World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg egyszerû, ha a magyar csapattársnak magyarul írok, mindenki másnak meg angolul. Én meg azt utálom, amikor valaki bepofázik nekem egy magyar köszönés után, hogy wtf this gay "udv". Ez nagy bunkóság. Még szép, hogy magyarul fogok írni annak aki az, és egymást támogatjuk meccs közben. Ha olyat írok ami fontos a csapat számára is, akkor jöhet az angol.
A másik: miért ne kérdezhetném meg, hogy van-e magyar? Ha van, akkor magyarul jobban megértjük egymást, ha tudom, hogy magyar, a meccs után szakaszba verõdhetünk, vagy ha összehaverkodunk, felveszem barátlistára. Volt már ezekre példa. Attól hogy nemzetközi a szerver, még nem kötelezõ angolul köszönni sem. Sõt! Nekem például szimpatikus az, ha mindenki a nyelvén köszön, és aztán váltunk angolra.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Ahogy jellemezted a low tier csatákat, nos... szerintem kísértetiesen hasonlóan történnek a dolgok feljebb is 😄

Legalább annyira kell tudniuk angolul ahogy nekünk magyaroknak is.

Tono34
Klingon 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
AMX 100-nál mindig beírom a csapatnak, hogy rld. Azt vettem észre sokan jeleznek vissza, hogy ok. Vmikor az elején beírom, hogy rld time 49 sec ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szabii98
mordori nyelven

I met God. She's black

..ezzel sikerult akkor megint atesni a lo tuloldara...
spybot919
Spanyolok ,Franciák, oroszok . Akiknek halvány lila fingjuk sincs az angol nyelvrõl. Velük vajon milyen nyelven beszélnél?😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Elmebeteg arty. Kb. 18-19 másodpercenként 600-akat ver a Maus-ba, a T110-be meg 1100-akat.Olyan pontos mint a 261-es.Ja és 60-at megy.
Csokival 17 másodpercenként 500-700 között belever a tier 10-ekbe az vidám.Szerintem simán lehet cw-re vinni mert a tier 8-nak is ugyanez az ágyú, és mindkettõ ugyan annyit sebez percre lebontva. Csak itt nincs 1 perc töltési idõ.

szabii98
Jó, akkor ezt mond mond el a lengyeleknek, szlovákoknak, szlovénoknak, cseheknek és horvátoknak is 😄😄

I met God. She's black

Én ilyenkor megkérem õket a közös nyelven, angolul, hogy ne használjanak Mordori Ork nyelvet egy nemzetközi szerveren. Ez egy csapatjáték, a csapattársak együttmûködésén múlik a gyõzelem vagy vereség, ezért a közös nyelven kell beszélni, angolul. Ha mindeki elkezd a saját nemzeti nyelvén karattyolni(beleértve a magyarokat is), abbõl bábeli zûrzavar és vereség lesz.
Ennyire egyszerû a dolog, könnyû megérteni.

Tegnap belinkelt Szakesz egy medes replayt. Ajánlom tanulmányozásra és akkor talán nem fogsz marhaságokat beszélni.

"Rajtad kívül ki a f.... érdekel hogy te újratöltesz?"

Talán mert ha megy két tank elõre, akkor nem árt ha a másik is tud róla, hogy a Lorraine most újratöltés miatt ötvenvalahány másodpercre kiesik a harcból, zsenikém. Nem árt ha ez idõ alatt a figyelmeztetésednek köszönhetõen(rld) a másik medium nem ront rá egy heavyre abban a hiszemben hogy a Lorraines társa ott van a nyomában, és ketten kivégzik a heavyt. Mert egy egy ellen a heavy elkeni a száját.

Én úgy látom nemcsak a francia tankokról nincs lövésed, de általában a medium tankok harcmodorához se értesz. Nem baj, pont az ilyen nagyon gyenge képességû játékosok számára van az Arty a játékban, hogy még a hikomatok is tudjanak mivel játszani. Menjél artyzni.

