World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ehhez az kell, hogy minnél elõbb túllépjen az ember azon a kezdõ görcsölésen (mindenkinek volt), hogy használhatatlannak érzi magát az alsó harmadban.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Megnéztem Dossier-el lebontva az 3 utolsó kihúzott t5-6 tankomat és a legelsõként megcsináltat. Meglepett az eredmény. Föleg az hogy a most húzott tankokkal (francia ág) attól függetlenül hogy arányaiba mennyire nem voltam top tank mégis nem teljesített annyira szarul - jól se)
Szóval: legszarabb 5 hátulról
T-34 eff:565 összcsata:51 winrate:51%,
KV-1s eff:583.7 összcsata:50 winrate:48%,
SU-85 eff:772,5 összcsata:111 winrate:55%
legjobbak:
S-35 CA eff:1603.6 összcsata:80 winrate:60%,
VK3001 P eff:1518 összcsata:121 winrate:55%
AMX13 75 eff:1376.7 összcsata:112 winrate:54%
az is látszik mennyire birka voltam pl t-34 el átlag csata idõ 2.5 perc!!! kb kilövettem magam a csata elsõ percébe. newbie life...
ez a fajta rohangálás amúgy hasznosabb mint hátul sírdogálni, hogy nem tudom sebezni a t7-eket
pzIII rohangálás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
- WoT: Rogerius -
De akkor van 1 olyan érzésem a 4essel sem leszel jóban.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én ebbõl azt szûröm le hogy pont azért buffolják, mert kedvezõtlenebb lesz a tier limitje, rosszabb mint eddig. Ezt akarják kompenzálni a buffal.
mondjuk arra is vegtelenul kivancsi leszek ez mit segit a kv5on: "most meg pontosabb ágyút kap, több HP-t és jobb toronyforgatást" egy t54 vagy egy e50 ellen.. nem nagyont tudok elkepzelni olyan pontot rajtuk szembol, amiben a 167es pennel kart lehetne tenni..
Talán olyan OP volt az a nyomorult Valentine? Még a többi tier4-et is alig vitte szembõl. A legenyhébb kifejezés erre a húzásra, hogy tisztességtelen, de akkor még tényleg finom voltam!
Még a tier2-es Tetrarchnak is több a penje, mint a Valentine-nak...

Csata: Steppes 2012. július 17. 19:18:36
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 2 262 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 54; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 263 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8 490; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 5)
Csatában elért Achievement: Top Gun
Basszus,ez a csata kurva jó volt.Egyedül maradtam egy artyval,és végül meg nyertük.T50 csapattárs a játék kezdetén megpróbált mindenkit lesebezni,két golyóval jeleztem neki hogy nem kéne.Ezért kaptam majdnem 9k büntit.Én meg az õ okozta károkért 5 azaz öt kreditet.Pedig nem én öltem meg.Úgy nyertük meg a csatát hogy maradt 2 darab he lõszerem.
Azt tudja vki , hogy azt mikor javítják ki , amikor folyamatosan azt pofázza a tank személyzete,hogy eltaláltuk, átlõttük, megsérült stb. és kemény nulla a sebzés? Nem is számolja be a kreditbe, csak a találatot számolja. Vagy erre esély sincs?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
nagyon kivancsi leszek mi lesz az a slightly improvment a kv5on, mert tier9esek ellen tobb mint mulatsagos a 167es pen. van egy olyan erzesem h majd az r2d2 allasokat foltozgatjak majd, ami azert lesz vicces, mert egy tier9es igyis-ugyis bmilyen szogbol atlovi.
Miért kell a normál tankokat kitúrni a t8/9-es meccsekbõl, mikor van olyan jó, mint a többi?
Mindössze annyi, hogy ha te rendelsz egy új Mercedes E classét, amit azonnal ki is fizetsz, akkor nem leszel megelégedve, ha csak egy használt A-s Mercit kapsz. Még akkor sem, ha a kereskedõ azt mondja, hogy a Suzuki sem nagyobb...
-.-'
Az õ vezetésével haltak meg mind C1-nél, míg én egyedül tartottam ezt a részt... mikor jönnek már rá végre, h ezen a mapon általában az a csapat nyer, amelyik képes a seggén ülni és arty-fedezékben maradni?!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Victory!
