768
  • refa
    Én csak 1új opciót látok: flutter effect, vagy ez volt 1.0.2.7-ben is:)
  • samsung123
    Wings of Prey - update from 1.0.2.7 to 1.0.2.8

- Polish language was added
    - Engine sound in third-person view in MP was fixed
    - Replay view by default was fixed
    - New settings were added to Custom Difficulty------kiváncsi vagyok mit lehet poluszba? ha valaki megnézné mit ad megköszönném
    - Push-to-talk in MP added
    - Third-person view was returned to Simulator in Single player
  • DummyBoy
    Apropó, kijött az 1.0.2.8-as peccs xD

Nemtom Papa, nekem megfér egymás mellett a kettő ... Kiváncsi leszek az új ROF peccsre, de engem a Fokker nem érdekel ... legyer Respawn meg Dogfight szerverek ...

Ide meg ded. szerver kellene meg Mission editor xD
  • LeonSilver
    Én megvárom a következő ROF peccset meg az erősebb motorral szerelt Fokkert.Ha végre fasza lesz a játék ( lesz valami refly szerű opció ) akkor maradok a RoF-nál.Ha nem akkor beruházok erre a WoP-ra.
    BoB tudtommal októberben körül jön.
  • Solt
    Alakul... ha előbb kijön mint a BOB, akkor megveszem! :D
  • Sanyo
    Wings of Prey dobozos változat.
  • DummyBoy
    Üdv all!

Nagyon nagyot reppentem tegnap este :) Elég ritkán repülök online, elég béna vagyok még, de pár single mission után golndoltam megint kipróbálom magam ... Megnéztem a Team Battle Szervereket, felmentem egy Custom-ra és egy Realistic-re, természetesen mindkettőn bedaráltak ... volt pár találatom, de eleve hendikeppel indulok, én általában BF109essel repülök (Milyen meglepő, mindig az axis oldalon vannak kevesebben ...)

Aztán szerettem volna kipróbálni egy Capture Aircraft szervert, ott valami bibi volt ...

Gondoltam akkor mielőtt kilépek, megnézem hogyan megy Simulator módban (Azért nem preferálom a sim módot online, mivel jelenleg még nem tudom 100%-os pontossággal azonosítani a gépeket, és nem akarok friendly fire-t, nem akarok azzal indítani, hogy leszedem a csapattársaimat :) )

Nos, teljesen más világ ... Radar és ikonok nélkül ugyan sokkal nehezebb beazonosítani és megtalálni az enemy gépeket, viszont nem is tud kitérni a Spit a fentről érkező Messzer elől :)

Volt esélyem ... ha nem is lettem hirtelen Pro, de el tudtam bújni az enemy elől, meg tudtam lépni, ha szükség volt rá, stb ...

Nem lettem azonnal szuper pilóta, itt is sokszor lelőttek, de nekem is volt nem is egy találtom, és bár többször lőttek le mint ahányszor én találtam, kezdőként már ez is óriási sikerélményt jelentett!!!

Szóval ha valaki BF109-esekkel akar repülni, és nem vérprofi, akkor érdemesebb Simulator nehézségen kipróbálni a multit, ellenben a Realistic-el, ugyanis a fordulékonyabb - gyorsabb Spit-ek radarral és ikonokkal irgalmatlan taktikai előnyhöz jutnak ... viszont nélküle verhetőek :)
  • DummyBoy
    Nekem is megvan mindkettő, természetesen a ROF az igazi űberszim, arról nem is beszélve, hogy ha kell megkapod dobozosban itthon, de a letöltős verzió is elég olcsó már ...

Én akkor WOP-ozom, amikor kevés időm van, mert a ROF-ban az a dühítő, hogy nincs respawn (Vagy mint Lockon-ban és DCS-ben Crash Recovery) ...
    Ha lelőnek, akkor restart, és ez bizony jelentős idő ... bár az új peccsekben már javítottak rajta, de akkor sem olyan mint a WOP ...

A kilátást szokni kell, ez bizony ilyen volt anno xD Ha zavar, akkor olyan gépet kell keresni ahol jó a kilátás, de ott más kompromisszumokat kell kötni :)

Nekem pl: a Camel a kedvencem, amiből az egyik legrosszabb a kilátás ... Ott 50% a szárny és 30% a gép ... a többi meg a kilátás xD

Kiváncsi leszek a februári peccsre, ha ott megoldják a dogfight szerver kérdését és a respawn-t akkor nagy királyság lesz :)
  • Solt
    Próbáltam mindkettőt, a ROF mellett jóval több dolog szól... egyetlen egy komoly bajom van vele... a kilátás... a képernyő 40% szárny! :D

Nekem a demoban nem volt gondom, viszonylag hamar betöltött... igaz elég erős a gépem. ( [email protected] + 4GB ram )
  • RedRiot
    Nekem megvan mindkettő és szerintem egyértelműen a RoF a komolyabb szim. (bár WoP meg ezerszer jobban van optimalizálva és nem kell 3 perceket várni mire betöltöget mindent)
  • Solt
    Nem szeressem a letöltős dolgokat... :S Főleg ennyi pénzért... még agyalok... ( asszem inkább ROF lesz ebből )
  • DummyBoy
    Nincs jelenleg, csak letöltős. yuplay-en vagy steam-en...

