418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Azért minimauz a VK4502 amiért Pinokkió az S-51 vagy iskolabusz a SU-14 ...

Nem azért mert történelmileg megfelelő a kifejezés, hanem mert úgy néz ki :)
  • TDantes
    A Löwe az Löwe, kész. Semmi minimaus...
  • spiczi91
    ó, dehogynem minimaus
  • Forolto
    Attól még nem minimaus.A Löwe igen.
  • spiczi91
    Attól még a 4502 Minimaus.
  • Forolto
    Na vávávávááááááááááá.

Minimaus.
    A mini tigrisről hallottam az a VK3601-es.Ami igaz is,mivel az volt egyik fejlesztési szakasza.
    Namost a VK4502 a Tigris II tesztpéldánya,tehát a VK4502 mondhatni mini königtiger vagy nevezhetjük ahogy a tank használói sd.kfz 182-es.
    Ha jól tudom a németek nem is nevezték a tigris II-est tigrisnek.:)

S akkor térjünk át a minimausra.Cifu mingyá oldalnyit fog írni nekünk ezen tipusokról,mert én csak felületesen tudom. :)
    Szóval ha ezt követjük akkor a maus tervezési szakaszában VK7001-es volt a neve.
    Hogy aztán erre a Löwe hogy csatlakozik már kevés az infóm.De igérem utánanézek.
  • mijki
    Nehéz készíteni...
  • DummyBoy
    VK4502 :)

Mellesleg tény, hogy a németek sokkal pontosabbak ... Stuggal pl, ha véletlen mellélövök akkor is talál ... SU85 pedig gyakrabban lő mellé ...

Ellenben a Su152 ... múltkor bújkálok ezerrel látom jön egy heavy, erre kigördül elém egy KT valami 50 méterrel előttem, gyakorlatilag kitakarta a fél képernyőt ... Zoom minimumon, semmit nem kellett korrigálnom, bumm ... és szépen mellément ...

Még jó hogy párom nem volt otthon, a szomszéd kisfia biztos tanult pár új szót az utána következő 10 percben ...
  • davidbog
    Érdekes. A nehéztankok nem kapják meg. Szerintem jó volt az a sebzés ami eddig volt. Arányos volt a többi ágyúhoz képest, most meg +100 sebzést kapnak. Ehhez van eszük, nem hogy inkább a két nagy TD álcázási képességeit csinálnák meg normálisra.
  • Szakesz
    Ha már TD-k, van arról valami hír, hogy mikor jönnek az amerikai tankvadászok?
    A legjobb lenne, ha az EU szerverrel egy időben jönnének, s akkor lenne mire költeni a szabad exp-met! :D
  • mijki
    köszi
  • Fiendhori
    Küldtem privit. :-)
  • mijki
    Valaki kitudja másolni ennek az oldalnak a tartalmát? Hiába regisztráltam 2 hónapja, még nem kaptam meg az aktiváló e-mail-emet.

EZT
  • Forolto
    Hihetettlen milyen pontatlanok az orosz td-k.A német viszont nagyon tud fájni.

Mijaza minimaus?
  • DummyBoy
    Mondjuk az is igaz ... német oldalon le vagyok még maradva, oroszon SU152-ig jutottam, és tény ami tény ... azért tudnak az arcok mellélőni rendesen :)

Amit viszont észrevettem ... Ha egy loltraktort kell kilőni a holdon, akkor tuti a telitalálat ...
    Ellenben ha egy minimaus vagy ferdi van tőlem 100-150 méterre akkor 90%-ban mellélövök ... Biztos elbízza magát a gunner, vagy nemtom ...
  • LeonSilver
    Használd ezt -> http://iaro.3dmax.hu/
    vagy ezt -> http://tinypic.com/ (ide url-t is lehet nyomatni)
  • Forolto
    Nagyobbat üt,ha eltalál,mert az orosz td-knél ez is egy kérdés.:D
  • Forolto
    de mikor 1 perc alatt lő egyet akkor rájönnek az emberek,hogy mégse jó ez a rakétás cucc.

Mondjuk nekem ez a stuka zu fuss jobban tetszene.:)
  • DummyBoy
    fényképbolttal simán ... nem nehéz ...

WoT skinezős topik

@ISU vs. Ferdi: Mellesleg nem biztos, hogy "sokkal" jobb lesz az a Ferdi ... mindenesetre kiváncsi vagyok erre ... hol van ezekről a változtatásokról valami topik?

Tény, hogy DPS-ben jobb lesz, de az ISU még mindig nagyobbat üt ... Majd kiderül mit jelent ez a valóságban ... A Ferdi az inkább defender jelleg a böszme páncélzat miatt, ISU pedig jó support marad.

(Okosan beszélek, egyiket sem próbáltam még ...)
  • zalkad
    "... szines ábrákat kapunk, az ellenség meg a frászt" :)
  • TDantes
    De. Vaskos páncélzat, óriási fegyver, és tüzérségnek fog számítani a játékban. Lefogadom, a Maus is egy lövés lesz neki, viszont egy Strumtiger-t nem sokan lőnek ki szemből.

