768
  • w77d
    én sajnos nem tudom, mivel steam-en megvettem... biztos van aki törttel játszik, majd ha valaki betéved ide reméljük segít :)
  • Madmano
    Kösz.:) Szóval.Van egy ilyen verzióm:Wings.of.Prey.2009.ENG.RUS.1C.Ez működik?Egyáltalán van működő tőrtje ennek a játéknak?
  • w77d
    mivel nics Off-topic, ezért elnézhető a dolog :)
  • Madmano
    Nem eredeti verzióról kérdezhetek itt?
  • DummyBoy
    Tervben van ... Meg a mission editor is ... Meg rengeteg más is ...

Elvileg a hónapban kapunk egy részletes ütemtervet, hogy mit és hogyan szeretnének megvalósítani a srácok ...

Features requested and planned:
    * dedicated server
    * votes
    * co-op
    * mission editor
    * quick mission editor
    * plane customizations

xD

De itt a teljes To-do topik linkje:

WOP To-do list
  • Gascan #363
    lesznek dedikált szerverek?
  • DummyBoy
    Nos ...

Ez a warping dolog tényleg marha idegesítő, de ezt okozhatja a host migration is ... Gondolom ha lelép az eredeti host, akkor a játék átadja másnak a hostolást ... Ez egy ideális világban qrva jó ötlet lenne, de az ADSL-ek világában eléggé gáz ...

Dedikált szerverekkel meg mission editorral nagyot fog dobbantani ez a game ...

Hihetetlen, hogy a jelenlegi két kedvenc szimem úgy van összerakva, hogy ha a kettőt összegyúrnánk, akkor az mindent verne ... Most ami az egyikből hiányzik, az a másikban benne van ... És tök vicces, hogy az egyik topikban a másikkal példálózok és fordítva :)
  • DummyBoy
    Válasza várok xD

@Gascan: Épp ott játszottam én is az előbb ... Nos, én első körben arra gondoltam, hogy lehet hogy akad a net, vagy lassú valakinél (Nekem anno ROF alatt csinált ilyet egyszer mikor elfelejtettem lelőni a uTorrentet ...)

De ezzel dierkt is lehet csítelni. Nos az görénység ...
  • Gascan #360
    de nem szeretem mikor multiban követek valakit.. elkezdem lőni.. aztán az egyik pillanatról a másikra átugrik egy teljesen más menetirányba.. vagy mintha visszapattanna a földről.... ez felér egy hackel :D
  • LeonSilver
    Ménem vagy még házigarázda a FreeTrekkben ?
  • refa
    Kösz, mostmár jó, nem Bluesolei-t használtam, hanem a win-ét. Igy már oké.
  • DummyBoy
    Szerintem ennyi off belefér :)

Szóval biztos hogy "connected" a Wiimote? Nekem anno akkor csinálta ezt, ha nem kapcsolódott rendesen a WiiMote ... ilyenkor próbáld meg disconnectálni a Wimmote-ot, majd megint connect ...

Bluesoleil-t használsz?
  • LeonSilver
    Tack = Track :D
  • LeonSilver
    FreeTack tápig az ezsgén
  • refa
    Segitségedet kérném, megvettem a Wii távirányított, látja is a freetrack de a start gomb nem villan ki nem tudom elinditani, a point modelt még nem csináltam meg, csak ki akartam próbálni.
  • DummyBoy
    Ok, mindenféleképp szólok majd ha ez lesz, jó lenne tényleg végre együtt repülni valakikkel ... kicsit összehangoltabban ...

Majd szólok ha felmegyek, dobok privátot vagy valami, és felmegyek TS-re...

Kösz, hogy szóltál!
  • Gascan #352
    Ez az én klánom weboldal -nemzetközi- és az oldalról egyből fel is tudsz lépni a TS3-ra, találsz majd Wings of Prey channelt...

jó lenne előre ledumálni, hogy mikor
  • DummyBoy
    A tisztánlátás kedvéért, mivel én yuplay-en vettem a játékot nem pedig Steam-en, emiatt nincs fent Steam-em, ergo nem tudok ott felvenni friend-et :) Erre értettem hogy yuplay-es :)

www.sonaf.net ... Ez valami internésönel cucc? :) Mert akkor ha anonymus-ként fel lehet oda lépni, akkor kereslek majd, ha fent leszek ...

