768
  • placido
    sikerült elindítani a játékot remélem tolják ezt onlinba
  • placido
    SZIASZTOK VALAKI MEGTUDNÁ KÜLDENI AZ 1.0.3.6 PETCHET MERT NEM TUDOM ENÉLKÜL ELINDITANI A JÁTÉKOT KÖSZI
  • Husimoto
    Nekem Logi Attack 2 van régi darab, de ezen ajátékon nekem sem sikerült sehogyan sem azt beállítani. Erülködtem vele napokig de nem sikerült.
  • falonso
    Üdv!
    Megvan már nekem is a játék, de sehogy sem tudom beállítani a joystickot! (Logitech Attack 3) Tudnátok nekem valami útmutarást adni? A joysticken található gombokra reagál, de a gyorsító görgőre, és a tengely mozgatására nem reagál.
  • Meteora4
    hali
    billentyűvel meg egérrel mennyire játszható a játék?
  • Willenbrock
    Thx.
  • Gascan #762
    key mapping és camera view .. valahol arrafele .. Pov. 1,2,3... a neve azokat kell beálligatni
  • Willenbrock
    Egyébként a hat switch-es nézegetést hol lehet beállítani?
  • Gascan #760
    örülök h ilyen gyorsan ment .. ez nekem is meglepi volt :)
  • Willenbrock
    Kellemes csalódás hogy már tegnap-a levélírás napján(!) válaszoltak és elküldték az új kódot amivel sikeres is volt az aktiválás.
    Most beállítgattam.csak annyi a kérdésem még hogy hol kell beállítani a hat switch-es nézegetést?
  • a.carkey
    Offlinehoz nem kell szerintem kód. Ráadásul le kell szedni az összes patchet egyenként, és egymásra rátenni. Roppant eszes megoldás. Nincs olyan , hogy 1.0ról 9.12re. :D
  • Willenbrock
    Kötőjel nélkül nem,majd mingyá' megnézem.A baj csak annyi hogy nem tudom aktiválni így nem játszható.Folyamatban van egy levél a supportnak.
  • a.carkey
    Nálam alap, hogy játék megvesz, blokkot beletesz. Így ha kell, megvan.

Próbáltad kötőjelek nélkül? Vagy mi a baj vele? Egyáltalán nem indul offline sem?
  • Willenbrock
    Még az az érdekes hogy nem is vizsgálja sokáig a beírt kódot,egyből kivágja az errort.Mára feladom talán,ha meglenne a blokkom talán a fogyasztóvédelemig is elmennék.
  • Willenbrock
    Közben a yuplayre belépve is próbáltam aktiválni,úgy sem volt jó.
  • Willenbrock
    Kódban a nagybetűknél shiftet ugye nem kell nyomni mert csak nagybetűt érzékel?Bár már mindenhogy próbáltam...
  • Willenbrock
    Ezt írja:
    The system requires the correct Serial Number of the application to perform this operation. The Serial Number entered is wrong or mistyped. Enter a valid Serial Number and try again.

A steames aktiválásnál is hibát írt,kb ugyanezt.A yuplayre sikerült regisztrálni.Yuplayen belül hol lehet esetleg aktiválni?
  • Gascan #751
    esetleg még itt meg lehet próbálni - Submit a ticket .. ott leirjuk mi a gond, szólj és segitek az angollal

http://support.yuplay.com/
  • Gascan #750
    amúgy mit ir ki pontosan? majd irj h megy-e a steames változat
  • Gascan #749
    ezt már az előző kollégával is eljátszottuk, neki se irtak vissza :)

