768
  • sakkay
    A legélethűbb az Il-2fb(2. vh.) és a Rise of flight (1. vh.) A legszebb meg ez..csak ez meg nem nagyon szimulátor..max. belépő szint a kategóriában. De tényleg szép..
  • Lacusch69
    Ez sem rossz játék (végül is a párom 8 éves unokaöccse oda meg vissza volt tőle), de ha igazán jót akarsz, akkor Lacára hallgass...
  • PhantomAss
    jaja nekem is megvan eredetiben, még az e-bayről vettem mert itthon nem lehetett kapni
    talán idén lesz folytatás is pc-re, de eddig még nagy a hallgatás
    várom én is nagyon
  • Her Laca
    IL2 1946 4.09 patch és UP 2 .
    Na ezzel repkedj .
  • Gascan #164
    ja igen.. azzal is toltam anno ... de akkor meg csak kölök voltam :D
  • Her Laca
    OH:)) Az itten van a polcomon:)
    Állítólag csinálnak valami újat belőle.
  • PhantomAss
    nekem ami nyon tetszett még az a Crimsos Skies nevű játék volt, bár nem szimulátor, de eszméletlen hangulata van
    kb a balu kapitány kalandjait képzeld el emberi szereplőkkel, a 30-as években :)
  • Gascan #161
    Sziasztok... asszem mondhatom azt, hogy imadom a masodik vilaghaborus repulogep szimulatorokat, es most hogy jatszottam a demoval nekem nagyon megtetszett..

korabban jatszottam az IL2-kel de akkor meg pici voltam ahhoz, hogy megertsem es ateljem a dolgokat.

Tudja valaki, hogy dobozos valtozatban megjelenik-e a jatek es ha igen akkor mikor?

Esetleg tudnatok tanacsot adni, milyen jo hasonlo kategorias szimek leteznek meg amit erdemes lenne kiprobalnom?
  • PhantomAss
    köszi, vissza is, de sajna nem segített :(
  • Lacusch69
    Küldtem egy privátot.
  • benkoszabi
    Szerintetek amúgy melyik/melyek a legjobb 2. Vh-s repülős játékok, főleg a frissebbekre gondolva?

Ugye ez egy az egyben a Sturmovik átirata, még a címe is hasonlít...
    Aztán ott van még a Battlestation Pacific...nekem az is bejött, no nem azért mert magyar, hanem kellemes a grafikája, eléggé szimulátoros, vannak benne hajók is...

De mást nagyon említeni se tudnék...
  • samsung123
    az "első" kommentben van link, ahol megvehető, de még csak digitális formában, dobozos változat e hónapban várható, de hogy MO-n mikor lesz paszz
  • PhantomAss
    óóó ezt nem hiszem el
    ki akartam próbálni a virágbolti változatot, de a crack után azt írja file not found és nem indul
    nem volt vkinek ilyen problémája?
  • Muki100
    Volt pár videó még a topikban belinkelve, az elég jól demonstrálja a hibáit.
    De összességében a végeredmény ugyanaz, ergo ha lelősz valakit az le fog zuhanni, csak elég furcsa módon.
  • brendon566
    de a fizikaja hasonlit valamennyire az elodokre? erhet csalodas ilyen szempontbol ha megveszem? (koszke)
  • benkoszabi
    Ezt a játékot meglehet venni boltban, vagy steamről lehet letölteni?
  • RedRiot
    "valahogy nem érezni a gépek tömegét, mintha papírrepülők lennének"

Ebben van valami. Biztos kevesebb paraméterből számítja a gép repülését a fizikai motor mint mondjuk a RoF-ban. Lehet hogy ezért fut el vidáman ez a döbbenetes látványvilág még egy őskori számítógépen is. Állítólag még PIV-en is élvezhetően fut. :O
  • DummyBoy
    o.O ... Akkor én vagyok a béna?

Vagy lehet hogy a full peccsekkel pár dolog változott?
    Elképzelhető az én bénaságom is ... sőőőt, de ha keveset akarok repkedni akkor általában Hurricane-el repülök 2000 m-en, 2 vagy 4 He 111 ellen ... És nekem nem hogy 2 mp-es sorozat kell neki ... de lövöm egy darabig amíg leesik ...
  • PhantomAss
    a fílingje sztem is nagyon ottvan, pl a nyomjelző füst, az árnyékok a kabinban, stb
    viszont a komplex engine management semmit sem ér, nyugodtan el lehet felejteni a hűtőt, a prop pitch-et
    igazából az a gondom, hogy hihetetlen módon le van modellezve minden, trackir, műszerek, de pl rálősz egy 2mp-s sorozatot a spit kiskaliberével a he111-re és kettétörik a törzse...
    finomíthatnának rajta
    az elfeketedés nem teljes, mindíg van egy kis lyuk amin ki lehet látni
    valahogy nem érezni a gépek tömegét, mintha papírrepülők lennének
    de szórakozni vele, ismerkedni a repüléssel tényleg jó
  • RedRiot
    Nekem is bejövős, de néha vannak benne ilyen kis hülyeségek: pl. trainingben beállítottam magamnak egy Messert, ellenségnek meg egy rakás B-17-est. Rájuk rontok, és a bomberek huss szétröppennek, és elkezdenek fordulózni, manőverezni. Ahelyett hogy kötelékben repültek volna tovább.

