418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Bármit csinálhatnának csak legyen valamilyen mértékű skill alapú sorsolás kitakarítva a núbokat tier 8 felettről.
  • ozzz
    Csinálhatnának randomban olyat, hogy játékszámot is figyelembe veszik összesorolásnál nem csak a tank szinteket. Pl 0k-2k ig; 2k-4k ig... vagy ilyesmit. Lehet nem fognánk annyira a fejünket akkor, hasonló szintűeket tenne össze.
  • Solten
    Feladom a duplazasat, harmadszorra futottam neki de agyhalottakkal nem megy.

• ozzz
    Sok a nagyon fiatal szerintem, mert hogy valaki kezdő és keveset játszott még akkor érthető. Ezért is szeretek jobban random csatákban a magasabb szinteken játszani, mivel ott már minden lépésüket meggondolják esetek többségében.
    Kisebb szinten meg tele van kis játékszámú kezdővel ha xvm-et használtok látjátok.
  • kBagyula #204569
    Az a 80% kicsit durva nem? Én úgy 93%-ra saccolok.
  • SzocsA
    Ilyen a WOT!
    Ma szakaszban azon a teles pályán, ahol középen egy folyó van! nekünk kellett támadnunk! a védők letámadtak minket baloldalt, jobbról két heavy tankunk elment behúzni a bázist + egy amx, kilőtték a bázisnál lévő 2 tankot, beálltak a házak közé behúzni a bázist! 99 % nál visszaért az egyik is3 ellenséges tank! előttük ment el egyenesen! a két heavy lövése lepattant róla + az amx 13 90 kettőt lőtt még rá de az is lepattant róla! az oldalát lőtték merőlegesen! ennyi!

• Ry0K3N
    Jelenleg szerintem még ne foglalkozz vele míg nem lesz népszerű mert akkor biztos tudod jó. Ha medet akarsz húzd a kínait, azzal nem foghatsz mellé.
  • Ry0K3N

SerB google translate fail
  • patchaou
    Eltaláltad.
  • magyi76
    szerintetek milyen a 10-es Brit medium tank, tesztszeron nem sokk lehetosegem volt probalni mast is meg kelett neznem.
    Van Battem, T-62, E50M, erdemes kiejleszteni ?
  • csoszi87
    Gondoltam farmolok kicsit Kv5el.
    Hááát T9es csatába kerültem.
    Próbáltam nem arra menni ahol T9esek lehetnek.
    Gyakorlatilag szembe jött az összes.
    Eredmény: 6 lövés 0 sebzés.
    Bevétel 7200 -1200 mert megállt a lendületben lévő tankom előtt a bajtárs.
    Javítás 8560
    Lőszer 1650
    Farmolás: -4210
    Szerintem mára jó éjt!
    Tudni kell feladni.
  • csoszi87
    Van Bc-m, illetve a T44et is húzom.
    Csak az nagyon szenvedős nekem, és lassan halad.
  • Maala
    Kifelejtetted, hogy "ha meg szarrá akarom RoFolni az ellent egy TX 0 páncélzatú tankban, akkor meg a T-62A-t húzom ki. Fapfapfap T-62.
  • csoszi87
    Ha rosszul találod el, rohadt pattogós a kis dög.
    Nekem még csak a T50 van meg, de szinte minden 2. lövés pattan.
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de ha 4ből 4x pattansz le róla azért ott már nálad van probléma.
  • csoszi87
    Ok, de ha nincs + tank, akkor nem is kell.
    Ha meg valami űberbrutál tank jön helyette, akkor talán nekiugrok ismét.
    Habár ha ennyi előkészület után is csak az FV215-öt találták, akkor sok reményt nem fűzök a cseréhez sem.
  • Maala
    No no... Amikor kilövök 3-4 tankot egy csatában, és 15-5re kikapunk, akkor nehogy már az legyen, hogy még ÉN tehettem volna többet hozzá a csatához, pláne, hogy a csapatból 7en minimum sebzés NÉLKÜL fejezik be a csatát.

