World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért javasoltam, mert egy periszkóp általában mindenkinek van.
Ha kreatív vagy és bejön nagy elõnyre teszel szert a többiekkel szemben.
Felteszed mész 10-20 kört, ha nem válik be leszeded.
A többi drága próbálkozni, és csak arannyal szedheted le.
Tapasztalatból írom, én feltettem med-re a + 50% motoréleterõt ellensúlyozva a végsebesség kikapcs-ot.Semmit sem ért, ugyanúgy kiégett a motor.
a szerszámossal is érdemes próbálkozni 'az sem hülyeség mert a nagy buzi arty-k szétverik a moduljaid'.
Venti kötelezõ, a másik kettõn tudsz variálni.

Én úgy megutáltam a papagájt, hogy a t9-es batmobile megszerzésérõl is lemondtam már hetekkel ezelõtt.😄 Egyszerûen a duplákra nem visz rá a lélek vele, pedig már csak a 2 legutolsó motor hiányzik.

Tipikusan olyan tank, ami semmiben sem jó, és semmilyen körülmények közt nem lehet jól használni, csak arra jó, hogy megnehezítse egy ág grindelését. Messze a leggyengébb t8 (és t9-ben fõleg) mednek tartom, amin az autoloader sem segít.

Legszívesebben az bmx90-et nyomtam volna fel t9-be, egy jó 105-ös löveggel. Ez meg maradt volna ott ahol van.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Köszi,ilyesmire gondoltam ! 😊

Nagyon megköszönném ha elküldenéd nekem mailben a fájlt,így nem kellene keresgélnem. 😊
A címem: [email protected]

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Trabant93
Akinek van T-home nete,annál is magas a ping?Bemegyek elsõ csatában azt kapok ilyen 400-500 közötti pinget és nem megy lejjeb.Vagy csak a szerver szarakodik megint?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Szia!

Egy graffiti_stickers.dds (keress rá neten) fájlt kell a mod mappába bemásolni a gui/maps/vehicles/decals mappába. Nekem mûködik.
Gottfried
Hát,mondasz valamit!

Eredetileg nem akartam tovább menni az AMX13/90-nél ami már rég megvan és nagyon szeretek vele játszani de most hogy mindenképp megérte megvenni a Lorrainet,megvettem én is.Gondoltam ha nagyon nem tetszik,szép haszonnal eladom a patch után.
Egyelõre szinte használhatatlan és ahogy nézem,nagyon sok xp kell hozzá hogy jobb legyen.Free-t meg nem fogok rá elcseszni.Mindenképp megvárom hogy 9-es legyen és elolvassak róla itt pár véleményt de nagyon erõs a gyanúm hogy követem bgabor példáját és nagyon gyorsan meg fogok szabadulni tõle.
Abban a mûfajban pedig marad a 13/90-es élvezni az artyk menekülését ha bekeveredek közéjük. 😊

Köszi az ötleteke! én így döntöttem: töltés gyórsító, függöleges stabilizátor és +5% venti..😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Gottfried
Köszi,megnéztem ezt a progit de itt egyesével kell minden tankról leszednem.Azt hiszem ehhez nincs türelmem. 😄

A 7.0 elõtt,mielõtt csináltak külön könyvtárat a modoknak,simán le lehetett venni õket az összes jármûrõl egyszerre.Ezt a lehetõséget nem találom most,erre lennék kíváncsi hogy így egyben el lehet e tüntetni a jármûvekrõl a felségjelzéseket.
Elvileg meg lehet csinálni csak nem tudom hogyan. :S

Persze igazad van, himin és ensk-en semmit sem ér a kukker, akkor sem ha 5-6 med ill. felderítõ van a csapatban csak hát azért nagy nyílt pályák is vannak, kevés med-el, és ott kurvára nem mindegy ki, kit lát meg elõbb, fõleg ha oldalról találnak meg. Arty becsókol kapod a kegyelemdöfést és azt sem tudod mi történt, miközben nézegeted a 3.1-re hipergyorsított célzókádat.
/Hug

