World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi."Negatív véleményeket könnyû mondani bármelyik félig kifejlesztett tankról. Ki kell hozzá fejleszteni mindent, megvenni hozzá a ventilátort, stabilizátort, töltésgyorsítót, a legénységet pedig 200% fölé húzni. Jó taktikával most szerintem kiemelkedik a Tier 8-as mezõnybõl."
Egyetértek,1 stock tank és 1 fullos között valóban hatalmas különbség van.
Anno emlékszem a su85-el sírtam.17csatából 3at nyertem...Aztán Em3R(valószínû rosszul írom a nevét)írta nekem,h fejlesszem ki a nagy ágyút és a többit modult is.Azóta 692csata/390win/288lose(56%winrate)van vele.

Gottfried
Tönkretesznek ezek mindent amivel játszani -vagy még esetleg egy kis kreditet keresni- lehetett.
Nem tudom miért probléma ha egy-egy tank egy kicsit kiemelkedik a mezõnybõl,hisz mindenkinek adott a lehetõség hogy azzal játsszon.Engem most a Su85 tönkrevágása zavar leginkább mert auz használtam farmolni és ezután közel sem fog olyan jól keresni.
Tény hogy durva volt a 107-es tier5-ben de ennek ellenére mégsem rohangált olyan sok belõlük mert a páncélzata nagyon papír.Ha annyira op lett volna akkor miért nem jártak falkákban mint annak idején a Typeok? Egyszerûen egy jól keresõ TD volt amivel értõ kezekben élvezetes volt a játék.Ez fájt nekik....
Most az AMX13/90 az amivel megvan ez az élmény.Nagyon kíváncsi leszek rá hogy egy szinttel feljebb mit tud majd.Ha nem nyúlnak hozzá akkor talán ugyanolyan jó lesz,hisz most is 9-10 csatákba rak többnyire.Persze gondolom a javítási költség megugrik és így már az sem lesz gazdaságos prém nélkül.A végén majd a BT2-vel kell farmolnom ha akarok pár kört menni a nagyokkal. :D :(

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hát kb mint 14 vágóhídi marha mostanában a felállás magad mellett minden meccsen. Hétvége + nyáriszünet. Veszélyes kombó az idegrendszeredre nézve.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Na lõttem 1 pofa sört..
Szal Mountain Pass-on voltunk,2.kedvenc pályám.Alulról kezdtük normál csata.Kb 7-8voltam a sorban Lorraine40t-vel.A top tankok(e-75 stb) elindultak balra(én is,bár én a tempó miatt az 1.voltam).Kb 7-en leöltük azt a 2 szerencsétlent aki arra jött(1kill az enyém volt)..Õk nyomultak tovább,bár én már láttam,h alulról nézve közép és jobb szárny nulla.Természetesen ott jöttek..Nem baj,mentek tovább a mieink.
Írtam,pingeltem,h baj van középen,jobbra...Válasz semmi,erre írtam,h need help+megyek vissza,reakció semmi.1perc múlva"ok"-al nyugtázták.
Lényeg:Xartak mindenre,közben visszamentem és 60-70%ról leszedtem a foglalást,miközben nem gyõztem írni,h nyomás foglalni.1perc után el is kezdték.
Nem az zavar,h nem veregették meg a vállam,h vastagon miattam nyertünk.
Hanem,h tudom ezzel megerõsítettem bennük,h le van xarva minden,menjünk 1 oldalt jó sokan és majd lesz vmi(hiszen ez a taktika bejön)
.Valami ökör,majd visszamegy,jelen esetben én a papír tankkal.Vagyis simán megteszik majd ue-zt még nagyon sokszor a jövõben.

Gottfried
Mert itt a hétvége. :D
Ma prohorovkán ugyanígy jártam AMX-el.A két top T110 azzal kezdte hogy átmentek a töltésen és pillanatok alatt szarrá lõtték õket.Utána már nem volt kérdéses az eredmény.
Aztán még õk idiotázták a csapatot hogy nem segítettünk nekik.Azért tier10-ben már elvárná az ember hogy normálisan játszanak mert ha érzékük nincs is hozzá,némi tapasztalatuk már biztos van mire elérnek egy T110-ig.