Battle: Steppes 2012. július 17. 18:52:09
Vehicle: E-50
Experience received: 1 449
Credits received: 44 245
Battle Achievements: Kamikaze, Reaper
Toltam egy ilyen meccset E50-nel, 5 killel, erre a legvégén a köcsög OP francia top arty, szetkapott, mert az egyk lövésem a lánctalpba ment, és elnyelõdött. Erre írja a 0 killes IS-3as, hogy "Noob e50"...
[HUN]Kami*, kiskami*
én persze kifogtam a világ legmákosabb m10-ét (mindet én lõttem), szóval 110-ig igen jól véd
Mostanában nem erõltettem a type-ot, de a hétvégén nekiláttam összeszedni a lóvét a kis T10-es német StugE100 konzervnyitómra, és nem akartam hinni a szememnek. Azt még megértettem, hogy anno egy tierrel feljebb sorolták szegénykét, de a hétvégén ha talán kétszer voltam vele középmezõnyben...
30 meccsbõl 28-ban a mezõny alján kullogva, talán scoutnak befértem😊
Anno nem ezért fizettem érte...
Ha az IS-3 oldalára merõlegesen érkezik a lövedék akkor olyan +20-25 mm-nyi effektív védelmet ad hozzá. Elõtétpáncél nélkül 140 mm lenne az effektív védelme, de Oddballal csinált teszten 160 mm-ig védett. Az IS-7-nél szintén 20 mm-t dob. Az E-100-nál nem tudom, de annál is jól nyeli a lövést a kötényezés.
De némelyik harcjármûnél a lövegpajzs is így van megcsinálva. A Jagdpantherem lövegpajzsa már több tier 10-es lövedéket nyelt be.
A KV harckocsikon nincsen elõtét páncél. Azoknak a futómûve nyeli be. Vagy a szokásos bug ami most már minden harckocsira jellemzõ. A Tiger P csak bugos volt. Amcsi low tier TD-knél még is nem találkoztam ilyennel. Pedig mostanában kisebb német TD-kkel játszottam ezért találkoztam velük. De nem emlékszem, hogy bármelyik is benyelt volna lövedéket, talán egyszer az M10 lövegpajzsa.
Igazából nincs mihez viszonyítani, hogy hogyan szerepel a játékban. Harckocsikra nem volt jellemzõ. Csak kötényezésként, amit meg nem harckocsi lövegek AP(CBC) lövedékei ellen terveztek. Aminek volt ilyen páncélzata (IS-3, IS-7, T26E4 stb) arról meg nincs információm hogyan szerepelt. Elvileg mûködik, de attól is függ milyen lövedékkel lövik. A WoT-ban a lövedékeknél meg káosz van, eleve egy részük kitalált.
Nálam a játékban eddig fõleg nagy távolságról volt csak szerepe az elõtét páncélnak. Amikor a löveg szórása miatt pont ott találta el az IS-eket, E-100-at vagy a lövegpajzsokat. Közelrõl eleve nem a lövegpajzsba lövök és az IS-eknél is a futómû mögötti részt célzom. Néha van olyan, hogy nem tudom eléggé lesüllyeszteni a löveget és ekkora a spaced armoros részt tudom csak lõni. De ez se gyakori.
A T26E4 lesz az elsõ olyan harckocsi, aminél tényleg jelentõs és nagy felületet (homlokpáncél, torony) fed le elõtét páncél.
eddig is jól hozta a pénzt...
most meg pontosabb ágyút kap, több HP-t és jobb toronyforgatást...
War. War never changes...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Most BL9 van fent a ST-In, és a két ágyú ég és föld. BL9 sokkal jobb ágyú.
Miért azt a vacak piszakavasat kapta KV4, a BL9 rendesen odavág. Jó nagyot sebez, eleget is üt át. Nem értem
Egyetlen igazi gyenge pontja van: a felépítmény bal felsõ sarka, ahol a periszkópok és egy búvónyílás van. Ott csak olyan 60-70mm vastag lehet. De nagyon vékony ez a sáv.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyébként tesztszerveres gold ammo nélkül nem sok minden fogja átlõni.