Wings Of Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most attól, hogy szebb a grafika az engine még ugyanaz alatta csak mások voltak a prioritások. Mondom: Lásd Mass effect és UT3 különbségek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem IL-2 folytatás ... Az majd a Storm of War lesz ...
Ez a game egy átmenet az árkád és a szimek között ... Nem szimulátor, de nem is árkád. Ezt el kell fogadni ... mint lentebb írtam, lehet hogy egyszer szim lesz, ha mondjuk hagyják a modder közösségnek, hogy belenyúljonak, de addig ez egy nagyon jól sikerült repülõs játék.
Akik kõkemény szimulációt várnak, azoknak természetesen nem való, de én pl: nagyon jókat repülgetek vel, mikor nincs idõm ROF-ozni rendesen ...
Sim módban pl: automatikus a komplex engine management, egész ddig amíg el nem kezded állítgatni ... akkor átáll manuálisra (Mixture - radiator - prop pitch ...)
Szóval ne akarjátok az IL-2-vel hasonlítani, ez nem az. Ez más. Erre is szükség van ...
Természetesen, ha ebbõl a végére kipofoznak egy IL-2 szintû szimulátort, annak (többek között én is ...) sokan örülnének.
De itt azok is megtaláják a számításukat, akiknek az IL-2 bonyolult vagy sok ...
Lássuk be, a szimuláció nem véletlenül rétegjáték ... A sok gyakorlás mellett azért tanulás is kell hozzá ... És akinek erre nincs se kedve, sem ideje, annak pont jó egy ilyen game.
de a spitnél is ugyanez a helyzet (+talán még a fókáknál), érdekes, hogy a többi gépet viszont normálisan megcsinálták
azér erre figyelhettek volna
a másik ami nekem nem tetszik, hogy ha feltolod a gázt 100%-ra, akkor automatikusan bekapcsol a wep, még azokon a gépeken is amelyeken nem volt:)
ezzel együtt a pilótafülke is veszettül elkezd remegni...
GOOBY, pls
Az il2 10éves grafikai motor, már többet nem lehet kihozni belõle mint az il21946.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
kb mintha azt mondtad volna hogy Az UT3 csalódás a mass effecthez képest... pedig csak ugyanazt az engine-t használják...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
GOOBY, pls
We have made 12 updates for 25 days, which included more then 300 uodates (bugfix, new features and so on). Work is not finished, of course. But we'll make only one update this year, and then will have vacations. So next update won't be earlier then 18th of January.
Here are list (and may be not full - we are still sorting your feedback):
Common issues and suggestion:
* Adjustable volumes for guns and engine for inside the cockpit
* map grid settings and optional markers for map
* more views: guncam, following camera
* more relaistic weapons deviation depending on plane and construction with vibrations from firing
* replay - switching planes
* forcefeedback supporr
* option for allowed views in MP
* option for allowed markers in MP
* animation of wing slats
* animation of wheels
* effect from wheels and engine on surface
* support of some joysticks (X-45 for example)
* pause button for sreenshots (not in mp of course) in 1.0.2.2
* different visual effects of cannon and machine guns hits
* settings for zoom speed
* torpedos and skip-bombing
* different volume for music in game and in menu
* animations for prop pitch in cockpit
* suggestion for enhanicng visual of oil on glass
* animated pilots in cockpits
* different flatter and wep camera vibration
* hotkey for reset all trimmers in 1.0.2.2
* more clear view in clear weather (less haze)
* sounds for Ju-87
* setting for accleration of camera rotaion and zoom
* better effects of burning planes and fire on the surface
* "INDIKATOR FLESH" (two mistypes) on spitfire wing
* realistic bomb-view
Multiplayer:
* option for gun divergence setting in a select plane menu
* lots of lags on bad connections
* optional markers for match settings
* main chat for all gamers
* option to change side in MP
* push-to-talk
* option for take-off\start in air
* Option for reloading weapons
* score system needs changes
Features requested and planned:
* dedicated server
* votes
* co-op
* mission editor
* quick mission editor
* plane customizations
Suggestion that are not going to be don for different reasons
* Bailouts are possible on high altitudes
* paratroopers are ghosts
* changing head position from joystick
* wingemn in training
* navigation lights
Bazz amilyen ütemben kalapálják a játékot, nagyon idõtálló játék lesz! tuti vétel dobozos formába!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
DEMO /Berlin pálya.
és elég sok pálya játszódik az orosz fronton.Majdnem annyi a Britteknél.
A hivatalos fórumon van egy to-do list amiben azt írják a fejlesztõk miket fognak még megcsinálni ...
Mivel az "eredeti" verzió csak kvarcjátékokra jelent meg, ezért olyan dolgok mint a mission editor és a dedicated server nem készültek el ... (Mert oda minek ...) Ezek folyamatban vannak ...
Van suggestion list is, ahol elsõ helyen állnak olyan dolgok mint a Flight Model, Damage model fejlesztése, személyreszabható nehézségi fokozat mint IL-2-ben ...
Valamint készül a Luftwaffe kampány is :)
Az hogy ezek mikor jönnek, vagy tényleg kijönnek-e az jó kérdés, de igéret az van xD
A plusz gépek lesznek fizetõsek, úgy tudom ...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
De ha bemész a Training menübe, ott be tudod állítani, milyen géppel szeretnél repülni és milyen(ek) ellen ...
képenlátható spitfire -sem orosz.
utalnám egybõl vissza:D400 ft híjján:D
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
de en annyit nem akarok varni ugyhogy megvettem steamrol :)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Felszall egy szakasz A pontbol van egy feladat, a masikoldalon meg az ellenkezoje... szeretnem meggyozni magam, hogy jo vetel lenne :)
szerintem
ez szerintem is 100% így van, kicsit elõvettem az 1946-ot és ... ezután randa, de milliószor élvezetesebb vele repkedni (sok sikerélményem így küldetések teljesítésében nincs is, de ez megjelenés óta mit sem változott :/ a cyborg3d nagy ugrás volt a régi pontatlan gravis után, lelkes is voltam, de sajnos túl türelmetlen vagyok)
Forza.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ezert at is tettem szimualtorba igen hamar, de valahogy olyan erzesem van, hogy pl a dugohuzoba kerules mas "jelensegek" is, le lenne scriptelve, a leglehetetlenebb helyzetekbe belekerulsz, gyakorlatilag mindig ugyanugy "zuhansz" amibol a mashol mukodo modon /il2/ konnyeden kikerulsz, itt mit sem er. Aztan a vegen lehetetlen pozban esel bele a vizbe.
Borzaszto idegesito, de tenyleg ehezik a nep valami ujra, mert azert en is kuzdok vele rendesen :)
szerintem
nem tervezem a megvételét, sajna nem ér annyit nekem
én maradok az il2-nél
GOOBY, pls
azon kivül van még elsõ világháborús gépük és egy picit újabb ceszna ha jól tudom
Az avira állandóan kiabál :(

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
röviden az én észrevételeim:
- a játék erõssége a grafika, de nem mindenhol, néha erõsen a gagyi határát súrolja, inkább az összhatás a jó
ami nagyon nem tetszik, hogy pl az összes messzer kabinja ugyanaz, kezdve az f4-tõl a k4-ig
ha ennyi energiát belefektetek igazán megcsinálhatták volna normálisra
- ami nagyon ott van az a hangok, a lövések, az effektek, bár néha ezek is el vannak túlozva (pl néhány kiskaliberes találattól látványos robbanások)
ami nem tetszik , hogy a fegyverzet nem tükrözi a valóságos állapotot, pl a fókában nincs szárnygépágyú, a messzerben alapból van , a spit II-ben is, bár lehet hogy ez csak beállítás kérdése
- a repmodell és a damage modell egy vicc, még szimulátor fokozaton is
gyakorlag az összes gép ugyanúgy fordul stb mint az il2-ben a zero
a fegyvereknél pedig gyakorlatilag a kiskaliber bõven elég mindenhez, elég egy rövid sorozat és felrobban az eltalált gép
szal van még mit fejleszteni
látszik hogy konzolátirat, nagyon le van egyszerüsítve minden
de amúgy nem rossz :)
GOOBY, pls
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64