Wings Of Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha bárki visszaolvas, rájöhet, hogy te meg a bucser kezdtél el kötekedni, belekötni tök normális hozzászólásokba. (#88-as hsz, ha nem mûködne az emlékezeted sem) Ennélfogva teljesen érdektelen amit írsz, mert mind sokkal inkább rád vonatkozik.

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
Wings of Prey - update from 1.0.2.4 to 1.0.2.5
- multiplayer freeze fix

"rendes" DEMO

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Papirzacsi
Ahogy a példa mutatja itt csak te nyomod a kötekedõ, szemét hozzászólást. Nyugodtam leállhatsz vele, inkább vedd be a nyugtatódat és próbáld elfogadni, hogy egy hü..e p.cs vagy, ha nem érted meg azt az egyszerû dolgot, hogy nem illik az, amit te itt erõltetni akarsz. Ha nem akarod megvásárolni, nem kell, nem kötelez rá senki, de fogd be a pofád és ne toporzékolj, ha esetleg nem nyalják ki a segged rögtön és tuszkolják tele a topikot warez linkekkel csak a te kedvedért. Ha eddig nem érsz fel agyilag, akkor lehet inkább a szellemi fejlõdésedre kéne erõsen koncentrálnod a játék helyett.
A legjobbakat!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

zzeN
Nekem nem megy. Felpatcheltem, crack be, az active.dll-t "megcrackelte", indítom, kinyomom az "új patch nélkül nem tudsz játszani dumát", és aces.exe mûködése leállt hibaüzenetet dobja ki.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ez van Dummy, elkurvultam. :)))
Elõbb kicsit eldurrant az agyam egy sztálingrádi single missöntõl: Il2-vel kell levadászni német páncélosokat. Két éve voltam szemésznél, elvileg jó a látásom, de még a térkép segítségével is csak egy nyamvadt tankot vettem észre. Elég kemény.

De a fíling nagyon durván ott van: ilyen szép Sztálingrádot még egy játékban sem láttam. Egyébként a szûrõ effektek is jók, engem egyáltalán nem zavarnak. Ami nem jött be, az a kép széleinek sötétedõ keretezése, ilyen antik hatást akartak kelteni gondolom. Szerencsére a setupnál "vignette" opciónál kikapcsolható.

PhantomAss
na megjavult
egyébként kijött a demó változat is (1.3 gb) és az 1.0.25-ös peccs

GOOBY, pls

PhantomAss
beszarok...
mostmegfelpeccseltem1021-re,ésaztírja
fileismissing...
nemmûködikaszóközömsem:D

GOOBY, pls

Muki100
Ez igazából addig jó amíg nem jön ki az Oleg féle BoB. Látványban felkészít kicsit, segít hozzászokni a jövõhöz :)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DummyBoy
Megvetted? Te is? xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

samsung123
az Online az erõssége pedig! csak eredeti kell:)

PhantomAss
mondjuk engem az ai nem nagyon érdekel, persze ezt meg nem lehet online játszani
il2-vel sem szoktam offline nyomni mert ott is csal az ai
ez van

GOOBY, pls

Szerintem könnyen lehet hogy javítani fognak a 'szimulátor' nehézségi fokozaton. Amilyen iramban patchelik lesz ez még sokkal jobb is.

Jó, nyilván nem olyan komoly szim mint az Il2 vagy a RoF, de én a képek alapján, meg abból kiindulva hogy konzolon jött ki elõször sokkal gagyibbra számítottam. Kellemesen csalódtam. Úgy vagyok ezzel mint a Flyboys c. filmmel: tudom hogy mese az egész, de a látványvilága magával ragadott a moziban és jól szórakoztam rajta.

Egyébként nálam az adta a lökést a full verzió megvételéhez, mikor elrepültem Dover felett. Hihetetlen hogy milyen jól optimalizálták a grafikai motort. OK, kis trükközés van a látótávolsággal, de még pont nem zavaró.

REPS0L
minden hülye aki elkezd egy szimulátorral repülni, az az elsõ trükkje hogy egy híd alatt átrepüljön, nem? akkor azt legalább miért nem tudták megcsinálni? :)

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

zzeN
Amikor az FF leszedi, írja h 191k, de totalban 0k-nak látja, sérült fájlnak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Muki100
Nekem 7z formátumban van és asszem GCW-rõl szedtem. De total commander nem ismeri magától, winrarral nyílik.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

zzeN
Nem tudom kicsomagolni a cracket, ezt írja: "Az archívum vagy ismeretlen formátum, vagy sérült."
Nem rakná fel valaki rar-ba csomagolva valahova? Megköszönném!