Azt kell válaszolni, hogy Stop the monkey language. Akkor anyázni is fog. 😊

Szerintem meg húzzál ki egy AMX 13-90est, mielõtt elkezdesz ostobaságokat beszélni. Ezekhez a tankokhoz teljesen egyedi játékstílus kell ha életben akarsz maradni, ha te ezt nem ismered az a te bajod, csak akkor maradj csöndben.

bármilyen hihetetlen (7vs7) !T8! csatákban õk az artyk

1445 DPM...228! pen, jó mi :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

..nah ez a pedofil!!!! 😊
pár nap

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

az ESL miatt vannak húzós t2 artyk.
Az én bisonom is dúrva: háló, rammer, laying drive, amint meglesz a brothers in arms, mindenki álcáz és háló helyett megy rá a kukker, fuck yea 500 m view range, 4.4+ ROF :-)

..spgvel vesztes 700xp, nem rossz!
..a kov csataban mar nem leszel kek. csak a garaszban latszik majd egy fel-egy napig..
Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. július 18. 10:09:43
Jármû: Lorraine155 51
Szerzett tapasztalat: 711
Szerzett kredit: 47 184

help please!
Ja, az olyan jó. A napokban engem is kiszedett az M43 egy lövéssel a Tiger II-bõl, úgy 14 percnél. Egy lövést sem adtam le, hát persze, hogy ez volt a duplázó kör.

Eagle16
Widepark, 13:40-kor egylövésez egy Su-5...mentem vagy 100m-t se?? teljesen fair. Nem baj írtam neki szép üzenetet vissza 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha valaki megkérdezi, hogy ,,magyar van?"

Ezt fogom válaszolni: Nein. Ich bin ein dänischer käse! <#mf1><#taps><#idiota><#nevetes1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Klánlogók,xvm mod tartalmaz néhányat.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

kerla
Egyre több új jelölését látok a tank ikonok mellett mikor belépek a csatába, azaz halálfej, címer stb látható egyes játékosok tankjainak képe mellett.
Ezmiez? tudja valaki?

errõl pont tegnap méláztunk platonban TS-en, hogy régen ilyen nem volt, vagy hát nem emlékszem olyanra, hogy bárki megkérdezte volna az anyanyelvén bf2-ben, hogy ki van/ki nincs, ez valami újhullámú õrület

mondjuk a jatekosfelhoztal is fogyhat erosen, mert bt2vel es tetrachal mar gyakorlatilag csak olyan csatakat megyek, ahol a fele csapat tier3as..
..igen. imadom en is😊 nem teljesen felhotlen a rekreacio low tierben sem😊
Eagle16
Tier 5 már jó azért...néha berak top tanknak is, esetleg felsõ harmada, de még Tier 8-ban is lehet csipegetni. Sokáig volt Sherman-em is, nem véletlenül 😊 Tier 5 az jó.

..nalunk a standard valasz erre: "nincs"
Eagle16
Azt a tankot nem szeretem...fullos loltraktor elõbb spottol mint én õt 😊 Kicsit nevetséges a látótávolság rajta.

Renegade: jaj, ez a magyar van... 😄 Emlékszem még régen írtam is vissza hogy van, most már csak facepalm van 😄 Szerencsére olyan nick-et választottam amibõl nem derül ki a nemzetiség.

A ,,magyar van?" kérdést utálom a legjobban.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"max hps tankokkal elekzdenek menekulni hqrol, h mennek foglalni" ez kb a legalja, az ilyennél nincsen retardáltabb, és t9-10ben is már szép számban vannak.

:-)

én viszont lowtierbe járok rekreálódni

a siemkák viccesek, meg amikor a csata második percére sikerül csak valakinek bevarázsolnia hogy magyar van? :-)
persze sok a világtalan, de dübörög a gazdaság és nagyon sok növény betermelõdött t10-be is, csak ezen a tájon az artyk már nem 54%-on vannak

Tono34
Tetrarch-al kimondottan élvezetes szokott lenni a csaták nagy többsége 😊

Egyébként azt tapasztalom vele, hogy egy jó játékos jobban tudja befolyásolni a csata kimenetelét.

