768
  • Clidey
    Nemegészen. :)
    Sebesség elhúz fékszárnynyitási sebességig, fékszárnyak ki, besiklás, 4-5 méteren besiklási szög megtörése aztán kilebegtetés. Földetérés után hagyni kigurulni, majd óvatosan fékezni.
  • Solt
    Hajrá! :)
  • w77d
    én szimulátorozok már 7 éve, ahhoz képest itt nulla leszállni...
  • refa
    Nem egyszerű de majdcsak belejövök. Némely kifútópálya meg olyan rövid hogy nekem szinte lehetetlen arra leszállni.
    Még egy kérdés azt az oly addons hol lehet bekapcsolni? Kösz:)
  • w77d
    óvatosan érzéssel tedd le és hagyd hogy a surlódás fékezze először..
  • refa
    Köszönöm, ezeket csinálom és vagy visszadob vagy eltörik a kerék.10ből 1 ha sikerül. ha a kerekeket fékezem akkor meg fejre áll:).
  • w77d
    féklapok ki, sebesség ki, lassít, földetérés előtt visszahúz...
  • refa
    Landoláshoz kérnék 1-2 jótanácsot, köszönöm előre is.
  • DummyBoy
    Mert kevesen játszanak vele itthon sajna :)

Én felraktam, nekem megjelent a menüben, ON-ra állítottam és kész, sajna nincs mostanában időm repülni ...

Este megnézem, hogy lett-e realistic cucc a gépeken ...

Mellesleg meg kell próbálni online, minden este van egy rakat szerver, ott lehet tesztelgetni ...

Sajnos kiderült hogy csirke vagyok ... emiatt mostanában csak realistic-okon repkedek, kevesebb - több sikerrel, sajna nem megy a BnZ még nekem ...
  • w77d
    sűrű csönd és hullaszag.... az ilyen sem túl gyakori egy aránylag új játéknál..
  • w77d
    valaki van még itt?? valaki... akárki, aki éééééééééééél
  • w77d
    nekem azt írja a honlapon : you already got it. Tehát már megvan. A menüben be akarom kapcsolni, erre visszadob arra a honlapra és semmit nem tudok vele csinálni...
  • samsung123
    új addons
  • gabesz752
    Sziasztok. Elkezdtem játszani a játékkal. Az orosz kampánynál járok. Stalingrad-ban 7 tankot kellene lebombáznom, de valahogy nem jön össze. Hogyan lehet a legjobban célozni? Elég alacsonyan repülök, amikor a tank pont a célkereszt közepén van, akkor dobom le a bombát. Mégis mindig marad a 7 tank. Térképen lehet valahogy közelíteni?
  • Gascan #274
    van lehetőség egyébként mindent állitani két irányba, ahogy az előző kommentedben mondtad...

csak nem értem ha a tutoriálba valami működik akkor játékban miért nem
  • bgabor
    Értem, persze, logikus is hogy egy főleg arcade game-be ennyivel el lehet intézni a dolgot.

• Gascan #272
    hát a tutorialba csak azt mutatták, hogy hozzam pozicióba a gépet, aztán nyomjam le a T betűt, ami fixálja

mondták azt is, hogy ez akkor jó ha oldalra húz valami miatt a gép, és ez a megoldás rá
  • bgabor
    Nem tudom. De tudtommal a trimmelési eljárás egy repülőgépnél legalább hat különböző billentyűt feltételez, mert mindhárom kormányfelületet(alieron,elevator,rudder) lehet mindkét irányba állítani. Nem értem ezt hogyan lehet egyetlen billentyűvel kezelni.
  • Gascan #270
    Mitől lehet az, hogy mig a tutoriálba szimulátor módban tudtam trimmelni a gépet T betűvel, addig multiban és szingliben nem történik semmi ha, nyomom a T-t????
  • ronnydown
    A demo nem tartja meg a beállításokat, de ha megveszed "Gőzbe'", akkor már jó lesz... (nem csak ezért kell megvenni, van ott más csemege is)
  • samsung123
    Wings of Prey - update from 1.0.2.5 to 1.0.2.6

