418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Murlo91 #207450 a "hosszú" 105-ösnek 225 az átütése, nem 200. csak erre utaltam. -
marchizor #207449 volt 1 olyan 10-15 perc késés -
Ytar #207448 szép vót'
ez amúgy live?! mert közben csak néznetek kell a streamet akár másik monitoron, és tudjátok ki hol merre az ellennél (ha ott az observer) .. vagy késéssel adják? -
marchizor #207447 KAKSA -
Majd beletört a nyelve az observernek ha jól értettem Kacsa nevének kimondásába. Bár kicsit pörgősen nyomta :)
Gyors győzelem volt. -
virkir #207445 Szép volt xD -
stoppos #207444 Hát ez gyors volt, gratula.
-
http://www.dunatv.hu/musor/videotar?cid=6231 -
bornofakone #207442 ma aktiváltam a bónusz kódot....el is felejtettem milyen jól hoz t34 :DDD (eddig ez a 2 volt a legtöbb, de 100k alatt 1x mentem ma vele :D)
Victory! Map: Live Oaks 2013. február 24. 17:30:29
Vehicle: T34
Exp: 1 942 + Credits: 147 976
Achievements: : Confederate
Victory! Map: Murovanka 2013. február 24. 17:40:10
Vehicle: T34
Exp: 2 470 + Credits: 171 268
Achievements: : Steel Wall, Confederate -
Szakesz #207441 HUNS - Underdogs vs. 1stLT Briedzai
Go4WoT csatánkat streamelik. Hamarosan kezdődik. -
Néha a WG-sek is adhatnának ki módokat hanggal együtt, StarWars lézer puttyogtatóst, WoW varázsgomb kasztolgatóst :) -
foxbat88fx #207439 megvan -
DoctorStryker #207438 Nehéz meccs volt.. utolsó 1 percben találtam meg az arty... Ha nem lett volna az obj veszítünk.
-
Hivatalos link? -
brasco84 #207436 omg. ilyen is létezik? hát mostmár késő elkezdeni használni :D -
Fail, én azt hittem hogy a zoom-ot növelőre gondolnak.
Nem ezt használom, hanem azt, ami meg növeli azt a cuccost, ami miatt jobban ki tudsz görgetni a tankodból.
Vajon az is bannolós? -
rahotep #207434 Ráadásul artyn kívül minden más tankkal el kell menned odáig,de az artyval csak küldöd a Klingoln halálsugarat... -
Tessellia #207433 lol
-
rahotep #207432 Köszi! Még nem hallottam róla...de nagyon gáz, mert ezzel elismerik,hogy aki artyzik az csal,mivel artyknál ez az opció adott addon nélkül is...
-
Tessellia #207431 ez a free camera:
-
Free camera-nak nem örülök :( -
Tessellia #207429 arról volt egy videó, arról szól, hogy ahogy a neve is tükrözi, szabadon bejárhatod a csatamezőt a kamerával, pl. lekempelsz egy szikla mögé aztán a kamerával elmész A0-ba, mert hátha ott van az arty xd.. és akkor nézed, hogy törik-e a fa vagy a kerítés, van-e mozgás.. -
rahotep #207428 ...az Amik valamiért nem szeretik a kötőjelet a Ruszkikkal ellentétbe... :-D -
Hopika...:D Erre nem is gondoltam... Boccsiiii!!! -
rahotep #207426 ...tracer... -
rahotep #207425 Bombardier megvan már Benji? lol
Mert a tracher nélkül...
-
rahotep #207424 Akkor T-28...
...ember!
-
rahotep #207423 Na akkor érdekes lesz...Megszűnik a sok pro artysta ellenarty vadászata...csalás nélkül 1-2k csatás artyk nem fognak kaszálni.