Én a yuplay-eset ajánlom xD
  • Solt
    Van ebből a jóságból dobozos verzió?
  • refa
    Nálam is müködik.
  • DummyBoy
    Megnézem majd, én az oldalon rámentem, GET, utána átnyomtam YES-re a menüben és kész ...
  • w77d
    gyerekek nekem ezt a historical decals-ot még mindig nem engedi. Ott van a menüben, átállítom yes-re, erre megkér, hogy ellenőrizzem a honlapon hogy megva e már. Behozza a honlapot és ott azt írja hogy nekem már meg van ez az update...
  • samsung123
    semmibe:) csak szeretem a dobozos gamet!
    meg majd ha meglesz multizok vekled XD
  • refa
    Ez igaz csak nagyon kevesen multiznak vele, és miért jobb a dobozos verzió?
  • samsung123
    Durva...jó ütemben javitják...élvezetes lesz neten! csak legyen már dobozos formába itthon!
  • RedRiot
    Hmmm, így be lehet majd kapcsolni Simulationban a nyilakat? Az jó lenne, mert a szemkifolyós pixelvadászattól már herótot kaptam...
  • w77d
    na vééégre :DD

már csak német kampány kéne és egész fasza game ez :DDD
  • DummyBoy
    Szerintem nem ...

De itt egy kép ami sokaknak tetszeni fog :)

• GPx8
    Demo-t lehet patch-elni? Ráférne...
  • DummyBoy
    Új Peccs!!!!

http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--update-from-1-0-2-6-to-1-0-2-7

Wings of Prey - update from 1.0.2.6 to 1.0.2.7

- updated visuals for canopy scratches
    - skipbombing
    - mute feature
    - wheels on P-40 are fixed
    - Me-163 cockpit minor fixes
    - cannons fixed on I-16
    - minor fixes for Yak-3
    - minor fixes for Il-2 cockpits
    - added default joystick layouts for some logitech devices and X-45
    - gun distance setting for MP sorties
    - fixed saving value for historical decals option
    - more realistic bomb sight
    - fixed camera shking on hits
    - added some voices for Wright
    - animated paratroppers
    - delay in explosion sounds (according to sonic speed)
    - improved movements in MP on laggy planes
    - more realistc gun shooting vibrations
    - custom difficulty
    - some fixes on lots of devices in the same time
    - more detailed damages on planes
  • GaBika6
    THX! Megvagyok!
  • refa
    sárga zászló checkpoint, találkozol 1bombázó kötelékkel, azokat elkiséred a következő checkpointig, közben meg kell védeni öket. aztán van 3vagy4 felderitendő objektum, ha ez is megvan ki kell lőnni őket. Közben igen erőssen támadnak a német vadászok.
  • Reval
    Elérted a megfelelő magasságot? Mert csak akkor veszi ok.-nak.
  • GaBika6
    Tudom és el is repülök arra! Mint írtam az első p-51-es kampány pályán az a gondom hogy nincs enemy a térképen és sárga zászlónál sem történik semmi! Szal ha valaki eljutott odáig írja már le mit kell ott csinálni, mert nálam semmi!
  • w77d
    a sárga zászló mindig checkpoint-okat jelez... repülj arra
  • GaBika6
    Továbbra is a P-51-es mustang kampányrésznél vagyok elakadva. A korábbi kérdésemet egészíteném ki annyival, hogy egy város felett van 1 sárga zászló és ennyi! Nincs ellenfél a többi baráti gép meg ott repked és bombáz. Nemtom mit kéne tennem nincs ellenfél! Valami ötlet? THX!
  • w77d
    bááá egy ilyen játéknél de hülyén hangzik ez a főellenség szó XXXXXXD
  • Her Laca
    Keresd meg a Főellenséget.
  • GaBika6
    Kampányrésznél a p51 mustang-os repülésnél az első pályán mit kell csinálni? Valahogy nekem nem jön össze. A köteleket kell kísérni és jön pár enemy, de valahogy nem érek a végére, nem jöttem rá mi a feladat.
  • PhantomAss
    nekem is, futó is tört már le, fékszárny is...
    a túl nagy sebesség káros
    de ha 200 helyett 300-nál nyitod pl, semmi baja nem lesz
    szal ez nem egy szimulátor, nem kell annyira kesztyűs kézzel bánni vele
  • DummyBoy
    Nekem akadt már be a Flaps, mert túl nagy sebességnél nyitottam ...
  • PhantomAss
    a valóságban természetes, ez viszont egy arcade játék, semmi baja sem lesz ha kicsit nagyobb sebességen nyitod a fékszárnyakat
    il2-ben pl le lehet szállni 600km/h ról fél perc alatt, és azért az a játék szimulációs szempontból sokkal jobban ki van dolgozva ennél
    ebben a játékban a leszállás olyan , mintha mindig behúzott fékkel csinálnád
    ezen még javítaniuk kell
  • DummyBoy
    Mert beakad ... tuti ... próbáltam xD
  • w77d
    bocccs valamiért természetsenek vettem, hogy fékszánynyitási sebesség fölött nem csapjuk ki a fékszárnyat XXXD
  • Clidey
    Öööö...csak arra szerettem volna célozni hogy először csökkentünk sebit utána nyitjuk a fékszárnyat, te meg pont fordítva írtad... :)
  • w77d
    nah jo, de ha így ezt leírom neki, akkor magázhoz nyúl mesterem XXXXXXXXD