Wings Of Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A legjobbakat!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Elõbb kicsit eldurrant az agyam egy sztálingrádi single missöntõl: Il2-vel kell levadászni német páncélosokat. Két éve voltam szemésznél, elvileg jó a látásom, de még a térkép segítségével is csak egy nyamvadt tankot vettem észre. Elég kemény.
De a fíling nagyon durván ott van: ilyen szép Sztálingrádot még egy játékban sem láttam. Egyébként a szûrõ effektek is jók, engem egyáltalán nem zavarnak. Ami nem jött be, az a kép széleinek sötétedõ keretezése, ilyen antik hatást akartak kelteni gondolom. Szerencsére a setupnál "vignette" opciónál kikapcsolható.
egyébként kijött a demó változat is (1.3 gb) és az 1.0.25-ös peccs
GOOBY, pls
mostmegfelpeccseltem1021-re,ésaztírja
fileismissing...
nemmûködikaszóközömsem:D
GOOBY, pls
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
il2-vel sem szoktam offline nyomni mert ott is csal az ai
ez van
GOOBY, pls
Egyébként nálam az adta a lökést a full verzió megvételéhez, mikor elrepültem Dover felett. Hihetetlen hogy milyen jól optimalizálták a grafikai motort. OK, kis trükközés van a látótávolsággal, de még pont nem zavaró.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nem rakná fel valaki rar-ba csomagolva valahova? Megköszönném!
Tehát vagy legyen az AI-nak is hamar "sötétség", vagy ne legyen nekem sem.
De azt is járható útnak tartanám ha akkor sötétedne amikor a valóságban is... :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A Muki100 által belinkelt videóval egész jól be lehet állítani a crackelt játékot, az orosz nyelv így nem olyan gáz. Bármikor ki lehet alt-tabolni a játékból, hogy megnézze az ember a videóban hogy mi micsoda. A beállított dolgokat a játék megjegyzi, így csak egyszer kell konfigurálni a joystickot meg ilyesmit. Aztán gond nélkül lehet játszani. A single player alatti 'training' menüpontban lehet free flightot beállítani, tetszõleges helyen, géppel, fegyverzettel és gépek ellen.
Így van, nem elõször találkozunk, és mivel eltérõ a világnézetünk, ezért beszélgetnünk sem kell, ugye?
A Szim genre így is döglõdik. MInden fejlesztõt támogatni kell aki próbálkozik. Ha nem tetszik lehet húzni a vérbe.
Rólad spec tudom, hogy ha tetszik sem fogod megvenni. Nem ez az elsõ topic ahol találkozunk.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez a videó segíthet kicsit eligazodni az orosz menüben. Már ha nem az enciklopédiát akarjátok olvasgatni :D
1.letöltöd a cracket a 84-es kommentben belinketem
2. 1.0.2.1 pachet felrakni.
3.bemásloni a crackben lévõ két fáljt a játék fõkönyvtárába.
4.linditani a Wings_Of_Prey_Crack.exe
5.patch gombra rányomni
6. kiválasztani a DLL-t, open
7.kész
8.elditani a játékot és ugyanúgy demo modban inditani, de már teljes lesz, CSAK orosz:(
A többieknek: A gamecopywolrdös crack amit samsung123 belinkelt tényleg mûküdik, full lesz a játék, csak sajnos oroszul. Nyilván erre is lesz hamarosan megoldás, ahogy mindig. Viszont én csak az alapverziós cracket ajánlanám, a két patchez készült crack az avastom szerint vírusos.(az alapvezióhoz (v1.0.0.3) készült nem, és valószínû hogy a másik kettõ is csak téves risztás,hiszen a gamecopywordre csak vírusmentes crackok kerülnek fel, ezt az oldalon is leírják)
a levegõ fodródása a melegtõl, hüvelyek, belsõ nézet.

de sajna csak orouszul vagy milyen nyelven hajlandó elindulni!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Inkább egy akció játéknak tûnik. A táj valami szemetgyönyörködtetõ, bár Angliában az a betonkifutósnak kinézõ repülõtér (ami a mai google képek alapján készülhetett nem odaillõ szerintem, de amúgy minden más igen. Sajna a repülési terület a demo alapján elég kicsi, lehet vagy 60-80km oldalhosszúságú téglalap terület. Így nehezen elképzelhetõk a felszállok-odarepülök-harcolok-visszaszenvedek a bázisra küldik, mint amilyenek pl. a jurópien ervórra voltak jellemzõk annó. Szapulhatnám még, hogy mitõl szar, vagy mitõl jó, de szerintem láthatóan nem szimulátornak készült, így felesleges összehasonlítgatni más szimulátorokkal.
Inkább linkelek pár videót, amiket tegnap tapasztaltam:
Itt talán annyi az érdekes azon kívül, hogy mákom volt, hogy a légcsavar nem görbült.
Ja igen, a táj. A kis méret miatt úgy telepakolták objektumokkal, hogy az valami hihetetlen. Nagyon vigyázni kell, hogy pl sérült motorral merre repül az ember, mert nem mindenhol van elég jó terep egy esetleges kényszerszállásra.:-))))
Itt egy különös törés... Láthatóan nincs meg a lehetõség arra, mint az IL2-ben, hogy az utolsó pillanatik küzdjünk a géppel, pedig még sikerülhetett is volna a vizreszállás:-DDDDD
Ez amolyan elefánt a porcelánboltban. Szimulator nehézségen, szitává lõtték a gépem, de vezetéstechnikailag nem volt semmi érezhetõ változás. :-( Csak a motornak fogyott el az ereje.
Itt egy érdkesség a törésmodelrõl, a tutorial küldibõl. A jobb szárnyát találom el, de a bal robban le.:-)
Itt szintén az a sajátságos hidas törés... :-)
Úgyszintén.:-)))
Itt nekimegyek a kísérõmnek. Láthatóan nincs fizika az ütközésben. A ROF ebben a tekintetben nagyon brutál, még multiban is.:-)))
Itt újra a fura hidas törés, illetve annak hiánya.:-)))
Pár dolgot azért meg lehet érteni, pl. map választásnál ki tudom nézni hogy melyik Berlin, aztán a nehézséget is könnyen meg lehetett találni (árkád, realisztikus, ugyanúgy vannak beleírva csak cirillel) meg az hogy da meg nyet a kilépésnél. A gépek nevét is ki lehet még nézni.
Nem is ez a baj hanem hogy a joystickomat nem nagyon tolerálja egyelõre. Meg nincs benne snap-view sem, bár gondolom ezeket azért igyekeznek majd megcsinálni újabb patchekben.
Amúgy azt figyeltem meg, hogy a messerben nem változik a hõmérséklet mutatója, de mégis meg lehet fõzni a motort. Aki más géppel ismerõs megnézhetné, hogy azoknál is így van-e.
lõttem egy képet az elsõ küldibõl:

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Volt hogy 300+ méterrõl szedtem le rövid gépágyú-sorozattal gépet, de nem ez a jellemzõ, ha rossz helyen találja el õket az ember sokáig bírják.