418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Removed possibility when any HE that explodes near a tank to damage internal modules, except crew members."
Magyarul ha mellémbsz az arty, akkor nem megy tönkre a motorom? -
Sőt, csak a nagyobbik, L/61-es kapott +20-at, a többi marad...hát... -
Na ez hosszú lesz, de végre kint vannak angol nyerlven is a változtatások:
A JT-nek sajnos nem +20% sebzést adtak, csak +20-at...azaz 470 helyett 490, 520 helyett 540...
"v. 0.6.1.5 - v.0.6.2.4
Main:
- Added new maps: "Ruinberg" and "El Halluf".
- Added new battle mode: the "Tank Company Battle". A company of tanks with sum of tiers from 60 to 90 will get into a company waiting list where it will be randomly assign an opposing company.
- Added voice chat based on the Vivox technology. It works only for platoons in random battle, for companies in tank company battles and for training battle. The feature is still in testing hence is implemented with minimal settings.
- Added achievements: "Reaper", "Invincible", "Survivor", "Raider", "Master Gunner", "Kamikaze",
- Added medals: Kolobanov's medal, Billotte's medal, Fadin's medal, Wittmann's medal, Orlik's medal, Oskin's medal, Halonen's medal, Burda's medal.
- Added full dynamic shadows. The option is located in settings "Enhanced shadows". The shadows are in the testing mode so there is a possibility of artifacts.
- Added new interface for repair and resupply of consumables - "Service": added possibility to automatically replenish consumables and to repair the tank after coming out of the battle, possibility to quickly replenish consumables, ability to change the sequence of shells.
- Added controls settings in the game settings.
Gameplay:
- The doubled experience for the first battle (in a day) on each tank now is given not for the first battle, but for the first victory on the tank..
- Training battle does not count as the first battle anymore for the purposes of the doubled experience.
- The chance of hitting an inner module (except gun) increased from 33% to 50%.
- Removed possibility when any HE that explodes near a tank to damage internal modules, except crew members.
- The damage to inner modules from an HE that exploded on the tank armor is reduced by 50%, exception - crew members.
- Change experience transfer from a group of tanks. The experience from all tanks is collected so all tanks left with zero experience and then it is transferred. The remaining under 25 experience is placed on the last tank on the list.
- "Scout" is now awarded only if the team won.
- "Sniper" is now awarded if during the battle there was no friendly damage.
- The top tanks in the battle roster are now balanced not by the level but by the match-making "value", which considers type of the tank.
- The coefficient of heavy tanks for the match-making calculations is increased from 1.3 to 1.45.
- Reworked tank distribution tiers in battles.
- Fixed ability of lifting fallen trees with tank.
- Removed possibility of driving beyond the edge of the map during lag spikes.
- Fixed tank spawns considering type of the tank (SPG in Malinovka, etc.).
System:
- Fixed FPS drops during rendering of track prints.
- Fixed lags when destroying objects.
- Improved auto-configuration of graphic settings.
- Experimental feature. Limited speed of rendering in the loading screen, this should improve loading time for slow computers.
- Added some optimizations which suppose to end single sharp falls and dips in FPS.
Content:
- Multiple fixes of tanks' models and textures.
- Set a normal speed of track rotation on all tanks.
- Reworked and added destruction of some objects.
- Fixed some spots on the maps where tanks would get stuck or couldn't pass.
- Modified base flagpoles and flag animation.
- Added removal of rendering for some small objects at long distances.
- Reworked shot sounds of some guns.
Interface:
- Changed system notifications in the hangar.
- Fixed changing music volume level which worked only for battles.
- Multiple small interface changes.
- Added hints-tooltips on interface elements in hangar.
- Fixed purchasing a tank with a slot in hangar without warning.
- Fixed bug with filter "Location" in barracks switches by itself.
- Fixed invite notification, if the player is in the battle at that moment.
- Added display of User Agreement after the client launch.
- Added turning on/off of "after death" post-effect in settings.
- Removed ability to lower camera beneath the water level.
- Now after purchasing premium, hangar immediately updates to premium.
- Fixed UI bug when researching several vehicles and/or modules in a row using free experience
List of tank specs changes:
Germany:
Gun 75mm_KwK_40_L43: dispersion 0.41->0.4.
Gun 75mm_StuK_40_L43: dispersion 0.39->0.38.
Gun 75mm_KwK_40_L48: dispersion 0.4->0.39.
Gun 75mm_PaK_39_L48: dispersion 0.38->0.37.