A "free camera mods" az mi? Remélem nem a max zoom? -
Tessellia #207422 te szegény.. oda lett a farmjárgányod akkor:( -
Én a T28 szovjet med tankra gondoltam, nem az amcsi 8-as TD-re ember! :-) -
foxbat88fx #207420 törölhetem le az összes csítemet... :(
meg még este se tudom benyomni a botot pz2re
-
Tessellia #207419 Így van, úgyhogy mindenki figyelmeztetve lett:). -
rahotep #207418 Ne mérgelődj! Nem kell prém,ha csak játszol és nem veszed véresen komolyan a dolgot egész jól el lehet szórakozni hétvégén is. Én prém nélkül játszok (csak,ha ajándékba kapok akkor van! THX WG!),de most is van 9,5 mill. kreditem.Nem kell sietni! Találd meg a T5 farmtankok közül azokat amikkel szívesen játszol és ha nem megy a nagyobbakkal akkor gyűjtögess velük egy kicsit.Amikor felrántom magam a játékon én ezt csinálom és működik. T5 fun brigádom: M4,KV-1,Type T-34 és trollkodásra ott a KV-1S (80%-ban saját tier) és az abszolút Gigatroll S-51...Nekem ennyi a receptem a jó szórakozásra...Jelenleg megvásárlásra vár kifejlesztve:T32,Ferdinand,SU-152,TigerII,Jumbo,Light stb...de nincs helyem így várok amíg megunok egy tankot,vagy kapunk free slot-ot! -
A hozzászólásodhoz annyit fűznék, hogy ahol 180 mm az átlagos pánvélvastagság, ott egy 200-as átütésű löveggel, már közepes távolságon is komoly esély van a lepattanó lövésre, pedig a német lövegek a pontosságuk miatt különösen alkalmasak lennének a távoli harcra. Ezért, szerintem nem mindegy, hogy egy 250, vagy egy 1025 credit értékű lőszerből megy veszendőbe 4-5 darab... -
foxbat88fx #207416 LOL 26-án kb. jön egy peccs :D
és aki használja ezeket azt bannolják :D
- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
- defoliants (leaf removers)
- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned
- tracer changes/hacks
- free camera mods -
A játékban is ez a nicknamed? Mert akkor felvennélek barátlistára, és néha mérgelődhetnénk együtt. :-)
-
MrGringo #207414 Most én is mérgelődöm amúgy mert húznám az usa hevit és az M7-nél járok de olyan szinten szopat a játék hogy az már gáz! 6 ból 6 vereség! Kezdésnek nem rossz! Tele van ilyen 4-500 csatás seggekkel a szerver és mennek össze vissza mint a mérgezett egerek! Nem fogok amúgy prémiumot venni többé eldöntöttem mert semmi értelme! Hétköznap csak este van maximum 1-2 órám játszani. Annyiért nem érdemes költeni a pénzt! Hétvégén meg tele van a játék komolytalan össze-vissza szaladgáló, és lövöldöző idegesítő mazsolákkal! Hétvégén egyszerűen játszhatatlan a játék!
Csak azt tudnám hogy ha állandóan a szar noob oldalra rak be engem és még nagyon sok mást itt a fórumon hétvégén, akkor vannak olyanok akik állandóan csak a full profi oldalra kerülnek???
Ma mentem körülbelül 30csatát és abból nyertünk kábé: 8-at!
Ez korrekt lenne? Már leszarom hogy elbassza a százalékaimat, de könyörgöm így gyűjtögetni és farmolni sem lehet!!! Akkor meg minek? Nem igaz hogy 2013-ban erre a komoly, és általános problémára nem lehet valami korrekt megoldást kitalálni!?És úgy gondolom ez nem csak engem érint mert tudom hogy nagyon sokan gondolják így!
-
Leírtad a kulcsszót, ami miatt én a 88 ra szavazok ennél a tanknál: 105 mm: "Néha kevés az átütés." Ez a néha, mondjuk 2-3 lepattanó, elég ahhoz, hogy tartósan veszteséges legyen a tank. Mert ugye nem mindegy, hogy egy 250, vagy egy 1050 credites lőszer megy pocsékba... Egyébként mindenben igazat adok, szerintem is medként kell kezelni. -
Hassel74 #207412 Sosem értettem, mi értelme van ennek a levegőben lövöldözős stílusnak az oroszoknál. :) -
A VK45-nél nálam a jól páncélozott med taktika vált be oldalról, hátulról támadni, szemből kevés a páncél és néha az átütés.
Nehezen tudtam vele érvényesülni az elején és muszáj volt taktikát változtatni a 40% alatti győzelmi arányt ezidáig feltornáztam 47%-re, szegény azért lett ilyen nálam, mert másodágbeliként a legénység még nem volt elég fejlett + nehéz tanként kezeltem.
105 vs 88
+ gyorsabban céloz
+ nagyobb alfa sebzés
+ nagyobb dps
- 3 milliméterrel kisebb átütés
- drágább lőszer