banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Ne mérgelődj! Nem kell prém,ha csak játszol és nem veszed véresen komolyan a dolgot egész jól el lehet szórakozni hétvégén is. Én prém nélkül játszok (csak,ha ajándékba kapok akkor van! THX WG!),de most is van 9,5 mill. kreditem.Nem kell sietni! Találd meg a T5 farmtankok közül azokat amikkel szívesen játszol és ha nem megy a nagyobbakkal akkor gyűjtögess velük egy kicsit.Amikor felrántom magam a játékon én ezt csinálom és működik. T5 fun brigádom: M4,KV-1,Type T-34 és trollkodásra ott a KV-1S (80%-ban saját tier) és az abszolút Gigatroll S-51...Nekem ennyi a receptem a jó szórakozásra...Jelenleg megvásárlásra vár kifejlesztve:T32,Ferdinand,SU-152,TigerII,Jumbo,Light stb...de nincs helyem így várok amíg megunok egy tankot,vagy kapunk free slot-ot!