Wings Of Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
Wings of Prey - update from 1.0.2.5 to 1.0.2.6

- forcefeedback support
- X-45 support new axis
- corrected error messages when matching is not available
- two matching servers support (main and backup)
- historical decals for Luftwaffe planes option
- save now separated in save and text options
- respawn logic changed. Now players got time penalty when die too often
- scoring changed - penalty for teamkill
- repair/rearm after landing on home marked on map airfield in MP
- now you can rotate camera in pause mode
- Join-in-progress errors fixed
- gunners are mortal now
- gear wheels animation and effects
- camera vibration on flatter
- Canopy Scratches
- quality of screenshots option in launcher
- optional disabling for videoMemoryWarning (it is not recommended to set it especially in MP)
- new hit effects for cannons
- ricochets
- texture corrected for SpitFire
- planes of different side cannot be on Simulator now
- correct install path on steam version

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Volt egy youtube videó belinkelve lejebb, amin a full angol verzió menüjét mutatja a a készítõ, azt használhatod referenciaként a beállításokhoz. Úgyszintén be volt linkelve a crack, ami a demóból full, de orosz nyelvû verziót csinál(a full már a beállításokat is megjegyzi). De ha neked a demó is orosz nyelvû akkor ez nyilván nem lesz akkora baj.

Én az angol demot próbáltam (volna) Steam-rõl. A kontrol beállításokat (lehet hogy a többit sem) nem jegyzi meg, úgyhogy be is rágtam és uninstalltam.

SgtChris
Üdv! Én az orosz demo verzsönt próbálgatom, de nem tartja meg a beállításokat... Mindig elfelejti a joystik beállításokat, bill.-rõl nyomni meg nem gyere be... Pláne, hogy totó alapon van beállogatva megfelelõ orosz tudás hiányában... :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Win újratelep?
Sziasztok!
Amikor el akarom indítani a játékot runtime errort ir ki
a teljes és a demónál is.
mit csináljak?

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Üdv. Mindenkinek!
Én is megvettem a játékot, és megmondom õszintén, hogy le vagyok nyûgözve a grafikát illetõen, és hogy mind ez 60fps-n fut az már csak hab a tortán. A negatívumokat most nem említeném, viszont lenne egy kérdésem. A bombázó lövész opcióban folyamatosan forog velem a kamera a gép körül. Hogy lehetne ezt megállítani?

DummyBoy
Most jöttek visza a devek szabiról, kijött az 1.0.2.6-os peccs ... és várunk ...

Kicsit javítottak a multin, hangokon, grafikán (kabin üvegén már vannak karcolások, stb ...), már pattognak a lövedékek, stb ...

FFB support (Bár állítólag gyerekcipõben még ...) ésatöbbi ...

Végre nem az ellenfél elé spawnol az ember ha lelövik multiban ...

Sajna nem nagyon volt idõm próbálgatni, de rosszabb nem lett 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

w77d
Német mission-okról még nincs hír???

DummyBoy
Ezek a cuccok Szim módban is auto-n maradnak, ha csak el nem kezded állítgatni õket ...

Mondjuk van Manual a játék mappájában, de abban ezekrõl semmi sincs 😞

Muki100
Német gépekben automata volt többnyire, ezt 90% biztonsággal állítom. A prop pitchet variálták kézzel felszálláskor de különben az is automata volt, valami teszpilóta veteránnal készült interjúban olvastam.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

erdekes mi minden van itt... megvettem ugye Steamen de valami User Guide-ot adhattak volna hozza... szivesen elolvasgattam volna mi mire van, vagy mit hogy kell...

a tutorialt megcsinaltam de abban ilyen reszletekre nem ternek ki, meg szimulator fokozaton se... pedig ott mar nem lenne rossz szerintem

Amcsi meg nemet gepeken hogy oldottak meg ezt a keverest -mixture- nagyobb magassagokban, hogy ott nem kell allitani?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

PhantomAss
nem mondtam, hogy ez valósághû, vagy hogy szeretem 😊
a játékban sajnos ilyen, az il2-ben fõleg
ez van

GOOBY, pls

Clidey
"könnyebben tudsz fordulni a géppel, húzod a joyt+még a trimet is rátekered, így szûkebben fordul"

Elég baj az ha egy magát szimulátornak nevezõ játékban így (is) mûködik a trimm...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