Ez nem a játék hibája, hanem a sok agyatlan tajgetoszszökevénynek, akiket a lyukas gumi megmentett az enyészettől, és mivel apuci-anyuci nem tud mit kezdeni a gyerekkel, jobb híján berakja hát a gép elé.

Ettől a játék még jó, és ha normális csapat van, képes örömöket is okozni. És nehogy azt hidd, hogy nem próbálom kideríteni a csata elején, hogy kit lehet akár egy fikarcnyi csapatmunkára is rábírni... A legtöbb replayemet, ha megnézed, aktívan szoktam mondani a másiknak, hogyan is helyezkedjen. Érdekes módon ha már legalább 1-2 ember hajlandó velem összedolgozni, akkor nyerjük a csatát.

Egyáltalán nem a játékkal van a baj, hanem a játékosközösség - sztem - több, mint 80%-át alkotó selejtes agyhalottgyűjteménnyel.
  • Ytar
    elég jó esély van arra, hogy az FV215b előbb-utóbb le lesz cserélve (plusz tank nélkül), mert a devek sincsenek megelégedve vele .. főleg most, hogy a 10-es TD szinte egy az egyben ugyanez lesz, 183 mm-es ágyúval ..
  • mausbattle
    sziasztok áruljátok már el nekem de most komolyan hogy a csudában van az hogy a t-54-el fullos legénységgel cuccokkal 4 lövésből 4szer pattanok a t50-2 scout tankról??? lehet most azzal jönni hogy noob vagyok meg low effes de a nyavajába is az egy 5ös tank ez meg 9es
  • csoszi87
    Csak addig izgatott, amíg azt hittem van esély arra, hogy kapok másik tankot, is ha kihúzom a 10est.
    Teljesen értelmetlen a 10es tank.
    Cw-re nem való. 10es tankkal meg csak Cw-re megyek, randomozni nem.
    Ha meg hátsó tornyos tankot akarok nekiugrok a Mausnak.
    + van 2 9es tank, és 1 7es arty, amit meg kellene venni. (1 tankon és az artyn már van 110000xp)
    Vissza kellene venni a 1390et, Is3at, T32-t.
    Illetve a németek és az amcsik tankjait ki akarom húzni 7ig a hétvégi akciók miatt.
    Tehát az angolok, és kínaiak is le vannak...
  • ozzz
    Nem is izgat a tier10-es 120mm-es conqueror ágyú?
  • csoszi87
    És ezzel végeztem az egész angol fával.
    Kifejlesztve:
    Caernarvon jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 110000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
  • csoszi87
    Ott a pont.
    Még az Emo stílus is Hitlertől jött.
    Félrefésült haj, világfájdalom, öngyilkos hajlam.
  • stoppos
    Bizonyám, hogy mindent...
  • csoszi87
    Én így kezdek minden fórumozást.
    Beírom, hogy bocs, hülye vagyok, és új, nem ismerem a fórumot, próbáltam keresni, de nem ment.

De engem akkor is zavar, hogy a T10es tankok nem hullanak apró darabjaikra, ha meglátják a Tigrist.
    Hiszen sokan megírták már, hogy a Tigris legyőzhetetlen!!!
    Nem csak a 2. vhban, de a mai tankoknak is fejtörést kell, hogy okozzon, mivel a németeknek már akkor behozhatatlan technikai előnyük volt MINDENBEN!
    És különben is, mindent róluk másoltak.
  • stoppos
    Ezért kell, ha új vagy és lusta megkeresni, úgy kezdeni a kérdést, hogy:

"Rákerestem a fórumon, de nem találtam meg a választ, meg tudnátok mondani, hogy miért nem a tigris a legjobb tank a játékban, pedig a valóságban 7 db T-34, 9 db sörmen és egy rozsdás kenyérpirító együttes bevetése is kevés volt ahhoz, hogy egyáltalán leszedjék a zimmeritet."
  • Trolokaa

• csoszi87
    Jó neked, hogy ilyen vagy.
    Én ilyenkor szétverem az egeret, és egyesével keresem fel a csapattársakat, hogy elmondhassam nekik mennyire faszkalapok.
    Én így vagyok kalibrálva.
  • atee73
    igazad van

