World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik: miért ne kérdezhetném meg, hogy van-e magyar? Ha van, akkor magyarul jobban megértjük egymást, ha tudom, hogy magyar, a meccs után szakaszba verõdhetünk, vagy ha összehaverkodunk, felveszem barátlistára. Volt már ezekre példa. Attól hogy nemzetközi a szerver, még nem kötelezõ angolul köszönni sem. Sõt! Nekem például szimpatikus az, ha mindenki a nyelvén köszön, és aztán váltunk angolra.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Csokival 17 másodpercenként 500-700 között belever a tier 10-ekbe az vidám.Szerintem simán lehet cw-re vinni mert a tier 8-nak is ugyanez az ágyú, és mindkettõ ugyan annyit sebez percre lebontva. Csak itt nincs 1 perc töltési idõ.
I met God. She's black
Ennyire egyszerû a dolog, könnyû megérteni.
Talán mert ha megy két tank elõre, akkor nem árt ha a másik is tud róla, hogy a Lorraine most újratöltés miatt ötvenvalahány másodpercre kiesik a harcból, zsenikém. Nem árt ha ez idõ alatt a figyelmeztetésednek köszönhetõen(rld) a másik medium nem ront rá egy heavyre abban a hiszemben hogy a Lorraines társa ott van a nyomában, és ketten kivégzik a heavyt. Mert egy egy ellen a heavy elkeni a száját.
Én úgy látom nemcsak a francia tankokról nincs lövésed, de általában a medium tankok harcmodorához se értesz. Nem baj, pont az ilyen nagyon gyenge képességû játékosok számára van az Arty a játékban, hogy még a hikomatok is tudjanak mivel játszani. Menjél artyzni.
1445 DPM...228! pen, jó mi :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az én bisonom is dúrva: háló, rammer, laying drive, amint meglesz a brothers in arms, mindenki álcáz és háló helyett megy rá a kukker, fuck yea 500 m view range, 4.4+ ROF :-)
Csata: Prokhorovka 2012. július 18. 10:09:43
Jármû: Lorraine155 51
Szerzett tapasztalat: 711
Szerzett kredit: 47 184
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ezt fogom válaszolni: Nein. Ich bin ein dänischer käse! <#mf1>#mf1><#taps>#taps><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ezmiez? tudja valaki?
Renegade: jaj, ez a magyar van... 😄 Emlékszem még régen írtam is vissza hogy van, most már csak facepalm van 😄 Szerencsére olyan nick-et választottam amibõl nem derül ki a nemzetiség.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
én viszont lowtierbe járok rekreálódni
a siemkák viccesek, meg amikor a csata második percére sikerül csak valakinek bevarázsolnia hogy magyar van? :-)
persze sok a világtalan, de dübörög a gazdaság és nagyon sok növény betermelõdött t10-be is, csak ezen a tájon az artyk már nem 54%-on vannak
Egyébként azt tapasztalom vele, hogy egy jó játékos jobban tudja befolyásolni a csata kimenetelét.
Amúgy lehet hogy nem olyan borzalmas ez a Tier 3-as, de engem nagyon felhúztak a low tier csaták is. Már régen nem mentem kis tankkal szóval el is felejtettem hogy milyen is.
- beléd lõnek a csata elején mert vicces
- su-5, su-26, stb. SPG-k 6-7 killt gyûjtenek megerõltetés nélkül
- minden csata azzal kezdõdik hogy 13-an beírják hogy siema, siemka, stb. (engem már rohadtul idegesít)
- van vagy 2-3 AFK minimum, de nem csak induláskor...van hogy csata közepén leállnak és vége, biztos kávéznak vagy megreggeliznek addig.
- csoportosan kempelnek, majd valami hülye úgy is spottol
Csak jussak el Tier 5-ig...
Az ágyú kitéríthetõség 0, zéró, semmi.
És mivel ilyen kis picike szar, még akkor is az eget célozza be ha ráhajtasz egy kavicsra. A legkisebb domb mögül nem tudsz vele kilõni mert nem látsz fölé...
Aztán ott van az oldalra kitéríthetõség is...na az is egy csoda. Ráadásul kis tier-ben a legtöbb tank nagyon gyors, lövésenként lehet újra célozni kb., olyan keveset mozdul el oldalra.
És ahogy írtam, még a legkisebb fa is megállítja egybõl, de még a kerítés is lelassítja 😄
Fordulási sebessége amúgy is katasztrófa, kb. mint egy T95...
És attól függetlenül hogy milyen pici, gond nélkül eltalált kétszer is egymás után egy Pz. IV vagy 250-300m-rõl.
Tegnap bekékültem két idióta miatt,egy amx teljes sebeséggel belémrongyolt, utána egy patton kétszer is a lövésembe állt, a másodiknál meg is pusztult. Mennyi ideig tart ez a felemelõ állapot?
pont azt nézegettem tegnap, hogy nagyon fickósnak tûnnek ezek a fr TD-k, egy idõután kellõen gyorsak t4-tõl már pattogósak is és még ágyújuk is van.
Mondjuk ránézésre a t2 a legaranyosabb gépágyúval :-)
Ennek legalább van valami értelmes HP-ja, meg nem akad el a legkisebb fakerítésben is.
Youtube link.
8. perctõl van csata.
[HUN]Kami*, kiskami*
na, de a viccet félretéve néhány újkori orosz film elég korrekten ostorozza már Sztálint, a belsõ népírtásokat. Vajon ezek a modern filmek tiltólistán vannak-e Lukasenkiában? :-)