A Lorraine 40t még most is nagyon jó tank! Több tapasztalt játékosnak is ezzel van a legjobb statisztikája (pl. emu87). Nekem is ezzel megy a legjobban, pedig a nagy nerf után játszottam vele a 7.3 és 7.4-ben.

Negatív véleményeket könnyû mondani bármelyik félig kifejlesztett tankról. Ki kell hozzá fejleszteni mindent, megvenni hozzá a ventilátort, stabilizátort, töltésgyorsítót, a legénységet pedig 200% fölé húzni. Jó taktikával most szerintem kiemelkedik a Tier 8-as mezõnybõl.

A 90 mm DCA 45-ös ágyút érdemes használni hozzá, ugyanis így nyereséges tud lenni prémium nélkül is ez a tank.
A 0.36-os pontosság jónak számít. Könnyen lehet vele találatot elérni 400-500 m-es távolságból is. Az autoloader pedig a legnagyobb erõssége.

Sajnos T9-ként már nem lesz jó. A teszt szerveren kipróbáltam, és az volt az érzésem, hogy egy AMX 50 120-at vezetek (ezzel is teszt szerveren mentem). A gazdaságos 90 mm DCA 45-ös ágyút elvették tõle! A gyorsulása is romlott! A forgási sebessége pedig majdnem lefelezõdött!! Ezekkel a változtatásokkal nyelni fogja a sérüléseket, és a kreditünket.

A végeredményként kaptunk egy medium AMX 50 120-at.
Nem hiszem el. Prokhorovka, védekezés és veszítünk. Mert a zseni védõink átmentek a töltésen meghalni...miért? Miért? MIÉRT?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

DasIsFuck
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. július 28. 14:58:40
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 3 759 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 865
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

lol elsõ meccsem e-50-el, ingyen átképzett 80%-os legénység,stock tank, semmi felszerelés,l/71-es ágyú és még volt egy tk-s is3-is a meccs elején.
végére 5 killel fejeztem be.XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hi.Aláírom,mert régen a tier V td simán hozta a 20-30k kreditet,ma meg majdnem a felét..
Free to play átállt a pay to win-re.Talán lesz a Wot-nak konkurenciája,mert ez már vicc.

Persze ez így igaz.

Én tegnap vettem csörcsillt, még szokogatom... nem rossz tank, de az ágyúja tud nagyon nagyon érdekes dolgokat csinálni.

20-30k közt hoz nekem, de még tart a 30 napos prémem ami a comic contest-es aranyból vettem...úgyhogy beszarás, mikor elkezdtem játszani 6.valamennyinél tavaly novemberben a stug simán hozott úgy, mint most egy prémtank. Beszarás
Kis Matilda,Churchillt érdemes venni?Mennyit hoznak?
Szigorúan Just for fun elven.
Régen StugIII/su85 simán hozott 20-30k kreditet,ma meg...

Király ez prém nélküli élet...Lorraine 40t 11/10 találat gyõztes csata és - kredit :)
Bár ott figyel az arany,de nem aktiválom a prémet...
Xar szarránerfelt kredithozam.Thx Wargaming.:)
Anyádba veszem még1x aranyat.:)

Metalmilitiakid
Énse neked mondtam, hanem arra, hogy most itt komolyan mit gondolt a wg, hogy nem lehet bizonyítani? Általában ha valaki megy x kört egy tankkal az meg van neki nem ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nesze neked random: http://mwreplays.com/replay/GCREFP5R1UZY/
12 lövést kellett leadnom hogy megpusztuljon egy szaros priest.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Shermanokon meg rendszeres volt a homokzsák. Majd ha a homokzsáknak is lesz szerepe a tankon wotba akkor foghatják arra a fejlesztõk, hogy a homokzsák elnyelte a lövést xd.. azért nem sebzõdött a sörmi.

