A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mekkora sírás lenne ebből ... múltkor jól helyezkedve 85%-ot bontottam le egy KT-ből PZ4-el ... (És akkor még a Stugot nem is említem ...)
A pre-peccs előtti rendszerben, mikor még értek a kis médiumok is valamit, 1-2 T34 azért enemy volt még a T7-es heavyknek is ... (Szerintem mindenki lőtt tigrist a T34-esével ...)
Arról nem is beszélve, hogy elég ha 3 tank körbeáll ... Múltkor elképzeltem mit anyázhat az az IS3 aki Himmelsdorfon állt egy ház előtt, majd egyszercsak egy Szu76 odarobogott mögé, és odaszorította ...
A jelenlegi HP alapú sebzésnél nem biztos hogy jó ötlet több kisebb tankot ráereszteni egy nagyra ...
6 Sherman-nak (M4 Sherman) a legalapabb ágyúval a matematika szerint 3 másodpercig tartana szétkapni egy játékbeli Tigrist ...
Biztos mindenki élvezné ...