Gun 75mm_PaK_40: dispersion 0.38->0.37.
Gun 128mm_PaK44_L61: reduced visibility after firing, +20 damage to all shells.
Gun 128mm_PaK44_L55: reduced visibility after firing.
PzII Luchs: reduced visibility during movement.
VK 1602: reduced visibility during movement.
PzIII: reduced visibility during movement, dispersion reduced by 5% during movement and traverse.
Pz III/IV: by 5% improved pass-ability on medium grounds, dispersion reduced by 8% during movement and traverse.
Pz V-IV: chassis rotation is matched with Panther's.
Tiger II: mantlet armor for top turret 65->100.
JagdTiger: 128mm_PaK44_L55 reload (in seconds) 10.4 ->10.36, 128mm_PaK44_2_L61 reload (in seconds) 10.6->10.5.
VK 4502: mantlet armor for stock turret 120->160, mantlet armor for top turret 120->180.
USA:
Gun 37mm_M-6_L53: price in credits 8350->2500.
Gun QF_6_pounder_Mk_III: penetration: AP 89->110, APCR 145->180, accuracy 0.4->0.38.
Gun 75mm_Gun_M3_L37: dispersion 0.38->0.4.
Gun 75mm_Gun_M2_L28: dispersion 0.39->0.41.
Gun 76mm_Gun_M1A1: reload (in seconds) 3.2->2.85, dispersion 0.37->0.38.
Gun 76mm_Gun_M1A2: dispersion 0.34->0.35.
Gun 90mm_Gun_T15E2M2: dispersion 0.33->0.32, reduced dispersion during turret traverse.
Gun 105mm_Howitzer_M2A: reduced aiming time by 15%.
Gun 105mm_Howitzer_M4: reduced aiming time by 15%, HEAT penetration 60->53.
Gun 120mm_Gun_T53: aiming 3.0->2.4, reduced dispersion during turret traverse.
Gun 155mm_Gun_T7: aiming 3.0->2.7, significantly reduced dispersion during turret traverse.
Engine Wright_G200_m_781C9GC1 level 8->7, price in credits 72380->47600, chance of fire 0.2->0.25.
T29, Т32, Т34, Т30: fixed error with discrepancy between displayed and actual hull armor. Actual armor decreased by 20%.
M6, T1: reduced experience cost Wright_G200_m_781C9GC1 19800->10900.
Т-57: pass-ability reduced by 10%, reduced traverse speed by 2 degree/sec, decreased accuracy during movement and turning by 3%.
Т2 lt: reduced repair cost by 30%, increased ammunition capacity of 20mm gun.
M7 Priest: 105mm_Howitzer_M - reloading time decreased 13.95->11.76 (in seconds).
RamII: reduced repair cost by 20%.
Т14: reduced repair price by 5%.
T29: increased visibility of the tank, by 5% increased influence of movement and traversing on accuracy, 105mm_Gun_T5E1 - reloading (in seconds) 9.5->10, by 10% reduced speed of traverse for top turret, fixed display of frontal armor for both turrets, changed guns ammunition.
Т32: by 5% reduced pass-ability on medium grounds, by 8% decreased accuracy during movement and traverse, by 6 deg/sec reduced traverse speed of first tracks, by 2 deg/secк - of second, 105mm_Gun_T5E1 reload (in seconds) 9.38->9.4, changed guns ammunition.
Т34: changed guns ammunition.
Т30: changed guns ammunition.
USSR:
Engine V-2-54: increased horsepower by 20 h.p.
Gun QF_6_pounder_Mk_III: AP penetration 89->110, APCR penetration 145->180.
Gun 76mm_S-54: dispersion 0.4->0.36.
Gun 76mm_S-54_S: dispersion 0.37->0.34.
А-20: decreased visibility during motion and rest, improved pass-ability of top tracks on medium and hard grounds.
А-32: decreased visibility during motion and rest.
BT-2: decreased visibility during motion, by 6% reduced influence of movement and traverse on accuracy.
BT-7: reduced visibility during motion and rest, improved pass-ability on medium grounds, by 4% decreased dispersion during movement and traverse, view range for top turret increased by 15 meters.
Т-26: reduced visibility in motion.
Т-34-85: by 20% improved pass-ability on medium and good grounds.
Т-43: by 9% decreased influence of movement and traverse on accuracy.
Т-44: на 5% decreased influence of movement and traverse on accuracy, by 25% increased durability of tracks.