Én elhiszem, hogy volt a srácnak olyan tankja.. WG-vel kell megértetni, én csak a vétel bizonyítását írtam le.

Gottfried
Állítólag lesz majd köténylemez a 9.valamelyik verzióban,aminek lesz hatása is a páncélvédettségre.Legalább is olvastam valahol egyszer errõl.

Metalmilitiakid
De ott van benne a statisztikájában hogy X kör a T14 el, az nem elég ? Azt biztos lopta vagy behackelte az online rendszerbe nem ??

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Akkor vonják le az eladási árát a credit egyenlegembõl és kész.

Gottfried
Akkor még mindig mondhatják azt hogy eladtad.Én pl. eladtam a promókban kapott T127 és Tetrach prém tankjaimat mert nem kellettek,a kredit meg mindig kevés.

I.C.ram
Ezzel pedig tök jól lehetne buffolni a tigert, ha nem csak látványelem lenne, hanem tényleg hozzáadna a páncélértékhez.
Kell csinálni akkor a prémtank vételérõl legközelebb screenshotot, az (arany)utalási tranzakcióról meg nyomtatványt vagy lementeni valahogy és meg vannak fogva szerintem.

Metalmilitiakid
Haveromnak egy patch nél eltûnt a T14 e (a prém) írt a wg nek, azt mondták, hogy nem lehet bizonyítani hogy volt olyan tankja (már bocsánat de hogy a faszba nem ????) az aranyat nem kaphatja vissza, esetleg megkapja a tank eladási árát. Végül tényleg annyit kapott...

Gottfried
<#mf1><#mf1>

Én is tartottam egyszer fél év szünetet a játékban, mégis mindenem úgy volt ahogy eredetileg otthagytam.. Látatlanba nehéz mit mondani, de akkor a szokásos lehetõségek:

1. valaki feltörte és eladta
2. rosszul emlékszel

Jobbat nem tudok. Senki nem kukáz semmit sem.

Szerintem annyira szétnerfelték a ruszkik hogy már semmi se maradt belõle :D.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Persze még anno fizettem is nekik, erre kukázzák a dolgaimat?? .. És a hellyel mi van, miért nincs üres hely?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Gottfried
A legénység megunta hogy várjon rád és leléptek.A Tiger a MÉH-ben van,leadták némi lóvéért.Ennyi....
Aki sokáig nem lép be,az mind így jár!

Sziasztok
3-4 hónapja játszottam utoljára, most beléptem, és látom, h nincs ott a tigrisem. És üres helyem sincsen. Mi történt?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Gottfried
Találtam még egy "szépet". Õk sem sajnálták a lánctalp darabokat hogy egy kicsit tovább éljenek. :D

Gottfried
Néhány fotó errõl a megoldásról:

Gottfried
Ez a 154672-nek ment.

Gottfried
Hát te is tanulhatnál még mielõtt ide írkálsz! A vesszõt nem ismered? Tudod,amivel tagolni lehet a mondataidat.

Gottfried
Hát mint látod,lehet. :D
A felkiáltójeleket szereti a srác,vagy csak szeret kiabálni.
Persze ez még a legkisebb probléma abban a kis irodalmi mûben amit ide firkantott nekünk hogy szórakoztassa a fórum hétvégi olvasóit.Úgy látszik nem csak a játékban jelennek meg a "furcsa" arcok hétvégente.

:DDDDDD
MatchDiabolo
Üljél le egyes viselkedésbõl.<#mf2>
Ne kritizáld a másikat ha nem tetszik ne olvassad el ennyire egyszerû.

A valós története a páncél megerõsítése egyébként. Odaheggesztette a jómunkás német javitóbrigád a leszakadt, valószínûleg normálisan használhatatlan lánctalp darabokat, hogy növelje a túlélési esélyt. Jó ötlet, nemde? :)

Ha jól tudom erre minden nemzet megtalálta a maga megoldását, de a lánctalpas dolog elég gyakori volt, nemcsak német oldalon jöttek rá - vagy inkább ezt is tõlük másolták :)

The Matrix has you...