DE !! itt van egy pelda, ez most tortent , nezd meg a kepeket .... most hoborogjek?? hat nem , ez egy jatek, vegig rohogtem az egeszet , meg akkor is mikor lattam vesziteni fogunk

• Master91
    Kis kiegészítés:

A War Thunder topik.
  • Tessellia
    Ez még mindig csak egy fan art:).
  • csoszi87
    Magyarok vagyunk!
    Szeretünk hőbörögni.
    Nem azért de a fórumon szerintem aránylag minden ki van vesézve már (tankok, összehasonlítások, szinte minden).
    Ha jön 1 új játékos és kérdezne valamit, a válsz sok esetben: Keress vissza! Vagy google a barátod. (sok esetben jogosan)
    Ha nem rinya megy, akkor EFF összemérés, Topgunos körök posztolása, (HUNSos chat party ), esetleg 1000-ére is az, hogy melyik a jobb: az E2, vagy az E8, illetve: 3001P/3001H/3601, vagy az új kedvenc: Ferdi, vagy Jgpanther2. + A tigris méé nem olyan jó, mint életbe? A orosz tankok OP-k!!!
    Ha van érdekesség, akkor azt úgyis elolvasom, és örülök.
    Ha nincs semmi elszórakoztatjuk magunk. Ha épp nincs mással, akkor hőbörgéssel.
    Ja, és igen idegesít a játék, mivel nehezen tudom elfogadni, hogy 29 ember ellen kell játszanom, (akik közül néhánynak állítólag ugyan az az érdeke, mint nekem) és még a Random isten is beleszól.
    DE SAJNOS NINCS MÁS.
    Hidd el ha lenne, másik fórumon hőbörögnék.
  • ozzz
    Azok női sofőrök, ez valami mod?
  • atee73
    hmmm... keress vissza a hozzaszolasokaban hogy mikor emlitettem hogy kiraly a jatek

nemes egyszeruseggel csak tisztaban kell lenni azzal a logikai buktatoval hogy ,ezek szerint te olyan dologgal toltod a szabadidodet a sajat dontesed alapjan mindenfele kenyszer nelkul amit nem szeretsz es idegesit , en sajnalnam olyannal tolteni , esetleg azon aggodnek hogy masok furan neznenek ram ha kijelentem elmegyek pl: egy horgolo klubba pedig utalom es idegesit ,de azert csinalom es mindenkivel kozlom " ez milyen xar "
  • Pales27
    nézd meg a repülős játékukat youtube-on, elég jó a grafikája
  • Fefe82
    Ámbár a graf-ra meg a játék motorra én is kíváncsi vagyok,mert ha hozzászoksz egy bizonyos játékhoz(wot)akkor nehéz másban is meglátni a jót!
  • Pales27
    Igen és vannak magyar tankok, a német treeben külön ág!
  • Fefe82
    Úgy látom ,ez a tree inkább kapaszkodik a valós adatokban,vagyis a 2.vh-ban szerepet játszó vasakban!nincs itt papíron létező tervek sötöbö:)
  • HunAnFionn
    Nem értem miért kapjátok fel ennyire a vizet? Én csak megkérdeztem valamit, amire válaszokat vártam, ennyi.
    Olvasd el amit írtam, nem mondtam, hogy a játék szar, csak azt, hogy bizonyos dolgok élvezhetetlenné teszik. Bocs, ha nem tetszik valami, akkor szóvá teszem. S érdekelt, hogy más úgyan így gondolja-e. Mert ha igen, akkor ezzel a játékkal elég súlyos problémák vannak.

Amúgy tévedsz, 10 hozzászólásból csak 4 rinyálás, a másik 4 a hozzád hasonlók hőzöngése, hogy mennyire király ez a játék, mindenki, aki mást mond az csak rinyál.
    Ez nem a WoT random csata, tiszteljük már meg egymást, hogy normális válaszokat adunk, egy normális kérdésre, ha pedig nem értünk egyet valakivel kulturáltan mondjuk ezt meg neki, vagy sehogy.
  • patchaou