World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Csak 600 alatt lõ ki valakit, nagy sebzést csak annak ad akinek bõven van hp. Mikor jól megy a játék ott bujkálnak elõttem az 50-100 hp-s lesebzett tankok és ha a mieink kilövik õket akkor nyerünk ha nem akkor szívunk.
Alig várom már hogy legyen fizika és oldalba lõjjek valami lightot és ne csak a lánc essen le hanem fel is boruljon.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ám arról volt ma már szó, hogy buzik az artik?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én nyomom keményen a T30-at az elmúlt egy hónapban, még kell 70k az E4-hez és összességében meg vagyok elégedve az átlagsebzésével, de azért 900 felett baromi ritkán ad. Volt olyan csatám, amiben három egymást követõ lövésem 900 felett volt, de volt hogy napokig nem adott ilyet.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ezt természetesen a mi KV-5-ös társunk durrantotta el, úgy hogy T8 top csatáról beszélünk.
A nap magyarja is meg volt az elõbb AMX-12t-vel. Az ellenfél T-50-esével végig dumálta a meccset. Persze pont egy irányba mentünk és ahol csak lehetett útban volt. Végül beállt a seggembe. Szembe ARL V39 és JP. Fantasztikus.
Minõsíthetetlenül primitív csürhék minden mennyiségben... ezúttal 6 körig tartott ki a türelmem.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Mostanában amúgy is regeteg tank szaladgál 1-100 hp körüli értékekkel a csata végén, szereti úgy adni a randomot, hogy kelljen még egy lõszert pazarolni rá és az adrenaline rush skill is szerephez jusson.
Emlékszem 7.1-ben, mikor még eléggé OP volt az AMX-50-120 1800 max hp-val egy 9 killes csatában az uccsó négy tankot 3 hp-n lõttem ki mikor már tök egyedül voltam, egy Löwe, egy IS-3 és két t6 arty volt, rá két hétre jött a 7.2 amiben nerfelték a hp-ját 1750-re. Gondolom innen összerakod mi történt volna, ha már akkor 1750 hp-n indulok neki a csatának. Élet-halál kérdése minden egyes hp!
pl.: tegnap us t34nel harom lovesem volt, mindegyik 360 kornyeken.. atlagsebzes ugye 400 lenne.. ha szerencsem lett volna akar 440 sem lenne olyan kiveteles.. vagy ha megkapom a maxot akkor meg 480.. hol lehet evvel osszevetni egy +50 hp buffot?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://wotinfo.hu
Azért a bétában nem volt más ellenfele csak az Is7. Mostmár más a helyzet.
Vagy, akkor csinálják meg tényleg super nehéz páncélosnak. Átlõhetetlen páncélal. Csak akkor a WG a saját farkába harap.
Ez egy ördögi kör.
https://wotinfo.hu