World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Francia T6 TD-nél járok, de az egyik legélvezetesebb a T3 TD volt. A T4-es szinte mámoros érzést keltett mikor eladtam 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Trucker39
Nem szeretném lelõni a film meglepetéseit. Úgy kb. a feléig tetszett. Utána... inkább nézze meg, aki szereti.

Pluskast
Jó cikk, bár kicsit drámai beírásokkal😊 Nem hinném, hogy a 7.5-tõl a heavy hk-nak fel kellene kötni a gatyájukat. Tény és való jó tank a T62-es de simán kilõhetõ.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

jelenleg az fr tankok szélsõségesen ki vannak hegyezve (nuku páncél, elképesztõ alfa/reload). Átlag hülyegyerek is ki tudja lõni a tárat mire kilövik mert csak áll, de mint minden kihegyezett jármû (artyk, régen t-54, puffacs, t50-2) ügyes játékosok kezében lesz igazán gyilkos. Ráadásul statok alapján még az átlag ember kezében is 10-20% nagyobb winratet hoznak mint az átlag.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"de ha egy med, amennyiben túlél egy vesztes csatát az bûzlik."
Nekem a legutóbb tolt medekkel (T20, Pershing) a legjobb a túlélésem (50% körüli) és a winem (60% körüli) is. Elég gyakran túlélek vesztes csatákat is és nem azért mert hátul kempelek a bokorban.

összefoglaló? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Trucker39
Igen, van már hozzá felirat.

White Tiger

Hétvégén néztem meg ezzel a felirattal.

Szeretem én is hogy olyan játékosok szidják, OP-zák a revolvertáras tankokat akik életükben nem játszottak vele, csak utálják mert 2-3szor rájukrontott egy és kivégezte öket. Mintha ezt másik medben nem lehetne megcsinálni... Persze a hátrányukról semmit se tudnak (hiszen sose használták) csak a birka hozzáállás hogy med és hátul kempel. Ilyenek miatt esik meg hogy egy pz38 jön és reload alatt leverte a fél hpmat mert blokkoltak. Persze ilyenkor a csodatársak úgy viselkednek mint a lemmingek akik meglátnak egy scoutot és kézifék, aztán egy tapodtat se elõre hiába van az ellentõl 13 tank a pálya másik oldalán spotolva.
Nem mondom hogy nem OP maga a revolvertár de a tank összességében semennyire se az. Még a medektõl is más stílust képvisel pont a brutál reload idõ miatt.

..50 masodpercig uldogeljen elole es scoutolj varosi palyan.. mikozben top tank vagy, es mivel bekazabalo, ezert elsodleges celpont.. istenem..
Ha nem lennék lusta most itt jönnének az alábbi címû képek: - facepalm, hogy te milyen g3ci buta vagy, stb...
Pont ezért a hozzáállásért csodás a random mert a legtöbb gyógyegér így gondolkodik. Érdekes módon ha találkozok egy random playerrel aki nem annyira h÷lye mint egy tál eper az fel tudja fogni ha reloadon vagyok akkor ne törjön ki mert nem fogom követni.... talán ezért csapatjáték...
Minden bizonnyal mi vagyunk a bénák hogy bármirõl is tájékoztatjuk a csapattársainkat, hiszen mindig van egy supa playa aki egymagába megkeni az ellen száját... neki nem kell segítség a hátul tárazó n00boktól....mi csak asszisztálunk, sõt még azt se.
Csak ilyen rambo csapatársakat kívánok.

Ez el is kerülte a figyelmemet.
"de ha egy med, amennyiben túlél egy vesztes csatát az bûzlik."
Na ez kb egy matyi kaliberû marhaság.
Nyilván akkor eredményes és hasznos egy med ha az elsõ két percben megdöglik mert úgy is csak útban lenne, nem akkor ha végig él és kioszt 2-3-4k sebzést. Á... dögöljön meg mert az az igazi.

Van franszia táras tankod, hogy így tudod hogyan kéne vele harcolni?
Elsõ marhaság a Lori mint scout. Azért mert hallottad valahol, hogy ezeknek jó a látótávja még nem mind alkalmas felderíteni. A lóri különösen nem mivel böszme nagy nincs nagyon bokor amibe belefér, üres tárral meg különösen egészséges "körbeszaladni" hátha lõnek egy láncot rá aztán legalább még visszalõni sem lehet vele amíg rommá lövi az ellen.
A miért húzunk el a frontvonalbólra meg annyit, hogy ha ott maradok akkor 10 töltésbõl tuti kilenc estben akkor törnek/engedik át az ellenfelet mikor ott állok éppen letolt gatyával. Köszönhetõen a tehetséges csapattársaknak. Tudod 50 másodperc alatt nagyon sok minden történhet.

Nem feltétlenül volt bot. Pár alkalommal találkoztam érdekes figurákkal. Nem tudom, hogy milyen gépen futtatták a játékot, de meglepõen lassan reagáltak az eseményekre.
Egyszer a saját Grillénket láttam utána fordulni egy ellenfélnek, aki egyszer csak irányt változtatott. A Grille pedig továbbra is ugyanarra fordult, amerre tette azt elõtte.
Mountain Passen pedig egy 860 HP körüli Tigerrel találkoztam a hídnál. Kicsit késve értem oda, így kiszedte a SU-nkat, aztán körbetáncoltam az E8-cal. 110 körüli HP-re vertem le úgy, hogy nem lõtt vissza. Amikor irányt változtattam, õ mindig túlforgatta a tornyát és csak kb 2mp múlva fordult utánam. Végül a Hummelünk kiszedte. Szokás szerint.
Értelmezés szempontjából nincs, de valójában igazuk van.Rajtad kívül ki a f.... érdekel hogy te újratöltesz?" esetleg az ellenfelet, írd csak meg nekik XD" Amennyiben zárt a pálya "sok a ház, szikla" minek hátra menni? arty védett fedezékben lehet újratölteni, ha nyitott akkor nyomás egy felderítõ kört futni "akkor alapszabály hogy nem lövünk, és a lori-nak kiváló a látótávja és gyors is" vagy ha van rá lehetõség scout-olni.
Csak hát a frag vadászok nem szeretnek felderíteni, inkább bázis kemping "majd a kv-4 vagy a T-95 menjen világítani mert én újratöltök"
A med roham tank, nem hátul töltõ, piszmogó, helyzetlesõ valami.
Vesztes köreim több mint 50%-át a magát féltõ, vagy kempingezõ, vagy kibelezett tankot lesõ, med-ek okozzák.
Nem azt akarom mondani hogy nyomás akár az értelmetlen halálba, de ha egy med, amennyiben túlél egy vesztes csatát az bûzlik.

Solten
Na valaki kerdezte a multkor miert irja be a frencs tankos a "RELOAD" varazsszot, bepotyogtem a szobanoveny un. tarsaknak (hogy nem nem azert huzok el a frontvonalrol mert az osszes birkat kilottek a ket tuzeren kivul, gyavasagbol, hanem mert qrvara nincs skulo betoltve). Erre valaszolja az egyik retard hogy a reload a gyavat jelenti? <#falbav>

Amugy sok csatat nyomok most a Lorival (Batchat grind) es ha hatrebb vonulsz tolteni akkor vagy noob vagy vagy gyava. Uberfasza mennyi agyhalott van.

Saor Alba

Metalmilitiakid
Na úgylátszik vagy a vsync vagy a tripla puffer volt a gond. Még nem tuti hogy jó, de jónak tûnik.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nagyon szépen megoldottad,jól belesétáltak a csapdába. Jót nevettem a tehetetlenségükön,de már az elején is elmosolyodtam amikor kioktattak: "gyre már ki azzal a pattonnal mert nem városba való,minek mész be a városba meddel te gyökér......" 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Metalmilitiakid
Csak ezzel van baj. A többi játék megy.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Alien69
Jaja, az TUTI VGA! Túl melegszik "jobb" esetben.
Metalmilitarikid, Pörög a venti a VGA-n? Ha terheled, mennyire "kézmelegek" a bordák a hûtésnél? (Ez óvatosan nézd, nehogy megégessed kezed!)

Csíkozza? Más játékoknál nincs baj? A grafikai anomáliák, csíkok a döglõdõ videókártya biztos jelei szoktak lenni...

Metalmilitiakid
Na most megint nem értem a játékot. Eddig semmi baja nem volt, majd most hirtelen elkezdte azt, hogy 2-3 körönként becsíkozza a képernyõt és resetelni kell a gépet. Csak tudnám miért.

wildstorm
Nem bot volt véletlenül? Ott gyakran elõfordul az ilyesmi.

az a baj, h magas tierben is egyre gyakrabban/többen...

Durva. Az elõbb láttam egy Mátyáshun osztályú KV-4 játékost. Himmelsdorfon egy utcán mögé került Pershingünk úgy lõtte ki 100%-ról, hogy õ végig nem vette észre, mi történik vele, nem fordította hátra a tornyát vagy magát.

Eszméletlen micsoda fószerek játszanak ezzel a játékkal.

Alien69
Azért, mert rá állnak egy vonalra, és ezért ha törik, ha szakad, erõltetik. A legénységet persze NEM100%-on viszik tovább, és a céljuk valszeg, hogy minél hamarabb meg legyen EGY top tank. De mi ennek az ára? Az, hogy nem tanulják meg a pályákat, kevés/semmi taktikai érzékük lesz/van, és igaziból NEM az artyk cseszik szét a játék élményt, hanem EZEK a noobok. Ha egy arty egy lövéssel kiszed, na bum, megyek egy másik tankért, de ez ritka. Viszont, minden körben van legalább 1/4 láma. Ha ez PONT a topra esik, igaziból EZEK cseszik szét a játékot, mert vagy elõre mész meghalni, vagy kínok között szenvedve fordulsz fel. <#idiota>
Az eredmény MINDIG ugyan az, mész egy újabb kört, hátha. De mi az ára? Ha egy arty kilõ egy lövéssel még hamarjában, az szopás, fõleg, ha az elsõ nyertes kör. Hamar felmegy a pumpa, átkozódsz, de mész megtorolni a köv körben. Mi a helyzet a kínszenvedéses halálnál, amikor 2-3 noobláma TOP tank van, és veszít a csapat, fõleg úgy, hogy TE kilõsz 2-6 tankot? A csata elején még csak bosszankodsz. De, a végére már SZENVEDSZ! Szinte öröm, ha egy tier 3-s kilõvi alólad a tier 6-8-s tankodat!
Mész még egy kört? FRÁSZT! Forrongsz magadban, bosszankodsz, hogy
"mi a francnak játszok én ezzel a szarral?" Akár még az is megfordul a fejedben, hogy abba hagyod ezt a lótrágyát! Aztán ide jössz pl erre a fórumra, é szídod teli torokból az artykat!
Me az FUN, és minden jó fej EZT csinálja! <#nyes><#bee1>
Aki(k) magukra ismerek, az jelentkezzenek egy hátulgombolós kötényért ITT (a diliházban) a recepción.
<#vigyor1>

[url=]A pofátlanság netovábbja volt ez a meccs.
Valami különös járvány sújthatja a Sztálin József típusú tankban ülõket. Ma kb. 20 meccset játszottam, mindegyikben volt valamelyik: IS, IS-3, IS-4, IS-7, IS-8; IS-6.
Egyik SEM tudta magát 900 eff érték felé tornászni. Személyes kedvenceim az IS-6 IS-7 magyar tankerek, akiknek még az angol korholást is nehéz értelmezni, miközben hátul kempelnek. Minden második csata ezzel ér véget (akár nyerünk, akár nem): "fucking idiot in IS-7".

igyunk!

na de azon kívül: t1 tankok :-)

Sziasztok!
Létszí segítsetek nekem.
A program telepítése közben hibát ír ki és valami napló fájlban nézhetem meg az okot.Na de ezt hol találom illetve milyen hiba lehet az?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Tegnapi T-62A cikk.

Megvan a 300k oldalletöltés, 500kr-a ki kéne találni valami jubileumot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nincs MM kedvezménye, általában az alsó harmadba dobja be. Ha azonban véletlenül felül vagy, akkor jó kis köröket lehet vele futni. Egy jó meccs után úgy kb. 20 ezer kreditet hoz prém nélkül, a javítása aprópénz. A winrate 214 meccs után 59,35%.

Olyan szellemi fogyatékos emberek miatt bukok csatákat hogy elképesztõ.
3-an foglalnak az ellennél, 3-an foglalhatnának nálunk, de az egyik a körön kívül nézelõdik majd egy percig hogy mi újság van . Vesztettünk.

Csapattárs arty a bázisunk közelében a bokorban 3 félcsupasz med a bázisunkon õt nem látják, írom hogy ne lõj majd én (szintén arty), még le sem írtam õ lõtt, észrevették kilõtték, nem látom õket, vesztettünk.

