418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Elmagyarázom. Amíg a játék változik nem tudni. Jelenleg az Amcsi heavyk túl erősek lettek de ezeket majd állítják a következőben tehát azok nem. Német Heavyk nem lesznek erősítve, erről legalább is még nem hallottam úgy hogy marad a bika Orosz...tehát Orosz...jelenleg még mindig KVm van de már az üt keményen. -
hát ez komoly
-
Ez meg a napi fail-kép.
-
oké ;) -
Adjunktus #12013 Bocsánat!Én nem favorizálom egyiket sem.Mindig megpróbáltam objektív lenni.Csak azért írok többet az ISU-ról,mert itt inkább Német TD szurkolók vannak és nem szeretném,hogy a lelkesedésük esetleg félrevezessen egy tudatlan kérdezőt!:) -
Nemet, a Maust mindig megnezik a csajok, ha plaza ele parkolsz :) -
Megint 2 véleményt hallottam, egyik az oroszt favorizálta, másik az amerikait. Istenem, valaki döntsön :) -
Adjunktus #12010 Te Sas!Tanuld már meg rendesen a nevét! OBJECT 704.
Tehát mondom még egyszer! O.B.J.E.C.T.704!:) -
Mindegyik nemzet jó valamiben...nem szoktad nézni a csatákat miután kilőttek, hogy melyik tank hogy teljesít?
Bár nekem régen nem volt ilyen gondom, a szovjet tankokat alapból nem kedveltem, szóval maradt a német :D
Akkor még nem volt amerikai, de most hogy belerakták őket, vettem párat és jobban tudok velük játszani mint a németekkel. Elhiszem hogy valakinek borzalamas az a 102mm-es frontpáncél és azt hiszi hogy egy Pz III is átlövi a tankot, de ez közel sem így működik, 300-400m-ről rengetek minden lepattan onnan is, csak tartani kell a kellő távolságot. T32-vel még ilyen gond sincs, az egy OP szörnyeteg :D -
Francia tank tree. Egy próbát megér, nem ? :D -
Nekem nem is kell új, jól beleszoktam a mostaniakba, tudom mindennek az előnyeit, hátrányai, melyik tanknak hol a gyenge pontja, hol az enyém, hogy rejtsem el azt, hova tud belőni a tüzérség hova nem stb. :)
Július eleje óta játszom, szóval már nem nagyon tudnak újat mutatni az ellenfelek.
Olyan 3,5-4 millió free xp-m lesz, meg 13-15 millió kreditem, ami bőőőőven elég mindenre amit szeretnék. Egy T32 kell, egy T30, egy Jagdtiger, meg egy Sherman. Esetleg ha beraknak valami jó Tier 9-es közepest, vagy Tier 6-os német SPG-t, akkor azokra ránézek azért.
Adnak gold-ot is, azt mondták nem hagynak minket arany nélkül karácsonyra :) -
Piréz! Az az igazi ;) -
TDantes #12005 Francia... -
Orosz vagy Amcsi heavy ág, mindenki mást mond. Nem bírok dönteni...valaki segít? -
TDantes #12003 Tyű....hühű....az biza baromi sok lesz így. Jóval másfél millió felett. Gondolom neked ennek a hatszorosa .
De mit ér a sok XP, ha semmi normális új járművet nem raknak be, amire érdemes elkölteni? -
*között -
köszönöm, akkor majd választok az amcsi és az orosz heavy ág előtt... -
Kap, de írtam hogy ez nem a teljes lista a változtatásokról...
Majd ha berakják az Objekt akárhányas szovjet TD-t, akkor még lehet hogy erősítenek a JT-n, attól függ mennyire lesz kiegyensúlyozott vele.
mijki: minden xp-t megkapsz, ami a statisztikádban van, sőt még az előző soft wipe előtt szerzett xp-t is.
-
Sowt wipe után minden XP-t, vagy csak az elhasznált XP-t kapjuk vissza? -
Amcsi. -
Soft Wipe után az orosz vagy a német heavy ágat válasszam? Melyik a jobb? -
Őőőőőő ezek a pontok mind szép és jók. De: akkor most kap a JT nagyobb ágyút vagy sebzést ? :D -
De jó lenne :) Legyen igazad!
Mellesleg ez egy meglepően jó taktika arra, hogy akinek több kis tankja van (mint pl.: nekem) az mindegyiket használja, ha más nem egyszer naponta ...
Régebben mindig azzal a tankkal játszottam amihez kedvem volt ... mostanában mikor eldöntöm mivel szeretnék aznap játszani, akkor van hogy az "első körök" alatt ez változik, mert épp máshoz kapok kedvet ... -
Nem, nem. A nap első nyertes csatájáért jár a dupla xp. Ha az első 8 csatát elveszted és a az utána levőt megnyered, akkor ott fog dupla xp járni. -
Én ezt úgy értelmezem, hogy csak azért kapsz dupla XP-t amit megnyersz ...
Ha vesztesz egy csatát, akkor a következő nyertes csata már a napi 2-ik csata lesz, azért nincs dupla xp ...
Bár reméljük, hogy csak én vagyok túl pesszimista ... (Vagy szövegértésből elégtelen ...) -
Még nincs mert ez se hivatalos...
A 14-es miért rossz? Így csak nyert csatáért kapsz majd dupla xp-t, legalább nem pazarlod el a lehetőséget egy vesztes csatával, amire megduplázva is kapsz vagy 400 xp-t... -
Hamár a deveknek a maguk felé húzó szíve ilyen csíterűbermindenbenazorosztankokalejobbopimbák játékot csináltak nekünk akkor erre a kis apróságra már igazán odafigyelhettek volna :)
@Forolto: ebben félig igazad van ... de valahogy az ember szívéhez közelebb állnak az ilyen megnevezések mint a VK45 ...
