World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az idõkonverzió megoldható lenne, de igy nincs értelme.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A bot legalább nem veszélyes rád...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
:Érdekes mivel T 10 ek lepattannak róla
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
véletlenszerû a pen nagysága (+-20%)
+
a lövedék nem oda csapódik be ahova célzol hanem csak körülötte valahol
+
a modulok szintén véletlenszerûen (legalább is nekünk laikusoknak) elnyelik a sebzést
+
"tudományosan" bonyolult módon számítják a páncélzat aktuális dõlésszögét a becsapódási ponton
+
feltalálták a varázslatos spaced armort
+
a modellek itt-ott bugosak, a tankok egyes részein nincs semmi (immunins pontok)
=
bármi megtörténhet a játékban.
A WG egyre inkább az árkádosítás irányába megy el, kis túlzással hamarosan nem lesz már jelentõsége annak hogy mi lõ mire, mert kockadobással dõl el a cucc.
Élvezem azt is, hogy egyes alkalmakkor, magas ping és akadás nélkül, a játék figyelmen kívül hagyja, hogy kattintottam a bal gombbal. Magyarul nem lõ a tank. Tegnap így pusztultam meg egy PzIV-gyel szemben.
http://data.hu/get/5393302/20120729_1037_ussr-S-51_mannerheim_line.wotreplay
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Új sivatagi pálya, a falnak szorított, a kisebbik vk45. Azt kilõttem, beálltam a roncsa mögé...és kész. Hiába vonult fel aztán a fél hadsereg,nem tudtak a roncs mögül kiszedni. Jó, persze Tiger P jött, meg valami TD, meg valami med...meg még valami már nem emlékszem, de akkor is. Vicces.
Akkor szopás a KV5, ha KT-vel kerül szembe, vagy tier 9-esekkel, vagy kemény TD-kel( Ferdinánd bácsi)Egy kis szerencsével az összes többi járgánnyal fel lehet törölni a padlót
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Prémes, nem prémes bénabélák mindenhol megtalálhatók.
Mint pl. anno hofi mondta, "ki mennyire hülye annak semmi köze a lakóhelyhez" <#nevetes1>#nevetes1>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Szerintem ez vmi irígység lesz részedrõl hogy a prémesek ellen fakadtál ki. Mert nincs több prémes hülye mint nem prémes.
Kérd meg az asszonyt, hátha ad a konyhapénzbõl egy kicsit hogy vehess egy prémtankot magadnak te is 😄
Amúgy meg nem csak nemzet szinten kell gondolkodni de az idõszakban se árt belegondolni mert mikor az oroszokat ostromolták a németek még és sok területet fel kellett adniuk ahol nyersanyagok gyárak voltak de viszont közbe meg szükségük lett volna több tankra akkor bizony spóroltak az acéllal.
Miután már viszont fellélegeztek akkor megint más minõségben gyártották õket és fordult a kocka a németeknek kellett spórolniuk ilyen idõszakban már az a híres királytigris se volt olyan jó minõségû a front páncélja akár kettérepedhetett egy erõsebb találattól.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Gondolom penetration hackot használtál, megspékelve egy reload csalással.
Nem jártál iskolába?!<#ejnye1>#ejnye1>
[HUN]Kami*, kiskami*
Victory! Map:
Steppes 2012. július 28. 22:50:26
KV-5 Experience received: 3 150 (x3 for the first victory each day) Credits received: 60 895
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle