768
-
#88 Az a helyzet, hogy a készítők gondoskodtak arról,hogy átalakíthasd a demot fullra, vagy ez eddig elkerült a figyelmedet? -
bgabor #87 Köszönjük. -
bgabor #86 Te biztosan másképpen gondolkodsz és azért nem érted, de ha én jönnék rá hogy hogyan lehet ingyen a demót fullra alakítani, első dolgom lenne megosztani a módszert az egész társasággal itt a fórumon. Szerintem ez lenne a természetes. Szerinted tehát az a normális, aki az ilyen felfedezéseket megtartja magának? Nem hinném. -
#85 Annyi kiegészítés még talán, hogy van hatása a lövéseknek a gép vezethetőségére természetesen, de az volt a jellemző, hogy a Spitemnek már egy óvodás csoport is átfért volna a szárnyán, de még midnig ugyan úgy repült, mint korábban, majd még egy találat után (aminek látható eredménye már nem volt, mert nem volt min meglátszódjon) a gép hirtelen dőlni kezdett. De messze nem olyan agresszíven, mint pl. azt IL2-ben tapasztalhatjuk. -
#84 itt a crack
de sajna csak orouszul vagy milyen nyelven hajlandó elindulni! -
#83 Csak én vagyok hülye vagy te most ezt számon kérted rajta? -
bgabor #82 Működik és te nem mondod el hogyan lehet fullra változtatni a demót? -
#81 Én se vagyok a játékról meggyőzve... tényleg inkább egy repülő CoD... -
#80 Megnyugodtam, mert a videókat elnézve a graf tényleg szuper, viszont elég érdekesen értelmezi a hid+repülő 3D-s tárgy találkozását, emg a többit... -
Lacusch69 #79 Nem, nem az. Ez inkább annak a "látvány +", "szimulátor -" átirata. -
#78 Hát azért sztem inkább illik rá a "repülőszimulátorok CODja" jelző, mint az, hogy szimulátor. Itt most kompletten az egész programra gondolok. A grafikája nagyon szép, egy két hibát leszámítva (pl. belátni a földalá a doveri sziklánál, vagy néhol a föld felett gurul a gép).
Inkább egy akció játéknak tűnik. A táj valami szemetgyönyörködtető, bár Angliában az a betonkifutósnak kinéző repülőtér (ami a mai google képek alapján készülhetett nem odaillő szerintem, de amúgy minden más igen. Sajna a repülési terület a demo alapján elég kicsi, lehet vagy 60-80km oldalhosszúságú téglalap terület. Így nehezen elképzelhetők a felszállok-odarepülök-harcolok-visszaszenvedek a bázisra küldik, mint amilyenek pl. a jurópien ervórra voltak jellemzők annó. Szapulhatnám még, hogy mitől szar, vagy mitől jó, de szerintem láthatóan nem szimulátornak készült, így felesleges összehasonlítgatni más szimulátorokkal.
Inkább linkelek pár videót, amiket tegnap tapasztaltam:
Itt talán annyi az érdekes azon kívül, hogy mákom volt, hogy a légcsavar nem görbült.
Ja igen, a táj. A kis méret miatt úgy telepakolták objektumokkal, hogy az valami hihetetlen. Nagyon vigyázni kell, hogy pl sérült motorral merre repül az ember, mert nem mindenhol van elég jó terep egy esetleges kényszerszállásra.:-))))
Itt egy különös törés... Láthatóan nincs meg a lehetőség arra, mint az IL2-ben, hogy az utolsó pillanatik küzdjünk a géppel, pedig még sikerülhetett is volna a vizreszállás:-DDDDD
Ez amolyan elefánt a porcelánboltban. Szimulator nehézségen, szitává lőtték a gépem, de vezetéstechnikailag nem volt semmi érezhető változás. :-( Csak a motornak fogyott el az ereje.
Itt egy érdkesség a törésmodelről, a tutorial küldiből. A jobb szárnyát találom el, de a bal robban le.:-)
Itt szintén az a sajátságos hidas törés... :-)
Úgyszintén.:-)))
Itt nekimegyek a kísérőmnek. Láthatóan nincs fizika az ütközésben. A ROF ebben a tekintetben nagyon brutál, még multiban is.:-)))
Itt újra a fura hidas törés, illetve annak hiánya.:-))) -
#77 Hogy is lehet akkor fullra "váltani" a demót? -
#76 Igen csak oroszul nálam :|
Pár dolgot azért meg lehet érteni, pl. map választásnál ki tudom nézni hogy melyik Berlin, aztán a nehézséget is könnyen meg lehetett találni (árkád, realisztikus, ugyanúgy vannak beleírva csak cirillel) meg az hogy da meg nyet a kilépésnél. A gépek nevét is ki lehet még nézni.
Nem is ez a baj hanem hogy a joystickomat nem nagyon tolerálja egyelőre. Meg nincs benne snap-view sem, bár gondolom ezeket azért igyekeznek majd megcsinálni újabb patchekben.