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ja tényleg az nem volt, bocsi 😄
Venti GW artyn,nyitott nem?

igen ez a T10 es TD izgatja a fantáziámat.. de az még odébb van 😊
haha tudtam, hogy artyt eladni szentségtörés.. NOT! 😄 amúgy néha jó az artizás, de nem ezzel az iskolabusszal, elképesztõen fos. 100 as crew, venti, minden maxos és olyan mint egy tetû. max ha lesz megint credit akkor visszaveszem a gwpanthert
Eladtál egy artyt?????????? Végzetes hibát követtél el....... Egy perc néma csend a nagy harcos GWtigernek.. 😊
Eagle16
<#eljen>

Legjobb döntés 😄 A GW Tiger-es csaták után feloldozást kapsz, ha kigrindeled az Obj. 268-ast. 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hát ez nem jó hír nekem 😞 most vettem meg, igaz stock, elképesztõ szar, a 13 90 es fegyverrel, bízom benne h a jó fegyverrel és a motorral azért jobb lesz.
én utálok artyzni uh szerintem jó ..😊

mondjátok hogy jó döntést hoztam, eladtam a gw tigert és vettem egy akciós obj 704 et 😄
Eagle16
Amúgy gondolkoztam hogy mit vegyek vissza. Object 704-est aminek a lövege a halálba idegesít, vagy a T95-öst aminek a sebessége idegesít a halálba 😊

Úgy döntöttem hogy most olcsón visszaveszem a T95-öst, mellé meg egy marék nyugtatót 😄 Patch után meg elég sok pénz visszajön a franciák miatt (AMX-12T, AMX-13-75, AMX-13-90, Lorraine, ELC AMX) szóval utána talán az Object-et is.

Célzásgyorsítón nem gondolkodtál esetleg egy ilyen tuti kis 3,4 másodperces örökkévalóságig célzó égyúval?
Szovjet heavy az tipikusan az a tank, amire kéne célzásgyorsító, töltésgyorsító, ventillátor és stabilizátor is, de ugye csak három hely van.

Még hogy távcsõ...

a tetejénél oldalt találta el! a sarkán!
Olyat én is tudok! sokat is bead vele! az oroszokat lövõm így! E 100ra még nem sikerült ezzel!
Eagle16
Venti.

MatchDiabolo
Hogyne csak már unalmas meg max azt tudod meglesni leginkább amit te lövöldözöl mert akkor tudod mivel lõttél.Fejleszd ki a megelõzõ karban tartást akkor nem annyira gyakori a kigyulladás de motort persze így is ellövik ami elég kellemetlen ilyen új medinváziók ellen amúgy se egy gyorsan forgó td.

Én mindenre ezt teszem fel: célzás, töltés gyorsító, venti.

A venti mindenre az, azért jó. A töltés és célzás pedig legyen minél györsabb, tizedmásodperceken is múlhat az életed.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Nerf elõtt pedig csodatank volt 😊 Egymagam mentem vele mindig, és a csaták 64%-t meg is nyertem vele. Sajnos elég nagy nerfet kapott, talán még nagyobbat mint a BatChat.

Patch után azért próbáld ki megint Tir 9-esként, sokat fog javulni.

Ja és persze a revolvertárból kilövöldözött nagy mennyiségû ezer kredites darabárú löszerek miatt viszi is a pénzt rendesen. Játszol vele és nézed ahogy folyik el a pénzed.

köszi..😊

és mi legyen még a 3.? 😊

Hát nálam minden T10 Heavyn(Is-4,Is-7,T110) Töltésgyorsító,Venti,Vertikális stab van,szerintem ezek valók rá,repesz talán németre inkább.

Távcsõ. Mostanában az a divat X-es heavy-re 😊
Eagle16
Stabilizátor mindenképpen. Gyorsabban céloz mert nem esik szét annyira a célkör.

Meglepõen gyenge tank ez a Lorraine, nem tudom mi lesz szegénnyel ha feljebb pakolják egy tierrel az óriási kaliberû lövegek világába.

Már csak a két legnagyobb motor hiányzik hozzá (+100/+100 lóerõ, csodát nem fog mûvelni vele).

