World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kreatív vagy és bejön nagy elõnyre teszel szert a többiekkel szemben.
Felteszed mész 10-20 kört, ha nem válik be leszeded.
A többi drága próbálkozni, és csak arannyal szedheted le.
Tapasztalatból írom, én feltettem med-re a + 50% motoréleterõt ellensúlyozva a végsebesség kikapcs-ot.Semmit sem ért, ugyanúgy kiégett a motor.
a szerszámossal is érdemes próbálkozni 'az sem hülyeség mert a nagy buzi arty-k szétverik a moduljaid'.
Venti kötelezõ, a másik kettõn tudsz variálni.
Tipikusan olyan tank, ami semmiben sem jó, és semmilyen körülmények közt nem lehet jól használni, csak arra jó, hogy megnehezítse egy ág grindelését. Messze a leggyengébb t8 (és t9-ben fõleg) mednek tartom, amin az autoloader sem segít.
Legszívesebben az bmx90-et nyomtam volna fel t9-be, egy jó 105-ös löveggel. Ez meg maradt volna ott ahol van.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nagyon megköszönném ha elküldenéd nekem mailben a fájlt,így nem kellene keresgélnem. 😊
A címem: [email protected]
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Egy graffiti_stickers.dds (keress rá neten) fájlt kell a mod mappába bemásolni a gui/maps/vehicles/decals mappába. Nekem mûködik.
Eredetileg nem akartam tovább menni az AMX13/90-nél ami már rég megvan és nagyon szeretek vele játszani de most hogy mindenképp megérte megvenni a Lorrainet,megvettem én is.Gondoltam ha nagyon nem tetszik,szép haszonnal eladom a patch után.
Egyelõre szinte használhatatlan és ahogy nézem,nagyon sok xp kell hozzá hogy jobb legyen.Free-t meg nem fogok rá elcseszni.Mindenképp megvárom hogy 9-es legyen és elolvassak róla itt pár véleményt de nagyon erõs a gyanúm hogy követem bgabor példáját és nagyon gyorsan meg fogok szabadulni tõle.
Abban a mûfajban pedig marad a 13/90-es élvezni az artyk menekülését ha bekeveredek közéjük. 😊
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
A 7.0 elõtt,mielõtt csináltak külön könyvtárat a modoknak,simán le lehetett venni õket az összes jármûrõl egyszerre.Ezt a lehetõséget nem találom most,erre lennék kíváncsi hogy így egyben el lehet e tüntetni a jármûvekrõl a felségjelzéseket.
Elvileg meg lehet csinálni csak nem tudom hogyan. :S
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Legjobb döntés 😄 A GW Tiger-es csaták után feloldozást kapsz, ha kigrindeled az Obj. 268-ast. 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Úgy döntöttem hogy most olcsón visszaveszem a T95-öst, mellé meg egy marék nyugtatót 😄 Patch után meg elég sok pénz visszajön a franciák miatt (AMX-12T, AMX-13-75, AMX-13-90, Lorraine, ELC AMX) szóval utána talán az Object-et is.
Szovjet heavy az tipikusan az a tank, amire kéne célzásgyorsító, töltésgyorsító, ventillátor és stabilizátor is, de ugye csak három hely van.
Még hogy távcsõ...
Olyat én is tudok! sokat is bead vele! az oroszokat lövõm így! E 100ra még nem sikerült ezzel!
A venti mindenre az, azért jó. A töltés és célzás pedig legyen minél györsabb, tizedmásodperceken is múlhat az életed.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Patch után azért próbáld ki megint Tir 9-esként, sokat fog javulni.
Már csak a két legnagyobb motor hiányzik hozzá (+100/+100 lóerõ, csodát nem fog mûvelni vele).
Valami györtelmes szerkezet. Óriási, kiválló célpont, páncélzata nincs, dög lassú. A csõemelkedése olyan, hogy ha egy kicsi buckára rámész már nem tudod becélozni az ellenfelet, az ágyúnak gyakorlatilag nincs csõkitérése negatív irányban.
A revolvertáras csodalöveghez olyan célzási idõ(3mp) tartozik, ami egy szutyok szovjet nehéztank lövegnek is becsületére válna, iszonyat lassan szûkül a célkereszt, és szétugrik minden lövésnél. Gyorsabban "tölt" a dobtár a hat lõszer között minthogy célkör összeszûkülne, így ha egyhuzamban lõném ki az összes gránátot, egy se találna. Jó pontatlan is az ágyú még mellé. A tár kilövése után meg jön a kedves 50 másodperces újratöltés. Ami vicces ha nincs mozgékonyágod hozzá hogy lelépj a veszélyzónából, márpedig a legnagyobb motorig a Lorraine-nek nincs.
Legnagyobb löveggel 3 másodpercig tölt a hatos "sorozat" két lövése között.
(Ugye a revolvertárra mondta a itt a topikban a fostalicska elnevezésû "entellektüel", hogy az "autoloader" az az OP csodafegyver. Láthatóan semmi személyes tapasztalata nincs a témában.)
Szerintem a peccs után, ha már többet fog érni, úgy fogom eladni hogy csak úgy nyekken. Ez a tank a cipõfûzõjét se kötheti be a 13-90esnek.
Mellé ment az.
Minden járgányon skineket használok és emiatt sokszor elcsúszva,duplán vannak a felségjelzések. 😞
Nekem a JgPz E-100 as van meg hát brutál! 1000 reket sebez szembõl minimum!
De az a baja hogy elõl vagy középen van a motorja ha szembõl átütik mindig kigyullad!
Feltettem rá a páncélt! és ha elvan forgatva! Pattognak róla mint állat!
és az artyk sem sebeznek! T92 eltalált 400 hps sebzés! <#eplus2>#eplus2>
6os arty az a francia! vagy 9 szer lött rám és talált el! de megmaradt 800 hpm! XD
ezt még szét fogják nerfelni?!? ne, tök vad tank!
ja meg ha a med ott van mögötted véged! XD ha nem jön valaki segíteni!
amúgy a többi TD milyen melyiket érdemes húzni?
Én a Német ágat erõltetem! CWre az tök gáz! az amcsit kellett volna húzni! De megvan a két top orosz hevy!
az a durva hogy volt mikor csak t110es tank jött ellenünk CWn volt egy mausuk ami védte a hidat montain passon! a többiek beálltak a híd alá aztán szarrá löttek minket! mi meg pattogtunk róluk!
http://mwreplays.com/replay/N9ZL133SDNLH/
Ilyen alapon meg ne menj semmivel mert a kisebb szintû tankodat egy kisebb szintû arty fogja lõni ami pont ilyen rombolásra lesz képes.
a pótlánctalp meg sérült lánctalp pótlására/javítására....
😄