World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 7.5-tel kapcsolatban azt olvastam a Marder II-nél, hogy "Korrigálva a jármû észlelhetõsége". Tudja vki, hogy ez pontosan mit jelent? Kevésbé tûnik fel az ellenségnek v. hamarabb kiszúrják a bokorban? (a többi változás alapján attól tartok, hogy az utóbbi)

BF3: Atomiccore

Körülbelül 1.000-1.300 kredit az APRC lõszer hozzájuk, ami szerintem egészen tûrhetõ. (Pár száz kredittel kerül többe, mint egy mostani tier 9-be.)

na, most nézem, hogy már a Lucus is üreges páncélzatú volt, szóval a techika megvolt, akkor máshogy kérdezem:

a játékban egykaptafa az üreges páncél és az egymásra helyezett páncél?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Oddball, Davidb, bár már sokszor írtátok, de nálam megint képzavar van

Szóval:

Spaced armor: ez van a KV-kon, SPershingen? Vagy csak simán szarul csinálták meg a fejlesztõk? Most, hogy van ez, tudtommal az üreges páncél csilivili II vh utáni találmány. Vagy simán úgy döntöttek a fejlesztõk, hogy akkor az egymásra rakott páncéllemezek máris üreges páncéllá állnak össze?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Grat!

Nem sok kellett,h análon lõdd az IS4et. 😊

..az alapok mar megvannak hozza. tegnap prokhorovka, ketets indulas, tizes csata. lorival egyedul mentem a dombra, a toltes melle jott ket heavy, az osszes tobbi 12 jokepessegu betomorult a sarokba. t110esunk kiadta a parancsot: just def! majd miutan a jobboldalon harmunkat ledaraltak, eszveszejto modon megindultak az uton.. maig meg tudok dobbeni h mennyire sotet brigadok tudnak osszejonni..
Üdv! Vittem fel eredményt de elszúrtam lehet törölni? Amúgy itt van Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. július 17. 9:24:50
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 2 374 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 836
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész

semmi baj, nemsokára jönnek a 270-es penü vérpistike medek, végre mûködni fog az autoaim, gyorsan el tudnak szaladni A0-ba, vagy, ha base campelnek és jön az ellen, még akkor is el fog tudni szaladni harc helyett, ha késõn kapcsol, már alig várom, hogy itt legyen a patch

Cukii
Aki tesztel, felhomályosítana mennyi egy skuló a T10 medekhez?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Hát igen, cseszheted a jó páncélodat amikor boldog, boldogtalan 260-as pennel rohangál.
Vigyázni kell azzal a Foschal, mert nem foss! Szembõl nem tudok mit kezdeni vele. A super mozgékonyság miatt nagy mák, ha blokolni tudod. Szerencsére ritka. Ha mégis szembetalálom vele magam, akkor max izgalomban tartom, hogy szakadjon rá az arty.

Egy kicsit csalodotnak érzem magam a teszt szeró után. Véleményem szerint butítva lett a német med ág. Bár ez egy nagyon felületes vélemény. A mozgékonyság csökentése E-50 és M testvérén egy nagyon langyos játékstílust fog eredményezni. Oké, über ágyú és jó páncél, de ha nem érek oda idõben?
Vagy a WG elõre készîti a terepet az új med ágnak? Több tankot kell kifejleszteni, több xp és ezüst. Majd veszik a goldott, hogy hamarabb legyen meg a másik T10 med.
Na majd még püfölöm az M tesót, de az öszkép borús...

Trucker39
Szerintem is jó farm tank. Nem sokat mentem még vele eddig, meg nem is vagyok valami jó játékos, de egész jó statja lett ennek a tanknak. Tegyél rá ventillátort, meg töltésgyorsítót. Nem volt olcsó mulatság, fõleg az utóbbi, de ha elképzelem az ellenfél arckifejezését, amikor szembe kerül velem és látja (hallja) a tûzsebességet, már megérte a befektetést. Az amúgy is gyorsan tüzelõ gépágyú még gyorsabbá válik. Sok kisebb tank elköveti azt a hibát, hogy körözni próbál, csak azt felejti el, hogy ennek a tanknak igencsak gyorsan fordul a tornya. Igaz, valóban egy lövés keveset sebez, de mire az ellenfél feleszmél, szanaszét lett lõve a technikája.

megnéztem a DB-set, szép, de a dombok külsõ ívén rohangálni még akkor is Isten kísértés, ha nincsen arty, ha csak egy valakinek lett volna 100%-os legénysége, vagy kukkere a kempelõ ellenél, akkor nem jutottál volna át.

