhunt valóban jobb. De néha kikapcsolódásnak elmegy a Chest hunt is. Az Alliance-t probálgattam tegnap. Egész jó, pörgős tud lenni. Ezzel együtt a kedvencem akkor is a Wanted marad. :)
  • CroftManor
    A chest capture nem a kedvencem. Lényegében ugyanaz mint a manhunt, csak van benne + 3 láda. Persze ez teszi intenzívebbé ezt a módot, mert mindig a láda közelében kell tartózkodni.
  • Hoz_Hun
    Jaja, csak a Chest Captur-nál marha peches voltam.
    Szerintem a PCs megjelenés után hetekkel fog DLC-vé válni (ha azzá teszik). Mert hogy a Harlequin PCn is bónusz karakter. Biztos várnak még vele.
  • CroftManor
    Mármint úgy értem h maga a karakter :) remélem mire kijön pcre, letölthetővé teszik boxon. Tegnap jó meccseket nyomunk megint. :)
  • Hoz_Hun
    Hmmm, de végül is csak kattingatni kell meg pontokat elosztani. Igaz, úgy nem valami izgalmas, hogy az ember nem tudja mi is történik. :/
  • CroftManor
    Én egyszer elkezdtem, csak időközben abbahagytam, erős angol kell hozzá.
  • Hoz_Hun
    Hát azért tud, csak akkor a történetet nem érti. :)
  • Atkamon
    Hát, csak olyan álljon szerintem neki, akinek jól megy az angol, mert anélkül viszont nem nagyon tud semmit csinálni.
  • Hoz_Hun
    Ajánlom minden játékosnak (platform függetlenül), hogy – ha még nem tette meg – álljon neki a Project Legacy-nak. Ha meg lesz a játék (vagy ha már megvan) pedig linkelje az UPlayhez. Azon kívül, hogy jó szórakozás még hasznos is (főleg Ezionak). :)