768
-
#128 Csak 1 ms security essentials vagy mi volt, kilőttem, de így se megy. Újra rakom az egészet. Nekem egy 6,4 gb-s verziójú van meg, de azon a queentorrent oldalon láttam 5,4 gb-sat is, lehet h inkább azzal kéne próbálkoznom? Tudnátok linket adni h nektek melyik van meg? -
Solt #127 -
#126 meg a 1.0.2.1 pacth kell felrakni és a hozzá való cracket.
Bannert hogy kell készíteni? azaz ide berakni Clidey bannerja jó lenne. help
-
#125 virsuirtót kapcsold ki, nekem pl: az nem engedte indítani a crack miatt. -
#124 Igen, nem vagyok repülő szim. fan, de ez meghozta a kedvem egy kis repülésre:). Persze h nem megy... -
#123 asf.dll ottvan a játék könyvtárában? -
#122 Esetleg vmi ötlet erre? -
Ha gondoljátok, lehetne ez egy ideiglenes banner amíg nem csinál valaki egy jobbat.
BUÉK! -
RedRiot #120 A demo sajnos nem jegyzi meg a beállításokat. A vakító napot már az 1.01 patch is javította. -
LMNO #119 A rendes demoban is mindig be kell állítani a joystick-ot?
Amúgy az elég gáz, hogy alapból nem lövi be, az IL-2-nél nem kellett semmit állítani csak az extra gombokat.
A másik meg hogy a pilótafülkés nézetben nálam annyira vakít a nap (vagy nemtommi mert nem is arra nézek) hogy nem látni szinte semmit, ha átváltok kinti nézetbe akkor meg jó. Ezen lehet állítani vmit a setupnál? (Ultra high-ra van véve a részletesség) -
bgabor #118 Ha bárki visszaolvas, rájöhet, hogy te meg a bucser kezdtél el kötekedni, belekötni tök normális hozzászólásokba. (#88-as hsz, ha nem működne az emlékezeted sem) Ennélfogva teljesen érdektelen amit írsz, mert mind sokkal inkább rád vonatkozik. -
#117 Egész jó videó, kipróbálnám -
#116 Wings of Prey - update from 1.0.2.4 to 1.0.2.5
- multiplayer freeze fix
[URL=http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--demo-version]"rendes" DEMO[/URL] -
#115 Ahogy a példa mutatja itt csak te nyomod a kötekedő, szemét hozzászólást. Nyugodtam leállhatsz vele, inkább vedd be a nyugtatódat és próbáld elfogadni, hogy egy hü..e p.cs vagy, ha nem érted meg azt az egyszerű dolgot, hogy nem illik az, amit te itt erőltetni akarsz. Ha nem akarod megvásárolni, nem kell, nem kötelez rá senki, de fogd be a pofád és ne toporzékolj, ha esetleg nem nyalják ki a segged rögtön és tuszkolják tele a topikot warez linkekkel csak a te kedvedért. Ha eddig nem érsz fel agyilag, akkor lehet inkább a szellemi fejlődésedre kéne erősen koncentrálnod a játék helyett.
A legjobbakat! -
#114 Nekem nem megy. Felpatcheltem, crack be, az active.dll-t "megcrackelte", indítom, kinyomom az "új patch nélkül nem tudsz játszani dumát", és aces.exe működése leállt hibaüzenetet dobja ki. -
RedRiot #113 Ez van Dummy, elkurvultam. :)))
Előbb kicsit eldurrant az agyam egy sztálingrádi single missöntől: Il2-vel kell levadászni német páncélosokat. Két éve voltam szemésznél, elvileg jó a látásom, de még a térkép segítségével is csak egy nyamvadt tankot vettem észre. Elég kemény.
De a fíling nagyon durván ott van: ilyen szép Sztálingrádot még egy játékban sem láttam. Egyébként a szűrő effektek is jók, engem egyáltalán nem zavarnak. Ami nem jött be, az a kép széleinek sötétedő keretezése, ilyen antik hatást akartak kelteni gondolom. Szerencsére a setupnál "vignette" opciónál kikapcsolható. -
#112 na megjavult
egyébként kijött a demó változat is (1.3 gb) és az 1.0.25-ös peccs -
#111 beszarok...
mostmegfelpeccseltem1021-re,ésaztírja
fileismissing...
nemműködikaszóközömsem:D
-
#110 Ez igazából addig jó amíg nem jön ki az Oleg féle BoB. Látványban felkészít kicsit, segít hozzászokni a jövőhöz :) -
#109 Megvetted? Te is? xD -
#108 az Online az erőssége pedig! csak eredeti kell:) -
#107 mondjuk engem az ai nem nagyon érdekel, persze ezt meg nem lehet online játszani
il2-vel sem szoktam offline nyomni mert ott is csal az ai
ez van -
bgabor #106 Szerintem könnyen lehet hogy javítani fognak a 'szimulátor' nehézségi fokozaton. Amilyen iramban patchelik lesz ez még sokkal jobb is. -
RedRiot #105 Jó, nyilván nem olyan komoly szim mint az Il2 vagy a RoF, de én a képek alapján, meg abból kiindulva hogy konzolon jött ki először sokkal gagyibbra számítottam. Kellemesen csalódtam. Úgy vagyok ezzel mint a Flyboys c. filmmel: tudom hogy mese az egész, de a látványvilága magával ragadott a moziban és jól szórakoztam rajta.
