A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem értem miért kapjátok fel ennyire a vizet? Én csak megkérdeztem valamit, amire válaszokat vártam, ennyi.
Olvasd el amit írtam, nem mondtam, hogy a játék szar, csak azt, hogy bizonyos dolgok élvezhetetlenné teszik. Bocs, ha nem tetszik valami, akkor szóvá teszem. S érdekelt, hogy más úgyan így gondolja-e. Mert ha igen, akkor ezzel a játékkal elég súlyos problémák vannak.
Amúgy tévedsz, 10 hozzászólásból csak 4 rinyálás, a másik 4 a hozzád hasonlók hőzöngése, hogy mennyire király ez a játék, mindenki, aki mást mond az csak rinyál.
Ez nem a WoT random csata, tiszteljük már meg egymást, hogy normális válaszokat adunk, egy normális kérdésre, ha pedig nem értünk egyet valakivel kulturáltan mondjuk ezt meg neki, vagy sehogy.