World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Hehe...gondolkoztam rajta hogy visszaveszem, de eszembe jutott milyen csodás csatáim voltak vele, el is vette a kedvemet. Pedig a T110E3 már tényleg jó, 26 km / óra, normális motor...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Még ha JT és a Ferdi meg is osztja a közönséget, az E50 és E75 viszont mindenki által bálványozott tankok. Nem nagyon olvastam még róluk rossz szót.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

kábé három kör tesztszerver + pár nap ,megkapja az orosz szerver + pár nap megkapja az usa szerver valamint az indokínai szerver és a dél ázsiai etióp szerver + pár nap nemtörténik semmi+ pár nap,lázongások és vérrontás amiért a többi szerver hamarabb megkapta a patchet mint az eu szerver+ pár nap..a miniszterelnök lemond anarchia lesz urrá a szerveren+ pár nap az eu szerver megkapta a patchet...HIBÁSAN..+ pár nap..a patchet kijavitják ..a 7.5 nállunk is használhatóvá vált 😊
Akkor olvass figyelmesebben. Én speciel rengeteget dicsértem az E50/75 Jagdtiger Ferdinánd négyest 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem kritikusabbá váltak a véleményezõk, már nem ájulnak el egy tanktól, mert általában a konkurenciát is ismerik.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

még mindig US tank....
Gondolom a T95-el való játék rettent el téged is tõle? 😊

Érdekes, több, mint egy éve olvasgatom a fórumot, és nem emlékszem arra, hogy bárki is úgy jellemezett volna egy német hk-t, hogy "piszok jó cucc lett". <#eplus2> Olyanok vannak, hogy ebben és ebben jó, de ez meg az a komoly hátránya.

Axon
Akkor az még nem most lesz. Köszi a választ!

még a második körös tesztszerver indulását sem lehet tudni,de egyébbként augusztus legelejére teszem saccolás szerint.
Axon
Lehet már tudni, hogy mikor jön a 7.5?

Tudom én, kipróbáltam, tegnap is mentem vele egy pusztítósat. Gyorsan tölt úgy hogy CW-re jobb lesz, mint az E4.

<#eljen>

Pedig az E3 nagyon megéri, piszok jó cucc lett.

Aztán kap rá egy rolling on the floor stunt bonust és többet kaszál, mint te a lövéssel.
Nekem bejött a T110E4, tuti megveszem, az E3-at max akkor, ha egyszer összegyûlik felesleges 260k free xp-m, mert T95-el nem vagyok hajlandó menni egy karikát sem.

Kapni én is annyit kapok tõlük de adni csak 6-700-at adnak. 😊))
Csak 600 alatt lõ ki valakit, nagy sebzést csak annak ad akinek bõven van hp. Mikor jól megy a játék ott bujkálnak elõttem az 50-100 hp-s lesebzett tankok és ha a mieink kilövik õket akkor nyerünk ha nem akkor szívunk.
Alig várom már hogy legyen fizika és oldalba lõjjek valami lightot és ne csak a lánc essen le hanem fel is boruljon.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát például nekem a T110E4 egy sima T110nek tûnik, csak sokkal erõsebb ágyúval, picit lassabb forgású toronnyal. Szerintem megéri kihúzni, biztos vagyok benne hogy a CWk állandó szereplõje lesz majd.

habár én nem mentem egyikkel sem, de a fix tornyú elég yonak tûnik azzal a hatalmas lövegpajzsal 😄
..erdemes lesz az ameikai t10es tdket kihuzni? en enm sok fantaziat lattam bennuk.
LOOOL!
Ám arról volt ma már szó, hogy buzik az artik?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Biztos kaptál, csak az nem tûnik fel annyira, ha 600-at lõ valami, tök átlagos. :-D

Én nyomom keményen a T30-at az elmúlt egy hónapban, még kell 70k az E4-hez és összességében meg vagyok elégedve az átlagsebzésével, de azért 900 felett baromi ritkán ad. Volt olyan csatám, amiben három egymást követõ lövésem 900 felett volt, de volt hogy napokig nem adott ilyet.

Engem tegnap t28-ban a saját artynk ölt meg,mert nem mentem el pattont üldözni.Lóri bebújt ház mögé reload címszóval object õt is agyon lõtte.

az érdekes😄
Tono34
8-900 alatt még soha nem kaptam tõle.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bár elõbb mentem vele egy wittmant
a t30 a nagyon szar 5-600 sebzéseivel, régen meg 900akat adott elég sûrûn
Eddigi legbizarrabb csatám T28 TD-vel, avagy ezzel üldözzek egy gyors SPG-t????

Replay

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja, bocs storno az elõbbi.
Azon vagyok, elkezdtem húzni a többi ágat is egy másik accon.

Mennyi lett a látótáv, 400m?
Torony. +100 HP és +0,2 RoF az M-62T2-nek és +20 m látótáv. Többet ér mint +50 LE.
Meg van a mai nap mondata: "please kill KW-5 and T28 prot."
Ezt természetesen a mi KV-5-ös társunk durrantotta el, úgy hogy T8 top csatáról beszélünk.

A nap magyarja is meg volt az elõbb AMX-12t-vel. Az ellenfél T-50-esével végig dumálta a meccset. Persze pont egy irányba mentünk és ahol csak lehetett útban volt. Végül beállt a seggembe. Szembe ARL V39 és JP. Fantasztikus.
Ismét tudatosult bennem, hogy okkal szoktam le a kora délutáni játékról 😊
Minõsíthetetlenül primitív csürhék minden mennyiségben... ezúttal 6 körig tartott ki a türelmem.

