A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gondoltam gyorsan reggel tolok pár meccset.
1.: Meccs, Sz-51 nálunk, Szu-14 náluk, saját arty sír, hogy találjuk meg gyorsan a Szu-14-et. 5 perc eltellik a csatából, megunom a bázisvédelmet, előretörök egyedül a vasút mellett. Egy KV-3 útban van, lenyomom, marad 940hp-m. Megtalálom a Szu-14-et (jó kis scout a Ferdi...), belelövök, marad 24%-on. Felém fordul (mondjuk nem kellett sokat), rám lő, megpusztulok.
2.: Meccs, Cliffs, 4-4 kicsi és közepes arty, öröm az ürömben hogy én vagyok a top tier, egy IS-3 van a másik oldalon. Védem a völgyet, mondom a többieknek, hogy kerüljenek mögéjük. Alig hogy beállok védelmi pozícióba, egy Priest kényelmesen elpöfög mellettem előre. Mire beírom, hogy vissza, már halott. A megkerülő csapatot lemészárolja az ellenséges tüzérség. Kb. 3 percel a társa halála után egy újabb Priest dönt úgy, hogy ő most "Banzai!!!" felkiáltással rohamot indít (valószínűleg edzenek a japán tankokra, és úgy vélték, hogy az amerikai tüzérségi járművek ideálisak lesznek eme taktika begyakorlására), a társa roncsánál kb. 5 méterrel jut előrébb. Elkezdek visszavonulni a bázisra, hogy ne kerüljenek mögénk, mire egyszer csak elkezdenek záporozni rám az arty lövedékek, a radaron egy ellenfél nincs. 20 másodperc múlva halott vagyok (folyamatosan detrack, a végén már nincs egy ép modulom), egyet nem lőttem.
Azt hiszem inkább játszom a CoHO-val most... :)