• Gascan #350
    én is ezt mondtam :)
  • w77d
    mindegyik verzió Yuplay-es, arra épül az egész játék :)
  • Gascan #348
    nekünk a www.sonaf.net -en van TS3 szerverünk

én Rebel1 név alatt vagyok megtalálható a játékban... bár nem nagyon látom értelmét ott felvenni ismerősöket.. amúgy a Steames verzió is yuplayes :)
  • DummyBoy
    Ehh ... Angol nem gond, csak a Steam xD Nekem ugyanis Yuplay-es változat van xD

Viccet és erős önkritikát félretéve viszont én TÉNYLEG nagyon béna vagyok jelenleg ... Bár valamelyik este sikerült egy pár killt összeszednem, még rengeteget kell gyakorolnom ... Most épp a joy sensitivity beállításaimat finomítgatom ...

DummyBoy néven vagyok fent mindig ... Milyen néven keresselek?

Mellesleg a CTA szerintem messze a legjobb online mód a játékban ...

SIM módban a Dogfight és a Team Battle is zötyögősen indul, mert keresik az ellenfelek egymást ... azután, mikor pár gép ugyanott lezuhan, akkor autómatikusan mindenki odamegy :)

Realistic-en nincs ilyen gond a Radar a Map és az ikonok miatt, de szerintem sokkal nagyobb fíling ezek nélkül ... ROF-ban is gyorsan kikapcsoltuk őket, sokkal élvezetesebbé vált így a légiharc.

CTA-ban ez meg van oldva okosan, szóval nekem bejön xD

Sajnos mikor "családostól" vagyunk otthon, akkor nem nagyon tudok "beszélni" de szerintem csináljunk egy TS2 vagy TS3 vagy Mumble szobát valahol, és ott lehet gyűlni mikor játszunk, meg beszélgetni is ...

Mit gondoltok?

Szobát nem bonyolult szerezni, azt döntsük el milyen proggi :)

TS is jó, most próbáltam a Mumble-t és meglepve tapasztaltam milyen qrva jó az is, open source, nulla erőforrás és sávszél igény, de nagyon jó a minősége ...
  • Gascan #346
    Ha tudsz valamit angolul akkor mi esténként szoktunk játszani Capture the Airfieldet szimulátor fokozaton, ilyenkor van egy német srác aki indit szervert és elég jó társaság szokott rajta összejönni

felvehetnél Steamen ismerősök közé mert én is hiányolom a simulatoros szervereket, azt ketten már nem uncsi ha inditunk valamit
  • DummyBoy
    Sok sikert hozzá, ha valami kérdésed van, akkor szólj!
  • refa
    A multihoz meg akarom csinálni az általad leirt WiiMote freetrack-es cuccot. Azzal biztos élvezetesebb meg könnyebb is meglátni az ellent. Csak kell 1kis idő meg beszerezni a hozzávalókat, de már rajta vagyok a dolgon:).
  • DummyBoy
    Én is bekapcsolom a kampányban, de csak a bombázós mission-öknél :)

A gond az, hogy nekem elég gáz netem van ... ergo nem tudok játékot indítani ... Viszont napi szinten 1 vagy 2 SIM nehézségű online game-t találni a többi Realistic és Arcade ... vagy Custom, de a Custom-ok is Realistic közeli dolgok, tehát ikonokkal és radarral ...

Elég ritka a szim sajna, pedig ott az olyan bénáknak is lehet sikerélményük mint nekem :)
  • refa
    A multiról mint már írtam nagyon kevés a tapasztalatom. A kampány végigjátszottam szimulátor szinten a single miszioknál könnyítettem, bekapcsoltam az enemy ikont, nem volt már hozzá türelmem, és igy pörgösebb is lett a játék.
  • DummyBoy
    Nos, a multi érdekes, de jó értelemben... Sajnos én nagyon béna vagyok jelenleg ebben, de azért próbálkozom ... Tegnap 6 halál után kifagytam, de az is érdekes volt ... 2-szer elfogyott az üzemanyagom ... (Elfelejtettem átállítani 10%-ról ...) 1-szer meglőtték a szárnyamat, elevickéltem vele a kifutóig és leszállás előtt 100 méterrel vesztettem el az uralmat a gép felett ... 1-szer elbénáztam a manővert és lezuhantam ... 2-szer pedig lelőttek :)

Amire eddig rájöttem: Csak Sim vagy efeletti nehézségű játékhoz érdemes csatlakozni, főleg ha az ember BF109-essel akar repülni ...