PzKpfw S35 739-rõl érdekelnének infók, ha használja valaki!
MM? Credit? Winrate? stb
Kösz!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

OFF: nem tudjátok véletlenül a "Fehér Tigrishez" létezik már felirat?
Teló volt, valamelyik idegbeteg csapattársnak nem tetszett így utólag úgy tûnik^^
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 17. 21:37:17
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 291
Szerzett kredit: 23 100 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 7 500)
Javítás:
T34 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 300
Ez létezik? Több volt a kárpótlás mint a javítási költség😄
Morfi
Több mint 16 ezer csata után nálam csak ezen a pályán volt ilyen "szépséghiba". Bár pont ez miatt löttek ki mert úgy dobott vissza, hogy nem tudtam lõni az ellenfelet...de szerencsére mostanság nem jártam így mert ritkán rak erre a pályára.

Az elsõ érték a lejátszott meccset ezerre kerekítve, a második az eff érték, a harmadik a gyõzelmi ráta. Az XVM mod mutatja ezeket.

Most akkor a 0.7.5.-ben a Löwének jobb,vagy rosszabb lesz??

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ezek a %-ok a tank mellett mit mutatnak?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát még, ha valaki nem is játszik rendszeresen, mondjuk simán befigyel 2-5+ nap szünet, mint nálam szokott... Akkor aztán pénzkidobás a prémium acc. A tank meg megvár a garázsban, mert karbantartják a manók. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Alien69
Na igen. Itt jön elõ, hogy ha top tanknak rak be, kutya kötelessége az embernek MINDENT megtennie a gyõzelemért. <#vigyor5> Sokak által hõn szeretett M3LEE.

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. július 17. 21:02:24
Jármû: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 2 546 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 904
Csatában elért Achievement: Top Gun, 7 kill, majdnem 8, csak ugye közbe befoglalták. Még 1 lövés kellet vóna, már rajta voltam. Amúgy, ha másért nem, arány javításnak tuti jó kisebb tierben menni. <#vigyor1> Fõleg Tier 2-3-ban.

Az AMX40 pont célba véve.

Most még azt hiszed, hogy az a hulladék. Amikor a T4-es Somuat, vagy mi a túrót, fogod tolni na az lesz az igazi kín. Sokkal-sokkal rosszabb lesz. Az ágyú nagyot üt és ennyi a pozitívum. Egyébként azt is felfedeztem, hogy a rejtõzködése botrányos.

Más: Egy pár mondatot hozzáfûznék a prém tank - prém számla dologhoz. Az 5 havi prémszámlával csupán egy gond van, lejár 5 hónap után. A prém tank pedig megmarad utána is. Nem tudom, hogy pontosan mi a prémtank bevétel - prémes csata bevétel arány, de ha hosszútávra tervez az ember és csak épp annyi pénze van, hogy a 12500 aranyat megvegye, akkor a prém tank célravezetõbb bír lenni. Még akkor is ha vele plusz köröket kell menni az extra bevételért.
Csak a plusz HP-t kap.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Csak HP-t kap.
Sziasztok. 13-90 csak annyiban változik h kap 100hp-t? Vagy másban is javítanak rajta? Ezt már egyszer kérdeztem 17:44 körül de senki nem méltatott válaszra...
Én is gondolkodom, hogy jó lenne mással is játszani néha, de nekem nem pálya ez a fantasyvilágos-sárkányos cucc. Regeltem a Heroes&Generals-ra, de még várom a béta kulcsot.

Belekezdtem egy másik acc-al a többi (szovjet, amerikai, francia) ágba. No meg kíváncsi vagyok, hogy ezzel a névvel (Syphilitic_Lenin) meddig fog élni az acc. Az már biztos, hogy Tier 1-ben kibaszottul OP a kis Renault.

Abból hogy megnéztem számszerûen annyit tudtam meg, ha növelni akarnám az effimet vissza kellene venni az összes tankot amivel a kezdéskor toltam mert akár+50 csatával +3-400-at lehetne rajta hozni piti módon. Az tény hogy addiktív a játék ezért ha játszom szinte csak ezzel de az is hogy augusztus 25-tõl érzékeny búcsút veszek kb 4-5 évre magamat ismerve... GW2 powa
szóval effi le van sz@rva