World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom mit szólnál hozzá, ha mondjuk kapna a 150es +30 átlagpent, de mondjuk a T110 is kapna +200 átlagdamaget, és akkor kb igazságos lenne nem???? 😄😄 Szóval azért mindennek van egy határa, nem lehet a német a legjobb és kész, egyenlõnek kell lennie. Balanszoás szükséges. Ami idáig sztem meglehetõsen jó volt, most az új tankokkal majd meglátjuk, de nem csak a német heavyk fognak leértékelõdni, hanem a többi nemzeté is. Még a T110 jár talán a legjobban az legalább mozgékony.
azért mert az E-100nka 750es átlag sebzése van a t110-nek meg mondjuk 400as. Tedd rá a maus ágyút még mindig nagyobb átlagsebzése van mint a t110nek. A dpm meg más kérdés. Fel tudja venni az e-100 a többi tier10el a versenyt. CW-n meg a gold ammot mindig klánkasszából állták, egyszer nem fizettem még érte. Az a gold meg a WG-tõl jön gyakorlatilag ingyen vagyis azért, mert területünk van.
Pluskast
De ez a rossz hozzáállás. A tier 10-es tank feladata elsõdlegesen az, hogy a veled szemben álló másik tier 10-es tankkal felvegye a harcot. Jelen pillanatban erre az E100 alkalmatlan. Igen gold ammo-val valóban használható csak egyrészrõl gusztustalan és pénzéhes hozzáállás, hogy csak tényleges pénz folyamatos használatával lehet alkalmas, másrészt igazságtalan, mert akkor a többi 10-es heavy-nél miért nem ez a helyzet, harmadrészt meg nem mindenki CW-ik és szívesen használnám - és szerintem mások is - random csatákban is, már csak azért is mert ez is a játék része és asszem többen játszanak az emberek random csatában mint CW-t.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

*107es
hát azért nem úgy van az, orosz lövegek 90%-a egy rakat fos. Anno a 17es volt jó a KV-n meg ugye ami su-85-n bolt ezek OP-k voltak anno igen. ezen kívül meg talán az újy ágyú az IS-4esen remek, illetve ami még kiemelkedõ az LB-1 T-44en. A többi finoman szólva átlagos vagy átlag alatti. Pl az IS sorozaton lévõ D10, D25 variánsok sztem botrányosan rosszak, rengeteg lepattanót produkálnak, és rettentõ pontatlanok is, csak közelharcban jók. Ki kell próbálni az oroszokat is, ott se kolbászból van a kerítés.
CW-n kap gold ammot akkor jó az az ágyú, illetve randomban meg azért jó mert nem full tier10 ellen mész. Nem vészes az E-100, sõt én nagyon is szerettem, viszont az új medek és TD-k érkeztével egyértelmûen abba az irányba ment el a játék, hogy akkor jó ha minél jobb ágyúd van, vagy minél gyorsabb vagy és e miatt maus és e-100 szív, bár mondjuk én leszarom, megyek más nemzte tankjaival azt kész😛
MatchDiabolo
Engem meg szétlõnek ha IS7-el megyek szóval nekem is csak a garázsban áll randomra nem használom<#nevetes1>
Mondjuk gold ammo miatt lõttek át sorozatosan.

Pluskast
Ja meg kap 100+ HP-t. Vicc....

..azert mert 5%al javul a pontossaga.. no comment..
Majd ha bejön az angol ág, alighanem az lesz nagyon OP, hogy fogyjon az arany a szabad xp átváltásakor.

"teknõ alját" - Elõször a hasaalja jutott eszembe, de az csak az a disznónak van 😊 szóval a teknõ tetejét...

https://wotinfo.hu

Pluskast
Az E100 esetében nem 20 hanem 10, viszont cserébe lecsökkentik a torony forgási sebességét. Vicces mi? Véletlenül se legyen használható. Mondjuk azt sem értem, hogy a löveg töltési idejét miért kellett felvinni? Olyan gyorsan töltött vagy mi?

De amíg nem volt francia ág? Néhol igencsak OP szovjet cuccok voltak, amiknek sem a német, sem az amerikai ágon nem volt hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ párjuk. Persze, a balance, de hiába lövöm én mondjuk a halál pontos német löveggel az ellent, ha állandóan lepattanok róla, miközben õ egyet odabasz és annyi.

