World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi van? Meg fog szûnni a B2 MM kedvezménye? Akkor aztán tényleg vége a szép idõknek.

a lényeg, hogy tanúlj belõle és minden jármûvet arra használj amire való, aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy egyre több csata fog rajtad múlni. :-)

Persze ehhez az kell, hogy minnél elõbb túllépjen az ember azon a kezdõ görcsölésen (mindenkinek volt), hogy használhatatlannak érzi magát az alsó harmadban.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na hazaértem. Azt meg kell mondjam most a répa rossz végére álltam.
Megnéztem Dossier-el lebontva az 3 utolsó kihúzott t5-6 tankomat és a legelsõként megcsináltat. Meglepett az eredmény. Föleg az hogy a most húzott tankokkal (francia ág) attól függetlenül hogy arányaiba mennyire nem voltam top tank mégis nem teljesített annyira szarul - jól se)
Szóval: legszarabb 5 hátulról
T-34 eff:565 összcsata:51 winrate:51%,
KV-1s eff:583.7 összcsata:50 winrate:48%,
SU-85 eff:772,5 összcsata:111 winrate:55%

legjobbak:
S-35 CA eff:1603.6 összcsata:80 winrate:60%,
VK3001 P eff:1518 összcsata:121 winrate:55%
AMX13 75 eff:1376.7 összcsata:112 winrate:54%

az is látszik mennyire birka voltam pl t-34 el átlag csata idõ 2.5 perc!!! kb kilövettem magam a csata elsõ percébe. newbie life...

jaj ez nagyon tetszett, kiszivattam fordulóharcban a t50-2est egy pzIII-al (t7 csata) ok segítettek, de a fogócska része vicces volt, fõleg amikor hagytam, hogy kergessen, de egy forduló után már én üldöztem :-)

ez a fajta rohangálás amúgy hasznosabb mint hátul sírdogálni, hogy nem tudom sebezni a t7-eket

pzIII rohangálás

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Ennyi retardáltat low tier-ben úristen...el is használtam a napi 3 bot jelentésemet, pedig még bõven lenne mit jelenteni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

..az is eleg lesz ha csak a feleben 😄DD tier9 ellen nem sok vizet zavar az ember kv5ben..
Olyan nincs hogy minden meccsen t9 ellen megy, legfeljebb gyakrabban kerül t9-be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Írták, hogy elb*szták a táblázatot és a Valentine MM-jét a következõ tesztfázisban kijavítják (visszaállítják a régire).

- WoT: Rogerius -

Hát ha a rosszabb MM besorolás miatt minden meccsen T9ek ellen fog menni, sokkal kevesebbet fog érni. KV-5 tulajok nem lesznek elragadtatva.

Jó ez a teszt szeró, hat vereség egyhuzamban Ferdinandal. Ezek az oroszok szart se értenek a játékhoz.

Azt imádtam.
De akkor van 1 olyan érzésem a 4essel sem leszel jóban.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

..igen csak eppen pont nem a leggyengebb pontjat, az agyujanak az atuteset..
Eagle16
Olyan szinten hulladék ez a Tier 3-as francia TD hogy azt elmondani nem tudom.

"Jagd88, IS-6, KV-5 add to exceptions such as now (ie, 8 and 9 levels). KV-5 at the same time will be slightly improved to compensate for his appearance in the levels of fighting of medium tier9."

Én ebbõl azt szûröm le hogy pont azért buffolják, mert kedvezõtlenebb lesz a tier limitje, rosszabb mint eddig. Ezt akarják kompenzálni a buffal.

..nem is tudom mikor mentem vele utoljara. mert mindezek melle meg lassu es lomha is. igy meg flankolni sem lehet vele az oylan szembol atlohetetlen tankokat mint hetzer es m3lee, akinek 100 feletti sebzese van😊

mondjuk arra is vegtelenul kivancsi leszek ez mit segit a kv5on: "most meg pontosabb ágyút kap, több HP-t és jobb toronyforgatást" egy t54 vagy egy e50 ellen.. nem nagyont tudok elkepzelni olyan pontot rajtuk szembol, amiben a 167es pennel kart lehetne tenni..
Én ezen már kidühöngtem magamat, mikor megláttam az új MM táblázatot...

Talán olyan OP volt az a nyomorult Valentine? Még a többi tier4-et is alig vitte szembõl. A legenyhébb kifejezés erre a húzásra, hogy tisztességtelen, de akkor még tényleg finom voltam!
Még a tier2-es Tetrarchnak is több a penje, mint a Valentine-nak...

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. július 17. 19:18:36
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 2 262 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 54; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 263 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8 490; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 5)
Csatában elért Achievement: Top Gun
Basszus,ez a csata kurva jó volt.Egyedül maradtam egy artyval,és végül meg nyertük.T50 csapattárs a játék kezdetén megpróbált mindenkit lesebezni,két golyóval jeleztem neki hogy nem kéne.Ezért kaptam majdnem 9k büntit.Én meg az õ okozta károkért 5 azaz öt kreditet.Pedig nem én öltem meg.Úgy nyertük meg a csatát hogy maradt 2 darab he lõszerem.

