768
-
#248 Hmmm ... akkor a hiba az én készülékemben van ...
Én hiába tekerem a Mixture-t pl ... csak az utolsó kis részen kezdi állítani, akkor meg megindul 100 és 120% között, és lehetetlen pontosan belőni ... A Radiator a viccesebb, az vagy 0 vagy 100% ... A prop. Pitch is hasonló ...
Szerintem ez így nem jó ...
Te milyen értékek között tudod állítnai ezeket? -
#247 A HAWX-ot én is kb 10 perc után töröltem:)
pedig milyen jókat írtak róla
nálam egyébként működnek rendben az axisok az x52-n -
#246 Engem a grafika fogott meg ... az tetszik benne, de nagyon :)
A HAWX-ot is kipróbáltam, 5 perc után dühöngve töröltem a gépről ...
Alapból nem vettem volna meg ... 1-2 nap után elolvasgattam a fórumokat, ott láttam, hogy várható hozzá még ez-az ...
Szórakozni jó ... igaz, lehetne olcsóbb, de egy vadonat új gametól ne várjunk 2000-es árat ...
Amiben én reménykedem: Az SDK és a mission editor :) Abban a pillanatban, hogy ezek megjelennek, szerintem sok modder ráugrik majd, hiszen nagyon sok lehetőség van a játékban ...
Bár az SDK kérdéses (Azt írták a fejlesztők, hogy az SDK kiadása és támogatása sajnos nagyon sok munkát jelent ...) de ha megjelenik, szerintem tuti pár lelkes ember helyre fogja rakni a szim részt, és akkor bizony nagyot lehetne durrantani a játékkal :)
Jó lenne még személyre szabható nehézségi szintek és ilyenek, de ez csak hab a tortán ... tetszik pl: hogy amíg nem nyúlok az engine managementhez, addig automatikus ...
De hogy rosszat is mondjak a játékról, és ne gondoljátok hogy egy elvakult FAN vagyok:
Beállítottam a Radiatort, Mixture-t és Prop. pitch-et az X52-esen a rotary-kra és a throttle slider-re ... De valami okból csak az utolsó 5%-on érzékelik a változást, szóval azon a részen is lehetne még mit finomítani ...
Akkor az AI sem űberpro, stb ... Szóval van még mit fejleszteni rajta ... Addig is kikapcsolódni tökéletes ...
Ami vicces: az 1C fórumon is van egy Wings of Prey topik ... Ott is megy a vita, hogy melyik a jobb, az IL2, a WOP vagy a SOW ...
Könyörgöm: Az IL-2 az egy 10 éves szim, teljesen mindegy ki mit csinál, akkor is az marad a "nagy öreg" ... A SOW még meg sem jelent, de már hasonlítgatják a grafikát ...
Nem szabad hasonlítgatni őket. A WOP nem szim (még ...). A WOP egy könnyed kikapcsolódást nyújtó, szórakoztató 2-ik vh-s repülős játék, gyönyörű grafikával ... ÉS semmi más ... -
#245 a HAWX a mostani 3000ft-os árban a reális, a WOP a jelenlegi állapotában olyan 2500ft körül kéne hogy mozogjon... ha majd kibővítik normál teljes játékká, akkor talán az 5000ft is reális lesz érte, de addig ez egy promo termék max... -
#244 tény hogy a HAWX és WOP is kb 7000huf ár lenne a reális, mint pl a Rise of flightnál. remélem hamar olcsó lesz..... -
#243 igazatok van, én voltam hülye hogy erről a játékról azt feltételeztem hogy komoly dolog.... sajnos nem az.. pár előre legyártott és pár unlockolható mission nem egy majndem 9000ft-os játékhoz méltó. van csillivilli grafika oszt ennyi.... nagyjából a H.A.W.X-hoz tudnám hasonlítani, na az sem ért 12 ezret mégis annyiért adták... -
#242 Csirke vagyok még hozzá, de ha végre lesz egy kis sikerélményem, akkor én benne vagyok :) -
Gascan #241 neharagudj de ezt a kommenteted en sem ertem... miert nem nezel utanna annak, amit vasarolsz? -
#240 Kinek a szempontjából félkész?
Ennyi. Pont. A megjelent játék NEM tartalmaz Mission editort, NEM tartalmaz német kampányt, stb ...
Mikor megvetted akkor ott volt hogy van benne?