Pluskast
Ezért használja mindenki a 128-as löveget. Csak hát ezt egy kicsikét viccesnek - vagy inkább szánalmasnak - tartom. A kisebb ágyú a jobb. De akkor minek is költsek el 63 ezer xp-t még arra, hogy kifejlesszem azt a fost? Illetve minek is fejlesszem ki egyáltalában a hk-t hisz az E-75-nek is ua a 128-as lövege van?

Pluskast
Arra nincs is, de az egy TD és nem egy HK máshogy kell játszani a 2 tankkal, arról meg nem is beszélve, hogy ez nem oldja meg - és nem ad feloldozást a WG-nek - az E100 problémáját.

Eagle16
Az a baj hogy az sok xp, több mint negyede a SA-35 árának...annyit nem ér meg nekem. Meg nem is nagyon kedvelem ezeket a random sebzésû HE-s ágyúkat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Most lehet hülyeséget kérdezek, de nem a tetején a keresztrudat kell lõni közelrõl?

Az E-100 150-esével én sem boldogulok (mondjuk ez nem jelent semmit). Tolatni kezdek ha egy IS-7 jön szembe, mert egyszerûen képtelen vagyok átlõni vele. Múltkor már úgy felkúrt hogy kiálltam elé szembe, csak hogy 90-ben tudjam lõni a teknõ alját és az is lepattant... azóta a garázsban áll...

..szerintem ez a 10-20 mm semmit nem fog erni.. ebben a jatekban a pancel csak disz, h lassabb legyen tole a gep. eleve csak a torony kap barmit, az is csak szembol. a tobbi gyenge pont ugyanugy ott marad evidens celpontnak...

..amugy tesztszerveren 80%os e100at oldalbaporkoltem a tier10es nemet tdvel.. maradt neki 8%.. tanulsagos..
trololo

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

idáig nem volt probléma velük szerintem, meg ez az OP orosz is hülyeség. Franciák voltak kb OP-k 😄
A kulcsszó a "most" 😛

egyébként most érzem elõszõr jogosnak a német rinyát, mert most tényleg bitang szar lesz a maus és az e-100 is ezek mellet a TD-k, medek mellett. Bár mintha olvastam volna itt tegnap fórumon, hogy kap e-100 és maus is + 20mm torony páncélzatot, úgy már azért baráti lesz. Bár sztem az új td közül az orosz és a francia az ütõs. Mert többi túl lassú, még az amcsi tornyos is elég jó. De az USA felépitményes is arty csemege + van azon is weakspot, meg attól függ, mennyire lehet átlõni az alját.
"Ám ma volt már, hogy buzi artyk?"

Tegnap egy Object egy lövéssel kinyírte a teljes legénységem az AMX90-ben. HP-m az maradt vagy 400 de minek ugye... Gondolom õ meg épp azt gondolta hogy "buzi AMX!" 😄

Amire én elérek odáig, tuti le lesz nerfelve. De valaki taglalta itt a fórumon, hogy a sebzés és átütés az oké, de vannak bõven gyengeségei mellette.

na de most a Jagdpanzer E-100ra nem lehet panasz😛
Te is tudod, hogy egy erõsebb 15 centissal a WG már túl OP-nak tartaná, és egy német hk nem lehet OP ebben a játékban. <#eplus2>

Pales27
Érdekes h az új t10es járgányokon semmit se változtatnak, hanem a többit igazítják hozzájuk.

Én ezt csinálnám az új tankokkal: minden tdtõl -100hp sebzés tehát 750-750-1000
A medeknek meg 240 körüli pen. A német t10 heavyknek meg +10mm pen

Sziasztok!

Új vagyok itt, gondoltam, beköszönök.

Meg bele is okoskodnék rögtön. Eagle - megszerezted a 105-öst a Somuára? Anélkül én csak szenvedtem vele, utána viszont egész jó lett, az összes nyitott TD és sok könnyû tank egy lövés.
Pluskast
Igen a WG fals süket dumáját de az nem válasz, hanem csak egy szar kamu. Mindegy leszarom ott fog továbbra is elrohadni a garázsomban. Én hozzá nem nyúlok amíg fel nem javítják azt a csúzlinak is nehezen nevezhetõ löveget...

Metalmilitiakid
Nem köszönök vissza magyarul, mert velem már 3x elõfordult(kb annyiszor is köszöntem vissza), hogy akkor felveszlek barátnak. Francnak se hiányzik az 500 as eff jével.