Valami györtelmes szerkezet. Óriási, kiválló célpont, páncélzata nincs, dög lassú. A csõemelkedése olyan, hogy ha egy kicsi buckára rámész már nem tudod becélozni az ellenfelet, az ágyúnak gyakorlatilag nincs csõkitérése negatív irányban.

A revolvertáras csodalöveghez olyan célzási idõ(3mp) tartozik, ami egy szutyok szovjet nehéztank lövegnek is becsületére válna, iszonyat lassan szûkül a célkereszt, és szétugrik minden lövésnél. Gyorsabban "tölt" a dobtár a hat lõszer között minthogy célkör összeszûkülne, így ha egyhuzamban lõném ki az összes gránátot, egy se találna. Jó pontatlan is az ágyú még mellé. A tár kilövése után meg jön a kedves 50 másodperces újratöltés. Ami vicces ha nincs mozgékonyágod hozzá hogy lelépj a veszélyzónából, márpedig a legnagyobb motorig a Lorraine-nek nincs.
Legnagyobb löveggel 3 másodpercig tölt a hatos "sorozat" két lövése között.
(Ugye a revolvertárra mondta a itt a topikban a fostalicska elnevezésû "entellektüel", hogy az "autoloader" az az OP csodafegyver. Láthatóan semmi személyes tapasztalata nincs a témában.)

Szerintem a peccs után, ha már többet fog érni, úgy fogom eladni hogy csak úgy nyekken. Ez a tank a cipõfûzõjét se kötheti be a 13-90esnek.

kukkert?? hh?

pláne ha mondjuk átüti AP-vel sztem oneshoot😄
a T-92 eltalál az nem -400 hp.
Mellé ment az.
Gottfried
Tudja valaki hogy az eredeti felségjelzéseket hogy tudom eltüntetni a jármûvekrõl?
Minden járgányon skineket használok és emiatt sokszor elcsúszva,duplán vannak a felségjelzések. 😞

Tesztel valaki?
Nekem a JgPz E-100 as van meg hát brutál! 1000 reket sebez szembõl minimum!
De az a baja hogy elõl vagy középen van a motorja ha szembõl átütik mindig kigyullad!
Feltettem rá a páncélt! és ha elvan forgatva! Pattognak róla mint állat!
és az artyk sem sebeznek! T92 eltalált 400 hps sebzés! <#eplus2>
6os arty az a francia! vagy 9 szer lött rám és talált el! de megmaradt 800 hpm! XD
ezt még szét fogják nerfelni?!? ne, tök vad tank!
ja meg ha a med ott van mögötted véged! XD ha nem jön valaki segíteni!
amúgy a többi TD milyen melyiket érdemes húzni?
Én a Német ágat erõltetem! CWre az tök gáz! az amcsit kellett volna húzni! De megvan a két top orosz hevy!
az a durva hogy volt mikor csak t110es tank jött ellenünk CWn volt egy mausuk ami védte a hidat montain passon! a többiek beálltak a híd alá aztán szarrá löttek minket! mi meg pattogtunk róluk!
Master91
Csak a chat miatt érdemes meg nézni....
http://mwreplays.com/replay/N9ZL133SDNLH/
Csak random
kukker
..te el is olvastad amit irt, vagy csak ugy random szoktal irogatni?
Is-7 re milyen modulokat ajánlotok? atöltés gyórsító fent van! én a +5% ventilátor/ a repesz páncél/ függöleges stbilizátoron gondolkodtam még. szerintetek?

Most komolyan elnézésért kérsz ha kilõsz egy nálad kisebbet? Hagyjad már....
Ilyen alapon meg ne menj semmivel mert a kisebb szintû tankodat egy kisebb szintû arty fogja lõni ami pont ilyen rombolásra lesz képes.
Szia! Küldtem neked privit.
ruszkik nélkül unalmas lenne a világ... kihalna a liveleak. stb.
nekem 3 napja ez megy :/
a sajtreszelõ sajtreszelésre van
a pótlánctalp meg sérült lánctalp pótlására/javítására....
😄