IS-4: armor: hull-upper plate 120->140, driver's lug 120->160, rear-upper plate 120->100.
Projected timeline - to be announced. " -
weissewolfe #12054 Igy persze!
Eredeti paraméterekkel gondoltam. -
Realisztikusabb játék = kevesebb játékos.
Na, most ha ezt a kevesebb játékost még jobban szét is szeded Tier-ek szerint, akkor lehetne kb 5-10 percet várni egy csatára.
-> még kevesebb játékos. -
Mekkora sírás lenne ebből ... múltkor jól helyezkedve 85%-ot bontottam le egy KT-ből PZ4-el ... (És akkor még a Stugot nem is említem ...)
A pre-peccs előtti rendszerben, mikor még értek a kis médiumok is valamit, 1-2 T34 azért enemy volt még a T7-es heavyknek is ... (Szerintem mindenki lőtt tigrist a T34-esével ...)
Arról nem is beszélve, hogy elég ha 3 tank körbeáll ... Múltkor elképzeltem mit anyázhat az az IS3 aki Himmelsdorfon állt egy ház előtt, majd egyszercsak egy Szu76 odarobogott mögé, és odaszorította ...
A jelenlegi HP alapú sebzésnél nem biztos hogy jó ötlet több kisebb tankot ráereszteni egy nagyra ...
6 Sherman-nak (M4 Sherman) a legalapabb ágyúval a matematika szerint 3 másodpercig tartana szétkapni egy játékbeli Tigrist ...
Biztos mindenki élvezné ... -
weissewolfe #12051 Elhiszem,hogy nem egyszerű,de realisztikusabb lenne.A csapatok létszámát is meg lehetne emelni,Talán még gyorsulna is valamit a játék,mivel kevesebb map-on folyna csata egy időben. -
Akkor kellenének a nagyobb mappok is, mert jelenleg a 6 sherman pillanatok alatt körbeállná a Tigrist, és szétlöné... a nagy mapokon meg legalább lenne sansza a Tigrisnek, hogy messziröl legalább a felét levegye a támadócsapatnak... szóval nem olyan egyszerü dolgok ezek :s -
weissewolfe #12049 Bocs,nem neked akartam írni,csak mellényomtam! -
weissewolfe #12048 Kellene egy skála,amin osztályozva lennének a tankok.1 Tigris,mondjuk ér 6 Shermant.És ez alapján lennének összeválogatva a csapatok.Nem lenne egyenlő a létszám a két oldalon,viszont erőben nagyjából kiegyenlített lenne. -
Szerintem nem a mobilitáshoz kellene hozzányúlni, a T29 egyszerűen nem való tier7-es tanknak és kész! Ha már a méreteket nézzük is, nagyobb mint a T32, sőt mint egy Is-4! Páncélzatát meg az ágyút nem lehet egy lapon emlegetni egy Tigrissel vagy egy IS-2-vel. Nevetséges, hogy egy T7 tankra fel lehet szerelni T9 ágyút...
Most sikerül fullra fejleszteni egyet, de a tornyomat sokszor még egy 128as se lövi át, az meg a másik, hogy 80%-ban szemből át lövöm a KT-t.
Én a fejlesztők helyében a Pershing-et raknám T7 tanknak, az kb. egy szinten lenne mobilitásban és páncélzatban a német és az orosz T7 Hv-el. Az tény, hogy az M3-as 90mm nem olyan jó mint a Kwk43 vagy D-25ös, de volt a világon 90mm M41 ami azért már lényegesen jobb.
T9 Medium meg egyértelmű M48 vagy M47 mind kettőt egy időben fejlesztették ki a T-54/55-el. (itt nem a fejlesztett verziókat értem)
-
15 Maus vs 15 Maus mekkora gém lenne már ...
Bár amire én kiváncsibb lennék az 15 iskolabusz vs 15 iskolabusz :) -
"A tokomak mindennél jobb"
Igyekeznek a kö-papír-olló elvet kialakítani, azért tekergetnek annyit a paramétereken... eddig még nem találták meg a csodaformulát szerintem.
Az meg végkép unalmas lenne, ha a shermanok csak sherman szintüekkel kerülnének össze, meg a mausok is csak nagyokkal verekednének. -
weissewolfe #12044 Mehetnének,csak akkor nem a nagyokkal kéne összerakni őket.
De ennek meg mi értelme,hogy olyan paraméterei vannak minden szerkezetnek,amit a programozó elvtársak kitalálnak.