PhantomAss
igazából nem kell velük foglalkozni, mert a játék nem igazán kezeli élethûen
a prop pitch a propeller állásszöge, általában autpmata az összes gépen, amin nem azon elég 100%-on hagyni
a radiator az a hûtõ, ha motor túlmelegedés üzenetet kapsz, akkor teljesen ki kell nyitni, de így a végsebesség kicsit csökken
a mixture a keverékképzés, az orosz gépeken van jelentõsége, nagyobb magasságban füstöl a motor mert túl sok benzint kap a kevés zoxigénhez, ezért lejjebb kell venni 80-60% ra, ahol már nem füstöl
az elevator trimnek viszont óriási jelentõsége van, könnyebben tudsz fordulni a géppel, húzod a joyt+még a trimet is rátekered, így szûkebben fordul
de ezt a játékot nem ismerem, ezek inkább az il2-re vonatkoznak

GOOBY, pls

mostmar mondjatok el mire jok ezek amiket alligattok... nekem is X52 pro van, igaz csak kolcson de en idaig is repultem ezek nelkul 😊

nekem csak a nyomatek, a meg a szarnyak vannak belove.. plusz a tuzparancsok a joysztikra, ja meg a zoom 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

arty
drágán vetted 😊 ubi játékok elég olcsóak már megjelenéskor, még itthon is!

cdgalaxis !!! 😊

Forza.

w77d
én anno 8000ft környékén vettem a Media Markt-ban és akkor már kint volt egy ideje...

PhantomAss
a prop pitc a gázkar tetején van, és 5%-onként állítja
a radiatort most nemtom biztosra, mert oroszul írja ki, de fokozatosan mûködik ez tuti
a mixturet én egy billenõkapcsolóra raktam a joyon,úgy teljesen jó, de lehet axison nem mûködne
a gázkaron lévõ kisebb tekerõre én az elevator trimet raktam, az jól mûködik

GOOBY, pls

arty
hawx megjelenéskor 6300forintról indult

Forza.

DummyBoy
Hmmm ... akkor a hiba az én készülékemben van ...

Én hiába tekerem a Mixture-t pl ... csak az utolsó kis részen kezdi állítani, akkor meg megindul 100 és 120% között, és lehetetlen pontosan belõni ... A Radiator a viccesebb, az vagy 0 vagy 100% ... A prop. Pitch is hasonló ...

Szerintem ez így nem jó ...

Te milyen értékek között tudod állítnai ezeket?

PhantomAss
A HAWX-ot én is kb 10 perc után töröltem😊
pedig milyen jókat írtak róla
nálam egyébként mûködnek rendben az axisok az x52-n

GOOBY, pls

DummyBoy
Engem a grafika fogott meg ... az tetszik benne, de nagyon 😊

A HAWX-ot is kipróbáltam, 5 perc után dühöngve töröltem a géprõl ...

Alapból nem vettem volna meg ... 1-2 nap után elolvasgattam a fórumokat, ott láttam, hogy várható hozzá még ez-az ...

Szórakozni jó ... igaz, lehetne olcsóbb, de egy vadonat új gametól ne várjunk 2000-es árat ...

Amiben én reménykedem: Az SDK és a mission editor 😊 Abban a pillanatban, hogy ezek megjelennek, szerintem sok modder ráugrik majd, hiszen nagyon sok lehetõség van a játékban ...

Bár az SDK kérdéses (Azt írták a fejlesztõk, hogy az SDK kiadása és támogatása sajnos nagyon sok munkát jelent ...) de ha megjelenik, szerintem tuti pár lelkes ember helyre fogja rakni a szim részt, és akkor bizony nagyot lehetne durrantani a játékkal 😊

Jó lenne még személyre szabható nehézségi szintek és ilyenek, de ez csak hab a tortán ... tetszik pl: hogy amíg nem nyúlok az engine managementhez, addig automatikus ...

De hogy rosszat is mondjak a játékról, és ne gondoljátok hogy egy elvakult FAN vagyok:

Beállítottam a Radiatort, Mixture-t és Prop. pitch-et az X52-esen a rotary-kra és a throttle slider-re ... De valami okból csak az utolsó 5%-on érzékelik a változást, szóval azon a részen is lehetne még mit finomítani ...

Akkor az AI sem ûberpro, stb ... Szóval van még mit fejleszteni rajta ... Addig is kikapcsolódni tökéletes ...

Ami vicces: az 1C fórumon is van egy Wings of Prey topik ... Ott is megy a vita, hogy melyik a jobb, az IL2, a WOP vagy a SOW ...

Könyörgöm: Az IL-2 az egy 10 éves szim, teljesen mindegy ki mit csinál, akkor is az marad a "nagy öreg" ... A SOW még meg sem jelent, de már hasonlítgatják a grafikát ...