/Kötekedés ON
De a minimauz még mindig rövidebb mint a "VK4502(P) Ausf.B"
/Kötekedés OFF

@peccs:
A 2-es pont nagyon nem szimpi, valamint a 14-es miatt elszomorodtam :(
Arról lehet valami listát olvasni, hogy a járműveken milyen változtatások lesznek?
Volt szó az amcsi heavyk +20%-os armorjáról, a light és medium tankok buffjáról, a német nagyok buffjáról, fegyverekről, kisebb amcsi tankok javításáról, stb ...
Ilyen gyűjtőtopik nincs még? Előző peccsnél volt ... -
peter9228 #11990 http://www.gamestar.hu/world-of-tanks-francia-tankok-fejlesztesi-faja.html -
Hát srácok (tudom, háttal nem kezdünk mondatot de akkor is :P ) olyan fasza meccset vívtam az előbb! Csupa nagy tank (IS-7, IS-3, Ferdi,Panther,stb) semmi kempelés! A végén KV3 volt a scout :D Komolyan nagyon-nagyon jó volt! -
"ilyesmik is lesznek"
Ez nem a teljes lista, ez is oroszról volt lefordítva angolra, mert az angol fórumra semmit nem raknak ki... -
Persze, nem elég, hogy az ISzU-152 rendelkezik a legjobb nem-SPG ágyúval, még pontos is legyen, mi? :P -
Renegade #11986 hol van a párduc 2, és az atom ágyúk? :-(
egyébként szimpatikus újítások, kivéve a kritikálok. ha a játékon belül a szabad piac törvényei uralkodnának, akkor már most elkezdeném felvásárolni a HE lőszereket -
A critical találatokkal lehet csináltak valamit, mert korábban nekem nem nagyon volt komoly eredményem ilyen téren, de tegnap előtt egy IS-3 ~64%-ról, egy Tigris 70%-ról egy lövéstől meghalt, vagyis ammo rack lehetett. -
davidbog #11984 Elég finoman fogalmaztál. Ezek szerint a motor, rádió, lőszer mindenképp. Az ágyú és az optika pedig attól függ, hogy a WoT minek kezeli. -
/kötekedés ON
Szerintem az S-51 inkább unikornis a SU-14 pedig tejeskocsi,de mind1.:D
egyébként is azzal rövidítesz amivel hosszabb:VK45 vs minimaus
SU-14 vs iskolabusz.
Mire kimondod már kilő.:D
/kötekedés OFF :D -
fuck yeah csak jöjjön. -
TDantes #11981 A második pont elég idegesítő... -
A következő patch-ben ilyesmik is lesznek: (2-t nem tudtam pontosan lefordítani)
1.- 2 új pálya: Ruinberg és Al Halluf
2.- A belső modulok sebzésének esélye 33%-ról 50%-ra nő.
3.- Új csata mód:: "Századok" avagy csapat mód. A század egy speciális század-várólistához csatlakozik és egy ugyanilyen random század ellen játszik majd. A századok teljes tier-limitje 1960 lesz és nem haladhatja meg a 90 pontot.
4.- Változtatható billentyűzet kiosztás.
5.- Vivox hang-kommunikáció. Elérhető lesz a szakaszoknak (platoons) standard módban, és a századoknak század csatamódban.
6.- FPS csökkenés a lánctalpnyomok megjelenítésekor kijavítva.
7.- Kisebb lag amikor egy tankkal elpusztítunk egy objektumot --> javítva.
8.- Új kitüntetések: "Scythe of deah", "Invulnerable", "Durable", "Raider", "Penetrator", "Kamikaze"
9.- Új medálok: Kolobanova, Biyota, Fadin, Wittmann, Orlik, Oskin, Halonen, Bourdieu.
10.- Néhány új objektum lerombolhatóvá válik és néhányat átdolgoztak.
11.- Minták és textúrák a tankokon megváltoztatva.
12.- Új kezelőfelület a tankok javításához és a kiegészítők újravásárlásához: - "Tank-szervíz: automatikus javítás és lőszer újratöltés, lehetőség a kiegészítők gyors újravásárlásához, és a gránátok típusának megváltoztatásához (?)
13.- A pályák készítésnek sorrendje megváltoztatva, ezzel elkerülhetők azok a helyzetek hogy egy játékosnak sokszor egymás után ugyanazon a pályán kelljen játszania.
14.- A napi első csatáért járó dupla xp-t csak az első megnyert csatáért kapjuk meg.
15.- Teljesen dinamikus árnyékok beállíthatósága a "jobb árnyékok" menüpontban.
16.- A rendszerüzenetek kezelőfelülete megváltoztatva.
17.- A felderítő medál csak akkor jár, ha a csapat nyert is.
18.- Battle tanks in the table now is not balanced in terms of, and on "the balanced weight, which takes into account the type of tank.
19.- Még több kisebb változtatás a kezelőfelületen.
20.- Changed the flagpoles bases.
21.- Néhány ágyú lövésének a hangja megváltoztatva.
22.- Beállítható "szépia-effekt" a halál-utáni pillanatokra. -
Adjunktus #11979 Olyan sokkal azért nem lő többször mellé.Ha valakinek van rá ingerenciája,akkor nagyon szívesen beállítom az ISU-t szembe a JT-vel,mondjuk 300m-re.Training mapon.Aztán meglátjuk mi lesz.:)
Úgy is kiváncsi lennék,hogy 10ből milyen eredmények lennének. -
DING DING DING DING DING. ÉS A GYŐZTES KAP EGY CSOKIT!!! GRATULÁLOK A NYEREMÉNYHEZ! :))))