Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Még mindig jobb mintha falábú lenne<#eplus2>
Atkamon
Még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a borítóval😄 Olyan rajta Ezio, mint egy fabábu😄

szabii98
<#szeret>

I met God. She's black

Atkamon
szabii98
😄DDDDDDDDD alíg várom, ha minden igaz Júliusban megkapom😛

I met God. She's black

Fehercsoki
Így van,de attól csak elesnek,nem halnak meg,viszont úgy is át lehet kutatni õket hogy van-e pénzük😄

max 3 db(de ököllel szétverheted õket;D)

every damn day

Fehercsoki
Civileket is,csak egy idõ után kidob,vagyis elromlik az emlék vagy ilyesmi.

szabii98
oké

I met God. She's black

Kongy
Nem lehet csak úgy öldökölni, max katonákat, civileket nem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szabii98
köszi

I met God. She's black

Fehercsoki
Fehercsoki
Van.

szabii98
Az jó, topic is van a 2nek nem?Mert a keresõ csak az 1. adja ki😞

I met God. She's black

Fehercsoki
Igen ezt mind lehet benne.

szabii98
😛
A 2-t szeretném, de mien game amúgy, lehet mászkálni a városban és azt ölsz meg akit akarsz vagy hogy van ez?=)
Mert olvastam hogy lehet küldiket csinálni meg mászkálni, kíváncsi vagyok😛

I met God. She's black

Fehercsoki
A brotherhood még soká jelenik meg,addig összegyûjtöd rá a pénzt ha most megveszed az 1-t vagy a 2-t.

szabii98
oké😛

I met God. She's black

Atkamon
Az alapot😊

szabii98
Na elírtam
*A brotherhoodot vagy az alapot?így akartam, csak túl hamar nyomtam meg a mehet gombot::/

I met God. She's black

szabii98
De ezt vagy a Brotherhoodot?=)
Vagy lehet h mind2-t😊

I met God. She's black

Atkamon
Mindenképpen vedd meg 😊

szabii98
Sztetek vegyem meg a 2-t vagy várjam meg ezt?

I met God. She's black

elitehun
Ha vkinek nem lenne egyértelmû XD
elitehun
Ez az új ruha sokkal csicsásabb. remélem még alakítgatják
Atkamon
Hát igen, valószínû...

elitehun
Amúgy azok a fegyverek amik a játék weboldalán van mind templomosok fegyverei tehát sztem multiban templomosok vs assassinok lesznek
Kongy
KÉPEK!!!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
ja értem😄

Kongy
PC Gurun... Du. még Q3 volt. <#nezze>

Atkamon
Hát ja, kb... De délután meg még azt írtad, hogy Q3, azt hol olvastad?😄

Kongy
"Az Assassin's Creed: Brotherhood az ünnepi szezonban fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra."

Tehát PC-re majd 2011 tavaszán jön majd, március felé!

Kongy

Kongy
Ne légy naiv. DRM, PC-s "optimalizáció" néven "f*szvakarás"... stb... és máris 2011 tavasza.

Atkamon
Reménykedjünk azért még a csodában, talán meghallották valamennyire az 1-nél és 2-nél a nagy felháborodást... Bár a Ubi mostanában egyre kevésbé hallja meg az ilyeneket... Lásd DRM...

Fehercsoki
Azért egy ilyen negyedév 3 hónap,szóval 3 hónapot minimum késik a konzoloshoz képest még ha ez igaz is.

az elég gyanús h PCre meg konzolra ugyanakkor jelenik meg...

every damn day

Atkamon
Pc-re szerintem lesz abból 2011 Q1 is...

Kongy
megjelenés:

PC: 2010 Q3
PS3: 2010 Q3
Xbox 360: 2010 Q3

Kongy

Rage47
ezaz, én is szótárazgattam kotor idejében😊
Kongy
ez is igaz. de a sok low jön ugatni a játéktopikokban...

<#eljen>

every damn day

gfreak
azért ha a gamerek jelentõs része nyavalygás helyett inkább szótárazna, még a javukra is válna talán <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Huh, én életemben nem tanultam angolt, de azért a 70. angol szinkron/magyar felirat játék után nagyon jól értem felirat nélkül is...

every damn day

Kongy
ja, de van aki önhibáján kívül nem tud angolul... de manapság egyre több a magyarítás, és kezd kicsit több szinkronos játék lenni, bár így kapásból kb 1 kezemen meg tudnám számolni hány van... de amelyik játékhoz nincs magyarítás, ahhoz több esetben csinálnak. Lefogadom, ha a KotOR 1-2 most jelenne meg tuti lenne hozzá magyar felirat, lásd Mass Effect 1-2, Dragon Age... stb.

gfreak
pedig mennyien nyomják így...aztán meg könnek a topikokban a 'mit kell nyomnom hogy...'/'itt mit is kell csinálni...'/'valamit dumált aztán most merre...'típusú kérdések...

Racism is a weapon of mass destruction!

Atkamon
Sosem fogom megérteni az ilyen embereket, akik ezt mondják:S Bár valszeg csak azért mondja ezt, mert egy szót sem tud angolul... El sem tudom képzelni, hogy lehet úgy játszani...

Kongy
Jó, ott van még a TF2 is meg a WoW. 😄 báár a WoW-ból jelentek meg könyvek, meg az elején vmit sztorizgat, de utána le van szarva, mész amerre látsz... UT3-ba meg igazán belefért volna egy normális kampánymód, sztorival, csakúgy mint a BC2ben, MW2-ben... jó ezek rövid kampányok, de azért mégsem semmi...

Kongy

Egyik haverom azt mondja: "Az AC2ben leszarható a sztori, csak a gyilok a lényeg." és engem lenéz azért mert figyelek a sztorijára xD Ez olyan mintha néznél egy filmet CSAK az akció miatt, és gõzöd se lenne mirõl szól... ez nonsense értelmetlen...