Illetve másik téma, ami felbasz, hogy 50-25-25% a csatamódok esélye. Tegnap egymás után 8 kört mentem egyetlen normál csata nélkül. De az is úgy, hogy T29 védõ oldal kétszer egymás után ugyanazon a pályán. Aztán T25 zászló foglaló egymás után kétszer ugyanazon a pályán. Aztán T25 AT támadó ugyanazon a pályán mint a T29. Meg még a maradék random. Már minden bajom volt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szerintem erre a választ magad is tudod.

Pluskast
Egyszerûen nem fér a fejembe, hogy azt az átkozott 150-es löveget miért nem változtatják meg???? 250-es pen az annyira nagy dolog lenne, miközben minden más nemzetnek minimum 260 a top lövege????

Ez nálam a következõképp játszódik le.

Srác:Van magyar?
Én:Van
Srác:Csá(v. csõ, v. szia, stb.)
Én:Üdv!

Nos ennyi. Innentõl kezdve õ balra, én jobbra és soha többé nem találkozunk. Eddig egyetlen alkalommal jutottunk tovább, amikor megkérdezte az aktuális delikvens, hogy fullos-e az IS-em? Soha egyik sem jött velem és soha egyik sem kérte, hogy menjek vele.

Eagle: Ezt is kifelejtettem. A Somua annyira gyengusz páncélban, hogy ha a SU-5 jól kapja el, akkor viszontlátásra.
Köszi! Ez magyar vagy angol felirat?
Forolto
igy van,menj dolgozni.😊

Forolto
Superpershing nem kap valami motor buffot?Igy nem veszem meg.

Remek, sikerült kinyírni az a hk-t végleg, amire a német oldalon azt lehetett mondani, hogy talán OP. Ilyen erõvel mehetne a KV-5 és az IS-6 Tier 10-esek közé, nem? Megint túl sok vodkát ittak ezek, vagy mi?

Én speciel sajnálom hogy elkúrtam erre 2 órát az életembõl. Kb semmi értelme az egésznek. A csata jelenetek azok okésak, de sztori szintjén nagyon ordenáré az egész. Ráadásul nem is kapunk választ a felmerülõ kérdésekre, hanem teljesen értelmetlen, oda nem illõ jelenetekkel zárják a filmet, amik kb 15 percet simán elvesznek. Csak a fejemet fogtam a végén, hogy ez meg mi a francért van benne egyáltalán???

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

spybot919
Még egy tip amíg el nem felejtem. Reggel sose tankozzatok mert olyan a MM hogy a hajatok kihullik :@

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Eagle16
"forehead of the tower"

A Maus tornya lesz 240mm.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Várható változások teszt 2ben:
link

E-100 tornya kap egy kis buffot, ami azért nem árt
Maus "foreheadját is buffolják 200ról 240re, ez gondolom a front. Buff szempontból ez semmi mert senki se lövi ott, a tornyát kéne buffolni mert gyenge, 240el már át lehet ütni.
Löwe T34 nem kap semmi MM kedvezményt, Type szuper pershing, JT88,KV-5,IS-8 csak T8-9ben fog játszani.
Panzer B2nél úgy döntöttek , hogy elb*sszák, T5be is be lesz rakva, valentinnél dettó...

WoT: Nishizumi77

<#eljen><#law>

[HUN]Kami*, kiskami*

spybot919
Szerintem még betegebb az a kép amit lentebb linkeltem. T2 es francia könnyûtank ,kibírt 46lövést😄 47ediket már nem. R.I.P 😞

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Szerintetek melyiket érdemesebb kifejleszteni IS-8 re a motort vagy a tornyot? a többi már kivan fejlesztve. Köszi 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Az ilyenekkel érdemes svédül beszélni, különben még megértik mit mondasz. Comprends? 😊

Nem töltõnek, hanem célzónak. Bocs.

Ám ma volt már, hogy buzi artyk?
Ac48al 5 embert tartok fel, senki nem sebez.
A T5ös arty meg kiszed 1 lövésbõl.
Tegnap is 3x 1más után, ma már ez a 2.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

spybot919

Szerintem azért durva mit kibír a francia tank. Ez jelen esetben egy Tier2-es 😊

A "snap shooter" skillt érdemes TD töltõnek kifejleszteni?
Nem tornyos TD-nél is számít?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

köszi 😊