A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
No no... Amikor kilövök 3-4 tankot egy csatában, és 15-5re kikapunk, akkor nehogy már az legyen, hogy még ÉN tehettem volna többet hozzá a csatához, pláne, hogy a csapatból 7en minimum sebzés NÉLKÜL fejezik be a csatát.
Ez nem a játék hibája, hanem a sok agyatlan tajgetoszszökevénynek, akiket a lyukas gumi megmentett az enyészettől, és mivel apuci-anyuci nem tud mit kezdeni a gyerekkel, jobb híján berakja hát a gép elé.
Ettől a játék még jó, és ha normális csapat van, képes örömöket is okozni. És nehogy azt hidd, hogy nem próbálom kideríteni a csata elején, hogy kit lehet akár egy fikarcnyi csapatmunkára is rábírni... A legtöbb replayemet, ha megnézed, aktívan szoktam mondani a másiknak, hogyan is helyezkedjen. Érdekes módon ha már legalább 1-2 ember hajlandó velem összedolgozni, akkor nyerjük a csatát.
Egyáltalán nem a játékkal van a baj, hanem a játékosközösség - sztem - több, mint 80%-át alkotó selejtes agyhalottgyűjteménnyel.