Amúgy azt figyeltem meg, hogy a messerben nem változik a hőmérséklet mutatója, de mégis meg lehet főzni a motort. Aki más géppel ismerős megnézhetné, hogy azoknál is így van-e. -
#75 MŰKÖDIK A TELJES VERZIÓ!!!(nem demo)
lőttem egy képet az első küldiből:
-
#74 Egyetértek! -
#73 Most kavar van nálam.. Ez nem az Oleg féle Il-2 folytatása ugye? -
bgabor #72 Pontosan melyik patch ez, amitől full lesz a cucc? -
sakkay #71 Már töltöm a demót. Kíváncsi vagyok az az arany középútra.. Bár én szimulátor rajongó vagyok, minél élethűbb annál jobb. -
RedRiot #70 Az ellenséges gépek törése viszonylag egyszerű, de nem rossz. Megfigyeltem hogy a He-111 farokrésze néha ugyanazzal az animációval válik le a gépről, szóval nem teljesen dinamikus a sérülésmodell.
Volt hogy 300+ méterről szedtem le rövid gépágyú-sorozattal gépet, de nem ez a jellemző, ha rossz helyen találja el őket az ember sokáig bírják. -
#69 áááá felraktam a legujjap PATCHet és MEGSZŰNT a DEMO mode. ugyhogy amig nincs meg eredetibe ne rakjátok fel! -
sakkay #68 Köszi. -
#67 amugy egy szimhez közeli repjáték. de nem vérszim:) -
#66 hát a törésmodell a demó alapján, nem rosz, de azért egyszerűsített..azaz 4-5 fő részre van felosztva a gép és az kb 3 fokozatban romolhat,ezt egy repülőgép ikon jelzi hogy hol és milyen mértékben károsodott minél pirosabb annál sérülteb, ez perzse szim fokozaton nincs, de amugy egy nagyobb sorozattól azzonal hullik a gép. -
sakkay #65 A törés modellről mondhatnátok valamit. És arról ,hogy ez most szimulátor , vagy valami hibrid?! Köszi. -
#64 sztem ez így jobb
valamivel le kell szorítani az agyatlan "húzom a botot amíg jólesik" szindrómát, ami pl a il2-ben nagyon elharapózott, (spitek pl)sztem jobb ha korán "esteledik"
így rá vagy kényszerítve hogy óvatosann legyél, és így ezzel az egész játék realisztikusabb lesz, mégha a sötétedés nem is az -
#63 Szerintem a peccs előtt sokkal jobb volt a blackout. Most alig húzok pár G-t máris nem látok ki a fejemből... :D -
RedRiot #62 Én örülök neki, hogy a WOP nem lett "COD az égben", de hiába szimezek 10+ éve, minimális ikonok néha jól jönnek. Bár, már kezdem megszokni hogy nincsenek.
Rég Il2-őztem, ahhoz képest a blackout szerintetek milyen? Nem feketedik túl hamar szerintetek? -
#61 De te sem felejtsd el, hogy vannak itt olyan lámák is mint én :)
Nekem jól jönnek az ikonok ... majd ha már gólerős leszek, kikapcsolom őket ... ROF-ban is ez volt ... lényegesen meg tudja dobni a dogfight nehézségét az ha nincs ikon ami jelzi hogy enemy-t vagy friendly-t kergetek éppen :) -
Lacusch69 #60 Ezek is kezdik már a gépek pénzért árulását...
link -
#59 Köszi szépen. Lent van, este megnézem, fut-e a vasamon. -
#58 Emberek, felejtsétek el az ikonokat!
Itt könnyű gépekről beszélünk, nagyban játszik a turbulencia, a ballisztika, a légcsavar miatti dőlés, stb... Tehát ne felejtsük el, hogy szimulátorról beszélünk és nem valami CoD stílusú játékról! -
#57 az is angol verzió lehet 3 nyelv közül választani...XD -
#56 Szevasztok, kipróbáltam a wing of prey demót felpatchelve 1.0.2.1-re és nem tudom beállítani a joystickot. Logitech Force 3D Pro-m van és olyan mintha agombokat nem észlelni tüzelést meg ilyeneket képtelen vagyok beállítani. A ruddert throttlet stb egy kis bohóckodással megtudtam oldani de a többinél elakadtam,xbox kontrollerrel működött a játék de nem volt valami nagy élmény,valaki tud segíteni? Előre is köszi
(Poén hogy az IL-2 jóval régebbi játék és ott semmit nem kellett beállítani egyből működött minden) -
#55 Angol verzió -
#54 Régen tanultam már oroszt, de annyit ki tudok olvasni a torrent nevéből: RUSZKAJA VERZIJA.
Úgyhogy htxvm -
GPx8 #53 Kösz. -
#52 DEMO(teljes verzió serial nélkül)MŰKÖDŐ
http://www.queentorrent.com/download/ae9dad3944974e9d4e3ec848b8eed8ad2fe4eec8/%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B5.%D0%A5%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8.-.Wings.of.Prey.%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F.%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F.%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D1%8F.%5B%D0%91%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%8C%D0%B5%D1%80%5D.torrent
-
#51 Valaki nemtud egy demót linkelni?:> -
GPx8 #50 Innen lehet csak letölteni (demo)???
LINK -
#49 Én félek tőle, mert ha ilyen üzemben kalapálgatják, akkor ebből vásárlás lesz ...
Igaz, hogy még nem sikerült az első Demo missziót halál nélkül megcsinálni, de az első Bf109-es lelövése olyan sikerélmény volt mint anno a Camellel leszedni az Ace DR1-est vagy mondjuk egy Alba DIII-al a SeVa-t vagy Camel-t :)
@Wanted: Én csak az 1.0.2.1-est , mert mikor kijött az 1.0.2.2 akkor kipróbáltam és megszűnt a Demo mod ...