- forcefeedback support
    - X-45 support new axis
    - corrected error messages when matching is not available
    - two matching servers support (main and backup)
    - historical decals for Luftwaffe planes option
    - save now separated in save and text options
    - respawn logic changed. Now players got time penalty when die too often
    - scoring changed - penalty for teamkill
    - repair/rearm after landing on home marked on map airfield in MP
    - now you can rotate camera in pause mode
    - Join-in-progress errors fixed
    - gunners are mortal now
    - gear wheels animation and effects
    - camera vibration on flatter
    - Canopy Scratches
    - quality of screenshots option in launcher
    - optional disabling for videoMemoryWarning (it is not recommended to set it especially in MP)
    - new hit effects for cannons
    - ricochets
    - texture corrected for SpitFire
    - planes of different side cannot be on Simulator now
    - correct install path on steam version
  • bgabor
    Volt egy youtube videó belinkelve lejebb, amin a full angol verzió menüjét mutatja a a készítő, azt használhatod referenciaként a beállításokhoz. Úgyszintén be volt linkelve a crack, ami a demóból full, de orosz nyelvű verziót csinál(a full már a beállításokat is megjegyzi). De ha neked a demó is orosz nyelvű akkor ez nyilván nem lesz akkora baj.
  • Richtofen
    Én az angol demot próbáltam (volna) Steam-ről. A kontrol beállításokat (lehet hogy a többit sem) nem jegyzi meg, úgyhogy be is rágtam és uninstalltam.
  • SgtChris
    Üdv! Én az orosz demo verzsönt próbálgatom, de nem tartja meg a beállításokat... Mindig elfelejti a joystik beállításokat, bill.-ről nyomni meg nem gyere be... Pláne, hogy totó alapon van beállogatva megfelelő orosz tudás hiányában... :-D
  • ronnydown
    Win újratelep?
  • gabcsi13
    Sziasztok!
    Amikor el akarom indítani a játékot runtime errort ir ki
    a teljes és a demónál is.
    mit csináljak?
  • Reval
    Üdv. Mindenkinek!
    Én is megvettem a játékot, és megmondom őszintén, hogy le vagyok nyűgözve a grafikát illetően, és hogy mind ez 60fps-n fut az már csak hab a tortán. A negatívumokat most nem említeném, viszont lenne egy kérdésem. A bombázó lövész opcióban folyamatosan forog velem a kamera a gép körül. Hogy lehetne ezt megállítani?
  • DummyBoy
    Most jöttek visza a devek szabiról, kijött az 1.0.2.6-os peccs ... és várunk ...

Kicsit javítottak a multin, hangokon, grafikán (kabin üvegén már vannak karcolások, stb ...), már pattognak a lövedékek, stb ...

FFB support (Bár állítólag gyerekcipőben még ...) ésatöbbi ...

Végre nem az ellenfél elé spawnol az ember ha lelövik multiban ...

Sajna nem nagyon volt időm próbálgatni, de rosszabb nem lett :)
  • w77d
    Német mission-okról még nincs hír???
  • DummyBoy
    Ezek a cuccok Szim módban is auto-n maradnak, ha csak el nem kezded állítgatni őket ...

Mondjuk van Manual a játék mappájában, de abban ezekről semmi sincs :(
  • Muki100
    Német gépekben automata volt többnyire, ezt 90% biztonsággal állítom. A prop pitchet variálták kézzel felszálláskor de különben az is automata volt, valami teszpilóta veteránnal készült interjúban olvastam.
  • Gascan #257
    erdekes mi minden van itt... megvettem ugye Steamen de valami User Guide-ot adhattak volna hozza... szivesen elolvasgattam volna mi mire van, vagy mit hogy kell...

a tutorialt megcsinaltam de abban ilyen reszletekre nem ternek ki, meg szimulator fokozaton se... pedig ott mar nem lenne rossz szerintem

Amcsi meg nemet gepeken hogy oldottak meg ezt a keverest -mixture- nagyobb magassagokban, hogy ott nem kell allitani?
  • PhantomAss
    nem mondtam, hogy ez valósághű, vagy hogy szeretem :)
    a játékban sajnos ilyen, az il2-ben főleg
    ez van
  • Clidey
    "könnyebben tudsz fordulni a géppel, húzod a joyt+még a trimet is rátekered, így szűkebben fordul"

Elég baj az ha egy magát szimulátornak nevező játékban így (is) működik a trimm...
  • PhantomAss
    igazából nem kell velük foglalkozni, mert a játék nem igazán kezeli élethűen
    a prop pitch a propeller állásszöge, általában autpmata az összes gépen, amin nem azon elég 100%-on hagyni
    a radiator az a hűtő, ha motor túlmelegedés üzenetet kapsz, akkor teljesen ki kell nyitni, de így a végsebesség kicsit csökken
    a mixture a keverékképzés, az orosz gépeken van jelentősége, nagyobb magasságban füstöl a motor mert túl sok benzint kap a kevés zoxigénhez, ezért lejjebb kell venni 80-60% ra, ahol már nem füstöl
    az elevator trimnek viszont óriási jelentősége van, könnyebben tudsz fordulni a géppel, húzod a joyt+még a trimet is rátekered, így szűkebben fordul
    de ezt a játékot nem ismerem, ezek inkább az il2-re vonatkoznak
  • Gascan #253
    mostmar mondjatok el mire jok ezek amiket alligattok... nekem is X52 pro van, igaz csak kolcson de en idaig is repultem ezek nelkul :)

nekem csak a nyomatek, a meg a szarnyak vannak belove.. plusz a tuzparancsok a joysztikra, ja meg a zoom :)
  • arty
    drágán vetted :) ubi játékok elég olcsóak már megjelenéskor, még itthon is!

cdgalaxis !!! :)
  • w77d
    én anno 8000ft környékén vettem a Media Markt-ban és akkor már kint volt egy ideje...
  • PhantomAss
    a prop pitc a gázkar tetején van, és 5%-onként állítja
    a radiatort most nemtom biztosra, mert oroszul írja ki, de fokozatosan működik ez tuti
    a mixturet én egy billenőkapcsolóra raktam a joyon,úgy teljesen jó, de lehet axison nem működne
    a gázkaron lévő kisebb tekerőre én az elevator trimet raktam, az jól működik
  • arty
    hawx megjelenéskor 6300forintról indult