Realistic és alatta teljes Spit uralom van, esetleg LA7 ... Radarral és ikonokkal nincs meglepetés és elbújni sem lehet, azonnal észreveszi az ember ha követik, és a gyorsabb, fordulékonyabb spitek itt jókora előnnyel indulnak ...

Általában ezeken a játékokon mindig túl erős az Allied oldal ...

Szimulatoron viszont pont az ellenkezője van, de sajna ritka a szim nehézségű játék :(

A Team Battle és a Dogfight az logikus ... De nekem a Capture the AirField a kedvencem, sajna ez is ritka ...

Itt az a cél, hogy uralni kell a reptereket ... ahhoz hogy elfoglalja az ember a repteret, le kell szállni rá és bizonyos ideig tartani ...

Na itt ha egy reptér van akkor egy komolyabb csata után mindenfelé égő roncsok, és közben fent cikáznak a gépek ... Hangulatos :)

Sajnos hiányolom hogy nem repsawnolnak trainingen az ellenfél gépek, mert legfőképp a gépek azonosítását és a célzást kellene gyakorolnom ... Hiába sikerül meglepnem az enemyt ha nem találom el :)

Mindenesetre nekem bejön, én jól szórakozom, még akkor is ha hihehetlenül láma vagyok hozzá ... egyszerűen élvezetes, és hangulatos :)
  • refa
    Na és tényleg nem rosz játék, lehet hogy nem a legjobb szimulátor, de jó és élveztetes még 1játékos módban is, gyors pörgös misziok és hozzá 1jó kampány. A multiját még nem nagyon játszottam, szokni akkarom még a játékot.
  • refa
    Meg kell állni,majd mondják mikor indulhatsz tovább.
  • Gascan #338
    igen ezt tudom... nem kell megallni a repteren, csak leszallok vegigurulok a kifuton es mar ragazolva mehetek is tovabb, ugye?
  • Muki100
    Csak tartsák is a tempót, még jócskán van mit csinálni. De eddig tényleg szépen nyomják.
  • DummyBoy
    Hmmm ... 12 nap alatt 3 peccs ...

A karácsonyi megjelenés óta kiadtak majd 3 gigányi peccset úgy, hogy közben volt egy 2 hetes "hálidéj" ...

Hibajavítások, játékosok kérései, custom diff, multis javítások, stb ...

Komolyan mondom, le a kalappal ...
  • refa
    Wings of Prey - update from 1.0.2.8 to 1.0.2.9

- fixed crash when joining session on 64-bit Windows
    - fixed rare crashes in some replays
    - fixed issue with land textures
    - fixed camera switch in replay after aircraft crash
    - fixed simulator difficulty settings in single and online modes
    - fixed simulator flight model in online modes
    - added grid on tactical map
  • refa
    3reptér van ezen a mapon, mindegy milyen sorendben de mind a háromra le kell szállni, majd továbrepülni.
  • Muki100
    Rise of Flight I.vh-s szimulátor.
  • Gascan #332
    Mondjatok mar meg mi az az ROF?
  • Gascan #331
    A sima szingli missziok kozul valakinek sikerult befejeznie az angliai resznel az Inspect the Airfields nevu missziot?

Ott az lenne a feladat, hogy leszallok es mindjart fel, de valahogy nem teljesiti a kuldetest..

..megmondhatna valaki mit es hogy kene ott csinlani
  • samsung123
    érdekes....szokatlan hiba
  • w77d
    gyerekek amióta felraktam az új patch-et, azóta a játék elbasz valamit a gépemen... kb 1 perc játék mután elkezd vízszintes darabokra esni a kép és a darabok pattognak is. Ezután már minden játékban bekövetkezik ez kb 1 perc után. Gépet újraindítok, játszok 1 órát más játékokkal (MW2, Mass Effect 2, Avatar) és semmi... elindítom a WOP-t, bekövetekzik és onnantól a többi játék is produkálja ezt...