Nem szabad hasonlítgatni õket. A WOP nem szim (még ...). A WOP egy könnyed kikapcsolódást nyújtó, szórakoztató 2-ik vh-s repülõs játék, gyönyörû grafikával ... ÉS semmi más ...

w77d
a HAWX a mostani 3000ft-os árban a reális, a WOP a jelenlegi állapotában olyan 2500ft körül kéne hogy mozogjon... ha majd kibõvítik normál teljes játékká, akkor talán az 5000ft is reális lesz érte, de addig ez egy promo termék max...

samsung123
tény hogy a HAWX és WOP is kb 7000huf ár lenne a reális, mint pl a Rise of flightnál. remélem hamar olcsó lesz.....

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
igazatok van, én voltam hülye hogy errõl a játékról azt feltételeztem hogy komoly dolog.... sajnos nem az.. pár elõre legyártott és pár unlockolható mission nem egy majndem 9000ft-os játékhoz méltó. van csillivilli grafika oszt ennyi.... nagyjából a H.A.W.X-hoz tudnám hasonlítani, na az sem ért 12 ezret mégis annyiért adták...

DummyBoy
Csirke vagyok még hozzá, de ha végre lesz egy kis sikerélményem, akkor én benne vagyok 😊

neharagudj de ezt a kommenteted en sem ertem... miert nem nezel utanna annak, amit vasarolsz?

DummyBoy
Kinek a szempontjából félkész?

Ennyi. Pont. A megjelent játék NEM tartalmaz Mission editort, NEM tartalmaz német kampányt, stb ...

Mikor megvetted akkor ott volt hogy van benne?

Ne a rinya menjen már ...

szokott valaki Online jatszani? jo lenne osszeverbuvalni valakiket es TSen tolni

Muki100
A saját piacuknak (Oroszország) ez kész játék, az IL-2-höz szokott játékosoknak nyilván - még - nem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

w77d
én azt nem értemn, hogy miért adták ki tartalmilag félkészen??? sem editor, sem difficult lehetõség sem német kampány, ugyanazt a belsõ teret használja egyes gépeknél... vártak volna az anyjukba míg készvan... én tegnap kicsengettem érte a több mint 8ezer ft-ot és átverve érzem magam!!!!!!

samsung123
lényeg hogy f@szán és jol opitimalizáltan csináltak egy jó engine-t!
már csak a szimuláció részét kell pofozgatni!

PhantomAss
várjatok...attól, hogy máshogy néz ki, még lehet a forráskód ugyanaz, ergo sztem úgy van ahogy bucser állítja: az il2 alap engine-bõl miért ne lehetne ezt kihozni?
pl a cod mw-nek is a régi quake 3 enginre épül az alapkódja, noha azt a iw teljesen átírta
szvsz a forráskód lehet azonos az il2 és a wop között, mégha a látvány teljesen más is
ugyanaz a motor nem azt jelenti, hogy ugyanúgy néz ki
de én laikus vagyok, ez szigorúan csak az én véleményem

GOOBY, pls

arty
"Mellesleg nem kispályás brigád lenne, ha így sikerült volna kipofozniuk az IL-2-t nem? (Gondolkozzatok kicsit ...)"

mikori is az il-2? mivel volt egy kész motorjuk, esetleg modellek és tartalmuk is, szted mivel tölthették az idõt? szvsz nyugodtan polirozhatták a grafot, "ráértek"

Forza.

Her Laca
Én meg le..arom milyen engine😊
Csak ,hogy hozzászóljak én is😄<#law>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Végülis igen, a Win7 is a MSDOS engine-jét használja, csak hozzáprogramoztak pár shadert és máshogy allokáltak erõforrásokat ...

Nem vitatokozom tovább ... ugyanaz az engine ...

Bucser
Az hogy hozzáprogramoztak pár shadert és máshogy allokáltak erõforrásokat nem azt jelenti, hogy ez nem ugyanaz az engine.

más prioritásokkal az Il-2 enginejébõl is ugyanezt ki lehet hozni. Mind Grafika mind Ai mind repmodell szintjén!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

samsung123
amugy szerinetm is ez van a il2 repszim forrását vették alapul és ráirtak egy ma kornak megfelelõ modern grafengine-t. VOÁLÁ és lett a WOP! és szerintem emiatt tudják majd sokkal élüthûbbre alakitani köv patchekkel😊

DummyBoy
Adott a Gaijin saját grafikai motorja (mert ugye van neki ...) ...

Vesznek hozzá egy repszim forrást (A legjobbat ...) majd a kettõbõl csinálnak egy többplatformos játékot ... egyszerûbb mint a 0-ról újraírni ... nem?

Mellesleg nem kispályás brigád lenne, ha így sikerült volna kipofozniuk az IL-2-t nem? (Gondolkozzatok kicsit ...)

