418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #11897 basszus, most esett csak le, hogy ezt a játékot sok fiatal is játsza (akiknek nagy része nem fog fizetni), mi lesz itt élesben, ha nem lesz prémiumuk, de a nagy tank össze jön, world of camp :-( -
lammaer #11896 Kinek a pap, kinek a papné - én azt imádom ha láthatatlanul gyilkolászok másokat :) -
Imádom, amikor láthatatlan ellenségek ölnek meg... -
Nekem is kedvenc volt!
-
Ehh, későn jöttem, szerettem ezt a könyvet :-) -
Ez nem az oroszok sajátja. Valve Time... -
Mester61 #11891 És megin himmelsdorf ezt nem hiszem el.............. -
Mester61 #11890 30 játékból 28 Himmeldorf változatos élvezem.
-
spiczi91 #11889 

-
Amikor ezt olvastam Rejtő még tiltott gyümölcs volt ;)
ERICH KÄSTNER:MÁJUS 35 avagy Konrád a Csendes-óceánhoz lovagol -
Renegade #11887 esetedben Rejtőre tippelnék (de ez tényleg csak tipp) -
Röpüllő stank :D
-
Aki régebb óta ismer és használ orosz SW-eket (Az oroszok nagyon profi szimulátor készítők, ez vitathatatlan, még akkor is ha néha érdekesen állnak a dolgokhoz ... ) az tudhatja, hogy nem nagyon megy nekik ez a Gergely naptár dolog ...
Én már megszoktam, hogy az időmértékegységek eltérhetnek az általunk megszokottól:
Pár példa:
next week = next month = next year
9 month = 2,4 year
ésmégsokanmások ... -
:D
Ilyen dátumokról mindig egy könyv jut eszembe. Aki kitalálja az kap 1 üveg virtuális sört/bot/pálinkát (szabadon választható). ;) -
November 31. v. december 32.
(Értsd: Ennél a játéknál sosem tudjuk, de remélem minél előbb!)
-
Tényleg, lehet már valamit tudni arról, hogy mikor lesz az eu és us szerver különválása? -
De ez nem vonatkozik a JT-re....bokorban állt és észrevettem vagy 200m-ről, még csak nem is lőtt rám... -
Renegade #11880 én megint gyakoroltam kicsit a pantherezést (értsd az esetek 80%-ba egy csata 3 perc), így bár hányok tőle de be a bokor és várunk türelmesen
:-( -
lammaer #11879 Szerintem a kempelésért most inkább a halálbokrok a felelősek. Mert kimenne az emberek egyrésze, ha nem az lenne hogy vki kedve szerint lőhet rá anélkül hogy láthatóvá válna...
-
lammaer #11878 Fajgyűlölő :) -
nagypite #11877 Remélem a következő pecsben csinálnak valamit mert most egy kemper fos lett ez a játék - ki se jönnek már az emberek a kezdőhelyről mondjuk igazuk van minek rizikózni mikor ezzel a faszán elbaszott célzással (csak rárakod a célra és oda is lő) 70-el száguldó tankokat is 1 km-ről simán leszednek. -
Nem tudom, én csak akkor szoktam cifrákat mondani, ha arty lő ki. De akkor nagyon! Mester, Zolti, IceCube, Eisi(vagy y) is megmondhatja :) -
TDantes #11875 Azért. Mert a kurwa az egyik leggyakoribb szó. Engem nem zavar amúgy, legalább, tudom, hogy lengyelek azok. -
Nem. Rosszul fogalmaztam. Helyesen kb. így hangozna : A lengyel mellett én az összes nációtól hallottam.." ;) -
Persze törje a monitorját,köpje le azt csinál amit akar,de a nyilt csetablakon legyen egy kicsit kulturáltabb az egyén,mert nem csak magát égeti vele.
Tudom más is csinálja,de ez nem azt jelenti,hogy mi is csináljuk.
Meg fogsz lepődni,de nagyon hamar tanulnak a külföldiek.
Örülnék neki, ha itt a wot-ban játszó emberek első magyar szava a paprika lenne, nem a k.rva any.d! :) képletesen írtam,nem szó szerint.
a TS egy egészen más dolog.Ott egyébként se megengedett az ilyen beszéd. -
TDantes #11872 ,,A lengyeleken kívül én az összes nációtól olvastam káromkodást"
Eddig még egyszer sem találkoztál a ,,kurwa"-kal? -
Sőt. Tudod mit? Sokkal jobb, hogy magyarul káromkodik és nem mondjuk angolul. -
A lengyeleken kívül én az összes nációtól olvastam káromkodást. Ez nem magyar speciaitás. Már beszélgettünk erről. Van aki a monitort köpi le, van aki falhoz vágja a (jobb esetben) billentyűzetet és van aki káromkodik. Van aki halkan magában, van aki hangosan. Feltételezem a jóember sem fog senkit elküldeni melegebb éghajlatokra egy klánháború során. Esetelg TS-en :) Azt meg az ellen nem hallja. -
Nem erről van szó.Aki magában vagy épp senki által nem hallhatóan káromkodik (ahogy én is próbálom megtenni) szerintem a belefér kategoriába tartozik.
Ebben az esetben magát illetve a magyarokat égeti.
Mondok egy példát:
mint tudjuk jó öreg cimboránk a lengyelek (ami tegnap ki is derült a gyakorlásnál) is szeretnek káromkodni és már a kurwa szóra is tudjuk ez egy csúnya szó lehet náluk és ebből tudjuk kikkel is játszunk.
Nem szeretnék egyszer se olyan helyzetbe kerülni,hogy megint itt egy buta magyar aki még a cset társalgási nyelvét se tudja és süllyedünk szépen a wow trade csatornájának a szintjére,(aki tudja már kapizsgálja is miről írok) hogy a nemtetszésünket rondán és csak a saját nyelvünkön tudjuk kiadni.
Közeledik a klános háború,sőt a kezdeti nehézségek után elég jól teljesítenek a magyarok a bajnokságokban,ne koptassuk ezt a fényt mások elött. -
Vannak nagyon szép nem arty tankok, akik hatás és effekt terén közel mozognak az artykhoz. Egy KV 152mm-es rövid csövűvel például. :) -
Van benne valami. -
HuffnagelSteve #11866 :D
Miből gondolod, hogy játszik még egyáltalán, jár ide vagy jelentkezni akar klánba? Már volt a vidó belinkelve de akkor sem jelentkezett, szerintem a WoT-ot játszók töredéke jár az ezsgére.
Egyébként meg nekem az a véleményem, hogy a káromkodásnál csak az álszent alakoskodás az undorítóbb. Megnéznék szívesen néhány ilyen embert, hogy mondjuk a dugóban ülve hogyan káromkodik, a zebránál merre is küldi el a gyalogost vagy a buszon az ellenőrt.
Persze ha a Te szádat még sohasem hagyta el egy "anyád" sem akkor tekintsd tárgytalannak. Tudod, akinek nem inge. -
Remélem messze elkerüli a magyar klánokat az a hangzatos magyar.
Desztrojer: szégyeld magad! -
A teljest úgy értem, hogy a teljes tech tree, az még sehol sincs. -
Én lehet még cifrábbat is toltam volna :) nem egy szimpla anyázást. -
Azt nem értem, hogyan kapok 3 arti találatot egymás után mikor csak 2 ellen arti van? -
KV -kat szeretem, már jó messziröl ha meglátom, örülök neki: mégha a spongybobot is találom el rajta, akkor is leesik a lánca. -
Renegade #11860 nem a KV hibája, hanem az ellenséges orvlövészé :-)
Fogsz egy stugot, ráraksz egy hosszú 75-ösöt és fél pályáról bármelyik tankot paralizálod, addig amíg a többiek szétlövik :-) -
Renegade #11859 ha megvalósítanák, akkor a panther lenne a legtáposabb tank...10.5 HE-vel, az ugyanis nem lóg túl a testen :-) -
SuLtAN17 #11858 KV szériánál ez a lánctalp dolog, ettől a falra mászok... A hangya ráürít a lánctalpamra már leesik... Ez minden (értsd.: német, amerikai) nehéz tanknál így van vagy ez szovjet sajátosság?:)