Valaki látott már Me163-ast is 1000 méter alatt dogolni Il2-esek ellen.
    Úgy a magasságok valahogy elég érdekesek, lehet hogy a gyönyörű tájak miatt, de szinte minden missön földközelben van. A Heinkel bombázók talán még nem repültek 8-10km magasan, de azért vicces hogy Dovert 1500 méterről akarják bombázni.

Ezektől függetlenül jó program, és "szimulátorabb" attól mint amit vártam. Pl. a Mustang ugyanolyan könnyen bedugózik alattam mint az Il2-ben. :))))
  • DummyBoy
    Én nem repültem (Sajnos ...) IL-2-vel, de szeretem a 2-ik vh-s érát, nekem ezért jön be ...

Az árkád az felejtős, vicckategória (Szövetséges bombázóval ledogoltam a német Messereket, mert nem volt beállítva a Gunner nézet, és emiatt kénytelen voltam így lejátszani a tréninget :)

Realistic-en pár segítség ki van kapcsolva, már át lehet esni, stb ... De nem az igazi ... FM, DM nem komplett ...

Simulator-on minden ki van kapcsolva, elvileg használható a komplex engine management meg minden, a repülés sem olyan drótonmozgás ...

Nekem bejön ... Lehet hogy ha régóta IL-2-znék, akkor én is úgy gondolkodnék mint Ti, de így viszont nekem tetszik ...

Ez a game nem az Il2-n edződött öregeknek lett csinálva, hanem akik most szeretnének ismerkedni vele ... olyan mézesmadzag a Storm of War előtt :)

Állítólag csiszolni fogják a szim részét a játéknak ... kiváncsi vagyok rá mennyire :)
  • PhantomAss
    na már nekem is megy, a játék saját profilját kellett betölteni hozzá, amit nem értek, mert én mindíg egy alapprofilt használok amit én belőttem magamnak
    na mindegy, az a lényeg hogy működik
    amúgy a játék nekem túl arcade, szal megvenni én tuti nem fogom, de szórakozni jó
    ha egy kicsit jobb lenne a rep-és sérülésmodell akkor egy szavam se lenne....nem értem, hogy van egy "realistic" és "simulator" fokozat, de ugyanolyan Comanche4 feelingje van még úgy is
    én max fél órát tudok vele repülni egyhuzamban és utána már unom kicsit, de nem akarom fikázni, egyébként szép munka
  • DummyBoy
    Nekem FreeTrack-em van az ment a demó alatt és a Full alatt is működik ...
  • PhantomAss
    és nektek működik a trackir a demó alatt? nekem nem akar
  • Richtofen
    Köszi a kimerítő választ! :)
  • DummyBoy
    Igen és nem és majdnem :)

Letöltöd a játékot, az mindegy, hogy honnan, az itteni torrentek is jók ... Vagy kifizeted és akkor le tudod tölteni a Yuplay klienssel és torrenten is az eredeti telepítőt ... (Nekem a yuplay-es exe-vel gyorsabban lejött mint torrenten ...)

Ha kifizetted, akkor kapsz egy serialt, azzal kell aktiválni a játékot ... valamint le kell szedni az összes peccset ... 1.0.2.1, 1.0.2.1-1.0.2.4 és 1.0.2.5 ...

Utánna konfigurálás, kipróbálás, jáccás, örülés ...
  • Richtofen
    Ne már, hogy valami csöcs kliens kell ehhez is mint a Steam?
  • Richtofen
    Akarom mondani letöltős updatelős, mint a RoF? Az alapjáték letöltős (nem úgy mint a RoF)?
  • Richtofen
    Sziasztok, hogy megy a vásárlás? Letöltős, mint a RoF?
  • GaBika6
    Úgy tudom csak orosz crack létezik hozzá.
    Full szimulátoron nincs semmi radarkiírás és úgy egész jó légiharcok vannak, de még így se Lock On.
  • kokos
    Hy!A játékot lehet valahogy angolosítani?
  • REPS0L
    vennem kéne egy joyt, de szerintem előbb teszem fel újra az fs2004et mint ezt, amig nem lesz valamibe nézhető verzió :)
  • kokos
    Nemá,hogy senki!
  • Solt
    Élénk a fantáziád...
  • GaBika6
    Nálam a kampányban a 2. részt nem indítja. Úgy láttam, hogy a demo-ban nem telepíti az összes gépet és pályát. Tehát ha megvásároljuk akkor még tölt a demo-ra és így lesz full. Javítsatok ki ha tévedek. :)
  • gerypapa95
    atya isten, te vagy itt a HG ?
  • samsung123
    JEEE BO.DO.UJ.ÉV.KÍ.MI.
  • DummyBoy
    HáeNyJé itt is mindenkinek!
  • bgabor
    Sajna még csak orosz, a crack ár fullá teszi a gémet, de a szövegeket árírja oroszra. Ettől függetlenül a hangok megmaradnak angolnak, szóval tudja az ember mit kell csinálni a küldetésekben.
  • LMNO
    A full-ból már van angol nyelvű tört? Vagy ti az orosszal nyomjátok? (aki nem vette meg persze :) )