World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyengébb eredménnyel, és képességgel rendelkezõk olvassák mire köpködnek a "menõk" és rájönnek, aha, akkor arra álok rá.
És így lesz egyre több és több, és a siker hozza a 7-8-9 tier arty-at.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De ha nem akarja visszavenni és Tier 9-esként vette akkor alig bukik rajta 450k kreditet. Ha nem szereti a tankot és inkább TD-s, akkor ennyit megér.
Erre mondtam hogy csak akkor adja el ha nem akar többet játszani vele.
Ezért is inkább azt adom el mint az Is-7-est, pedig azt se szeretem igazán.
Tehát: ha nem akarsz többet IS4-el menni illetve nem baj hogy így a klánok szemében csökken az értéket (CW képes tankot dobsz ki) csak akkor add el.
A páncélzat adatokat itt megtalálod: link
A második érték a T110E3-é, az elsõ az E4-é, és azt jelenti hogy azon a részen az adott átütésû ágyúval nem sikerült átlõni a páncélzatot egymás után többször sem. tehát amire 220 van írva, azt a részt 220-as átütéssel nem lehet átlõni, de 225-el is csak nagyon ritkán.
Nagyon masszív egy szerkezet és használható sebessége van, oda ér ahova kell, 26 km / óra. 875 lóerõ jut kb. 65 tonnára. 850-et sebez elég jó ROF-al, és pontosnak is mondható, gyorsan is céloz. Az ágyúra nem lehet panasz 😊 Mindenképp jelentõs elõrelépés a T95 után, ami szerintem egy hulladék.
Javítás elég drága mivel Tier 10-es, a lõszer is 1600 kredit, de mivel TD, és nagyokat is sebez, még így is ki lehet vele jönni kreditben.
és
85mm F-30 (T-28, KV-1) --> 4250 xp
Amúgy frissülget az online tech-tree, csak még kicsit zavaros, de bent vannak az új tankok.
Az Is-4-est kezdem rendesen megutálni (Tier 9-esként pont jó volt), szerintem veszek az árából T-62A-t. Azt az SPG se fogja annyira szeretni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A csúcs az lesz ha majd jönnek az új Tier 10-esek a héten. A T9/10-es heavy-k úgy hullanak majd mint a legyek.
Tegnap játszottam vagy 2 csatát BatChat-el, tele volt minden Tier 9-es közepesekkel, meg elég sok TD is volt.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vagy felfeszítjük õket az ágyúcsõre és még lõhetünk egyet vele.
Ez az info nem szerepel az MWreplays honlapon sehol sem, ergó nem tudjuk begyûjteni onnan.
Azt kell látni hogy a 3 féle felviteli mód egyben 3 féle részletességet is jelent:
a text alapú az a legminimálabb, hiszen ott XP/credit/szorzó meg a tank neve azt kész
az MWreplayban már több van (lásd az oldalon szerepel pl a sebzés, spottolás)
A legtöbbet viszont akkor tudjuk összeszedni, ha a replay fájlt kapjuk meg (ilyenkor tudjuk pl a javítási költséget, a potenciális sebzés mértékét) stb.
Mivel az e-peen lógatás elsõsorban XP-rõl szól, ezért ez a különbség nem jelentõs, és ha megvan ez az extra infó akkor hasznos. Ha nincs akkor meg nincs 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '107 mm ZiS-6S'. Elköltött XP: 14 400. Elköltött szabad XP: 0.
Ez is megvan hál' Istennek.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Derég vártam már így tankot, mint most. 😊
Szeretnél ilyen feature-t a 7.5-be mi? 😊
Kiszállni, azt jól megnevelni a neveletlen tankokat.....
http://www.youtube.com/watch?v=poLf9Qamnpk
20 lövést adtál le, a foch-nak az ÁTLAGsebzse 400, tehát akkor ez nem a max sebzés lenne.
20*400 = 8000
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1319 a valós xp.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
(amúgy ez direktbe jön a replayból, nem mi számoljuk csak kiváncsi vagyok)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?
Magyar nagykövet: - Királyság.
- És ki a királyuk?
- Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
- Ki a kormányzó?
- Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
- És van Önöknek tengerük?
- Az nincs.
- Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
- Nincs.
- Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
- Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...
- Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
- Nem, õk a szövetségeseink.
A régi vicc jutott az eszembe, mikor a motorola és az intel proci beszélgetnek:
Motorola: 2+2?
Intel: 5.
Motorola: Nem. az 4.
Intel: De gyors voltam, nem?
😊