418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tetszeni nekem is tetszene, de attól még nem bízom abba, hogy megvalósítják. :) -
davidbog #11856 Kár pedig nekem nagyon tetszene. Legalább megtapasztalnánk az egyik okát, hogy az ISU-152 BL-20-as ágyúja miért maradt prototípus szinten. Vagy milyen kellemetlen problémával küzködott volna a KT a 10,5 cm L/68-as ágyúval, vagy az E-75 a 8,8 cm L/100-assal. A városi pályákon óvatosabban mozognának a nagy nehéztankok, könnyebb lenne oldalba és hátba támadni őket. -
Itt nincs megoldás erre. Ez a fő probléma a központi szerveres játékoknál. A stand-alone szerveres játékok, mint a CS, BF, Quake vagy Unreal sorozat, stb. ezt megoldhattad jelszóval védett szerverekkel, banlist-el, hasonlóakkal.
Itt erre nincs mód, az egyetlen megoldás az üzemeltetők kezében van. -
Ez tetszik. :D Rövid velős üzenet. :D -
Madmano #11853 Szal ha jól hallottam,lesz egy soft wipe megint,igaz?Ez ugyanúgy fog működni,mint a szeptember eleji?Visszaadják az eddigi(vagy a szeptembertől összejött)xp-t meg az összes zsét,amit verdákra használtam? -
lammaer #11852 Erről mindig desztrojer nevű honfitársunk megnyilvánulása jut eszembe egy S51 youtube videón... :)
magyarok
1:40-nél... :)
(tudom, itt linkelte vki, de ahányszor meglátom, mindig elfog a röhögés) -
hehe... mindjárt az elején kellene egy "krva anyátokat" elereszteni a közös csetbe csak a miheztartást véget, aztán ha késöbb valaki arcoskodik, akkor csak emlékeztetni kell arra, amit az elején olvasott :) -
Az nem "pofázás" :)
Úgy tudom, most is van valami idiglenes bannolás szándékos TK miatt. -
Halálom, mikor ki-be kapcsolgatják a szervert 10percenként, mért nem lehet megoldani amit akarnak és visszakapcsolni a 1 óra múlva? -
lammaer #11848 Nálam az ilyen egy "dead man doesn't speak" kommentet szokott kapni.
Vagy ha éppen ráérek mert kemp van akkor egy részletesebb történetet arról, hogy miért érdemel halálta az, aki egyedül, support nélkül kimegy kardozni... -
Akkor én is ... tegnap erdős-kempelős pályán szépen elfoglaltuk a helyünket az erdőben és vártunk ... ilyenkor 2 lehetőség szokott lenni ... várunk 2-3 percet, és ha nem jön az enemy akkor elindulunk ...
Ha meg jönnek akkor az erdő jó fedezék.
Természetesen jött az enemy szépen, egyesével, ahogy a nagykönyvben meg van írva, szedegettük is ki őket ...
Agynélküli KT persze nekirongyolt az érkező nehéztankoknak egyedül, a házak mögött, hogy még csak segíteni se tudjunk neki ... persze fél másodperc alatt kilőtték ... elkezdte folyamatosan írkálni, hogy noob - camper team, stb ... Nem egyszer - kétszer, hanem folyamatosan ...
Dobtam neki egy kedvesen barátságos "stfu"-t, erre mindenki nekiállt engem szidni ... a végén lerusholta az IS-emet egy JP és egy IS4 ... és hogy milyen noob voltam, hogy nem tudtam őket kilőni ... hihetetlen ...
Ilyenkor én is elgondolkodom rajta, hogy valami szaftosat megerresszek magyarul ... De aztán hagyom ... idegesítő mindenesetre ... -
Renegade #11846 és a tudatos TK? -
Attól, hogy fizetős még be KELL tartani a szabályokat. Viselje mindenki a következményeit. -
Kizártnak tartom, hogy "pofázás" miatt bannoljanak. Kivéve gondolom, ha politikailag inkorrekt vagy.
Két megoldást látok, megpróbálni majd minnél többet csapatban játszani értelmes emberekkel, és gyakorolni az ignorálást. -
engem is, folyamatosan -
Renegade #11842 akinek van MMO tapasztalata, az mesélje el, hogy az ilyen emberkéket hogyan is kezelik?
Anno BF42 szervereken ugye lehetett bannolni őket, kiszavazni, de egy fizetős vagy mikrós PVP alapú játéknál mi a gyakorlat? Fellépnek-e majd a fizető, de hülye játékos ellen, stb? -
On 29th of November 2010, maintenance works on our datacenter in the USA will be held from 12:00 to 15:00 CET. During all the time of maintenance works, connection to the game servers and service stoppages of the official site and forum are plausible.
We apologize for any inconvenience. -
4 killem volt a KVval, zajlott a csata, ahol a KTmnak is volt vagy 3, de kilőtték a hülyék miatt. Érdekes. -
Szinténzenész -
Sir Charles #11838 Nekem volt olyan, még KV-3-al, hogy a Komarin pályán neki álltam bázist védeni. Kilőttem két ellent, meg egy párat megsebeztem. Állok a bázisnál hátha jön még valaki, erre az egyik kilőtt csapattárs elkezdi írni, hogy mit bénázok itt menjek bázist foglalni. Elindultam a KV-val kb 3 perc volt mire átértem, közben folyamatosan fikáztak(hogy miért, nem tudom).
Ekkora az ellennél maradt egy T-44 meg egy Panther. Na ezek védték a bázisukat, mondanom sem kell szétszedtek egy pillanat alatt. Na mikor felrobbantam vagy 5-en beírtak, hogy milyen béna vagyok, meg ilyen rossz játékost még nem láttak( mondták ezt 0 kill-el meghalva a meccs elején). Végül is megnyertük a meccset, el is küldtem őket a sunyiba.
Csak azt nem értettem, mire volt jó a fikázás -
Kivágott csata közben és nem enged vissza. Ilyen még nem volt ... -
lammaer #11836 "Komolyan mondom a bal oldalamra nem láttam semmit a sok levelezés miatt"
Emlékeim szerint olyan 5 soros az a chat rész, nem?
A kilövés az tényleg durva, ilyen az ha az emberek kezébe fegyver van. Ilyenkor mindig elgondolkodom, a háborúban ezért jelenik meg a sok szadista állat meg gyilkos - az emberek pikk pakk lőnek, ha szabad nekik :( -
Nah akkor én is ki dühöngőm magam:
tegnap bal oldalt erdei részes pálya. JT vel kempelek sarokba. A mi csapatunkból 3-4 ember meg az ellenfélből is kb ugyanennyi elkezdtek levelezni. Szidták egymást stb. Írom közös chatbe hogy shut up pls. Nem is 1x. Komolyan mondom a bal oldalamra nem láttam semmit a sok levelezés miatt. Hét mondom nem lehet így játszani ha megzavarnak közbe. Erre: odajön 2 csapattárs ( KT meg T29 ) és szarrá lőnek engem. Indok: azt írtam hogy shut up. Felkapták a vizet. Hát mondom qrav anyátokat már készül is a kép rólatok. Ami most jön hát arra nem tudok mit mondani, csak hogy : akurvafaszba. Rossz gombot nyomtam sztem és nem készült kép róluk. Más különben már ment volna a bann nekik sztem. Eszem faszom megáll. Persze szinte csak hétvégén találni ilyen nyomorult faszokat. Húzzanak a picsába iskolába már. Nu. :D -
lammaer #11834 Ha jól értelmezem, ez a stat azt mondja meg hogy 100 méteren mekkora átmérőjü körben szór a lövedék.
pl 0.37 azt jelenti, hogy egy 100 méterre álló célpontnál a célkeresz körül 37 cm-es körben bárhova csapódhat a lövedék. -
lammaer #11833 Hogyne ismerném, főleg TDnél :)
Szóval realitásra való hivatkozással azt szeretnéd, hogy a pilincka tankoddal lerohanod az ISt, falnak szorítod és ne tudjon kárt tenni benned? :)
-
Sir Charles #11832 Azt imádom én is. Berakom a robbanó lövedéket és szétpirítom az épületeket.
A másik kedvenc, amikor kuksol valaki a ház mögött, arra vár, hogy megkerüljem az épületet, én meg IS-el full gázon áthajtok a faházon és már megy is a 122-es lövedék
-
Gondolom nem ismered azt a taktikát,hogy olyan közel állok a tankhoz,hogy mozogni se tudjon.
Ezt mondjuk fix tornyosnálnál érdemes eljátszani,de most mondhatnám példának az IS-7-et is,ha épp olyan helyzetet tudnál előállítani,hogy lánctalp lelövése nélkül is megakadályozod a mozgását.
Nem egy TD-t lőttem igy ki,hogy esélytelen volt rámfordulnia. -
kicsi -
Sir Charles #11829 Lenne egy láma kérdésem. Az ágyúknál a pontosság címszó alatt lévő számnál az a jó ha nagy(0,37;0,4 stb), vagy ha kicsi (0,29)? -
lammaer #11828 Mit akarsz te az IS7 előtt? Tartani a csövét vagy mi? :) -
Azt viszont értékelném,ha mondjuk beállok az IS-7 elé közvetlenül és a cső túllóg az én tankomon is akkor urambocsá ne lőjjön már ki.Azért legyen már egy minimás táv aminél közelebb nem tud lőni a tank.S ez nem csak az IS-re vonatkozzon. -
Renegade #11826 jaja azt én is szoktam, először néz furán, hogy ez mi? Átmegy a másikhoz, aztán leesik neki a papírtantusz és haza szalad :-)
Nem is értem, hogy miért csinálják kevesen a medek közül :-( -
lammaer #11825 "Nincsen arról hír, hogy rendesen lemodellezzék az épületeket (át lehessen rajtuk lőni)?"
Ha shermanban vagy más gyorstüzelőben vagyok, én átlövök a házakon :) - első lövés a faházba, a második meg a mögötte kuksoló ellenfélbe.
Nincs is annál nagyobb érzés, amikor ott csikicsukizik az ellenséges KT a faluban, a mi heavyjeink ugye nem lőnek (drága a lőszer, kicsi a Rof - érthető hogy nem pazarolnak), és akkor bekanyarodok a kuktámmal és lebontom a falut.
XP meg pénz nem jár érte, de tök jó nézni ahogy háztól-házig rohan az ellenséges über heavy, mint a mérgezett egér fedezéket keresve :) -
Ezzel nem vagy egyedül. -
Beszédesebb lenne, az tény. Legalábbis a sok anyázást meg lehetne elözni ezzel. Mondjuk van aki direkt leszarja, de az én müvészlelkemet azért csak megviseli egy-egy ilyen :D -
Ezért kellene kiírni a kill mellé a damaget is. 2/5 2 kill 5 dam. -
Viszont azt a bugot javithatnak, hogy a loszer nem az agyu vegebol szarmazik, hanem valahonnan a toronybol... idegesito, ha belog az agyud kozepebe egy roncs, es a loszer berobban rajta. -
Ja, és az emberi idiótaságra nincs patch :) -
Szegény szerverek így is vért pisálnak, mire ezt a több száz csatát kiköhögik, ami egyidöben zajlik.
Elöször talán a mostani motort próbálják meg optimalizálni (pl. ne röccenjen meg a játék, ha eltiprok egy kerítést)
-
Nincsen arról hír, hogy rendesen lemodellezzék az épületeket (át lehessen rajtuk lőni)?
Ilyen biztos nem lesz.
Illetve, az ágyúcső valós legyen, ne csak egy szellem, amivel lehet kardozni, átsuhan a sziklán, tankon, mindenen?
Ez megint erősen valószínűtlen, mert alapvetően rontaná a játszhatóságot. Gondold el egy ISzU-152 a hosszú ágyúkkal mennyire kerülné az épületeket. Arról nem is szólva, hogy így mekkora szívás lenne, ha azért nem tudsz elmenni a társad előtt, mert a "sorompó" zárva vagyon. :)