World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyorsan lezavartad az asszonyt 😄D

Besírtam! <#taps>

Nem baj ha van T34 meg Löwe sõt! De nem kívánom neked a 700 mínuszos retardáltakat, akik támadás mod esetén keresik az ellen bázisát és kérdezik, hogy hova lett a másik bázis...

csak legyen elég az átütésed az asszonyhoz vigyázz a frontjával😄 elkel a goldammo
Amelyik szembõl a bal oldalon van ha jól emlékszem....

xblades
Azért elsõ köröm Kv-5-tel:
Gyõzelem!
Csata: Airfield 2012. július 28. 22:11:00
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 3 063 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 54 765
Csatában elért Achievement: Billotte Kitüntetés, Acélfal, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

Pedig volt T34 és Löwe is persze nyilván szerencse is kell.

De a kérdésem a következõ, az R2 torony amelyik lövés érzékenyebb az melyik? A kicsi mert szerintem az hasonlít jobban rá.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hogy egy kibeb@szott egyeneset nem tudnak lõni a hétvégi idióták ez azért elég szánalmas!
Hogy a picsába lehet az, hogy 4 perc alatt megdöglik egy T34,egy Löwe egy KV-5 meg 2 Type?
Ezek hétköznap melyik üregben húzódnak meg?
Na megyek játszok inkább az asszonnyal...

kerla
ez nem erõs, csak simán alpárian egyszerû, hogy szépen fejezzem ki magamm, ha már Neked nem ment. <#wave>

Rohanok....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lóri T9-be sztem nagyon felejtõs lesz. A bat még tudja kompenzálni az agilitásával a páncélzat hiányát, a lórinak ez már nincs. Nagyobb is mint a bat, lassabb is mint a bat, sztem ez igy egy nerf számára.

Ez tudom, hogy erõs lesz: az összes prémium tankos köcsög szopjon le, aki hétvégére elõveszi a Type-ját, KV-5-ét és Löwe-jét!

Mióta 80%-os lett az elsõ képessége az MS-1esem legénységének, egyetlen épkézláb csatát nem bírtam menni. <#boxer>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Mátyáshun medált! 😊

egy laza lenoobozást?😄
Az vajon mit érdemel, aki egy folyamatosan leláncolt ellenséges E75-tel szemben megáll egy Type-pal és a frontját lövi amig meg nem döglik?

kerla
ahha, köszi!

reload rld,csak elírta francia tárazós tankok szokták beirni épp mikor van a tárazóidejük
thx
kerla
láma kérdés, de mifrancot jelent az "lrd"?

Eagle16
Nem változtatnak rajta semmit.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

valaki leírná a KT-t éri-e valamilyen változás az új patchban? (olvastam én a részletes leírást vhol de akkor nem figyeltem mert még nem volt aktuális)
Köszi a gyors választ.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Érdemes, vagy 400k lesz a bevétel vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Üdv!
Lenne 1 kérdésem.
Érdemes-e visszavennem a lórit, most, hogy le van árazva,csak azért, hogy a pöccs után eladjam?
Mennyi neki a tesztszerós ára T9esként?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Ja. És meglepõen kevés kreditet ad. Kb. 30%-kal kevesebbet mint a Tier 5-ös ugyanannyi sebzésre.

Na igen, ahogy mondani szokás: "nem a méret a lényeg". Elég ha megnézzük a Maust, ha látok egyet akkor csak röhögök, majd lerohanom és végzek vele, nem félelmetes, hiába akkora mint egy háztömb. Viszont ott a T110E5. Kicsi, de ha meglátom akkor mégis meghûl bennem a vér.

Eagle16
Azt azért elvárná az ember egy Tier 6-os TD-tõl hogy szembõl ne lõje át egy Pz. III...

Ja, meglepõen szar, a t5 verzió sokkal jobb. Kb. mint hellcatbõl beülni t25/2-be

Te jó ég, hány olyan "elrettentõ" KV-5öt nyírtam ki full életerõrõl minimális hp veszteséggel a "kispályás" KT-vel. <#nyes>

Nem attól lesz ám egy tank veszélyes hogy nagy és elrettentõ. Sõt, ez inkább hátrány. Minél nagyobb, annál könnyebb célpont.

Eagle16
Na jó ezt az ARL-t asszem átugrom free xp-bõl. Ez egy Tier 6-os Su-85...szimplán szar.

Elvileg jó, bár elképzelhetõ hogy becsúszik majd estére valami ivászat. De majd szólok mégse lenne jó.

Szpecnyaz, Jpz E-100-at le tudjuk rendezni holnap este? Végül is csak felépítmény kell.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

itt egy erdekes game playe nektek, T30-al voltam nem jatszottam tul szeppen de a vege az vicces volt, is7 es is3 nem tudtak vagy nem akartak megolni ...csak 1 lovest kellett volna bevalalniuk es kicsinalnak...

https://skydrive.live.com/?sc=documents&cid=91074feef50fba05#cid=91074FEEF50FBA05&id=91074FEEF50FBA05%21155&sc=documents
Szerintem hallották hogy a KV HE-vel jó. Csak hogy nem tudják hogy ez a patch elõtti troll gunos KV-ra vonatkozik.

