World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogadjuk, hogy úgy is elindulsz majd rajta!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Bár annak valamivel nagyobb a penje min a 105-ösnek .
Rendszeresen látok ferdit stock ágyúval. Mintha egy szívószál lógna ki belõle
Látom, lõszergyárad van. <#gun><#puszi>

végre valami jó is...
Eagle16
Most fejlesztettem ki rá a DCA ágyút, még 58k xp lenne az AC Mle. 1946.
Nagy a kísértés hogy átugorjam, mert van 85k free xp-m...nem olyan borzalmas, de azért nem is jó.

SPG-s hír:

Storm: After analyzing the statistics, it became clear that the case in the changing distribution of levels of fighting.
In order to solve the problem, we can take the art-SAU level 7 out of 12 (a top) level of fighting.
The change will be done server-side patch for the next reboot.

Well, the completion of the action should also help, as Statistics arts in general has become a bit more, even at high levels. Apparently not all read the conditions and stop the action only on reading the title.

Lényeg: a top csatákból kiveszik a Tier 7-es SPG-ket. Tehát csak Tier 8-as kerülhet Tier 12-es csatába. Ezzel talán mérséklõdik majd az egy csatába jutó SPG-k száma top csatákban.

Mi is az a Tier 12-es csata: ezekben a csatákban csak õk játszhatnak mostantól: T5 light, T8 light, Tier 10 med, heavy, TD. Tehát top-top csata.

Szerver oldali a frissítés, tehát az EU is megkapja hamar.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na, most sikerünt nekem is eljutnom odáig, hogy bekéküljek .. 😊
úgy 10edzserre próbáltam triplázni, erre egy fasszopó T9-es behozott 2 kis T2-3 fost platoonba, én meg kilõttem õket a gecibe. aztán meg jóóól meg voltak sértõdve.
szerencsére a többi tankot már letudtam ..
faszom ebbe a sok agyhalottba.
ez ilyenkor 24h? vagy meddig tart?

Ma láttam Párduc 2-õt stock 75-ös ágyúval. Szerintetek? <#csodalk>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Végre eladtam az Arlv39-et, uccsó 20k xp ment freebõl annyira szörnyû. Viszont a nagytestvére határozottan jópofa, jagdpanther-re emlékeztet, mozgékony és gyorstüzelõ ágyú. 12 csata alatt 27 kill, durva gyerek. Szóval aki grindeli az ágat ne adja föl, megéri. Igaz most nerfelik de csak életképes marad.

Mai poén: kv2-met lerohanta egy kt akit arcbalõttem trollágyúval. Villant aztán nem sérült semmit.

Thx. Az pont a heavy ágon van, ami jelenleg nem érdekel, de majd meglátjuk.

Eagle16
Az nekem is feltûnt 😊 elõször azt hittem T110, de nem, az ott a Conqueror Tier 9-es brit nehéztank ikonképe.

WoT kép:

Úgy tudom a 7.4 elõtt volt 8° és a 7.4 patchben állították vissza a régi 10°-ra.
Conqueror

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Nem 8 fok az? A sima AP-nek. 7.4-ben mintha változott volna, tesztszerveren akkor teszteltünk is és feltûnõ volt. Aztán hogy mi került be az élesbe...kitudja.

Sokat mondjuk nem ad hozzá, úgy 202mm lenne.

Az elsõ képen bal oldalt az milyen tank? Valami magas szintû brit vasnak nézem, talán a t10 med? Mindenesetre rohadt jól néz ki.

Nem kell múlt idõben írni róla, most is adja.
A jelenlegi 10°-os lövedék kompenzációval számolva 196 mm az effektív védelme a homlokpáncélnak, szóval +46 mm-t ad. De nem minden lövedéknek ennyi a kompenzációja az APCR-eknek nagyobb, a HEAT lövedékeknek pedig nincs is. És szerintem a kisebb lövegek AP lövedékének sincs 10°.
Eagle16
Kicsivel 200mm fölött van effektív. Tehát kb. 50-60mm ad hozzá.

Ma Így néz ki a szobanövény támadás...Bekempel a kezdõn, és pofáznak egyfolytában, hogy vissza! 😄D Kezdem azt hinni, hogy itt sokan tényleg nem értik, mit kell csinálni...

tudja vki tiger2 frontjának a döntöttsége mennyi plusz mm-t adott a 150hez képest?
..tenyleg megoszthatnad a ingame neved, hadd tanuljunk picit ...
Egy próbát megér, én az E-75-re raktam anno, mert hasonlóan artymágnesnek találtam és a kiváló frontpáncél miatt gyakran lõttek HE-vel és a spall liner felrakása után felére-harmadára csökkent a bevitt HE sebzés, ahhoz képest hogy papíron csak 15%-al csökkenti meglepõen durva bónuszt adott.
Ez még 7.0 elõtt volt, azóta persze ezen is csavargathattak, a HE is már máshogy mûködik, akkoriban azért ennyi modulsérülés nem volt.

