418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ulvar
    Elmagyarázom. Amíg a játék változik nem tudni. Jelenleg az Amcsi heavyk túl erősek lettek de ezeket majd állítják a következőben tehát azok nem. Német Heavyk nem lesznek erősítve, erről legalább is még nem hallottam úgy hogy marad a bika Orosz...tehát Orosz...jelenleg még mindig KVm van de már az üt keményen.
  • ol75
    hát ez komoly
  • Eagle16
    Ez meg a napi fail-kép.

• mijki
    oké ;)
  • Adjunktus
    Bocsánat!Én nem favorizálom egyiket sem.Mindig megpróbáltam objektív lenni.Csak azért írok többet az ISU-ról,mert itt inkább Német TD szurkolók vannak és nem szeretném,hogy a lelkesedésük esetleg félrevezessen egy tudatlan kérdezőt!:)
  • Me0w
    Nemet, a Maust mindig megnezik a csajok, ha plaza ele parkolsz :)
  • mijki
    Megint 2 véleményt hallottam, egyik az oroszt favorizálta, másik az amerikait. Istenem, valaki döntsön :)
  • Adjunktus
    Te Sas!Tanuld már meg rendesen a nevét! OBJECT 704.
    Tehát mondom még egyszer! O.B.J.E.C.T.704!:)
  • Eagle16
    Mindegyik nemzet jó valamiben...nem szoktad nézni a csatákat miután kilőttek, hogy melyik tank hogy teljesít?

Bár nekem régen nem volt ilyen gondom, a szovjet tankokat alapból nem kedveltem, szóval maradt a német :D
    Akkor még nem volt amerikai, de most hogy belerakták őket, vettem párat és jobban tudok velük játszani mint a németekkel. Elhiszem hogy valakinek borzalamas az a 102mm-es frontpáncél és azt hiszi hogy egy Pz III is átlövi a tankot, de ez közel sem így működik, 300-400m-ről rengetek minden lepattan onnan is, csak tartani kell a kellő távolságot. T32-vel még ilyen gond sincs, az egy OP szörnyeteg :D
  • HappyHunter
    Francia tank tree. Egy próbát megér, nem ? :D
  • Eagle16
    Nekem nem is kell új, jól beleszoktam a mostaniakba, tudom mindennek az előnyeit, hátrányai, melyik tanknak hol a gyenge pontja, hol az enyém, hogy rejtsem el azt, hova tud belőni a tüzérség hova nem stb. :)
    Július eleje óta játszom, szóval már nem nagyon tudnak újat mutatni az ellenfelek.

Olyan 3,5-4 millió free xp-m lesz, meg 13-15 millió kreditem, ami bőőőőven elég mindenre amit szeretnék. Egy T32 kell, egy T30, egy Jagdtiger, meg egy Sherman. Esetleg ha beraknak valami jó Tier 9-es közepest, vagy Tier 6-os német SPG-t, akkor azokra ránézek azért.

Adnak gold-ot is, azt mondták nem hagynak minket arany nélkül karácsonyra :)
  • LeonSilver
    Piréz! Az az igazi ;)
  • TDantes
    Francia...
  • mijki
    Orosz vagy Amcsi heavy ág, mindenki mást mond. Nem bírok dönteni...valaki segít?
  • TDantes
    Tyű....hühű....az biza baromi sok lesz így. Jóval másfél millió felett. Gondolom neked ennek a hatszorosa .

De mit ér a sok XP, ha semmi normális új járművet nem raknak be, amire érdemes elkölteni?
  • mijki
    *között
  • mijki
    köszönöm, akkor majd választok az amcsi és az orosz heavy ág előtt...
  • Eagle16
    Kap, de írtam hogy ez nem a teljes lista a változtatásokról...

Majd ha berakják az Objekt akárhányas szovjet TD-t, akkor még lehet hogy erősítenek a JT-n, attól függ mennyire lesz kiegyensúlyozott vele.

mijki: minden xp-t megkapsz, ami a statisztikádban van, sőt még az előző soft wipe előtt szerzett xp-t is.