Ne a rinya menjen már ... -
Gascan #239 szokott valaki Online jatszani? jo lenne osszeverbuvalni valakiket es TSen tolni -
#238 A saját piacuknak (Oroszország) ez kész játék, az IL-2-höz szokott játékosoknak nyilván - még - nem. -
#237 én azt nem értemn, hogy miért adták ki tartalmilag félkészen??? sem editor, sem difficult lehetőség sem német kampány, ugyanazt a belső teret használja egyes gépeknél... vártak volna az anyjukba míg készvan... én tegnap kicsengettem érte a több mint 8ezer ft-ot és átverve érzem magam!!!!!! -
#236 lényeg hogy f@szán és jol opitimalizáltan csináltak egy jó engine-t!
már csak a szimuláció részét kell pofozgatni! -
#235 várjatok...attól, hogy máshogy néz ki, még lehet a forráskód ugyanaz, ergo sztem úgy van ahogy bucser állítja: az il2 alap engine-ből miért ne lehetne ezt kihozni?
pl a cod mw-nek is a régi quake 3 enginre épül az alapkódja, noha azt a iw teljesen átírta
szvsz a forráskód lehet azonos az il2 és a wop között, mégha a látvány teljesen más is
ugyanaz a motor nem azt jelenti, hogy ugyanúgy néz ki
de én laikus vagyok, ez szigorúan csak az én véleményem -
#234 "Mellesleg nem kispályás brigád lenne, ha így sikerült volna kipofozniuk az IL-2-t nem? (Gondolkozzatok kicsit ...)"
mikori is az il-2? mivel volt egy kész motorjuk, esetleg modellek és tartalmuk is, szted mivel tölthették az időt? szvsz nyugodtan polirozhatták a grafot, "ráértek" -
#233 Én meg le..arom milyen engine:)
Csak ,hogy hozzászóljak én is:D -
#232 Végülis igen, a Win7 is a MSDOS engine-jét használja, csak hozzáprogramoztak pár shadert és máshogy allokáltak erőforrásokat ...
Nem vitatokozom tovább ... ugyanaz az engine ... -
#231 Az hogy hozzáprogramoztak pár shadert és máshogy allokáltak erőforrásokat nem azt jelenti, hogy ez nem ugyanaz az engine.
más prioritásokkal az Il-2 enginejéből is ugyanezt ki lehet hozni. Mind Grafika mind Ai mind repmodell szintjén! -
#230 amugy szerinetm is ez van a il2 repszim forrását vették alapul és ráirtak egy ma kornak megfelelő modern grafengine-t. VOÁLÁ és lett a WOP! és szerintem emiatt tudják majd sokkal élüthűbbre alakitani köv patchekkel:) -
#229 Adott a Gaijin saját grafikai motorja (mert ugye van neki ...) ...
Vesznek hozzá egy repszim forrást (A legjobbat ...) majd a kettőből csinálnak egy többplatformos játékot ... egyszerűbb mint a 0-ról újraírni ... nem?
Mellesleg nem kispályás brigád lenne, ha így sikerült volna kipofozniuk az IL-2-t nem? (Gondolkozzatok kicsit ...)
A 2 játék teljesen más ... NEM ugyanaz a motor alatta ...
Próbáljátok ki, észre fogjátok venni. -
#228 CSAK tudjátok mit nem értek akkor?
HA: ez a grafmotor az il2-é akkor a BOB-ot miért kezdték el teljesen más grafikus motorral? fogták volna ők is a Wings of Prey grafját és megcsinálják vele BOB-ot, nem beszkódtak volna 3 évet csak külön grafmotor kifejlesztésével. na most mi van? -
#227 Gyors kérdés: ugyanarra a "motor"-ra gondolunk?
Mert én a grafikai motorra gondoltam, annál tuti nem ugyanaz elég megnézni a WOP-ot és az IL-2-t :)
Mert a DCS Black Shark-ban és a Lockon-ban ugyanaz a motor ...
Mellesleg ezt a Game engine-es dolgot a WOP fórumról hoztam, nem saját találmány ...
A forráskódból nagyon sokmindent ki tudnak szedni ... de kétlem (Biztos vagyok benne ...) hogy a grafikai engine ugyanaz lenne ... (Ha erre a motorra gondolsz ...)
Ellenben az tuti hogy a FM és a DM butítva ugyan de az IL-2-ből származik ... -
#226 gondolod magvolt a forrás és felhasználás helyett 0-ról ujrairták? de akkor minek vették meg? ;) -
#225 Már hogy a viharba ne lenne ugyanaz a motor!
Ha odaadod a forráskódot a szívét lelkét adod oda a programnak!! HA megvan a forrás akkor tudsz igazán elkezdeni ráépíteni hatékonyan.
Ergo ugyanaz a motor. -
#224 Attól, hogy odaadták a forrást, az még nem jelenti azt hogy ez ugyanaz a motor ... nem?
Nem vitaképpen, de a kettőnek semmi köze egymáshoz ... -
#223 "We are not busy with Birds of Prey project. It is third party project under control of 1C. We just gave them full source code and did neccessary consultations.
It looks good, but not like BoB engine. BoB engine it is not modification of Il-2 engine.
Also I tested periodically BoP and would like to say that the contol of aircraft there and FM isn't like in all arcade sim-games, but control aircraft is more easy than in arcade sims... becasue the guys keeping some original physics from Il-2."
forrás - Oleg Maddox's Room 06-07-2008, 02:44 PM
NA kkor most igen vagy nem? Mert szerintem ha a source kódot odaadták akkor igen... -
#222 Én mint írtam, akkor repülök ezzel, amikor nincs időm a ROF-ra ...
Nekem bejön az, hogy a menütől a játékig jutni fél percbe sem telik ... ha lelőnek, akkor egy enter-rel folytathatom, ésatöbbi ...