Eagle16
Amúgy nemtudom mi van, de tömegesen látom hogy általában KV-k csak HE-t lõnek...tök mindegy milyen ágyú van rajta és milyen célpontra lõ...csak HE. Az elõbb vagy 20 lövésbõl nem sikerült kilõnie egy KV-1-est egy T-150-nek, mert a marha HEvel lõtte. Ilyen 80-akat sebzett. De az a vicces hogy a KV is HE-vel lõtt vissza 😄D

Kösz Sas!
A KV-5 meg inkább nevetséges mintsem elrettentõ.😊
Mondjuk erõsen függ attól,mibe ülsz éppen..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Amúgy érdekes mert papíron egészen jónak tûnik. Viszont menni vele már tényleg borzasztó tud lenni. Sokkal jobban élveztem a Jpz IV-et is nála.

Azért én a KT-ra se mondanám hogy "kispályás". Úgy csomagolja ki a KV5-öt és társait mint valami konzervdobozt. A Type 59-el szoktam menni 8as tierben és a KT meg Löwe azok között van amitõl igazán félek, viszont KV4-5 simán megehetõ.
Az hogy ezek nem rettentenek meg, inkább köszönhetõ az idióta usereknek.

Eagle16
Állat ez az ARL V29, olyannyira nincs semmi páncélzata hogy szembõl átüti a 122-es HE 😄 Egy lövés. Sejtettem hogy szar lesz...sok is lenne két jó tank egymás után.

LOL... azért a "kispályás szar" Löwémmel én még KV4, KV5-tõl nem tartottam...

Ez inkább emberfüggõ... meg hogy miben ülsz éppen... 😊

Eagle16
Az az ember kapja a legtöbb xp-t, mert le van maradva fejlõdésben.

Eagle16
XVM szerint itt 53% esélyünk volt nyerni:

Neem, biztos nem a retardált játékmód nyerte meg neki a csatát...

MightyDuck0
Ruinbergen vagy himmelen egy T30-al a hátadban szép lassan de biztosan célba lehet érni eldöntve a csatát csak kell ehhez a többi 28ember cooperative segítsége a hírók akik bejönnek a célkeresztetekbe és a csapatod akik nem halnak meg 5perc alatt<#nevetes1>

Egy-egy kezelõ arcképe mellett van egy kis házíkó ikon.Az mit akarna jelenteni?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Zegi Norbi HUN
Ez nem mindig igaz. Van, mikor egyedül eldöntöd a csatát vele. Attól hogy lassú, még oda lehet érni vele bárhova,csak tovább tart.Ezt neked kell bele kalkulálni a csata alatt,hogy belefér-e hogy elõre menj vagy pedig nem. Sokszor csak ennyin múlik, legalábbis velem így volt😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Eagle16
Egyértelmûen látszik hogy haszontalan. 10-bõl 1 csatában lehet vele alkotni valami értelmeset, amúgy kb. nagyobb esélyem lenne nyerni ha egy kukásautóval mennék csatába. Mert az legalább gyors...

Ha CW-re van, akkor is elszúrták mert ott senki nem használja. Randomban szintén szar, így nem tudom mi értelme. Pedig reménykedtem hogy a T110E3 szintén valami használhatatlan sebességet kap és akkor nem is kell grindelni érte.

A T95 igazán rendelkezhetne valamilyen kezdetleges arty-móddal szerintem, mert a csata 90%-ban általában semmi hasznát nem vesszük. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány csatát nyertünk meg, ha a mi top tankunk egy T95 volt, az ellenfélnél pedig valamilyen gyorsabban mozgó heavy tank lett betéve felülre. (Pl. M103)

Zegi Norbi HUN
Azért néha engem is nagyon fel tudott húzni az a szar, meg az 13 km/h😞
Szerintem igazi HC játékosoknak való😄
Kitartás😊 Ha nekem sikerült a 241k xp,akkor neked is menni fog 😊

Ja és türelem legyen nálad bõven mikor csatába indulsz😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Eagle16
7 csatából 2 gyõzelem. És még mázlim volt. Na ezért kell ehhez valami nyugtató 😊 De rájöttem hogy ha napi 5k-t csinálok csak vele, akkor nem idegesít fel annyira hogy megint eladjam 😄 Lassan meglesz rá a 155-ös ágyú, aztán meg kb. 500 csatával késõbb a T110E3.

Eagle16
Most AP-vel leszedte 1500 HP-mat egy fostalicska S-51. Mert kellett nekik az AP, anélkül olyan gyengék. Hogy fulladna meg mind.