Egyébként nálam az adta a lökést a full verzió megvételéhez, mikor elrepültem Dover felett. Hihetetlen hogy milyen jól optimalizálták a grafikai motort. OK, kis trükközés van a látótávolsággal, de még pont nem zavaró.
-
#104 minden hülye aki elkezd egy szimulátorral repülni, az az első trükkje hogy egy híd alatt átrepüljön, nem? akkor azt legalább miért nem tudták megcsinálni? :) -
#103 Amikor az FF leszedi, írja h 191k, de totalban 0k-nak látja, sérült fájlnak. -
#102 Nekem 7z formátumban van és asszem GCW-ről szedtem. De total commander nem ismeri magától, winrarral nyílik. -
#101 Nem tudom kicsomagolni a cracket, ezt írja: "Az archívum vagy ismeretlen formátum, vagy sérült."
Nem rakná fel valaki rar-ba csomagolva valahova? Megköszönném! -
#100 Nem. Akkor volna jobb, ha mindezek után nem 50 G-t magukra húzva röpdösne körbe téged az AI. Mert jelen pillanatban én ezt tapasztalom.
Tehát vagy legyen az AI-nak is hamar "sötétség", vagy ne legyen nekem sem.
De azt is járható útnak tartanám ha akkor sötétedne amikor a valóságban is... :) -
bgabor #99 Nagyon tuti játék!
A Muki100 által belinkelt videóval egész jól be lehet állítani a crackelt játékot, az orosz nyelv így nem olyan gáz. Bármikor ki lehet alt-tabolni a játékból, hogy megnézze az ember a videóban hogy mi micsoda. A beállított dolgokat a játék megjegyzi, így csak egyszer kell konfigurálni a joystickot meg ilyesmit. Aztán gond nélkül lehet játszani. A single player alatti 'training' menüpontban lehet free flightot beállítani, tetszőleges helyen, géppel, fegyverzettel és gépek ellen. -
sakkay #98 Na egy kis teszt..Egy kerékre érkezés 160 nál kerék törik, gép marad majd szépen" le lehet tenni.Jégre fel és leszállás ok. Viadukt között korrekten át lehet repülni. A fák tetejét érintve ág hang", a törzsnél szárnytörés, elég jó. Viszont a sérülés realitás katasztrófa, és a harcnál jön ki legjobban az arkade rész. A grafika nagyon nagyon jó. Ja, és még valami.. nincsen sebesség érzés . 600-al megyek egy szűk folyó völgyben 10m magasban, és az érzet olyan mintha 250 lenne. -
bgabor #97 Jó ötlet, kösz a videót. Én se könnyen navigálok orosz nyelvű menükben, akár kínai is lehetne. :D -
bgabor #96 Szerintem a saját életedbe pofázzál bele. A játékról diskurálni jöttem ide, nem pedig a hozzád hasonló elmebetegek nyüszítését hallgatni.
Így van, nem először találkozunk, és mivel eltérő a világnézetünk, ezért beszélgetnünk sem kell, ugye? -
#95 Öreg! Jogász hallgatóként ne te legyél már megsértődve ha számon kérik rajtad, hogy miért akarsz lopni!!
A Szim genre így is döglődik. MInden fejlesztőt támogatni kell aki próbálkozik. Ha nem tetszik lehet húzni a vérbe.
Rólad spec tudom, hogy ha tetszik sem fogod megvenni. Nem ez az első topic ahol találkozunk. -
#94 Leszedtem az 1.0.2.1-es cracket, de sérült:S. -
#93 Mondhatnám hogy szerintem többen magunktól is rájöttünk hogyan kell csak te nem. De szerintem hagyjuk mostmár a témát mivel úgyis megoldódott, ezen vitatkozni meg úgyis fölösleges.
ez a videó segíthet kicsit eligazodni az orosz menüben. Már ha nem az enciklopédiát akarjátok olvasgatni :D -
#92 Amugy ez a játék MEGÉRDEMLI A MEGVÉTELT, ha még nem is a hardkor simeseknek! -
#91 a demo teljessé alakitása!
1.letöltöd a cracket a 84-es kommentben belinketem
2. 1.0.2.1 pachet felrakni.
3.bemásloni a crackben lévő két fáljt a játék főkönyvtárába.
4.linditani a Wings_Of_Prey_Crack.exe
5.patch gombra rányomni
6. kiválasztani a DLL-t, open
7.kész
8.elditani a játékot és ugyanúgy demo modban inditani, de már teljes lesz, CSAK orosz:( -
bgabor #90 Nem érdekelnek az efféle szemét, kötekedő hozzászólások. Rohanjál azt vedd meg, kit érdekel.
A többieknek: A gamecopywolrdös crack amit samsung123 belinkelt tényleg műküdik, full lesz a játék, csak sajnos oroszul. Nyilván erre is lesz hamarosan megoldás, ahogy mindig. Viszont én csak az alapverziós cracket ajánlanám, a két patchez készült crack az avastom szerint vírusos.(az alapvezióhoz (v1.0.0.3) készült nem, és valószínű hogy a másik kettő is csak téves risztás,hiszen a gamecopywordre csak vírusmentes crackok kerülnek fel, ezt az oldalon is leírják)
-
#89 egy két kép tőlem
a levegő fodródása a melegtől, hüvelyek, belső nézet.