Ismerkedni tökéletes ... Fent van az Il-2 is, de annak nem állnék neki lebutítva ...
Ezek a fokozatok szerintem a konzolosság miatt maradtak benne, alig várom, hogy ezek személyre szabhatóak legyenek ...
Én el fogok bohóckodni vele a SOW-ig, arra jó, hogy kicsit szokjam :) -
#221 Ehh ... Nem hiszem ... az engine az új ... a Gaijin csinálta ... a repmodellek valók a BOP ami az IL-2-ből van ...
Ennyi ... -
#220 egyetértek maximálisan, ez egy átmenet a szim és az árkád között
csak az a gond (szerintem), hogy kb az il2 is ott tart, hogy ha kiveszed belőle a nehezítéseket (torque, gyro, engine management, realistic gunnery, stall, spin, stb), akkor az is egy quake szintü egyszerü lövöldözős játék lesz
sőt, reálisabb beállításokkal is (nincs külső nézet stb), pl a grij szerver már egy agyatlan lövöldözős valami lett, de pont emiatt nagyon élvezetes tud lenni
szóval okés, hogy konzolátirat, és ez látszik is, csak nem értem benne azt a "szimulátor" és "realistic" fokozatot
én kipróbáltam az összes gépet, játszottam vele 1-2 órát, de meguntam
il2-vel viszont mindennap játszom, de csak a szórakozás kedvéért, nem fullreál szervereken
de meg kell várni, hogy a fejlesztők még mit fognak kihozni belőle
-
#219 Soha sem volt úgy beharangozva. aki kicsit otthon van a szimulációs világban az eleje óta tudta, hogy ez egy Arcade lövölde lesz amihez az IL-2 készítőinek semmi köze (kivéve motor mögötte). -
#218 Oleg írta a forumába, hogy semmi köze a játékhoz. Licencelték a motort másik stúdiónak. ergó ugyanaz az engine.
Most attól, hogy szebb a grafika az engine még ugyanaz alatta csak mások voltak a prioritások. Mondom: Lásd Mass effect és UT3 különbségek... -
#217 http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--demo-version -
#216 tud valaki linket adni a demohoz mert amit találtam az mind regelni kell -
#215 Tévedés ... Ez az IL-2 konzolos változtának PC-s átirata ...
Nem IL-2 folytatás ... Az majd a Storm of War lesz ...
Ez a game egy átmenet az árkád és a szimek között ... Nem szimulátor, de nem is árkád. Ezt el kell fogadni ... mint lentebb írtam, lehet hogy egyszer szim lesz, ha mondjuk hagyják a modder közösségnek, hogy belenyúljonak, de addig ez egy nagyon jól sikerült repülős játék.
Akik kőkemény szimulációt várnak, azoknak természetesen nem való, de én pl: nagyon jókat repülgetek vel, mikor nincs időm ROF-ozni rendesen ...
Sim módban pl: automatikus a komplex engine management, egész ddig amíg el nem kezded állítgatni ... akkor átáll manuálisra (Mixture - radiator - prop pitch ...)
Szóval ne akarjátok az IL-2-vel hasonlítani, ez nem az. Ez más. Erre is szükség van ...
Természetesen, ha ebből a végére kipofoznak egy IL-2 szintű szimulátort, annak (többek között én is ...) sokan örülnének.
De itt azok is megtaláják a számításukat, akiknek az IL-2 bonyolult vagy sok ...
Lássuk be, a szimuláció nem véletlenül rétegjáték ... A sok gyakorlás mellett azért tanulás is kell hozzá ... És akinek erre nincs se kedve, sem ideje, annak pont jó egy ilyen game. -
#214 jaja, pont ez a gond vele
de a spitnél is ugyanez a helyzet (+talán még a fókáknál), érdekes, hogy a többi gépet viszont normálisan megcsinálták
azér erre figyelhettek volna
a másik ami nekem nem tetszik, hogy ha feltolod a gázt 100%-ra, akkor automatikusan bekapcsol a wep, még azokon a gépeken is amelyeken nem volt:)
ezzel együtt a pilótafülke is veszettül elkezd remegni...
-
#213 elvileg ezt az IL2 folytatásának szánták, úgy is volt kezdetekben beharangozva... -
#212 Honnan veszed hogy ugyanaz az engine? pont az teljesen más!
Az il2 10éves grafikai motor, már többet nem lehet kihozni belőle mint az il21946. -
#211 Semmi köze az Il-2-höz,csak ugyanaz az engine...
kb mintha azt mondtad volna hogy Az UT3 csalódás a mass effecthez képest... pedig csak ugyanazt az engine-t használják... -
Lacusch69 #210 Ráadásul G2 fülkét tesznek mindenhova, nehogy véletlenül kiláss belőle hátra... -
#209 hááát gyerekek a játék grafikája jó, és a hangok is jók, de ezenk ívül semmi pozitív az IL2-höz képest. Sokkal jobb és élvezhetőbb az előző rész, több repcsivel és több lehetőséggel... megyek is inkább IL-2 1946-ot játszani...