World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a Leopard indokolatlanul megdobta a másik csapat gyõzelmi esélyeit.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Akinek van kedve tippelni az eredményt, az NE nyissa le a spoilert, amíg nem tippelt, mert ott van a végeredmény!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze elsõ sorban nem az én érdemem, bár én is hozzá tettem, de ez most mindegy. Kinéztem két tagot, az M4-t, és az SU-85-t, mind ketten lefele indultak az útra, ahol hárman végig mentünk, majd fel a zászlóig.
Dragon században még megvan,tegnap mentem rajt közepesben.Komarinnal már rég nem találkoztam én sem.Provincet én sajnálom,az érdekes pálya volt,bár szerencsére bt2-vel sokszor beadja ha lemegyek a kicsikhez lazítani. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Kíváncsi vagyok hogy ez 300mm átlag átütés ellen is beválik-e.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
szakesz a pro! neki minden szava szent és igaz 😄
ok köszi bár visszarakják valamikor de egyáltalán nem tankoknak való pálya volt azt nagyon benézték
Forgatni és elõre-hátra kell mozogni vele, mert különben egyrészt az a bizonyos pont elveszti a döntöttségét a frontjánál, szóval könnyen átlõhetik, másrészt az ammo rack találat is szinte garantált.
Province tier limites lett, csak kicsikkel mehetsz oda....
komarinnal vmi rémlik....
dragons ridge-t is kivették (hál istennek... sárga földön nem kell többet gamelni...)
komarinnal vmi rémlik....
dragons ridge-t is kivették (hál istennek... sárga földön nem kell többet gamelni...)
Lehet hülyeséget kérdezek de már több mint 1 hónapja nem voltam se komarinon se Province pályákon kivették õket??
xDD
<#vigyor2>#vigyor2>
😞(( én imádom, elõbb adnám el apámat mint az IS-4et XD
Ez az Is-4 semmit nem ér. Próbálnám forgatni hogy lepattanjon róla valami erre ammo racket kap....pff. Ha jön a patch akkor megy a kukába.
Én se vagyok az<#vigyor3>#vigyor3>
hát nemsok zõdség volt az tuti
Szerintem selejtes tankot kaptál. 😊
Komolyra fordítva,kb 300 csata alatt talán 50 esetben kaptam ammo sérülést.Zömmel az is az arty lövéstõl sebzõdött.
Tehát szerintem jól eltalált vas a T110,nem úgy mint az 50 100.Na azt szinte majdnem minden körben ellõtték az ammoját.
Komolyra fordítva,kb 300 csata alatt talán 50 esetben kaptam ammo sérülést.Zömmel az is az arty lövéstõl sebzõdött.
Tehát szerintem jól eltalált vas a T110,nem úgy mint az 50 100.Na azt szinte majdnem minden körben ellõtték az ammoját.
"ennyire nagy kérés lenne hogy T5 csatában ne legyenek 600-at sebzõ artista férgek?"
-ennyire....
-ennyire....
Mai csatáim összefoglalva egy képen. Ige, ilyen tehetségek vettek körül.

A WG tök véletlenül nem akarja újrabalanszolni az artisták MM-jét? Kezd a f@szom telelenni, hoyg ezüstöt farmolnék T5-ben és szinte MINDEN T5 csatában négyes szintû patkányok vannak, akik közül közül a grillének és franciának a csörcsi simán oneshot, a SU85-rõl nem is beszélve.
