World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Például a t9 medek olyan fokú szabadságot és mellé impresszív tûzerõt kölcsönöznek, hogy sztem az a wot mennyország. :-) A fenntartásuk is jelentõsen olcsóbb lett.
Az nem igaz, hogy feljebb hülyébbek vannak, csak sokkal bosszantóbb egy hülye E-75, mint egy giganoob M6-os. Értelemszerûen alacsony és közepes tierben van a legtöbb növény, financiális okokból közülük sokan nem képesek eljutni t9-ig, mert már t7-ben deficitesek bármilyen tankkal, legfeljebb 10k csatányi kitartó szenvedéssel kerülnek t9-be és akkor is lesz nekik egy, olyanról viszont még nem hallottam, hogy valaki 6-ban penge, de t9-10-re már elbutul.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Low tier tankkal is lehet alkotni, ha jól választ az ember. RCSA nevû felhasználó rengeteg csatát játszott le tier 2-3-4-es tankokkal igen jó eredmények mellett. Szerintem ha elég leleményes valaki, akkor könnyedén megtalálja azt a tiert, ahol jól tud teljesíteni.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
spybot, meg az újak kedvéért: magas winrate+magas kill damage+magas effi = jó játékos
alacsony "nemek mindig pechem van" winratio/effi = rossz játékos
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elsõnek természetesen a török a célpont,második a káromkodó magyar harmadik a szõröslábú spanyol,aki angolul se tud. 😊
Mellesleg ha olyan jön szembe, akivel nem tudsz mit kezdeni, futni kell, és olyan helyen harcba bocsátkozni, ahol tudsz kárt okozni. Ezt ugye a szutykos szovjet nehéztankkal megintcsak nem tudod megcsinálni. De egy medium tankal már igen.
A többi részével egyetértek túl sok vesztett csata esetén abba kell hagyni arra a napra. A klán meg szó, szó😊 Voltm háromban is köszönöm elég volt😊 Maradok inkább a 3 fõs platoon-nál a barátokkal😉
Érdemes megnézni emu86 statisztikáját, mert õ köztudottan csak random csatát játszik szólóban, de még így is képes ~70% körül tartani a gyõzelmi arányát. Nem lehetetlen feladat ez.
Ez a nem rajtad múlik dolog Lex írta jól,most 3000 csatából kapsz 100 olyat,hogy oneshotol egy arty legyen 300 ahol noobok a top tier tankok de ott van a többi,amikor nem,mert igenis alacsony tierrel is neki kell menni a csatának és keresni a saját tierben lévõ tankokat.Nem a kifogást a jót kell keresni a rosszban és a legjobban kijönni egy csatából.A fele be kell hogy jöjjön.Ha xar napod van abba kell hagyni,majd másnap jobb lesz,vagy keresni kell egy klánt aki századozik és hagyni a fenébe a randomot,vagy ott a platoon.3 fõ igenis befolyásolni tudja a csata menetét akármilyen tierben van.
Tehát nem kifogás,tenni akarás köll.
A visszajátszásaimnál meg lehet tekinteni az ENSK-es Patton replayt, mert az egy remek példa erre. Röviden az a lényege, hogy egy Jagdtiger 6-7 killel foglalja a bázisunkat, és én szintén az övéket és a számláló közel ugyanott jár. Az ellenfélnél még ketten vannak; (Jagdtiger és E-75) az egyik foglal, a másik pedig visszajön védeni a bázist. Lehet szépíteni, megmagyarázni stb., de miután az E-75 megszakította a foglalásomat, az ellenséges JT kijött a körbõl, hogy kilõhessen engem egy top gunért vagy Boelter medálért, vagy egyszerûen a plusz fragért, de csúnyán ráfaragott, mert kilõttem mindkettõjüket. A Jagdtiger ugyan jól játszott, rengeteg tankot kilõtt tõlünk, de végeredményben miatta vesztette el az ellenséges csapat a csatát.
Ennél jobb példával szerintem nem is lehetne ezt szemléltetni, de íme a visszajátszás.

Emellett a platoonozás is hatással van a hatékonyságra, és az is milyen tierû tankal játszol. Tier7-8 körül kezdõdnek az igazi csatadöntõ tankok. Aki állandóan jó tankal játszik összeszokott platoonban, azok tudnak extrém magas, 65-70% körüli winratet felmutatni.
És akkor ott vannak a szélsõséges esetek, profi platoon, OP tankal.
Én emléxem még rá amikor bejött a Type59 és szemét módon OP volt. Láttam olyan csatát, ahol három Tájpos jött be platoonban, és a csóri T5-T6 ellenfelekbõl álló ellenséges csapatot úgy nyomták le lazán hárman hogy alig sebzõdtek, mert a frontpáncéljuk egyszerûen sebezhetetlen volt.
Még annyit hadd jegyezzek meg, hogy kezdõként a barátoddal nagyon ostoba döntés volt a nehéz és szar szovjet heavy ágat választani. Hagyjátok a francba, és játszátok mondjuk az új francia TD vonalat. Ha kimaxoljátok a Tier6 francia TD-ket, nagyon sokat fog javulni a platoonotok hatékonysága.
Win rate 50+-10%-ig amúgy szerencse kérdése randomnál ha szakasz nélkül csinálja az ember sok dolgot nem tehet kell hozzá a másik 14 és nem ugyan az 200 csata után vagy 1000 után egy tanknál.
Pl: op lori tankal a jó besorolás miatt 300kör után is könnyedén csináltam 62%-ot.
Érdekes amúgy ez, mert pl. 6500 csata környékén 2% különbség (48% winrate) kevesebb, mint 100 csata különbség win és lose között, mivel volt már azért pár draw is. Alacsony csataszámnál pár tíz csata különbség nagyban befolyásolja az értéket, ezért van jó néhány 0-1k körüli 50% felett is.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk, akkor se nagyon érdemes, inkább 55% felett, hogy tudja kompenzálni a szarabb tankjaidat. <#alien2>#alien2>