Szerintem, akár TD-nek is lehet majd használni.

De nekem amúgy nem kell, prémium tankok közül a Löwe érdekel.
  • TDantes
    Én meg egy Strumpanzer Bär-t
  • Forolto
    Aki megtalálta mit fogunk kapni karácsonyra az jelezze már nekem! :)
    Egy biztos hógolyóval nem fogunk lövöldözni.:D pedig milyen állat lenne hógolyódarabkák lógnának a tankodról.:D

Viszont egy Kelly hőseiben láttam a festékpatronos lövést,azt igazán berakhatnának mint egy gyakorló rész. :)
  • Eagle16
    Miért? Az ISU így is nagyobbat sebez majd és nagyobb páncélt is tud majd átütni. Jobban is rejtőzködik.
  • mijki
    Szép a skined Adjunktus.

Tudjátok hogy, miként lehet skint csinálni?
  • CharrDen
    Azt tudom, de ha a Ferdinandot is buffolják, sokkal jobb lesz az ISUnál.
  • XenHai
    Még nem jön csak arra mutattam rá ,hogy van 1 tier különbség!
  • DummyBoy
    Melyik? T9-es vagy az Uralmash? Hol olvastál erről?
  • Eagle16
    Hát még jó, mert egy tier-el kisebb is...így áll be az egyensúly.
  • Forolto
    A JT-t meg buffolják.
    Az orrszarvú jöhetne máááár!
  • XenHai
    Ja de lesz orosznál még 1 td !
  • zalkad
    Mert a tankopedián szépen le van írva minden, hogy mit tud és mennyibe kerül...
    http://game.worldoftanks.com/encyclopedia/germany/mediumTank/pziii
    csak az nem, hogy mennyi XP :(
  • zalkad
    Nincs meg valahol kigyüjtve, hogy melyik tank cuccaihoz mennyi XP kell?
    Az a táblázat megvan, amiben az "átugráshoz" szükséges XP -k vannak, de most az érdekel, hogy mondjuk PzIII -hoz mennyi xp a lánctalp, motor, stb...

Azt számolgatom, hogy wipe után lesz pár tank, amit átugrok, de lesznek, amiket felfejlesztek, és onnan gyúrom ki a következö tankot majd.
    Pl ilyen lesz a PzIII -> PzIV is, tehát PzIII -re freeXP -böl kinyomok mindent, kivétel a PzIV ágat, mert azt majd csatákból szeretném inkább.

Egyrészt egyik kedvencem a PzIII, másrészt így sporolok pár freeXP -t.
  • CharrDen
    Ez érdekes. Ezzel akkor az ISU értelmét is vesztette, hiszen már nem sebez annyival többet hogy megérje a sokkal kevesebb élet és páncél. Ráadásul lassan is lő -.-
  • a.carkey
    Az előbb a KVm a legelején volt a groupnak. Úgy szoptunk ki pillanatok alatt (2en cigiztek afkben, kis szar tankokkal), hogy az ágyúm nem tudtam elsütni az ellenfélnél lévő 6 arty miatt. És nálunk volt több td, mégis a ő bokraik lőttek ránk gőzerővel.
  • Ulvar
    Sok. hát a KTval lassan 200 csata de még mindig nem 100% mind 3 skill csak 2.
  • XenHai
    Én is gondolkodom hogy JT mellé kéne 1 isu..
  • Adjunktus
    Nekem 605 csatánál vannak az ISU-ban. Az alapskill 100%,camouflage 100%,a repair 80%-on,minden embernél.
  • Sir Charles
    Hány meccset kell kb. egy legénységnek játszani ahhoz, hogy elérje a
    200 %-ot(100%+100%secondary skill)?
  • DummyBoy
    Az elmúlt napokban én is inkább a TD-k mellé csapódom ha T43-assal megyek, ha SU-152-essel akkor meg főleg ... A heavyktől félek, mert vagy egyedül lerusholja az enemyt (Okos IS-3, úgy volt vele, hogy az ellenfélnél Pantherrel kezdődik a sor, akkor ő az isten ... bele is szaladt : Panther - isu - T44 meg pár töltelék ...) és beledögli, vagy végigkempeli a napot ...

Múltkor is 2-en maradtunk életben egymás mellett Ferdi és Su152. Az ellenfél gyakorlatilag bedarálta a csapatunkat, majd egy hihetetlenül zseniális taktikát eszeltek ki az életben maradt 2 TD ellen ... elkezdtek egyesével jönni ... Sajnos viszont én az elején bekaptam pár találatot szóval 40%-al indultam neki a védekezésnek, így elhullottam idejekorán ... de ha ezt folytatják, akkor tuti megnyerjük :)

Félreértés ne essék, én is mindig azzal indítok, hogy felmérem az enemyt, és várok egy kicsit, mert a türelmetlenjei úgyis elindulnak az elején, őket kiszedegetjük, és máris gyengébb a védekező csapat ...

De az hogy védekezik az emberfia amíg az enemy folyamatosan támad - az nem kempelés ...