Irok neki h azóta van-e valami fejlemény
  • Willenbrock
    Még a steames lehetőséget kipróbálom én is.
  • Willenbrock
    Abban tudnál segíteni hogy egy normális angol levelet megírnál amit a supportnak elküldhetnék? Bár látom nagy eséllyel nem válaszolnak-ez is tipikus.
  • Willenbrock
    Már látom,ó hogy szopná le magát az összes ruszki!Hülye voltam én is hogy egy ruszki szarra pénzt adtam ki...sejthettem volna hogy gubanc lesz.
    Most akkor rendesen megszopattam magam mi?A legjobb hogy még a blokkját sem találom.Ez gyönyörű,akik lewarezolták vidáman tolják-és esetleg miattuk nincs nekem kódom aki pénzt adott érte.Éljenek a online kapcsolatos játékok,a modern másolásvédelmek és a ruszkik!
  • Gascan #745
    ilyen már korábban volt valakinek ha visszaolvasol ... bár ahogy tudom ő se sokra vitte sajnos
  • bajsz
    Mivel Tesco-s így csak ez lehet a hiba!
  • Willenbrock
    Beírtam a termékkódot de nem fogadja el,ilyenkor mi van?
  • a.carkey
    1990ért vettem ugyanezt a budaörsi "mert hülye azért nem vagyok"-ban, szóval nem éri meg. :)
  • Gascan #741
    ja és plusz ez nem akad és hasonlók :)

annak idején mikor kijött még a WoL-t is megvettem hozzá de az szingliben nagyon nehéz multiban v. coopban meg szinte senki nem játszotta ... de ha megveszed akkor majd nyomhatunk egy pár kört :)
  • Gascan #740
    én kb. 125 órát repültem vele.. arcadnak inkább az mint a Clod de ettől nekem még szimulátor fokozaton bejött :)
  • Willenbrock
    4900-ért van a tescoban díszdobozosban + hozzá a Wings of Luftwaffe kieg.A 2 együtt megéri?
  • lee56
    Miért nem steam-en vetted meg, még mindíg akciós -75%, így 3.74EU-ért még kicsit olcsóbb is, és patchelgetni sem kell!? :)
  • human36
    Meg is van. Az 1.0.4.1 után fatal errort ír ki és leáll a játék.
    Valakinek van valami tapasztalata?
  • human36
    Üdv mindenki.
    Végre meg tudtam venni a játékot (tecsóban 1500 huf).
    Annyi lenne a kérdésem, hogy meddig érdemes felpeccselni.
    Most 1.0.3.5 verzió van fent és ha nincs valami nagyon fontos javítás ez után akkor nem akarom erőltetni,mert tegnap már újra kellet raknom, mivel az 1.0.40-valahanyas folt után nem akart elindulni a game.
    Köszi és jó vadászatot.
  • bgabor
    Azt nem tudja megmondani valaki, hogy ezt a furcsa dolgot az irányításnál, hogy elkormányzom valamerre a gépet és azonnal magától visszabillenti, hol lehet kikapcsolni? (És nem, nem a rudderra gondolok, hanem ha mondjuk függőlegesen térítem ki a gépek, akkor is magától visszaáll) Más repszimekben ilyen nincs. Mi ez, és hol lehet kikapcsolni?

Nehéz lenne így mondjuk egy leszállást kivitelezni.
  • a.carkey
    1990 HUF lett a budaörsi "Mert hülye azért nem vagyok"-ban. (Megtalálható az ömlesztettek között ...)
  • bajsz
    magát a steam programot töltsd le! abban próbáld meg beírni!
    Szia!
    Felmentem az oldalra, de nem látom, hogy hol lehetne letölteni!
  • samsung123
    tőlsd le steam-en és ott írd be! hátha ugy menni fog
    Szia!
    Találtál megoldást?
    Én is most próbáltam feltelepíteni, nekem azt írta nem jó a termékkulcs "írjam be a jót"!
    Köszi szépen!
    Valaki tud valami megoldást?
  • Gascan #729
    nem tudom steam, hogy működik.. de úgy hallottam hogyha ott beregisztrálod a kulcsodat akkor elvileg ott le tudod tölteni a játékot a továbbiakban és igy átugrod azt a védelmet ami nem enged tovább

ebben viszont nem vagyok 100% biztos, mivel én eredetileg is steamen vettem meg

azért talán egy próbát megér