Kurva jó, hogy mennek a "rebalanced T10 heavys", meg "rebalanced SU 85", meg a szokásos "added flying saucers on the ECH 116 Mars-base map" dolgok, de istenem ennyire nagy kérés lenne hogy T5 csatában ne legyenek 600-at sebzõ artista férgek? <#rinya>#rinya>
Kurva jó, hogy mennek a "rebalanced T10 heavys", meg "rebalanced SU 85", meg a szokásos "added flying saucers on the ECH 116 Mars-base map" dolgok, de istenem ennyire nagy kérés lenne hogy T5 csatában ne legyenek 600-at sebzõ artista férgek? <#rinya>#rinya>
Kár hogy nem voltál ott,komolyan leálltak ugatni hogy csaló vagyok.Karelia map,védés,az alapból kettes bázis felõl jött egy rakás balfék,mivel volt arty behúzódtam egy marha nagy szikla mellé és onnan lõttem õket,nem egyszerre jöttek,amx-ek szintén szikla mögül próbálkoztak,de nem sok sikerrel.Míg nekem szinte minden lövésem találat volt,tigrist és az egyik amx-et 3-3 lövéssel,a másikat asszem 4 lövésbõl,T25 csak 1 lövés volt.Amx-nek szerintem az volt a baja hogy kiszedtem egy szikla mögül.Meg hogy 500-at lõttem belé.
xD
én kicsit keményebb kérdést tettem volna fel...
egyszer találkoztam Overlord-al, írtam neki hogy When fix this shit MM?
de nem válaszolt 😞
én kicsit keményebb kérdést tettem volna fel...
egyszer találkoztam Overlord-al, írtam neki hogy When fix this shit MM?
de nem válaszolt 😞
Ma összefutottam harcban 1 Wg-ssel.
Pont Prohorovka assault volt, és megkérdeztem tõle, hogy: a wg szerint ez a játékmód jó, és élvezetes?
Nem válaszolt semmit.
Pont Prohorovka assault volt, és megkérdeztem tõle, hogy: a wg szerint ez a játékmód jó, és élvezetes?
Nem válaszolt semmit.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vitázunk itt de tök jó lesz.
Tier10el szerinted mit szoktak csinálni vagy szerinted óvd a testem bébi és majd a hátsósorból te vagy a király.
Azt meg ne mondogassad már hogy nincs több ammorekje mert csak oldalt elöl az egész tank abból áll szinte nem nehéz eltalálni valamelyiket mert már egy T50-2nek könnyen sikerülhet.
Mi az accod neve?
Tier10el szerinted mit szoktak csinálni vagy szerinted óvd a testem bébi és majd a hátsósorból te vagy a király.
Azt meg ne mondogassad már hogy nincs több ammorekje mert csak oldalt elöl az egész tank abból áll szinte nem nehéz eltalálni valamelyiket mert már egy T50-2nek könnyen sikerülhet.
Mi az accod neve?
A BatChat nincs a listában.
Remélem 50% alatt van a teljesítménye, és akkor talán nem fogják majd nagyon lerontani.
Remélem 50% alatt van a teljesítménye, és akkor talán nem fogják majd nagyon lerontani.
viszont cserébe a legmozgékonyabb, az is-4 tényleg jó sztem is, kb egy szinten van a 2 tank, sztem ez a 2 legjobb tier10 heavy, más sílust igényel mind2.
szerintem nem egy nagy szám....
szembõl még van némi páncélja ami véd a noobok ellen, de egy yo játékos ellen nem sokat ér.... oldalról meg lóf** védelme nincs... míg
IS-7 hitbox, IS-4 0 talp nyelés, álá russian rulez megint xD
szembõl még van némi páncélja ami véd a noobok ellen, de egy yo játékos ellen nem sokat ér.... oldalról meg lóf** védelme nincs... míg
IS-7 hitbox, IS-4 0 talp nyelés, álá russian rulez megint xD
akkor milyen a többi, mert sztem legjobb tier10😄
Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'T-34-85' Kaptál kredit: 765 210 kreditet.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
hiányozni fog a kicsike...
Megvásárolva:
Lorraine 40 t' vettél. Elköltöttél kredit: 1 345 000.
de legalább van lorainnem... egészen a 7.5 peccsig XDD
A következõ tank sikeresen eladva 'T-34-85' Kaptál kredit: 765 210 kreditet.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
hiányozni fog a kicsike...