Szerintetek melyiket érdemesebb kifejleszteni IS-8 re a motort vagy a tornyot? a többi már kivan fejlesztve. Köszi. Köszi 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

El-el csattan néha 1, de mintha a random többet kacsingatna lefelé😊
Mostanában amúgy is regeteg tank szaladgál 1-100 hp körüli értékekkel a csata végén, szereti úgy adni a randomot, hogy kelljen még egy lõszert pazarolni rá és az adrenaline rush skill is szerephez jusson.
..mondjuk oylat sem lattam t34tol 😊 bar igazabol 400 felettit sem ad nekem vele tul sokat.. inkabb alatta..
500 a max de elég ritka
Hogyne számítana, minden hp számít, egyetlen Kolobanovomat is úgy szereztem, hogy az utolsó három tankot, amibõl kettõ velem egy szintû volt 10 hp-n lõttem ki, persze ehhez az is kellett, hogy a három csávónak összesen 100-al volt több az effije, mint nekem egyedül, annyi eszük nem volt hogy egy HE-t töltsenek, inkább pattogtak AP-val. De ha elõtte egy nappal kap a tank egy 50 hp-s nerfet, mint most az E-50 és Patton is fog kapni, akkor megdöglöttem volna a csata felénél.

Emlékszem 7.1-ben, mikor még eléggé OP volt az AMX-50-120 1800 max hp-val egy 9 killes csatában az uccsó négy tankot 3 hp-n lõttem ki mikor már tök egyedül voltam, egy Löwe, egy IS-3 és két t6 arty volt, rá két hétre jött a 7.2 amiben nerfelték a hp-ját 1750-re. Gondolom innen összerakod mi történt volna, ha már akkor 1750 hp-n indulok neki a csatának. Élet-halál kérdése minden egyes hp!

üdv,van információ arról , hogy mikor folytatják a tesztszervert?
..en konkretan egyszer sem ereztem a kv4ben, h az az 50 hp buff a multkori patchben barmit is szamitott volna. nem mentem vele sok kort az igaz, de egyszers em volt olyan, h a vegen 50 hpvel uszta volna meg egy kivegzonek szant lovest.. ennyire azert tuti nincs kihegyezve a wg-nel a statisztika..plane h a sebzes is random: +/-20%
pl.: tegnap us t34nel harom lovesem volt, mindegyik 360 kornyeken.. atlagsebzes ugye 400 lenne.. ha szerencsem lett volna akar 440 sem lenne olyan kiveteles.. vagy ha megkapom a maxot akkor meg 480.. hol lehet evvel osszevetni egy +50 hp buffot?
Pluskast
Ha van 2500 hp-d és szembe jön veled egy objekt 704 vagy egy T30 akkor olyan sokat számít a 100 hp? Az arty-ról meg ne is beszéljünk.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jelenleg +/- 100 HP semmit nem számít, utolsó lövés elõtt így is úgy is benned marad egy minimális HP az Adrenalin roham miatt 😊

https://wotinfo.hu

Az E-100 és mausnak egy átka van. A vele egy idõs járgányok ellen készült. A játékban viszont formatervezett hidegháborús járgányokkal kerül szembe. +ágyuk
Azért a bétában nem volt más ellenfele csak az Is7. Mostmár más a helyzet.
Vagy, akkor csinálják meg tényleg super nehéz páncélosnak. Átlõhetetlen páncélal. Csak akkor a WG a saját farkába harap.
Ez egy ördögi kör.

.. ha belegondolsz jagde100nak meg a hp buffal is ket loves lesz egy kis szerencsevel az e100 max hprol.. szerintem ezert..
Nem tudom miért nézi le kb. mindenki a hp buff/nerfeket, sztem igencsak szignifikánsak, nem mindegy, hogy mennyi hp-d van, 50 hp is sokszor rohadtul számít.

Pluskast
Van benne ráció. Nekem nem kell 750-es DMG. Legyen kevesebb de legyen jobb a pen értéke a lövegnek. Semmi bajom nem lenne ha ezt a lépést megtennék. Amúgy felõlem lecserélhetik nyugodtan a 150-es löveget egy fejlesztett 128-ra is jobb pen értékkel.

Pluskast
A 128-al kapcsolatban csak ismételném önmagam lejjebb leírtam a véleményem. CW-vel kapcsolatban meg megint csak elmondtam, igen igazad van gold ammo-val valóban használható, de az a CW és te is tudod, hogy teljesen más a játék. Mindenki aki fent van a térképen goldot kap. Egy T110 vs E100 csatában 10-bõl nyolcszor a T110 gyõz. Hiába kisebb a sebzése. Gyorsabban tölt és nagyobb az átütés, plussz a páncélja is jobb. Amúgy meg ha nem ütöd át a páncélt semmit nem ér a 750-es sebzést. 235-ös érték meg valljuk be mára kevés egy 10-es tankkal szemben.

Ez mondjuk elég rossz példa volt mivel a T-110 majdnem 2x lõ míg az E-100 egyszer, szóval a DPM értéke még jobb is és ehhez jön még +34 mm átütés 😊

https://wotinfo.hu