A 2 játék teljesen más ... NEM ugyanaz a motor alatta ...

Próbáljátok ki, észre fogjátok venni.

samsung123
CSAK tudjátok mit nem értek akkor?
HA: ez a grafmotor az il2-é akkor a BOB-ot miért kezdték el teljesen más grafikus motorral? fogták volna õk is a Wings of Prey grafját és megcsinálják vele BOB-ot, nem beszkódtak volna 3 évet csak külön grafmotor kifejlesztésével. na most mi van?

DummyBoy
Gyors kérdés: ugyanarra a "motor"-ra gondolunk?

Mert én a grafikai motorra gondoltam, annál tuti nem ugyanaz elég megnézni a WOP-ot és az IL-2-t 😊
Mert a DCS Black Shark-ban és a Lockon-ban ugyanaz a motor ...

Mellesleg ezt a Game engine-es dolgot a WOP fórumról hoztam, nem saját találmány ...

A forráskódból nagyon sokmindent ki tudnak szedni ... de kétlem (Biztos vagyok benne ...) hogy a grafikai engine ugyanaz lenne ... (Ha erre a motorra gondolsz ...)

Ellenben az tuti hogy a FM és a DM butítva ugyan de az IL-2-bõl származik ...

arty
gondolod magvolt a forrás és felhasználás helyett 0-ról ujrairták? de akkor minek vették meg? 😉

Forza.

Bucser
Már hogy a viharba ne lenne ugyanaz a motor!

Ha odaadod a forráskódot a szívét lelkét adod oda a programnak!! HA megvan a forrás akkor tudsz igazán elkezdeni ráépíteni hatékonyan.

Ergo ugyanaz a motor.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Attól, hogy odaadták a forrást, az még nem jelenti azt hogy ez ugyanaz a motor ... nem?

Nem vitaképpen, de a kettõnek semmi köze egymáshoz ...

Bucser
"We are not busy with Birds of Prey project. It is third party project under control of 1C. We just gave them full source code and did neccessary consultations.
It looks good, but not like BoB engine. BoB engine it is not modification of Il-2 engine.
Also I tested periodically BoP and would like to say that the contol of aircraft there and FM isn't like in all arcade sim-games, but control aircraft is more easy than in arcade sims... becasue the guys keeping some original physics from Il-2."

forrás - Oleg Maddox's Room 06-07-2008, 02:44 PM

NA kkor most igen vagy nem? Mert szerintem ha a source kódot odaadták akkor igen...

DummyBoy
Én mint írtam, akkor repülök ezzel, amikor nincs idõm a ROF-ra ...

Nekem bejön az, hogy a menütõl a játékig jutni fél percbe sem telik ... ha lelõnek, akkor egy enter-rel folytathatom, ésatöbbi ...

Ismerkedni tökéletes ... Fent van az Il-2 is, de annak nem állnék neki lebutítva ...

Ezek a fokozatok szerintem a konzolosság miatt maradtak benne, alig várom, hogy ezek személyre szabhatóak legyenek ...

Én el fogok bohóckodni vele a SOW-ig, arra jó, hogy kicsit szokjam 😊

DummyBoy
Ehh ... Nem hiszem ... az engine az új ... a Gaijin csinálta ... a repmodellek valók a BOP ami az IL-2-bõl van ...

Ennyi ...

PhantomAss
egyetértek maximálisan, ez egy átmenet a szim és az árkád között
csak az a gond (szerintem), hogy kb az il2 is ott tart, hogy ha kiveszed belõle a nehezítéseket (torque, gyro, engine management, realistic gunnery, stall, spin, stb), akkor az is egy quake szintü egyszerü lövöldözõs játék lesz
sõt, reálisabb beállításokkal is (nincs külsõ nézet stb), pl a grij szerver már egy agyatlan lövöldözõs valami lett, de pont emiatt nagyon élvezetes tud lenni
szóval okés, hogy konzolátirat, és ez látszik is, csak nem értem benne azt a "szimulátor" és "realistic" fokozatot
én kipróbáltam az összes gépet, játszottam vele 1-2 órát, de meguntam
il2-vel viszont mindennap játszom, de csak a szórakozás kedvéért, nem fullreál szervereken
de meg kell várni, hogy a fejlesztõk még mit fognak kihozni belõle

GOOBY, pls

Bucser
Soha sem volt úgy beharangozva. aki kicsit otthon van a szimulációs világban az eleje óta tudta, hogy ez egy Arcade lövölde lesz amihez az IL-2 készítõinek semmi köze (kivéve motor mögötte).