Eagle16
Az, de az utána lévõ Tier 10-es már játszható. És így hogy bejönnek a 800-1000-et sebzõ ágyúk, nem lesz mindegy hogy minden átlõ vagy van esély arra hogy megfog valamit a páncélzat.

A T95-öt nagyobb eséllyel fogják átlõni, de hát mi várunk...ezek a játékban található legerõsebb ágyúk lesznek, és azoknak sem lesz 100% esélye átlõni 305mm páncélzatot. Még az Obj. 268 ágyúja is csak 50% eséllyel fogja átlõni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
Hogy lehet ilyen fogyatékosan írni?
na de ezektõl függetlenül a T95 az egyik legjátszhatatlanabb jármû a játékban, igaz, a patch után még ennyit se fog érni mint most...

Eagle16
Az egy nagyon kicsi terület...az Obj. 268 meg nem kell keresni se a gyenge pontokat.

Ha nem lövik el a bal szemöldökét, vagy ezt inkább tartsam meg?:)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
A T110E3 szerintem jobb mint az Object 268, úgyhogy...már késõ :)

Az Obj. 268 nagyon papír nekem...220-ig véd kb. az semmi. Az E3 meg atombunker és 26 km / óra az már nem olyan szánalmasan lassú.

Hi.Én megyek vele,bár már az egész játékkal úgy vagyok,h"just for fun"..Már eléggé ki idegelt a játék az elmúlt 3-5hónapban.
A legnagyobb motor nincs meg,az elõtte lévõvel is rohan ész nélkül,sztem felesleges a legnagyobb motor rá.Nagy ágyúval megyek..A kredit nem érdekel,9es td-k is eszik pl az 1k/lövést.Szal jelenleg nem rossz,csak nagyon kell rá figyelni,mert mindenki tudja sebezni õket.
Viszont szerintem ez most nagy nerf lesz...Ezek a tankok 9-10 tierben nem hiszem,h jók lesznek.Emlékszem,amikor nálunk vannak(én megyek a Lórival)nem gyõzöm írni,h dont run stb.Ez igaz az amx50 120is.Az elsõ perc és máris 0:2 szinte mindig.
Ha õket bepakolgatja top tanknak,hát...:)2perc alatt eldõl a csata..
Látom az mm-et,h Lorraine vs e75...Nekem ez a rész nem tetszik...
Mindazonáltal már 1 vk2801 is csipeget(Lorraine-t,Batchatot fix)....nem hiszem,h ezt lehet kompenzálni(hp-val vagy bármi mással).
Aminek nincs páncélja annak nincs páncélja...Eddig is megvoltak a fóbiák(szerintem alaptalan félelmek) a franciákkal szemben,úgy vettem észre,h a csata eleje arról szólt,h mindenki õket akarta leölni elõször...Sztem egész jó 2.vonalba valóak voltak,támogató,vagy ráugrok az ellenre típusként de az,h esetleg top tanknak beteszi az mm...

Metalmilitiakid
hmm viszont ahogy nézem ezzel már kikerülhetek a csíkba fentre mert legjobb bevitt hetzer kör :D

Metalmilitiakid
Most kicsit meglepõdtem, 7 kill 1 sebzés +felderítés is és nem tank ász.

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 28. 12:40:00
Jármû: Hetzer
Szerzett tapasztalat: 1 986 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 828
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

NE TEDD!!!
én most grindelek a T110E3ra
ne tedd

Gottfried
Hálám üldözni fog míg élsz !!! :D

Megtaláltam és sikeresen leszedtem õket.Így mindjárt másképp néznek kia a tankjaim. :)

érdekes, mondjuk én nerfek elõtt toltam Lorit és szinte stockon:D elsõ motor és 90mm gunt raktam csak rá 100mm csak kifejlesztettem, és sztem még úgyis baromi OP volt tier8ban:P