Ennyi erővel lehetnének kék tankok,sárgák,zöldek,meg pirosak.Mindegyik ugyan úgy nézne ki,de a piros ütne mindent. :D -
A T32-nek ugyanúgy 298mm/197/152mm-es tornya lesz ezek után is...
A test meg erősen megdöntött 127mm...szóval annyival nem lesz gyengébb, hogy én ne vegyem meg újra :D
weissewolfe: oké, hulljon darabjaira egy lövéstől. De akkor legyen ellened 6-8db Sherman :) -
Arcade játék, nem szimulátor... senki nem menne shermannal. -
Ezek a változtatások még csak a tesztszerveren lesznek fent mától. -
weissewolfe #12040 Nem értem mi a szarnak kell össze vissza variálni!Minden tanknak megvannak az eredeti paraméterei.(Gondolom)Miért nem lehet azokat átvinni a játékba??!Ebből kicsit lehúzunk,mert túl jóra sikerült,ezt meg kicsit tuningoljuk,mert amúgy elég fos volt szegényke..Kész röhej,hogy 20 méterről rálövök egy shermanra és lemegy 60%-ot.Atomjaira kéne hullania. -
crossy104 #12039 Mikor lett lecsökkentve?
-
Megérdemlik.
Durva volt a T32,amennyi lövés lepattant arról a tankról...
Akkor már részemről ennyi is az amcsi nehéztank ág. -
Oook, köszi... és ingyenes marad, vagy fizetös lesz, vagy ilyesmi, mint a Wot? :) -
Hááát, nem voltunk mindegyik csatában a toppon, söööt :o
Rendgeteg IS4-el, VK45 -el találkoztunk, de szinte mindegyik csatában volt egy-két Maus, IS7, ... az amcsi nagytankokról nem is beszélve. -
Húhúúú...olyan nerfet kaptak az amerikai nehéz tankok hogy mostantól szerintem amerikai nehéz-felderítőknek is hívhatjuk majd őket :D
Torony forgatás, menet közbeni pontosság, páncélzat és a test forgatási sebessége mind le lett csökkentve, ráadásul még a 105mm-es ágyú ROF-jába is belepiszkáltak, valamint 5%-kal lassabbak lettek terepen... -
lammaer #12034 Basszus, nem is tudtam hogy van CoHO... -
Béta, de már nem lesz több wipe, ergo ha a parancsnokaidat felszintezed akkor azok megmaradnak már a teljes játékban is. -
lammaer #12032 Nyilván a történelmi hűség másodlagos lesz, és valamilyen szinten élvezhetővé teszik a tankokat a játékélményért. Pl a sherman se gyullad ki állandóan (mondjam azt hogy emlékeim szerint nekem SOHA nem gyulladt ki a shermanom, pedig mindkettőt grindeltem?) és 3-at egyszerre nem lő át egy KT. -
lammaer #12031 "Ennyit számít egy jó platoon."
Módositanám, ennyit számít egy jó platon HA ti vagytok az oldalatokon a top tankok :)
Három stug vagy három sherman kategóriájú tank messze nem garancia a zsinórban 5 győzelemre :) -
Várom nagyon a francia tankokat... olyan jó lesz franciákra lövöldözni, mégha nem is mindegyikben francia fog ülni... bár nem tudom a franciákon kívül épeszü ember venni fog-e francia tankot.
... mondom én, Renault tulajdonosként :) -
lammaer #12029 "14.- A napi első csatáért járó dupla xp-t csak az első megnyert csatáért kapjuk meg."
Na, a sok rinyáló miatt megcsinálták...
Pedig sztem pont ez volt poén ebben a funkcióban, hogy mindig egy kicsit nagyobb volt a tétje a meccsnek ha tudtad hogy most a dupláért mész.
Kiirtanak ebből a játékból mindent ami egy kis szint hozna bele, hogy ne maradjon más csak a grind grind grind... -
Pontosan... akkor kell játszani, ha van pár ismerösöd is online, akikkel tudsz menni platoon-ban.
Tegnap este hatalmasat játszottunk, igaz én voltam a kishal a Tigrisemmel (mekkora képzavar, "kishal a Tigrisemmel"
)
Leo ment elöttem VK45-el, és Herr Wittmann (személyesen) egy IS3 -al.
Ök tulajdonképpen letaroltak mindent, és felfogták a lövések nagyrészét, én meg ahol tudtam besegítettem tisztes távolról.
