A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #207414 Most én is mérgelődöm amúgy mert húznám az usa hevit és az M7-nél járok de olyan szinten szopat a játék hogy az már gáz! 6 ból 6 vereség! Kezdésnek nem rossz! Tele van ilyen 4-500 csatás seggekkel a szerver és mennek össze vissza mint a mérgezett egerek! Nem fogok amúgy prémiumot venni többé eldöntöttem mert semmi értelme! Hétköznap csak este van maximum 1-2 órám játszani. Annyiért nem érdemes költeni a pénzt! Hétvégén meg tele van a játék komolytalan össze-vissza szaladgáló, és lövöldöző idegesítő mazsolákkal! Hétvégén egyszerűen játszhatatlan a játék!
Csak azt tudnám hogy ha állandóan a szar noob oldalra rak be engem és még nagyon sok mást itt a fórumon hétvégén, akkor vannak olyanok akik állandóan csak a full profi oldalra kerülnek???
Ma mentem körülbelül 30csatát és abból nyertünk kábé: 8-at!
Ez korrekt lenne? Már leszarom hogy elbassza a százalékaimat, de könyörgöm így gyűjtögetni és farmolni sem lehet!!! Akkor meg minek? Nem igaz hogy 2013-ban erre a komoly, és általános problémára nem lehet valami korrekt megoldást kitalálni!?És úgy gondolom ez nem csak engem érint mert tudom hogy nagyon sokan gondolják így!