banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cukii
    Szerintem nem a mobilitáshoz kellene hozzányúlni, a T29 egyszerűen nem való tier7-es tanknak és kész! Ha már a méreteket nézzük is, nagyobb mint a T32, sőt mint egy Is-4! Páncélzatát meg az ágyút nem lehet egy lapon emlegetni egy Tigrissel vagy egy IS-2-vel. Nevetséges, hogy egy T7 tankra fel lehet szerelni T9 ágyút...
    Most sikerül fullra fejleszteni egyet, de a tornyomat sokszor még egy 128as se lövi át, az meg a másik, hogy 80%-ban szemből át lövöm a KT-t.

Én a fejlesztők helyében a Pershing-et raknám T7 tanknak, az kb. egy szinten lenne mobilitásban és páncélzatban a német és az orosz T7 Hv-el. Az tény, hogy az M3-as 90mm nem olyan jó mint a Kwk43 vagy D-25ös, de volt a világon 90mm M41 ami azért már lényegesen jobb.
    T9 Medium meg egyértelmű M48 vagy M47 mind kettőt egy időben fejlesztették ki a T-54/55-el. (itt nem a fejlesztett verziókat értem)