World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
5275/8000 "
aktuális / potenciális sebzés.
Azaz a 8000 elméletileg az a sebzés lett volna, ha minden lövésed sebez és a gép mindíg a maximumot adja be.
Lehet majd versenyezni "biggest loser" versenyt, ahol megnézük kit szívat legjobban a random 😄
qvaaaaaa gw t 😞😞😞
A kolléga sztem azután érdeklõdik, hogyha bekopiz 5 sort (amiben a credit meg az XP szereple mint numerikus adat) akkor a rendszer miért nem tölti ki hogy mennyi a sebzés, damage, javítási költség egyebek...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én próbáltam, de rosszul esett neki.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Jön 1 csúnya felderítõ, és a végén még nem sikerül nekik tönkrecseszni mások játékát.
Steppes encounter.
3an maradtak ellenfélnél, nálunk vagy 7en, és az helyett, hogy a marha amx 1390 resetelte volna a bázist 1 e75el harcolt.
2 percig üvöltöttünk vele, hogy legalább spotoljon, és lõnek az artyk.
1 kv-1s húzta be a bázist egyedül.
Itt ez elég kétes dicsõség.....
LLOL 😄
Na de az már régen volt.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
5275/8000
2 éve tanulok, de vannak olyan szavak, amik kimondhatatlanok.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Victory!
Map: Airfield 2012. július 30. 12:53:25
AMX 50 Foch
Experience received: 1 978
Credits received: 68 302
Battle Achievements: Böelter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Sniper, Reaper, Mastery Badge: "I Class"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nincsenek még 10-es osztályú medek meg td-k ez a kissebbik baj de osztályon felüli hülyék igen.
S-51-el védek a kurszki dombon. Megyek 10 métert az elsõ bokorig már akkor nekem jön a barom. Lövök egyet a töltésen tobzódó ellenbe majd tolatok a terület széléig. A barom elém jön és blokkol. Ha lövöm az ellent akkor nem tudok elmenni a counter elõl. Figyelmeztetem õt hogy álljon el onnan -nem lát ellenséget onnan egy darabot sem- (-400hp). Visszalõ és azonnal kékül a második lövésre kilövöm a barmot. Azután ott örömködött hogy kilõttek arról az oldalról amit neki kellett volna védeni. Valaki egy lövéstõl kékül és nem a bázison az elég retardált módon játszhatott az elõzõ csatákban is.
én egyszer tudtam elmenni az artykért (defender módban) mert középpen nem figyeltek 😄 kiszedtem az S51-et, bebujtam a roncsa mögé, onnan kiszedtem másik artyt, és aki meg jött rám azt kiszedte a mi artynk mert én védve voltam az arty hulla mögött 😊))) nagyon nagy poén volt 😄😄
De mivel nem mentem kinyírni az artykat, hanem a jobb oldalról betörõket csipegettem, és próbáltam védeni a bázist, ezért én voltam a csapatban a leghülyébb.
Végül 1 kv13-nak sikerült kilõnie az ellen 2 artyjával.
Miután 1edül maradtam full hp-n megkaptam, hogy mekkora marha vagyok.
Végül is...
Defeat!
Map: Erlenberg 2012. július 30. 9:33:14
AMX 13 90
Experience received: 1 251
Credits received: 52 117
Batmobil uj pachtben megkapja 105os automatikussan ha 100asmegvan
vagy xy XPert ki kell fejleszteni? 😮
A torony kifejlesztése azért sörgõs, mert a kis toronynak rossza a páncélzata. Tier 6-7 gépek is átlövögetik.
A fegyver fejlesztés nyilvánvaló, hogy minden tankon sörgõs teendõ. Talán itt lehet mondani, hogy prémium nélkül szokás a 88-sal kigyúrni a hosszú puskát. Prémiummal lehet menni a rövidebb 105-sel is. Én utóbbival nyomtam és talán az ilyen ágyúknak köszönhetõen fejlõdött a célzásom, mivel ezzel kénytelen vagy puhább részekre lõni. Ráadásul a rövidebb 105-ös a top fegyvere a VK45A-nak is, tehát ott is lehet/kell kamatoztatni a tudást.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Elõnye:
-gyorsabban megy/fordul a homokon
-egész jól hajlik lefelé a csöve, tehát dombos védekezésnél jó
-gyorsan lõ
Hátránya:
-gyengébb az oldala
-nagyon eszi az arty
Mi leginkább védekezõnek használjuk. Dombról lefelé jól lehet vele lõni. A betörõ medeket egy E50 után a legjobban lehet vele elkapni.
Persze minden vélemény szubjektív, de sokkal többen tartják erõsebbnek a T110-et, mint nem.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Heeee?? Az M58 azzal a pontossággal meg célzási idõvel, meg átütéssel...ugyanmár 😄 DPM-et meg se említem.
A T110-esen van a legjobb ágyú. A hasát persze hogy átlövik, az minden tanknál gyenge. Ha ott se lehetne átlõni akkor elpusztíthatatlan lenne...
Hét tankomból 5-nél meglett elsõre(max másodikra) a triplázó
E-75-el 5 meccs után, KV-5-el 9 vereség után adtam fel a harcot.
Ki is léptem, mert nem volt sok értelme.
?
Amúgy a tankkal gyakorlatilag hull down módban, a test alját takarva illetve beforgatva kell játszani.
Szerintem amúgy elég egy semmilyen tank, a saját tierjében nem rossz, de kb ugyanúgy nem emlékszek vele egy jó meccsre sem, mint a Tigrissel.
Purchased:
'Bat Chatillon 25 t' purchased successfully. You have spent credits: 3,100,000.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Srácok, ez úgy nézem fizetõs lett.... van vkinek bejárása oda? Nincs vmi invite mód? 😊