Clidey
Nem. Akkor volna jobb, ha mindezek után nem 50 G-t magukra húzva röpdösne körbe téged az AI. Mert jelen pillanatban én ezt tapasztalom.
Tehát vagy legyen az AI-nak is hamar "sötétség", vagy ne legyen nekem sem.
De azt is járható útnak tartanám ha akkor sötétedne amikor a valóságban is... :)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nagyon tuti játék!
A Muki100 által belinkelt videóval egész jól be lehet állítani a crackelt játékot, az orosz nyelv így nem olyan gáz. Bármikor ki lehet alt-tabolni a játékból, hogy megnézze az ember a videóban hogy mi micsoda. A beállított dolgokat a játék megjegyzi, így csak egyszer kell konfigurálni a joystickot meg ilyesmit. Aztán gond nélkül lehet játszani. A single player alatti 'training' menüpontban lehet free flightot beállítani, tetszõleges helyen, géppel, fegyverzettel és gépek ellen.

Na egy kis teszt..Egy kerékre érkezés 160 nál kerék törik, gép marad majd szépen" le lehet tenni.Jégre fel és leszállás ok. Viadukt között korrekten át lehet repülni. A fák tetejét érintve ág hang", a törzsnél szárnytörés, elég jó. Viszont a sérülés realitás katasztrófa, és a harcnál jön ki legjobban az arkade rész. A grafika nagyon nagyon jó. Ja, és még valami.. nincsen sebesség érzés . 600-al megyek egy szûk folyó völgyben 10m magasban, és az érzet olyan mintha 250 lenne.

Jó ötlet, kösz a videót. Én se könnyen navigálok orosz nyelvû menükben, akár kínai is lehetne. :D

Szerintem a saját életedbe pofázzál bele. A játékról diskurálni jöttem ide, nem pedig a hozzád hasonló elmebetegek nyüszítését hallgatni.

Így van, nem elõször találkozunk, és mivel eltérõ a világnézetünk, ezért beszélgetnünk sem kell, ugye?

Bucser
Öreg! Jogász hallgatóként ne te legyél már megsértõdve ha számon kérik rajtad, hogy miért akarsz lopni!!

A Szim genre így is döglõdik. MInden fejlesztõt támogatni kell aki próbálkozik. Ha nem tetszik lehet húzni a vérbe.

Rólad spec tudom, hogy ha tetszik sem fogod megvenni. Nem ez az elsõ topic ahol találkozunk.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zzeN
Leszedtem az 1.0.2.1-es cracket, de sérült:S.

Muki100
Mondhatnám hogy szerintem többen magunktól is rájöttünk hogyan kell csak te nem. De szerintem hagyjuk mostmár a témát mivel úgyis megoldódott, ezen vitatkozni meg úgyis fölösleges.
ez a videó segíthet kicsit eligazodni az orosz menüben. Már ha nem az enciklopédiát akarjátok olvasgatni :D

samsung123
Amugy ez a játék MEGÉRDEMLI A MEGVÉTELT, ha még nem is a hardkor simeseknek!

samsung123
a demo teljessé alakitása!

1.letöltöd a cracket a 84-es kommentben belinketem
2. 1.0.2.1 pachet felrakni.
3.bemásloni a crackben lévõ két fáljt a játék fõkönyvtárába.
4.linditani a Wings_Of_Prey_Crack.exe
5.patch gombra rányomni
6. kiválasztani a DLL-t, open
7.kész
8.elditani a játékot és ugyanúgy demo modban inditani, de már teljes lesz, CSAK orosz:(

Nem érdekelnek az efféle szemét, kötekedõ hozzászólások. Rohanjál azt vedd meg, kit érdekel.

A többieknek: A gamecopywolrdös crack amit samsung123 belinkelt tényleg mûküdik, full lesz a játék, csak sajnos oroszul. Nyilván erre is lesz hamarosan megoldás, ahogy mindig. Viszont én csak az alapverziós cracket ajánlanám, a két patchez készült crack az avastom szerint vírusos.(az alapvezióhoz (v1.0.0.3) készült nem, és valószínû hogy a másik kettõ is csak téves risztás,hiszen a gamecopywordre csak vírusmentes crackok kerülnek fel, ezt az oldalon is leírják)

samsung123
egy két kép tõlem

a levegõ fodródása a melegtõl, hüvelyek, belsõ nézet.

Köszönjük.

Te biztosan másképpen gondolkodsz és azért nem érted, de ha én jönnék rá hogy hogyan lehet ingyen a demót fullra alakítani, elsõ dolgom lenne megosztani a módszert az egész társasággal itt a fórumon. Szerintem ez lenne a természetes. Szerinted tehát az a normális, aki az ilyen felfedezéseket megtartja magának? Nem hinném.

Papirzacsi
Annyi kiegészítés még talán, hogy van hatása a lövéseknek a gép vezethetõségére természetesen, de az volt a jellemzõ, hogy a Spitemnek már egy óvodás csoport is átfért volna a szárnyán, de még midnig ugyan úgy repült, mint korábban, majd még egy találat után (aminek látható eredménye már nem volt, mert nem volt min meglátszódjon) a gép hirtelen dõlni kezdett. De messze nem olyan agresszíven, mint pl. azt IL2-ben tapasztalhatjuk.

samsung123
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_wings_of_prey.shtml#Wings%20of%20Prey%20v1.0.2.1%20%20No-DVD%20Patch]itt a crack[/url]
de sajna csak orouszul vagy milyen nyelven hajlandó elindulni!

Bucser
Csak én vagyok hülye vagy te most ezt számon kérted rajta?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mûködik és te nem mondod el hogyan lehet fullra változtatni a demót?

Siluro
Én se vagyok a játékról meggyõzve... tényleg inkább egy repülõ CoD...

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

42nd Intruder
Megnyugodtam, mert a videókat elnézve a graf tényleg szuper, viszont elég érdekesen értelmezi a hid+repülõ 3D-s tárgy találkozását, emg a többit...

Nem, nem az. Ez inkább annak a "látvány +", "szimulátor -" átirata.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papirzacsi
Hát azért sztem inkább illik rá a "repülõszimulátorok CODja" jelzõ, mint az, hogy szimulátor. Itt most kompletten az egész programra gondolok. A grafikája nagyon szép, egy két hibát leszámítva (pl. belátni a földalá a doveri sziklánál, vagy néhol a föld felett gurul a gép).
Inkább egy akció játéknak tûnik. A táj valami szemetgyönyörködtetõ, bár Angliában az a betonkifutósnak kinézõ repülõtér (ami a mai google képek alapján készülhetett nem odaillõ szerintem, de amúgy minden más igen. Sajna a repülési terület a demo alapján elég kicsi, lehet vagy 60-80km oldalhosszúságú téglalap terület. Így nehezen elképzelhetõk a felszállok-odarepülök-harcolok-visszaszenvedek a bázisra küldik, mint amilyenek pl. a jurópien ervórra voltak jellemzõk annó. Szapulhatnám még, hogy mitõl szar, vagy mitõl jó, de szerintem láthatóan nem szimulátornak készült, így felesleges összehasonlítgatni más szimulátorokkal.
Inkább linkelek pár videót, amiket tegnap tapasztaltam:
Itt talán annyi az érdekes azon kívül, hogy mákom volt, hogy a légcsavar nem görbült.
Ja igen, a táj. A kis méret miatt úgy telepakolták objektumokkal, hogy az valami hihetetlen. Nagyon vigyázni kell, hogy pl sérült motorral merre repül az ember, mert nem mindenhol van elég jó terep egy esetleges kényszerszállásra.:-))))
Itt egy különös törés... Láthatóan nincs meg a lehetõség arra, mint az IL2-ben, hogy az utolsó pillanatik küzdjünk a géppel, pedig még sikerülhetett is volna a vizreszállás:-DDDDD
Ez amolyan elefánt a porcelánboltban. Szimulator nehézségen, szitává lõtték a gépem, de vezetéstechnikailag nem volt semmi érezhetõ változás. :-( Csak a motornak fogyott el az ereje.
Itt egy érdkesség a törésmodelrõl, a tutorial küldibõl. A jobb szárnyát találom el, de a bal robban le.:-)
Itt szintén az a sajátságos hidas törés... :-)
Úgyszintén.:-)))
Itt nekimegyek a kísérõmnek. Láthatóan nincs fizika az ütközésben. A ROF ebben a tekintetben nagyon brutál, még multiban is.:-)))
Itt újra a fura hidas törés, illetve annak hiánya.:-)))

zzeN
Hogy is lehet akkor fullra "váltani" a demót?

Muki100
Igen csak oroszul nálam :|
Pár dolgot azért meg lehet érteni, pl. map választásnál ki tudom nézni hogy melyik Berlin, aztán a nehézséget is könnyen meg lehetett találni (árkád, realisztikus, ugyanúgy vannak beleírva csak cirillel) meg az hogy da meg nyet a kilépésnél. A gépek nevét is ki lehet még nézni.
Nem is ez a baj hanem hogy a joystickomat nem nagyon tolerálja egyelõre. Meg nincs benne snap-view sem, bár gondolom ezeket azért igyekeznek majd megcsinálni újabb patchekben.
Amúgy azt figyeltem meg, hogy a messerben nem változik a hõmérséklet mutatója, de mégis meg lehet fõzni a motort. Aki más géppel ismerõs megnézhetné, hogy azoknál is így van-e.

samsung123
MÛKÖDIK A TELJES VERZIÓ!!!(nem demo)

lõttem egy képet az elsõ küldibõl:

Siluro
Egyetértek!

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

42nd Intruder
Most kavar van nálam.. Ez nem az Oleg féle Il-2 folytatása ugye?

Pontosan melyik patch ez, amitõl full lesz a cucc?

Már töltöm a demót. Kíváncsi vagyok az az arany középútra..<#alien> Bár én szimulátor rajongó vagyok, minél élethûbb annál jobb.

Az ellenséges gépek törése viszonylag egyszerû, de nem rossz. Megfigyeltem hogy a He-111 farokrésze néha ugyanazzal az animációval válik le a géprõl, szóval nem teljesen dinamikus a sérülésmodell.

Volt hogy 300+ méterrõl szedtem le rövid gépágyú-sorozattal gépet, de nem ez a jellemzõ, ha rossz helyen találja el õket az ember sokáig bírják.

samsung123
áááá felraktam a legujjap PATCHet és MEGSZÛNT a DEMO mode. ugyhogy amig nincs meg eredetibe ne rakjátok fel!