World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tartalmazza, csak az mwreplayson nem rakják ki. Ha direktbe töltöd fel a trackerre, mi kivesszük a dátumot onnan 😊

Ja, azt nem tudtam. Én mondjuk azonnal feltolom a replay-t, miután vége a csatának. De az érdekes, hogy maga a replay file nem tartalmazza az idõt.

<#nevetes1>

Errõl mindíg valami roma technical jut eszembe... Há' hozd mán a Dicker maxot, dikmán he!

eleve rossz az a rész, mivel az mwreplayon látható dátum nem a csata dátuma hanem a feltöltés dátuma, szóval a jövõben az idõ ki lesz hagyva az mwreplayos felvitelek esetén.

Amúgy az idõkonverzió megoldható lenne, de igy nincs értelme.

Valaki próbálta a tesztszerveren a DICKER MAX prémium td-t?

lammaer, azt nem lehet valahogy megoldani, hogy az mwrepalys-bõl ne UTC-vel, hanem helyi idõvel hozza át az adatokat?

Nyilván nem csak úgy átütötte szembõl a tornyot, az képtelenség. Eltalált vmi weakspotot azt ennyi.

Nohab
Nem lepõdnék meg, de azért kíváncsi vagyok. A tornyot szembõl még aranylõszerrel is nehéz lenne átlõni neki. Szóval marad a kupola.
Kupolát sztem még egy pz38 is átlõheti ha mákja van 😄

ma nemtudom mert meló van megvan a replay holnap felteszem
Találkozom megint egy magyar játékossal elkezdi hogy minden meccs tele van csalókkal xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ennek ellenére is van olyan csapat társ,aki még attól is rosszabb.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nohab
Replayt, vagy meg sem történt. 😊
Dehogynem, simán lerammol vagy amikor autoaimmal lõ a célra és útban vagy te is kapsz egyet belõle 😄

Az a gond,hogy néha jobban jársz a bot-al,mint egynémely saját csapat társaddal.
A bot legalább nem veszélyes rád...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A BOT az más, olyat könnyû csinálni (mármint mûködõt, más kérdés hogy JÓL mûködõt a WOTban nehéz). A kettõ között ég és föld a különbség.

jah ok 😄 de vannak BOTH programok is és nak mert ezek tényleg vannak mert bannolnak érte rendesen. Ilyet ismerek is akit e miatt bannoltak örökre.Mondjuk sajnálni nem tudom érte aki hülye az hülye. És ha ráköltök 100000.- Ft egy játékra az szerintem ilyenen ne kockáztasson
A nagymamám meg repülni tud. Mostmár ezt is hallottad, terjesztheted 😄

Szerintem ha lenne ilyen, már jobban elterjedt volna. Nem hiszem, hogy megoldható, pláne hogy a játékban a lövedékek fizikája tudtommal szerveroldali. Meg még elég sokminden más. Azért úgy belenyúlni elég valószínûtlen.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

pedig úgy hallottam van valami cheat ha felrakod akkor mindent átütsz még a beforgatott tankot is és még azt is tudja hogy rólad minden pattanjon.Tán a randonba nem figyelik csak CW -n. Bár randonba is van 1-2 eset ami érdekes. Tegnap pld pz 38 átlõtte a lõwe tornyát szembõl megölte a parancsnokom mondom m biztos arty találat erre nézem len irja parancsnok meghalt xy pz 38 találatától
:Érdekes mivel T 10 ek lepattannak róla
Ja igen! Köszönöm.

Igen, prém nélkül. Mondjuk az xp-vel elégedett vagyok. A kredittel meg az a helyzet, hogy bár szoros volt, de azért nem vertem nagyokat semmibe.

75/50 fokban a függõlegestõl

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

kerla
Apám, ez nem semmi volt! Végignéztem, szép volt, grat! És a végén alig katál xp-t és creditet, prém nélkül ment?

Nincs itt semmiféle csalás:

véletlenszerû a pen nagysága (+-20%)
+
a lövedék nem oda csapódik be ahova célzol hanem csak körülötte valahol
+
a modulok szintén véletlenszerûen (legalább is nekünk laikusoknak) elnyelik a sebzést
+
"tudományosan" bonyolult módon számítják a páncélzat aktuális dõlésszögét a becsapódási ponton
+
feltalálták a varázslatos spaced armort
+
a modellek itt-ott bugosak, a tankok egyes részein nincs semmi (immunins pontok)

=

bármi megtörténhet a játékban.

A WG egyre inkább az árkádosítás irányába megy el, kis túlzással hamarosan nem lesz már jelentõsége annak hogy mi lõ mire, mert kockadobással dõl el a cucc.

Most már megkérdem hátha valaki tud valamit. Nem hivatalosan mennyi a SU-100 frontpáncéljának vastagsága? Az elõbb az S-35 105-ös ágyújával pattantam a frontról, elõtte a SU-152 122-esével egy pattanás, egy nullás és egy nem ütötte át. Ez utóbbi az aljára ment.
Élvezem azt is, hogy egyes alkalmakkor, magas ping és akadás nélkül, a játék figyelmen kívül hagyja, hogy kattintottam a bal gombbal. Magyarul nem lõ a tank. Tegnap így pusztultam meg egy PzIV-gyel szemben.
Gyerekek... Ezt nézzétek meg. S51, 7 kill, a végén egyedül maradtam 1 jagpanther 1 gwtiger és egy m12 ellen, és TD-módban kivégeztem mindet😊.
http://data.hu/get/5393302/20120729_1037_ussr-S-51_mannerheim_line.wotreplay

Kispályás KT? Szerintem a legjobb tier 8-as nehéztank, nem az a érdekes hogy kiszed egy KV5-öst, az lenne az érdekes ha nem tudná.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én megvédem a KV5-öt...mindig. Jó hát persze, nem elrettentõ, mert a Artu-turony, meg kis pen, de tud vicces és szórakoztató lenni.

Új sivatagi pálya, a falnak szorított, a kisebbik vk45. Azt kilõttem, beálltam a roncsa mögé...és kész. Hiába vonult fel aztán a fél hadsereg,nem tudtak a roncs mögül kiszedni. Jó, persze Tiger P jött, meg valami TD, meg valami med...meg még valami már nem emlékszem, de akkor is. Vicces.

Akkor szopás a KV5, ha KT-vel kerül szembe, vagy tier 9-esekkel, vagy kemény TD-kel( Ferdinánd bácsi)Egy kis szerencsével az összes többi járgánnyal fel lehet törölni a padlót

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

J bocs kevertem a Burdával,én hülye😄!

Itt az idõ Kolobanov-medált szerezni!😊

Zsír! Az ellennél 15 userbõl 7 arty! 😄D

Az imént egyetlen egy löwe vs kv1s, amx50-100, m4sherman. A csetepaté után a löwe 57%-al tovább ment azok 3-an meg megholtak.
Prémes, nem prémes bénabélák mindenhol megtalálhatók.
Mint pl. anno hofi mondta, "ki mennyire hülye annak semmi köze a lakóhelyhez" <#nevetes1>
Koszi ..... en is szeretlek

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

apaaa .... kezdodik <#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ezeket a csalásokat nem figyeli a játék ? mert vannak érdekes dolgok amikor beforgatott maust átlõ 5 ször egy Is 8 as az is 4 es meg ugyanúgy lepattan.
T34-et miért hagytad ki? Akkor be tudnék állni a sorba....

Szerintem ez vmi irígység lesz részedrõl hogy a prémesek ellen fakadtál ki. Mert nincs több prémes hülye mint nem prémes.
Kérd meg az asszonyt, hátha ad a konyhapénzbõl egy kicsit hogy vehess egy prémtankot magadnak te is 😄

Solten

Saor Alba

Solten
<#hehe> <#eljen>

Saor Alba

MightyDuck0
Attól függ mennyire spórolták ki belõle az anyagot és hogy mivel helyettesítették de egykét lövésig kiállhatták ugyan úgy csak ugye a túl rideg rossz ötvözet miatt hamar kettérepedtek vagy törhettek ezek a tankok.
Amúgy meg nem csak nemzet szinten kell gondolkodni de az idõszakban se árt belegondolni mert mikor az oroszokat ostromolták a németek még és sok területet fel kellett adniuk ahol nyersanyagok gyárak voltak de viszont közbe meg szükségük lett volna több tankra akkor bizony spóroltak az acéllal.
Miután már viszont fellélegeztek akkor megint más minõségben gyártották õket és fordult a kocka a németeknek kellett spórolniuk ilyen idõszakban már az a híres királytigris se volt olyan jó minõségû a front páncélja akár kettérepedhetett egy erõsebb találattól.

Gondolom azt vagod, hogy nagyon keves csaj jatszik a WoT-tal. Es nem csak az a ficko buzi aki elfogadja a faszt hanem aki fiuknak kinalja az is. <#hamm>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nyilvánvalóan csalás. EGy AMXet se lehet azzal kinyírni, nem hogy kettõt.
Gondolom penetration hackot használtál, megspékelve egy reload csalással.

Az eredeti,Putyilov gyári acélnak,nincs párja!
Nem jártál iskolába?!<#ejnye1>

A nagyobbik. A kisebbik kicsit döntött, az annyira könnyen nem megy. Ha hallod, hogy a rádiós kipurcant, akkor tudod, hogy tudják, hogy mi kell lõni.

[HUN]Kami*, kiskami*

Jah, mégis hogy gondoltad, hogy 4 tankot kilõsz? Szégyelld magad te "csaló". 😄
Basszus,T28-al védem a bázist,jön két amx 50 100,tigris,t25,kt,panther.Elsõ négyet kilövöm erre elkezdenek ugatni hogy csaló vagyok.

szerintetek az mennyire befolyásolta a páncélvédettséget hogy milyen nemzet acéljából készült? most gondolom mindenkinek az jut eszeébe hogy a háború végefelé gyengébb lett a német acél de úgy alapjáraton pár évvel korábban is meghatározó volt( a döntöttségen kívül is) hogy mely nemzettõl származott?
Üdv neked is. <#mf1>

Victory! Map:
Steppes 2012. július 28. 22:50:26
KV-5 Experience received: 3 150 (x3 for the first victory each day) Credits received: 60 895

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

xblades
Na rittig, hogy a magasabb nehezebb elrejteni, de kösz a választ.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...