Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Játékosok fóruma
Oldal:
Ugrás a topicra
  • Papirzacsi
    #78 2009.12.30. 14:47
    Hát azért sztem inkább illik rá a "repülőszimulátorok CODja" jelző, mint az, hogy szimulátor. Itt most kompletten az egész programra gondolok. A grafikája nagyon szép, egy két hibát leszámítva (pl. belátni a földalá a doveri sziklánál, vagy néhol a föld felett gurul a gép).
    Inkább egy akció játéknak tűnik. A táj valami szemetgyönyörködtető, bár Angliában az a betonkifutósnak kinéző repülőtér (ami a mai google képek alapján készülhetett nem odaillő szerintem, de amúgy minden más igen. Sajna a repülési terület a demo alapján elég kicsi, lehet vagy 60-80km oldalhosszúságú téglalap terület. Így nehezen elképzelhetők a felszállok-odarepülök-harcolok-visszaszenvedek a bázisra küldik, mint amilyenek pl. a jurópien ervórra voltak jellemzők annó. Szapulhatnám még, hogy mitől szar, vagy mitől jó, de szerintem láthatóan nem szimulátornak készült, így felesleges összehasonlítgatni más szimulátorokkal.
    Inkább linkelek pár videót, amiket tegnap tapasztaltam:
    Itt talán annyi az érdekes azon kívül, hogy mákom volt, hogy a légcsavar nem görbült.
    Ja igen, a táj. A kis méret miatt úgy telepakolták objektumokkal, hogy az valami hihetetlen. Nagyon vigyázni kell, hogy pl sérült motorral merre repül az ember, mert nem mindenhol van elég jó terep egy esetleges kényszerszállásra.:-))))
    Itt egy különös törés... Láthatóan nincs meg a lehetőség arra, mint az IL2-ben, hogy az utolsó pillanatik küzdjünk a géppel, pedig még sikerülhetett is volna a vizreszállás:-DDDDD
    Ez amolyan elefánt a porcelánboltban. Szimulator nehézségen, szitává lőtték a gépem, de vezetéstechnikailag nem volt semmi érezhető változás. :-( Csak a motornak fogyott el az ereje.
    Itt egy érdkesség a törésmodelről, a tutorial küldiből. A jobb szárnyát találom el, de a bal robban le.:-)
    Itt szintén az a sajátságos hidas törés... :-)
    Úgyszintén.:-)))
    Itt nekimegyek a kísérőmnek. Láthatóan nincs fizika az ütközésben. A ROF ebben a tekintetben nagyon brutál, még multiban is.:-)))
    Itt újra a fura hidas törés, illetve annak hiánya.:-)))
    Válasz 'RedRiot' üzenetére (#62)
    Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2026 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés