418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért minimauz a VK4502 amiért Pinokkió az S-51 vagy iskolabusz a SU-14 ...
Nem azért mert történelmileg megfelelő a kifejezés, hanem mert úgy néz ki :) -
TDantes #11976 A Löwe az Löwe, kész. Semmi minimaus... -
spiczi91 #11975 ó, dehogynem minimaus 

-
Attól még nem minimaus.A Löwe igen. -
spiczi91 #11973 Attól még a 4502 Minimaus. -
Na vávávávááááááááááá.
Minimaus.
A mini tigrisről hallottam az a VK3601-es.Ami igaz is,mivel az volt egyik fejlesztési szakasza.
Namost a VK4502 a Tigris II tesztpéldánya,tehát a VK4502 mondhatni mini königtiger vagy nevezhetjük ahogy a tank használói sd.kfz 182-es.
Ha jól tudom a németek nem is nevezték a tigris II-est tigrisnek.:)
S akkor térjünk át a minimausra.Cifu mingyá oldalnyit fog írni nekünk ezen tipusokról,mert én csak felületesen tudom. :)
Szóval ha ezt követjük akkor a maus tervezési szakaszában VK7001-es volt a neve.
Hogy aztán erre a Löwe hogy csatlakozik már kevés az infóm.De igérem utánanézek. -
Nehéz készíteni... -
VK4502 :)
Mellesleg tény, hogy a németek sokkal pontosabbak ... Stuggal pl, ha véletlen mellélövök akkor is talál ... SU85 pedig gyakrabban lő mellé ...
Ellenben a Su152 ... múltkor bújkálok ezerrel látom jön egy heavy, erre kigördül elém egy KT valami 50 méterrel előttem, gyakorlatilag kitakarta a fél képernyőt ... Zoom minimumon, semmit nem kellett korrigálnom, bumm ... és szépen mellément ...
Még jó hogy párom nem volt otthon, a szomszéd kisfia biztos tanult pár új szót az utána következő 10 percben ... -
davidbog #11969 Érdekes. A nehéztankok nem kapják meg. Szerintem jó volt az a sebzés ami eddig volt. Arányos volt a többi ágyúhoz képest, most meg +100 sebzést kapnak. Ehhez van eszük, nem hogy inkább a két nagy TD álcázási képességeit csinálnák meg normálisra. -
Szakesz #11968 Ha már TD-k, van arról valami hír, hogy mikor jönnek az amerikai tankvadászok? 
A legjobb lenne, ha az EU szerverrel egy időben jönnének, s akkor lenne mire költeni a szabad exp-met! :D -
köszi -
Küldtem privit. :-) -
Valaki kitudja másolni ennek az oldalnak a tartalmát? Hiába regisztráltam 2 hónapja, még nem kaptam meg az aktiváló e-mail-emet.
EZT -
Hihetettlen milyen pontatlanok az orosz td-k.A német viszont nagyon tud fájni.
Mijaza minimaus? -
Mondjuk az is igaz ... német oldalon le vagyok még maradva, oroszon SU152-ig jutottam, és tény ami tény ... azért tudnak az arcok mellélőni rendesen :)
Amit viszont észrevettem ... Ha egy loltraktort kell kilőni a holdon, akkor tuti a telitalálat ...
Ellenben ha egy minimaus vagy ferdi van tőlem 100-150 méterre akkor 90%-ban mellélövök ... Biztos elbízza magát a gunner, vagy nemtom ... -
Használd ezt -> http://iaro.3dmax.hu/
vagy ezt -> http://tinypic.com/ (ide url-t is lehet nyomatni) -
Nagyobbat üt,ha eltalál,mert az orosz td-knél ez is egy kérdés.:D -
de mikor 1 perc alatt lő egyet akkor rájönnek az emberek,hogy mégse jó ez a rakétás cucc.
Mondjuk nekem ez a stuka zu fuss jobban tetszene.:) -
fényképbolttal simán ... nem nehéz ...
WoT skinezős topik
@ISU vs. Ferdi: Mellesleg nem biztos, hogy "sokkal" jobb lesz az a Ferdi ... mindenesetre kiváncsi vagyok erre ... hol van ezekről a változtatásokról valami topik?
Tény, hogy DPS-ben jobb lesz, de az ISU még mindig nagyobbat üt ... Majd kiderül mit jelent ez a valóságban ... A Ferdi az inkább defender jelleg a böszme páncélzat miatt, ISU pedig jó support marad.
(Okosan beszélek, egyiket sem próbáltam még ...) -
"... szines ábrákat kapunk, az ellenség meg a frászt" :) -
TDantes #11957 De. Vaskos páncélzat, óriási fegyver, és tüzérségnek fog számítani a játékban. Lefogadom, a Maus is egy lövés lesz neki, viszont egy Strumtiger-t nem sokan lőnek ki szemből.
Szerintem, akár TD-nek is lehet majd használni.
De nekem amúgy nem kell, prémium tankok közül a Löwe érdekel. -
TDantes #11956 Én meg egy Strumpanzer Bär-t -
Aki megtalálta mit fogunk kapni karácsonyra az jelezze már nekem! :)
Egy biztos hógolyóval nem fogunk lövöldözni.:D pedig milyen állat lenne hógolyódarabkák lógnának a tankodról.:D
Viszont egy Kelly hőseiben láttam a festékpatronos lövést,azt igazán berakhatnának mint egy gyakorló rész. :) -
Miért? Az ISU így is nagyobbat sebez majd és nagyobb páncélt is tud majd átütni. Jobban is rejtőzködik. -
Szép a skined Adjunktus.
Tudjátok hogy, miként lehet skint csinálni? -
Azt tudom, de ha a Ferdinandot is buffolják, sokkal jobb lesz az ISUnál. -
Még nem jön csak arra mutattam rá ,hogy van 1 tier különbség! -
Melyik? T9-es vagy az Uralmash? Hol olvastál erről? -
Hát még jó, mert egy tier-el kisebb is...így áll be az egyensúly. -
A JT-t meg buffolják.
Az orrszarvú jöhetne máááár! -
Ja de lesz orosznál még 1 td ! -
Mert a tankopedián szépen le van írva minden, hogy mit tud és mennyibe kerül...
http://game.worldoftanks.com/encyclopedia/germany/mediumTank/pziii
csak az nem, hogy mennyi XP :( -
Nincs meg valahol kigyüjtve, hogy melyik tank cuccaihoz mennyi XP kell?
Az a táblázat megvan, amiben az "átugráshoz" szükséges XP -k vannak, de most az érdekel, hogy mondjuk PzIII -hoz mennyi xp a lánctalp, motor, stb...
Azt számolgatom, hogy wipe után lesz pár tank, amit átugrok, de lesznek, amiket felfejlesztek, és onnan gyúrom ki a következö tankot majd.
Pl ilyen lesz a PzIII -> PzIV is, tehát PzIII -re freeXP -böl kinyomok mindent, kivétel a PzIV ágat, mert azt majd csatákból szeretném inkább.
Egyrészt egyik kedvencem a PzIII, másrészt így sporolok pár freeXP -t. -
Ez érdekes. Ezzel akkor az ISU értelmét is vesztette, hiszen már nem sebez annyival többet hogy megérje a sokkal kevesebb élet és páncél. Ráadásul lassan is lő -.- -
Az előbb a KVm a legelején volt a groupnak. Úgy szoptunk ki pillanatok alatt (2en cigiztek afkben, kis szar tankokkal), hogy az ágyúm nem tudtam elsütni az ellenfélnél lévő 6 arty miatt. És nálunk volt több td, mégis a ő bokraik lőttek ránk gőzerővel. -
Sok. hát a KTval lassan 200 csata de még mindig nem 100% mind 3 skill csak 2. -
Én is gondolkodom hogy JT mellé kéne 1 isu.. -
Adjunktus #11940 Nekem 605 csatánál vannak az ISU-ban. Az alapskill 100%,camouflage 100%,a repair 80%-on,minden embernél. -
Sir Charles #11939 Hány meccset kell kb. egy legénységnek játszani ahhoz, hogy elérje a
200 %-ot(100%+100%secondary skill)? -
Az elmúlt napokban én is inkább a TD-k mellé csapódom ha T43-assal megyek, ha SU-152-essel akkor meg főleg ... A heavyktől félek, mert vagy egyedül lerusholja az enemyt (Okos IS-3, úgy volt vele, hogy az ellenfélnél Pantherrel kezdődik a sor, akkor ő az isten ... bele is szaladt : Panther - isu - T44 meg pár töltelék ...) és beledögli, vagy végigkempeli a napot ...
Múltkor is 2-en maradtunk életben egymás mellett Ferdi és Su152. Az ellenfél gyakorlatilag bedarálta a csapatunkat, majd egy hihetetlenül zseniális taktikát eszeltek ki az életben maradt 2 TD ellen ... elkezdtek egyesével jönni ... Sajnos viszont én az elején bekaptam pár találatot szóval 40%-al indultam neki a védekezésnek, így elhullottam idejekorán ... de ha ezt folytatják, akkor tuti megnyerjük :)
Félreértés ne essék, én is mindig azzal indítok, hogy felmérem az enemyt, és várok egy kicsit, mert a türelmetlenjei úgyis elindulnak az elején, őket kiszedegetjük, és máris gyengébb a védekező csapat ...
De az hogy védekezik az emberfia amíg az enemy folyamatosan támad - az nem kempelés ...