Így olyan volt, mintha lett volna egy plussz 88-as ágyu a tankjukon :)
Az elsö kört talán elbuktuk, de utana vagy 5x zsinórban nyertünk.
A legdúrvább volt, mikor 12 ellenfelet löttünk ki mi hárman... a többiek nem tudom merre jártak abban a csatában.
Mindesetre prémium nélkül jöttek a 800-900 ikszpék, és még jól is szórakoztam. Ennyit számít egy jó platoon. -
Na megvolt a napi fail... -
Szép csaták... nagyszerü csapattársak :(
CoHO még béta, ingyenes, vagy mi van most vele? -
Sajnos meg kell választani az időt,mikor ülsz le a játék elé.Sokan,de nagyon sokan nem értik/tudják mit is kell ebben a játékban csinálni.
A legrosszabb az,hogy hiába vagy jó,ha a többi társaid gyengék,mert a ludak győznek a disznó felett.
Ez egy ilyen játék. -
Gondoltam gyorsan reggel tolok pár meccset.
1.: Meccs, Sz-51 nálunk, Szu-14 náluk, saját arty sír, hogy találjuk meg gyorsan a Szu-14-et. 5 perc eltellik a csatából, megunom a bázisvédelmet, előretörök egyedül a vasút mellett. Egy KV-3 útban van, lenyomom, marad 940hp-m. Megtalálom a Szu-14-et (jó kis scout a Ferdi...), belelövök, marad 24%-on. Felém fordul (mondjuk nem kellett sokat), rám lő, megpusztulok.
2.: Meccs, Cliffs, 4-4 kicsi és közepes arty, öröm az ürömben hogy én vagyok a top tier, egy IS-3 van a másik oldalon. Védem a völgyet, mondom a többieknek, hogy kerüljenek mögéjük. Alig hogy beállok védelmi pozícióba, egy Priest kényelmesen elpöfög mellettem előre. Mire beírom, hogy vissza, már halott. A megkerülő csapatot lemészárolja az ellenséges tüzérség. Kb. 3 percel a társa halála után egy újabb Priest dönt úgy, hogy ő most "Banzai!!!" felkiáltással rohamot indít (valószínűleg edzenek a japán tankokra, és úgy vélték, hogy az amerikai tüzérségi járművek ideálisak lesznek eme taktika begyakorlására), a társa roncsánál kb. 5 méterrel jut előrébb. Elkezdek visszavonulni a bázisra, hogy ne kerüljenek mögénk, mire egyszer csak elkezdenek záporozni rám az arty lövedékek, a radaron egy ellenfél nincs. 20 másodperc múlva halott vagyok (folyamatosan detrack, a végén már nincs egy ép modulom), egyet nem lőttem.
Azt hiszem inkább játszom a CoHO-val most... :) -
Én egy minimaus csapdát éltem anno át, ami hasonlóan volt brutális:
-
Egércsapda : (rövid sztorival)
2 Maus ellenfél + a selejt. :D Nálunk minimaus IS7 2 JT + selejt. Eredmény 2 halál nálunk 15 náluk. Mindenkit kinyírtunk, végére hagytuk a 2 egeret. Beszorítottuk őket 1 likba és legalább 8 tank zúzta őket. :D Brutális gyilkosság volt. Folyt az egér vér amerre csak tudott. :D 1 kill enyém lett ..... végre. :D -
davidbog #12021
Hát ezt érdemes elolvasni. Nagyon jókat lehet rajta nevetni. Nekem ezek a kedvenceim:
"Rögzített lassú áramlás tartályok következetes pumpáló több tartályt."
"Megszüntette azt a lehetőséget, hogy kihagyja a kamrában a vízfelszín alatt."
"T32: 5% korlátozott áteresztőképességű közepes talaj, 8%-kal nőtt scatter mozgás közben, esztergálás, 6 fok / sec viszont csökkentett adókulccsal az első futómű, a 2 fok / sec - a második, 105mm_Gun_T5E1 reload (másodpercben) 9,38-> 9,4 , megváltozott lőszer kagyló." -
Hm, reggel 9 ota szopok a meloban, valaki nem akar cserelni velem? Mennek tankozni
-
Na itt mindent el lehet olvasni, ha valamennyire megértitek :D
Link
Mintha lenne benne valami olyasmi is, hogy 50%-al csökken a a robbanás sebzése ha az a tank páncélját éri?? Nem tudom kivenni sajnos, de valami hasonló... -
Hurkans #12018 Loltraktort is...
Főleg amelyik faluról jött, otthon érzi magát...