Eddig az a csapat nyert ahol kevesebb szar játékos volt!
Most az ahol több "fos" van! 😊))

Eddig arra a rohadt fos td-re vagy 6x lõttem 155-össel és csak egyszer sebeztem.
Amikor kijött szembetalálkoztam vele E-50-el, mondom mi ez fosch, azt se tudtam hányas tier. Hanyag eleganciával rálõttem, pattant. Elindultam felé újra pattant, harmadikat már nem tudtam lõni, mert nem full HP-n voltam. 😊
Eagle16
Loool. Most már értem hogy hogy van ennek olyan jó winrate-je.

Nincs ennek egy kicsit sok frontpáncélzata ahhoz képest hogy 50-el megy?

Amúgy szép kör volt, grat. Patch után veszíteni fog kb. 200 DPM-et, meg nem fog ilyen gyorsan célozni és lassabb is lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Megnéztem, tényleg ez volt életed csatája! 😊 GG
Csak lassan a tesztel. Az elõzõn az volt a kv-4 megállíthatatlan szuper tank aztán mi lett belõle? A top TD-ék kellenek minél többen egy lövéses arty csemegék <#hamm>
Nagyon szívesen, egy rövidet.
Egy papír, "félig med, aminél az igazi -1 tier med-ek is sokkal jobbak" szenvedõs ócskavas, minél elõbb IS-7!
TOMSILENT
Ugyan már, ez a tuti!
csörcsillecskekecske

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

DasIsFuck
régebben csináltam egy Pz3/4-es bemutató videót nem lett túl jó, de azért figyelemre ajánlom😄

Van még egy VK3002DB top ütközet itt jól jött ki a lépés.

Meg egy T1 heavy régebbrõl megmaradt, ezt szerettem ezt a tankot

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Azt hiszem megvolt életem csatája. Kb úgy nézett ki hogy lehetetlen megnyerni, de csak összejött a végére 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nehéz perceimben (pl AMX40) pont ez volt az ami inspirált <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem inkább az a szomorú, hogy az ilyen Matyi féléknek is van erre lehetõsége 😊

CharrDen
Köszönöm. Akkor gondolom csak én vagyok szerencsétlen, Pz 3/4 és Pz 4el még ha jó köröm is van, akkor is csak 20k-kat kapok.

botrány a T30, de nem elég, hogy pattogós, rendszeresen ad ilyen 5-600as sebzéseket, a 750 feletti pedig jóval ritkább. Jó még így is játszható azért, de tier10es létéhez képest...
Teszten közel nem bírt ennyit, szerintem szimplán szerencséd volt, a T30 ágyúja meg le lett nerfelve sutyiban 7.4-ben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

jó nyilván átlagban nem olyan jó, de például valamelyik nap egymás után mentem vagy 10 ilyen 60-70-80k-s kört. Ha odafigyel az ember és sokat sebez akkor azért jól hoz az a tank.
Gondolom átlagban hoz neki ennyit. Nekem is vannak vele olykor 100K+ köreim, de az átlag prémiummal tényleg csak 30-40K környékén mozog. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy itt sokan ~80K átlagot is ki tudnak hozni belõle, meg naponta 20 milliót is össze tudnak farmolni vele, de azért ez a 30-40K se kevés, ha jobban belegondolunk.

Solten: A prémium Pershing nem lesz egy erõs ellenfél valószínûleg, de mivel trükkös és kiszámíthatatlan ez a spaced armor, ezért a többség valószínûleg csak néz majd, hogy "ez miez?". 😊

azért simán lehet prém nékül is 70-80ks köröket futni ott meg min 60k a haszon de inkább több
tényleg, most akkor hogy van ez? Idáig nem az volt, hogy az összeillesztett lemezek gyengébbek mint a homogén?

esetleg több lövést nyel be ennyi...
persze😄 volt egy szerencsés köröd, következõben meg olyat beléd vág valamelyik tier10TD hogy darabokba hullik az a szar😄
Solten
Full HP-val megusztam az utkozetet, ugy hogy a kep elkeszulte utan s T30 is belemkuldott egyet:

A spaced armor-t nem lovi at SEMMI vagyis atlovi de felfogja a lovedek erejet, a HP megmarad. Szoval lehet akar T30-al is csokolozni (o huzta a rovidebbet). Objekt is beprobalkozott, a megerositett reszen lett egy lyuk es annyi. Szembol gyakorlatilag sebezhetetlen. Gyakorlatilag mert a toronynal az SA feletti resz meg vajpuha (vagyis minden amit nem takar a spaced armor ertelemszeruen).

Saor Alba

Hát csak hajrá. Marha jó döntés volt megvennem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

I.C.ram
Megvan életem elsõ scout medálja is 😊

Victory!
Battle: Sand River 2012. július 16. 22:44:57
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 2 570 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 627
Battle Achievements: Scout, Confederate
Doc Hooliday
Mindegy hát nyilván nem adom el ha már megvettem, megpróbálok rájönni melyik stílus fekszik vele a legjobban, aztán hátha beindulna vele egy kis pénzgyártás, végül is erre találták volna ki csak hát nem egészen így sikerült szerintem! Köszi a válaszokat! Jó játékot mindenkinek!!!