.. rosszul mondtam 51es atutes.. a kv1 legvekonyabb pontja 70mm... 😊
Üdv.
Azt tudja vki , hogy azt mikor javítják ki , amikor folyamatosan azt pofázza a tank személyzete,hogy eltaláltuk, átlõttük, megsérült stb. és kemény nulla a sebzés? Nem is számolja be a kreditbe, csak a találatot számolja. Vagy erre esély sincs?
Ha egy Type és egy normál T8-as med várakozik a rosterben, akkor a normál nagyobb eséllyel kerül ezek után T10-es meccsbe, mert a Type-ot elõretolja a rendszer a 8-9-es csatáknál.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

..ugyanuyg nem fog semmit erni tier5ben a b2 mint ahogy a valentine sem.. utobbinak van avgy 40es atutesu tier2es agyuja😊

nagyon kivancsi leszek mi lesz az a slightly improvment a kv5on, mert tier9esek ellen tobb mint mulatsagos a 167es pen. van egy olyan erzesem h majd az r2d2 allasokat foltozgatjak majd, ami azert lesz vicces, mert egy tier9es igyis-ugyis bmilyen szogbol atlovi.
A T8-9-es meccsekbõl senki nem túrja ki, csak a T10-bõl(a hír szerint)
Hahaha. Ilyet még nem láttam. Elindultam a szokott med irányba, mire libasorban elindult mindenki utánam. Oké, hogy lemmingvonat, de még sosem vezettem. 😊

A tankon az égvilágon semmi nem változott, amióta megjelent. Kivéve, hogy teljesen jogosan normál t8-as kezeli egy ideje az MM.

Miért kell a normál tankokat kitúrni a t8/9-es meccsekbõl, mikor van olyan jó, mint a többi?

Nem mondtam, hogy sajnálni kell....

Mindössze annyi, hogy ha te rendelsz egy új Mercedes E classét, amit azonnal ki is fizetsz, akkor nem leszel megelégedve, ha csak egy használt A-s Mercit kapsz. Még akkor sem, ha a kereskedõ azt mondja, hogy a Suzuki sem nagyobb...

Ha az artuditut bepáncéloznák, már kapnának egy használható tankot.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501272159-s1xty/
-.-'
Az õ vezetésével haltak meg mind C1-nél, míg én egyedül tartottam ezt a részt... mikor jönnek már rá végre, h ezen a mapon általában az a csapat nyer, amelyik képes a seggén ülni és arty-fedezékben maradni?!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Három object 212 arty...platoonban...hogy vinné el õket a dögvész!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Random_
Lehet fel akarják emelni az árát a Löwe szintjére? Ehhez pedig valamit nyújtania kell ugye...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

I.C.ram
Szeretem az ilyet...

Victory!
Battle: Steppes 2012. július 17. 18:52:09
Vehicle: E-50
Experience received: 1 449
Credits received: 44 245
Battle Achievements: Kamikaze, Reaper

Toltam egy ilyen meccset E50-nel, 5 killel, erre a legvégén a köcsög OP francia top arty, szetkapott, mert az egyk lövésem a lánctalpba ment, és elnyelõdött. Erre írja a 0 killes IS-3as, hogy "Noob e50"...
Miiii? Hol lehet errõl részleteket olvasni?

[HUN]Kami*, kiskami*

bardocz
Most az összes T-54-et használó ember megsajnált, akiknek 80k xp-t kell összeszedni, mire jobb ágyúja lesz, mint a tierlimites typenak.
nekem az tünt fel, hogy szinte mindegyik tanknak meglõve a legelsõ görgõjét, akkor sebzõdik és még a lánctól is elbúcsúzhat (gyors rofnál, ugye az kill)

én persze kifogtam a világ legmákosabb m10-ét (mindet én lõttem), szóval 110-ig igen jól véd

Éppen itt volt az ideje sztem! <#taps>

Mostanában nem erõltettem a type-ot, de a hétvégén nekiláttam összeszedni a lóvét a kis T10-es német StugE100 konzervnyitómra, és nem akartam hinni a szememnek. Azt még megértettem, hogy anno egy tierrel feljebb sorolták szegénykét, de a hétvégén ha talán kétszer voltam vele középmezõnyben...
30 meccsbõl 28-ban a mezõny alján kullogva, talán scoutnak befértem😊

Anno nem ezért fizettem érte...
Azt nem tudom, hogy pontosan hogyan számol a WoT.
Ha az IS-3 oldalára merõlegesen érkezik a lövedék akkor olyan +20-25 mm-nyi effektív védelmet ad hozzá. Elõtétpáncél nélkül 140 mm lenne az effektív védelme, de Oddballal csinált teszten 160 mm-ig védett. Az IS-7-nél szintén 20 mm-t dob. Az E-100-nál nem tudom, de annál is jól nyeli a lövést a kötényezés.
De némelyik harcjármûnél a lövegpajzs is így van megcsinálva. A Jagdpantherem lövegpajzsa már több tier 10-es lövedéket nyelt be.

