7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#1663 De. A 2 8k-be fájt ez meg 9k-be -
Hoz_Hun #1662 Xbox360-on nem volt drágább mint az AC2. Szerintem PC sem lehet drágább. -
Hoz_Hun #1661 Igen, pont így van. Teljes értékűnek lehet tekinteni, multi bónusszal. -
#1660 Attól, hogy nem az a címe, még lehet teljes értékű folytatás... Folytatja Ezio történetét, és azt mondják, hogy a single is van olyan hosszú, mint a 2-ben. És ehhez jön még a multi. -
#1659 Most hogy jön ide az hogy mi a címe? -
Reg5 #1658 Az rendben van de attól még nem teljes értékű folytatás, tehát a címe nem AC3. -
#1657 Nyilván azért drágább mert ebben van multiplayer is -
#1656 Steamen mindig is drágábbak voltak a játékok, kivéve ha akció van -
Reg5 #1655 Azért az érdekes, hogy drágább mint a 2. -
#1654 Jól mondod -
mike01010101 #1653 Szerintem ez a "vakon megvevős" kategória még annak is aki ritkán vesz eredeti játékot.
-
#1652 steamen: ~13k 576-nál: 9k :| -
#1651 Tudom.. :) ratgab írta hogy.... ha megjelenés előtt lesz törés, akkor csökkenhetnek az eladások... -
vzajcev #1650 Vannak is fájlok -
#1649 Hát most megjelenés előtt vagyunk -
#1648 Általában megjelenés előtt szoktak lenni képfájlok. -
#1647 Az tuti hogy nem fogja abbahagyni PC-re a készítést, a DRM engem meg eddig se zavart.
Meg ha jól tudom akkor eddig egyszer se volt olyan hogy egy sorozat első 3 részét kiadták PC-re de a 4.-iket már nem a warez miatt -
#1646 És biztos, hogy aza képfájl nem fake? -
ratgab #1645 Mert ha megjelenés előtt lesz törés, akkor csökkenhetnek az eladások és Ubi ismét átállhat egy Drákói DRM-re... esetleg akár hagyja az egész pc-s piacot a pitlibe... -
#1644 Ez mért rossz hír? -
ratgab #1643 Rossz hír! Megjelent az első képfájl a játék PC-s verziójáról...
Egyenlőre töretlenül... -
ratgab #1642 Köszönöm szépen az infót! Közben már el is kezdtem a játékot! Tetszik ez a részletes szöveges megoldás! Gyorsan léptem is 5 szintet! -
ratgab #1641 Hálisten! De még előtte megvettem eredetiben a játékot (egy ideig nagyon ellene voltam a DRM-nek, de végül megtörtem) annak reményében, hogy tényleg kiveszik a DRM-et és lőőn! -
#1640 Igen, már a 2ből is kivették azt, hogy folyamatos net kelljen hozzá. -
Hoz_Hun #1639 Assassin’s Creed: Prjoect Legacy egy Facebookon játszható játék. Az Ubisoft úgy csinálta meg, hogy az Uplayen keresztül össze lehessen kötni a Brotherhood-ot a Legacy-val. Gyakorlatilag háttértörténet és történet szereplőkről eseményekről. Az eredményeket meg ide-oda lehet transzferálni a tényleges játék és a Facebookos játék között.
Itt olvashatsz róla bővebben (angol). -
ratgab #1638 Ez mi ez a project legacy? -
ratgab #1637 Nem tudom írta-e már valaki, de lehet, hogy nem lesz a második részhez hasonló DRM a pc-s kiadásban (nem kell állandó net majd neki)! Hivatalos bejelentés később ezzel kapcsolatban! -
Hoz_Hun #1636 Itt simán, mert csak ketten vagyunk Allianceban.
Du 6-10? Argh, az nekem pont nem jó. :( kb este 10-től tudok menni. A péntek kiesik. Esetleg hétvégén. -
#1635 Du 6tól kb este 10ig. Egy pár kört játszottam ebben a módban, ha itt is megvan az összefogás, akkor nem lesz gond :) -
Hoz_Hun #1634 Benne vagyok. Este mettől meddig leszel? Nem százszázalék hogy leszek, de legalább tudom mire számítsak. -
#1633 Nekem is :) de a manhunt is. Jó lenne alliancet is ketten kipróbálni. -
Hoz_Hun #1632 A szimpla manhunt valóban jobb. De néha kikapcsolódásnak elmegy a Chest hunt is. Az Alliance-t probálgattam tegnap. Egész jó, pörgős tud lenni. Ezzel együtt a kedvencem akkor is a Wanted marad. :) -
#1631 A chest capture nem a kedvencem. Lényegében ugyanaz mint a manhunt, csak van benne + 3 láda. Persze ez teszi intenzívebbé ezt a módot, mert mindig a láda közelében kell tartózkodni. -
Hoz_Hun #1630 Jaja, csak a Chest Captur-nál marha peches voltam.
Szerintem a PCs megjelenés után hetekkel fog DLC-vé válni (ha azzá teszik). Mert hogy a Harlequin PCn is bónusz karakter. Biztos várnak még vele. -
#1629 Mármint úgy értem h maga a karakter :) remélem mire kijön pcre, letölthetővé teszik boxon. Tegnap jó meccseket nyomunk megint. :) -
Hoz_Hun #1628 Hmmm, de végül is csak kattingatni kell meg pontokat elosztani. Igaz, úgy nem valami izgalmas, hogy az ember nem tudja mi is történik. :/ -
#1627 Én egyszer elkezdtem, csak időközben abbahagytam, erős angol kell hozzá. -
Hoz_Hun #1626 Hát azért tud, csak akkor a történetet nem érti. :) -
#1625 Hát, csak olyan álljon szerintem neki, akinek jól megy az angol, mert anélkül viszont nem nagyon tud semmit csinálni. -
Hoz_Hun #1624 Ajánlom minden játékosnak (platform függetlenül), hogy – ha még nem tette meg – álljon neki a Project Legacy-nak. Ha meg lesz a játék (vagy ha már megvan) pedig linkelje az UPlayhez. Azon kívül, hogy jó szórakozás még hasznos is (főleg Ezionak). :)