.. eza terkep mod engem is erdekelne. megtudnad mondani a nevet?
Minden lehet, de kevésbé tûnik ellenállónak az arty találatoktól , jó a többi tank se, de az ST-I kevésbé.

De hát tudja milyen értéktõl függ hogy mennyit sebez és mennyi modult üt ki az arty? Hogy állítják ezt be?

Azon gondolkodom cseréljek-e modult, és valamelyik helyére repeszpáncélt, de nem vagyok biztos benne, érne-e valamit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
Mi ez a térkép? 😮
Szerintem direkt vadásznak rá a Tank Master medál miatt, mivel elég ritka jószág.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Koridor
Neki azért több esze volt mint az amx-nek, ö legalább magát nem sebezte <#rolleyes>

Akinek van ST-I-je, másnak is ilyen kibaszott arty-mágnes? Nem értem. Minden arty lövés megtalál, és azonnal megpusztul a legénység, mennek szét a modulok.

Rosszabb mintha Maus-ban ülnék. A legkisebb arty-k is 500-akat + legénységet+modult sebeznek.

Sokkal rosszabbul bírja mint más tank.

Solten
Koszonom 😉 Igen, tangoztam Lorainne-el ejjel-nappal. Meg gyujtogettem kis free xp-t ha untam a banant.

Saor Alba

jah ok, nem tudtam 😊
csak gondoltam hátha egy újonc kérdezi 😄
tudom nekem is van 😊
szoktam tibivel szakaszba menni

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

dupla bevétel + prem
Arra a gondolatmenetre is kíváncsi lennék, ami alapján be mert lõni 4 tank közé. Ha az ellenfélnél állnak így a tankok, akkor általában örömujjongásban törnek ki az artyk, mert biztosan egynél többet tudnak sebezni, viszont ilyenkor mit remélnek? Azt gondolják, hogy most csak azt az egy tankot fogja megsebezni, amit céloz, és a közvetlenül mellette álló csapattársai sértetlenül megússzák? 😊

Mi a faszt csináltál???Megerõszakoltál mindenkit!!!???104e!!!
szép
😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

mi az ingame nick-ed? 😄
csak hogy tisztába legyek az erõviszonyokkal XD
popcorn ON<#zavart1>
MatchDiabolo
Ezt idáig se kérte senki tõled<#nevetes1>
Valami eltévedt álom világban lehetsz ahol te vagy a láma isten amúgy meg rájöhettél már tegnap hogy én kb szarok a véleményedre mert még válaszra se méltattalak annyira nagy képû troll vagy.

IS-4et sorra buffolják a peccsekkel 😄 nem német tank 😊
de látod itt többen szidják a t110et, pedig mekkora király cucc😄
Nemrég a legszarabb heavynek nevezted a T110et, szted heavy ügyben figyelembe veszem még a véleményed? 😊

ah de faya! statisztika és öcsi buzi vagyok 😄😄
Na egy kis Arty flame:

Bár hétvégén már megosztottam veletek eme röpke pillanat örömét, de elrettentõ példának ismét. <#banplz>

Egy szokásos kis GangBang. Mindenki tolja.

De látja ezt Betula, akkor már õ is betolja! <#action>
https://dl.dropbox.com/u/22491424/WorldOfTanks%202012-07-30%2015-38-49-34.jpg

Locsolta amerre csak tudta!

Kb. ebben a jelenetben mindet elmondtam az Arty játékstílusról.

Van itt valaki, aki be akar lépni a Hungarian War Machine-be/aki a Hungarian War Machine tagja?
Nem én vagyok a fõnök ott
Ja nagyon fasza. Csak épp nem értem az ékírás jeleket...<#idiota>

MatchDiabolo
HA vissza akarja venni <#nevetes1> Jó vicc volt le vagy maradva a fejlõdésben akkor érné meg ha jönnének új heavyk vagy valami nagyon nagy buffot kapna de mostani pályán csak nyelni fogja az 1000-es lövéseket mint kacsa a nokedlit.
Nagy változások lesznek majd meglátod és 1 hónap múlva visszatérünk a témára hogy mennyit is használod akkor tájt az IS4-ed<#hehe>

mondjuk sztem az IS-4 brutál jó az IS-7es gyakorlatilag használhatatlan CW-n kívûl. szar gun, és nem lehet forgatni.
Eagle16
Ja és lehet látni hogy részletesebb lesz a csata utáni elemzés is.

amúgy nem, nagyon skat számít neki, mint "vérmedes" a t110 nagyon nehéz ellenfél.
De. Jobban érzem magam tõle.

Eagle16
A 8.0-s verzióban ilyen szép részletes lesz a játékon belüli statisztikánk: link