A KV harckocsikon nincsen elõtét páncél. Azoknak a futómûve nyeli be. Vagy a szokásos bug ami most már minden harckocsira jellemzõ. A Tiger P csak bugos volt. Amcsi low tier TD-knél még is nem találkoztam ilyennel. Pedig mostanában kisebb német TD-kkel játszottam ezért találkoztam velük. De nem emlékszem, hogy bármelyik is benyelt volna lövedéket, talán egyszer az M10 lövegpajzsa.

Igazából nincs mihez viszonyítani, hogy hogyan szerepel a játékban. Harckocsikra nem volt jellemzõ. Csak kötényezésként, amit meg nem harckocsi lövegek AP(CBC) lövedékei ellen terveztek. Aminek volt ilyen páncélzata (IS-3, IS-7, T26E4 stb) arról meg nincs információm hogyan szerepelt. Elvileg mûködik, de attól is függ milyen lövedékkel lövik. A WoT-ban a lövedékeknél meg káosz van, eleve egy részük kitalált.

Nálam a játékban eddig fõleg nagy távolságról volt csak szerepe az elõtét páncélnak. Amikor a löveg szórása miatt pont ott találta el az IS-eket, E-100-at vagy a lövegpajzsokat. Közelrõl eleve nem a lövegpajzsba lövök és az IS-eknél is a futómû mögötti részt célzom. Néha van olyan, hogy nem tudom eléggé lesüllyeszteni a löveget és ekkora a spaced armoros részt tudom csak lõni. De ez se gyakori.
A T26E4 lesz az elsõ olyan harckocsi, aminél tényleg jelentõs és nagy felületet (homlokpáncél, torony) fed le elõtét páncél.
Eagle16
Rendesek, most hogy bejönnek a 300-as átütésû TD-k, megerõsítik a tornyot 10-20mm-rel 😄 Mondjuk így legalább 260-270 ellen védeni fog az E-100 tornya, a Maus-é meg...attól függ. Ha pont jó helyen találják el akkor 248 már át fogja vinni, de szerintem 260 már 50%-ban átviszi majd.

Ezzel szívatnak a 155mm T7-es. Olyan pattanói vannak 7.4 óta, hogy a szemem kikerekedik.

Ja...aha...értem. Azért némi különbség, hogy Zis24el rendszeresen adott be 300 alatti sebzést, és pattogott...BL9-el kevesebbet pattog és rendszeresen ad be 400, vagy feletti sebzést. Hát nem kicsit mindegy.

(már úgy értem a többi prém tankhoz képest OP...mint a papír-löwe)

Tényleg? Beszarok...így is OP...de jó hogy van KV-kösöm..jíháááá

erre a KV5 buffra kíváncsi vagyok.
eddig is jól hozta a pénzt...

most meg pontosabb ágyút kap, több HP-t és jobb toronyforgatást...

War. War never changes...

Hát a WG-nek is meg kell élnie valamibõl.

Legalább ez inspirál ahhoz hogy ne adjam el a T95-öt anélkül hogy belehúznám az XP-t 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valaki magyarázza el, KV-4en mi a bánatért kell a Zis-24-el szerencsételkedni? Miért nem kaphatta meg a BL9-es ágyút?

Most BL9 van fent a ST-In, és a két ágyú ég és föld. BL9 sokkal jobb ágyú.

Miért azt a vacak piszakavasat kapta KV4, a BL9 rendesen odavág. Jó nagyot sebez, eleget is üt át. Nem értem

Olyan 30-35%-al erõsebb a test az E4/E5-nél, 269-295 immunitás. A teknõ homloklemeze két kis pontot a lenti sarkoknál leszámítva megfogja a 220-as átütést. A felépítmény és a pajzs/tetõ gold nélkül felejtõs. Géppuskatorony állja a 260-as átütést.

Egyetlen igazi gyenge pontja van: a felépítmény bal felsõ sarka, ahol a periszkópok és egy búvónyílás van. Ott csak olyan 60-70mm vastag lehet. De nagyon vékony ez a sáv.

T110E3-al ágyúmat lövik el igen gyakran, T110E4-nél ágyú+ammo rack kombó.

Na igen, ezt észleltem. Általában csak az új TD-k tudják átlõni. A régi tankok igen csak izzadni fognak ha összefutnak vele. Nekem eddig ez a TD jött be a legjobban az új cuccok közül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekünk folyton a driver szállt el.

Egyébként tesztszerveres gold ammo nélkül nem sok minden fogja átlõni.

Sziasztok. 13-90 csak annyiban változik h kap 100hp-t? Vagy másban is javítanak rajta? Kicsit erõs h T8-as lesz😊 Ilyesztõ belegondolni is... T8-as light tank!