Matyashun elvitte tier 9-ig. Igazán szomorú lenne, ha ez neki nem jönne össze. 😊

Szerintem a Tank Ace Online azóta már eltûnt a süllyesztõben. Sokszor próbáltam megkeresni a neten, de más weboldala sincs.

Hát ne haragudj de szerintem tanulj meg vele játszani. Nagyon fasza tank , nem csak a credit farm miatt, hanem élvezetes is.

De elismerem, nem vagyunk egyformák, ez van

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tier8-ig prém nélkül. Azokat még ki lehet fejleszteni normál idõn belól és belátható áruk van. T9-T10hez már ésszerûtlenül sok xp és pénz kell.

A TigerP remek választás volt, ahogy a német med ág a sniperkedéshez is.
Sajnos a pénzügyi rendszert megnyomorították, most már sima tankal egyáltalán nem lehet pénzt keresni. (prém számla nélkül még a T34 prémium tankal is iszonyat lassan jön a pénz, 20-25 ezer profit/meccs) Teljesen elmentek a kapzsiság irányába.

Doc Hooliday
Nem akarom én mindenáron bizonygatni hogy ez egy szánalmas tank, de én minden esetre idáig ezt a következtetést vontam le kábé: 30-csata után! Nem sok, tudom! Annyi hogy többet vártam tõle, mint technikailag is, mint farmolás terén is! Tényleg nem sok a javítási költsége meg a töltény is bagatell áron van hozzá, de nem is keres sok pénzt viszont! Egyszer tudtam menni vele egy olyan csatát ahol 4-tankot lõttem ki, az élet energiám kábé asszem 80%-körül meg is maradt és nyertünk is! A pénz amit kaptam érte valami 42.000-volt! Ez igen jó lóvé, csak a többi csatában meg ilyen 15-20-ezreket ad, abból még levonja a rezsit és alig marad valami!

Huh, végre egy olyan csapatba kerülök, akinek fontos a hill Himmelsdorf-on, akkor meg az ellen jön fel gyéren.
Nehezen sikerült fordítani...

[HUN]Kami*, kiskami*

Sunsetjoy
Szerintem nem érdemes túlragozni. Én is szeretem a tankot, de ha valakinek nem illik a stílusához, a kutya életbe nem fogja megkedvelni. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

..ne erolkodj, o megmondta a frankot, ez a tank szanalmas. ha fejre allsz, akarmilyen statot mutatsz neki, ez akkor is igy marad..
500-ból egyszer? 339 csata alatt 8 top gun és 490 kill.Nagyon gyakran van 3-4 kill Ha szembe jö negy tier3-4-es tank, puff-puff gyorsabban bele eresztek egy sorozatot mintsem hogy felfogja mi történt. Hármat lövök míg õk egyet.

De egy Stug-ot is simán széttépek vele, persze tudni kell hogy a Stug gyenge pontja, és oda lõni. Megint csak, én sokkal többet lövök amíg a Stug egyet.

KV-1-et is le lehet szerelni, fõleg oldalról. Volt hogy tucatnyit bele lõttem, és szerencsétlen KV még csak a tornyát se tudta felém fordítani.

CharrDen
Hali! Nemrég tértem vissza a játékhoz a béta után, lenne egy kérdésem: mint premium nélküli halandó, mi az a tier, amíg el lehet jutni? Milyen tankokat érdemes azon a tieren venni? (Sniper stílusban játszom leginkább, így a german medium ágat céloztam meg és a Tiger P-t, mivel gondolom azután már nem tudnám finanszírozni a tankokat) Ezen kívül melyek azok a tankok, amikkel lehetne pénzt farmolni? Még mindig a T5 körüliek? (pz3/4 és pz4 már meg is van, túl nagy profitot nem termelnek)

Doc Hooliday
Megnéztem a replayt, (a bunkó hetzeres tetszik az elején!<#vigyor1>) Az az igazság hogy ilyen csatát 500-ból 1-szer tudsz menni mint ami a videódon van, a nagy átlag az hogy nagy kínlódások árán tudsz csak nyerni, és nehezen tejel a tank, még prémmel is! mindegy, nekem óriási csalódás ez a csörcsill, ha egy kicsit jobb lenne a lövege akkor nem lenne ilyen szánalmas egy tank!

Sunsetjoy
Meg kell nézni egy-két replayt a Churchillesek közül, és meglátni hogysmint van a dolog.

Pláne akkor zsír, amikor kezdõ Churchill ellenféllel találkozol, és pontosan tudod hol kell lõni, míg õ nem. Azt is ki lehet csontozni 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

I.C.ram
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. július 16. 22:15:26
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 852
Credits received: 75 399
Battle Achievements: Top Gun

45k profit 😊