banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Magyarok vagyunk!
    Szeretünk hőbörögni.
    Nem azért de a fórumon szerintem aránylag minden ki van vesézve már (tankok, összehasonlítások, szinte minden).
    Ha jön 1 új játékos és kérdezne valamit, a válsz sok esetben: Keress vissza! Vagy google a barátod. (sok esetben jogosan)
    Ha nem rinya megy, akkor EFF összemérés, Topgunos körök posztolása, (HUNSos chat party ), esetleg 1000-ére is az, hogy melyik a jobb: az E2, vagy az E8, illetve: 3001P/3001H/3601, vagy az új kedvenc: Ferdi, vagy Jgpanther2. + A tigris méé nem olyan jó, mint életbe? A orosz tankok OP-k!!!
    Ha van érdekesség, akkor azt úgyis elolvasom, és örülök.
    Ha nincs semmi elszórakoztatjuk magunk. Ha épp nincs mással, akkor hőbörgéssel.
    Ja, és igen idegesít a játék, mivel nehezen tudom elfogadni, hogy 29 ember ellen kell játszanom, (akik közül néhánynak állítólag ugyan az az érdeke, mint nekem) és még a Random isten is beleszól.
    DE SAJNOS NINCS MÁS.
    Hidd el ha lenne, másik fórumon hőbörögnék.