Megvásárolva:
Lorraine 40 t' vettél. Elköltöttél kredit: 1 345 000.
de legalább van lorainnem... egészen a 7.5 peccsig XDD
az az egész tank egy gyenge pont XD
eltalálnak de azért ne állítsd már be a t110et ammorackes tanknak, mint pl a T-44 vagy a Panthert, mert nem igaz. Az meg a te bajod ha olyan tankkal próbálsz arctámadozni, amelyiknek csomó gyenge pont van a tornyán ráadásul ezáltal elveszti a mozgékonyságából eredõ elõnyét is.
semmilyen kupolázgatás nincs mozogni kell a tankkal, mint egy pattonel kb, beszoktam menni másik heavy mellé, oldalba lõni pörögni forogni körülötte. Jó kis agilis agresszív tank, én nagyon szeretem, nekem nem érzékeny ammora se.
Ammorack a narancssárga gyengébbek kedvéért.
Ammorack ellövése nem csak azt jelenti hogy bumm felrobbant a tankod hanem hogy megduplázódik az újratöltési idõd.
Ammorack ellövése nem csak azt jelenti hogy bumm felrobbant a tankod hanem hogy megduplázódik az újratöltési idõd.
szted hazudok? 😄 Van IS-7 E-100 meg IS-4 is T110 mellett, ezek közül sztem T110 a legjobb, bár IS-4 se rossz
Hát tényleg érdekes mert alapból pont ott lövik mert máshol nem nagyon lehet sebezni így max az van hogy nincs ilyen tankod vagy hátul sunnyogsz vagy mindig arctámadózol de akkor meg a kupolánál a parancsnokot lövik ki és megint esik a rofod.

Tudom, 😄 de mellé marha lassan szûkült... a test papír, nem beszélve a low hp-ról...
most kap több hp-t meg azt a gagyi 85mm-est 😄 na azzal meg nem sürün csinálok Oskint...
most kap több hp-t meg azt a gagyi 85mm-est 😄 na azzal meg nem sürün csinálok Oskint...
Hangyányit túl erõs volt az a 100mm-es ágyú abban a tierben. 175-ös átütés amikor az amcsi medek 128, a németek 132-ös átütéssel mennek ott.
még van 2 napod
Úgy tûnik nem lesz meg a lóvé a t54-re, ma nem szeret a random. T34 uccsó 5 csatában 70%-ba mellé teljes beszûkülve, object 704 szintén félre, láncol majd slusszpoén: szembejön másik object "ding". Mit lehet erre mondani?
jagdpanther 3 tulajdonképp már most benne van a játékban amx FoSh néven,a franciák gondolom frankón lenyulták a tervrajzokat a háború végén,már ha voltak eredeti tervrajzai ennek a tanknak, a panther 3 pedig szép,de ahogy valahol olvastam az teljes mértékben kitalált tank a licenszei egy másik játék tulajdonába tartoznak,és a wg természetesen nemfognak érte egy petákot sem fizetni,egyébbként majd valamikor ottlesz a leopard 1,az jó lesz csak kikéne várni.
érdekes nekem szinte soha nem lövik el a t110 ammoját, legalábbis nem többet, mint bármelyik másiknál😄
+380k 😉 stockként...
majdnem eltaláltad 😄
nos akkor lehet megveszem, de elõtte meg kell szabadulnom szegény T-34-85-tõl 😞
szemetek elveszik a 100mm-esét XD
majdnem eltaláltad 😄
nos akkor lehet megveszem, de elõtte meg kell szabadulnom szegény T-34-85-tõl 😞
szemetek elveszik a 100mm-esét XD
3.450.000 lesz az új ár
jah de nekem nem kb.-ra hanem 100%-ra kell, de akkor kiszámolom 😊
csak mert el kellene adnom 1 tankot h megvegyem ezt a szutykot
csak mert el kellene adnom 1 tankot h megvegyem ezt a szutykot
Ha benne ülsz a jobb elsõ görgõ mögött is szokott kapni ammo sérülést, én már KV-1S-el lõttem el ott maxról 1 lövéssel T110-et.
Kb erre számítottam, amerikai dominancia mindkét típusnál, teszten is egyértelmû volt, hogy az E3 E4 a legjobb TD-k, valamint az M48 kiemelkedik a med mezõnybõl.
A T110-en akkor sérül, ha a torony oldalát találják el, ütik át és sebzik meg. Különben az ammo rack nem nagyon sárgul be.