..azs em lesz sokkal jobb, hiaba remenykedsz😊 ott majd elokeruulnek a generalisok, akik jol megmondjak mit csinalj. a top tank vagy afk, vagy kempel egy haz mogott, meg akkor is ha nincs spg, jonnek csoda platoonok tigris+hetzer, vagy amikor kempelve vegignezik h lemeszaroltaka scapat felet es latjak h az ellenfel 100mre van, max hps tankokkal elekzdenek menekulni hqrol, h mennek foglalni 😊
Eagle16
T4-tõl pattogós? 😄 Mert mit pattint le az a 30mm páncél? 😄 Meg ott a tetején az a kémény is. Nagyon ronda valami...

Amúgy lehet hogy nem olyan borzalmas ez a Tier 3-as, de engem nagyon felhúztak a low tier csaták is. Már régen nem mentem kis tankkal szóval el is felejtettem hogy milyen is.

- beléd lõnek a csata elején mert vicces
- su-5, su-26, stb. SPG-k 6-7 killt gyûjtenek megerõltetés nélkül
- minden csata azzal kezdõdik hogy 13-an beírják hogy siema, siemka, stb. (engem már rohadtul idegesít)
- van vagy 2-3 AFK minimum, de nem csak induláskor...van hogy csata közepén leállnak és vége, biztos kávéznak vagy megreggeliznek addig.
- csoportosan kempelnek, majd valami hülye úgy is spottol

Csak jussak el Tier 5-ig...

Eagle16
Nem az átütés szar rajta...
Az ágyú kitéríthetõség 0, zéró, semmi.

És mivel ilyen kis picike szar, még akkor is az eget célozza be ha ráhajtasz egy kavicsra. A legkisebb domb mögül nem tudsz vele kilõni mert nem látsz fölé...

Aztán ott van az oldalra kitéríthetõség is...na az is egy csoda. Ráadásul kis tier-ben a legtöbb tank nagyon gyors, lövésenként lehet újra célozni kb., olyan keveset mozdul el oldalra.

És ahogy írtam, még a legkisebb fa is megállítja egybõl, de még a kerítés is lelassítja 😄

Fordulási sebessége amúgy is katasztrófa, kb. mint egy T95...

És attól függetlenül hogy milyen pici, gond nélkül eltalált kétszer is egymás után egy Pz. IV vagy 250-300m-rõl.

Sziasztok!
Tegnap bekékültem két idióta miatt,egy amx teljes sebeséggel belémrongyolt, utána egy patton kétszer is a lövésembe állt, a másodiknál meg is pusztult. Mennyi ideig tart ez a felemelõ állapot?
Már milyen rég vadászom a feliratot. Köszönöm.

..most h igy mondod, beugrott h a 3asal tenyleg kihivasok voltak a keritesek 😄DD
110-es pennel szar? ne már

pont azt nézegettem tegnap, hogy nagyon fickósnak tûnnek ezek a fr TD-k, egy idõután kellõen gyorsak t4-tõl már pattogósak is és még ágyújuk is van.
Mondjuk ránézésre a t2 a legaranyosabb gépágyúval :-)

Eagle16
A Tier 4-es eddig jobban tetszik...ráraktam free xp-bõl a második ágyút, mert nem fogok Tier 4-ben 66mm átütéssel szórakozni...ráadásul TD-n 😄D

Ennek legalább van valami értelmes HP-ja, meg nem akad el a legkisebb fakerítésben is.

Az oroszoknak volt(?) alkalma játszani a WoT-ban is a White Tiger ellen. Valaki, aki kevésbé töri az oroszt, mesélhetne, hogy mit karattyol a csávó róla.
Youtube link.
8. perctõl van csata.

[HUN]Kami*, kiskami*

és elneveznek róla egy gyárat vagy tszt :-)

na, de a viccet félretéve néhány újkori orosz film elég korrekten ostorozza már Sztálint, a belsõ népírtásokat. Vajon ezek a modern filmek tiltólistán vannak-e Lukasenkiában? :-)

Csak nem a Somua? 😊 Hogy én azt hogy utálom... 😄

Valamelyik kis Oleg kilõtte a félelmetes ellenfelet, megkapja a Szovjetunió hõse érdemrendet, dõl a vodka, jönnek a csajok, ha jól sejtem. <#eplus2>