• mijki
    Sowt wipe után minden XP-t, vagy csak az elhasznált XP-t kapjuk vissza?
  • Ulvar
    Amcsi.
  • mijki
    Soft Wipe után az orosz vagy a német heavy ágat válasszam? Melyik a jobb?
  • Achmed927
    Őőőőőő ezek a pontok mind szép és jók. De: akkor most kap a JT nagyobb ágyút vagy sebzést ? :D
  • DummyBoy
    De jó lenne :) Legyen igazad!

Mellesleg ez egy meglepően jó taktika arra, hogy akinek több kis tankja van (mint pl.: nekem) az mindegyiket használja, ha más nem egyszer naponta ...

Régebben mindig azzal a tankkal játszottam amihez kedvem volt ... mostanában mikor eldöntöm mivel szeretnék aznap játszani, akkor van hogy az "első körök" alatt ez változik, mert épp máshoz kapok kedvet ...
  • Eagle16
    Nem, nem. A nap első nyertes csatájáért jár a dupla xp. Ha az első 8 csatát elveszted és a az utána levőt megnyered, akkor ott fog dupla xp járni.
  • DummyBoy
    Én ezt úgy értelmezem, hogy csak azért kapsz dupla XP-t amit megnyersz ...

Ha vesztesz egy csatát, akkor a következő nyertes csata már a napi 2-ik csata lesz, azért nincs dupla xp ...

Bár reméljük, hogy csak én vagyok túl pesszimista ... (Vagy szövegértésből elégtelen ...)
  • Eagle16
    Még nincs mert ez se hivatalos...

A 14-es miért rossz? Így csak nyert csatáért kapsz majd dupla xp-t, legalább nem pazarlod el a lehetőséget egy vesztes csatával, amire megduplázva is kapsz vagy 400 xp-t...
  • DummyBoy
    Hamár a deveknek a maguk felé húzó szíve ilyen csíterűbermindenbenazorosztankokalejobbopimbák játékot csináltak nekünk akkor erre a kis apróságra már igazán odafigyelhettek volna :)

@Forolto: ebben félig igazad van ... de valahogy az ember szívéhez közelebb állnak az ilyen megnevezések mint a VK45 ...

/Kötekedés ON
    De a minimauz még mindig rövidebb mint a "VK4502(P) Ausf.B"
    /Kötekedés OFF

@peccs:

A 2-es pont nagyon nem szimpi, valamint a 14-es miatt elszomorodtam :(

Arról lehet valami listát olvasni, hogy a járműveken milyen változtatások lesznek?
    Volt szó az amcsi heavyk +20%-os armorjáról, a light és medium tankok buffjáról, a német nagyok buffjáról, fegyverekről, kisebb amcsi tankok javításáról, stb ...

Ilyen gyűjtőtopik nincs még? Előző peccsnél volt ...
  • peter9228
    http://www.gamestar.hu/world-of-tanks-francia-tankok-fejlesztesi-faja.html
  • LeonSilver
    Hát srácok (tudom, háttal nem kezdünk mondatot de akkor is :P ) olyan fasza meccset vívtam az előbb! Csupa nagy tank (IS-7, IS-3, Ferdi,Panther,stb) semmi kempelés! A végén KV3 volt a scout :D Komolyan nagyon-nagyon jó volt!
  • Eagle16
    "ilyesmik is lesznek"

Ez nem a teljes lista, ez is oroszról volt lefordítva angolra, mert az angol fórumra semmit nem raknak ki...
  • [NST]Cifu
    Persze, nem elég, hogy az ISzU-152 rendelkezik a legjobb nem-SPG ágyúval, még pontos is legyen, mi? :P
  • Renegade
    hol van a párduc 2, és az atom ágyúk? :-(

egyébként szimpatikus újítások, kivéve a kritikálok. ha a játékon belül a szabad piac törvényei uralkodnának, akkor már most elkezdeném felvásárolni a HE lőszereket
  • [NST]Cifu
    A critical találatokkal lehet csináltak valamit, mert korábban nekem nem nagyon volt komoly eredményem ilyen téren, de tegnap előtt egy IS-3 ~64%-ról, egy Tigris 70%-ról egy lövéstől meghalt, vagyis ammo rack lehetett.
  • davidbog
    Elég finoman fogalmaztál. Ezek szerint a motor, rádió, lőszer mindenképp. Az ágyú és az optika pedig attól függ, hogy a WoT minek kezeli.
  • Forolto
    /kötekedés ON

Szerintem az S-51 inkább unikornis a SU-14 pedig tejeskocsi,de mind1.:D

egyébként is azzal rövidítesz amivel hosszabb:VK45 vs minimaus
    SU-14 vs iskolabusz.

Mire kimondod már kilő.:D

/kötekedés OFF :D
  • Ulvar
    fuck yeah csak jöjjön.
  • TDantes
    A második pont elég idegesítő...
  • Eagle16
    A következő patch-ben ilyesmik is lesznek: (2-t nem tudtam pontosan lefordítani)

1.- 2 új pálya: Ruinberg és Al Halluf
    2.- A belső modulok sebzésének esélye 33%-ról 50%-ra nő.
    3.- Új csata mód:: "Századok" avagy csapat mód. A század egy speciális század-várólistához csatlakozik és egy ugyanilyen random század ellen játszik majd. A századok teljes tier-limitje 1960 lesz és nem haladhatja meg a 90 pontot.
    4.- Változtatható billentyűzet kiosztás.
    5.- Vivox hang-kommunikáció. Elérhető lesz a szakaszoknak (platoons) standard módban, és a századoknak század csatamódban.
    6.- FPS csökkenés a lánctalpnyomok megjelenítésekor kijavítva.
    7.- Kisebb lag amikor egy tankkal elpusztítunk egy objektumot --> javítva.
    8.- Új kitüntetések: "Scythe of deah", "Invulnerable", "Durable", "Raider", "Penetrator", "Kamikaze"
    9.- Új medálok: Kolobanova, Biyota, Fadin, Wittmann, Orlik, Oskin, Halonen, Bourdieu.
    10.- Néhány új objektum lerombolhatóvá válik és néhányat átdolgoztak.
    11.- Minták és textúrák a tankokon megváltoztatva.
    12.- Új kezelőfelület a tankok javításához és a kiegészítők újravásárlásához: - "Tank-szervíz: automatikus javítás és lőszer újratöltés, lehetőség a kiegészítők gyors újravásárlásához, és a gránátok típusának megváltoztatásához (?)
    13.- A pályák készítésnek sorrendje megváltoztatva, ezzel elkerülhetők azok a helyzetek hogy egy játékosnak sokszor egymás után ugyanazon a pályán kelljen játszania.
    14.- A napi első csatáért járó dupla xp-t csak az első megnyert csatáért kapjuk meg.
    15.- Teljesen dinamikus árnyékok beállíthatósága a "jobb árnyékok" menüpontban.
    16.- A rendszerüzenetek kezelőfelülete megváltoztatva.
    17.- A felderítő medál csak akkor jár, ha a csapat nyert is.
    18.- Battle tanks in the table now is not balanced in terms of, and on "the balanced weight, which takes into account the type of tank.
    19.- Még több kisebb változtatás a kezelőfelületen.
    20.- Changed the flagpoles bases.
    21.- Néhány ágyú lövésének a hangja megváltoztatva.
    22.- Beállítható "szépia-effekt" a halál-utáni pillanatokra.
  • Adjunktus
    Olyan sokkal azért nem lő többször mellé.Ha valakinek van rá ingerenciája,akkor nagyon szívesen beállítom az ISU-t szembe a JT-vel,mondjuk 300m-re.Training mapon.Aztán meglátjuk mi lesz.:)
    Úgy is kiváncsi lennék,hogy 10ből milyen eredmények lennének.
  • Ulvar
    DING DING DING DING DING. ÉS A GYŐZTES KAP EGY CSOKIT!!! GRATULÁLOK A NYEREMÉNYHEZ! :))))