768
  • PhantomAss
    csak olyan alap dolgok nincsenek benne, hogy pl a messzer fülkék ugyanazok, mindegy melyik változattal repülsz:( kicsit illuzióromboló
  • bgabor
    Hát az bizony baj.
  • w77d
    több orosz mission van mint nem orosz....
  • samsung123
    First of all - thank you guys for your work and feedback.
    We have made 12 updates for 25 days, which included more then 300 uodates (bugfix, new features and so on). Work is not finished, of course. But we'll make only one update this year, and then will have vacations. So next update won't be earlier then 18th of January.

Here are list (and may be not full - we are still sorting your feedback):

Common issues and suggestion:
    * Adjustable volumes for guns and engine for inside the cockpit
    * map grid settings and optional markers for map
    * more views: guncam, following camera
    * more relaistic weapons deviation depending on plane and construction with vibrations from firing
    * replay - switching planes
    * forcefeedback supporr
    * option for allowed views in MP
    * option for allowed markers in MP
    * animation of wing slats
    * animation of wheels
    * effect from wheels and engine on surface
    * support of some joysticks (X-45 for example)
    * pause button for sreenshots (not in mp of course) in 1.0.2.2
    * different visual effects of cannon and machine guns hits
    * settings for zoom speed
    * torpedos and skip-bombing
    * different volume for music in game and in menu
    * animations for prop pitch in cockpit
    * suggestion for enhanicng visual of oil on glass
    * animated pilots in cockpits
    * different flatter and wep camera vibration
    * hotkey for reset all trimmers in 1.0.2.2
    * more clear view in clear weather (less haze)
    * sounds for Ju-87
    * setting for accleration of camera rotaion and zoom
    * better effects of burning planes and fire on the surface
    * "INDIKATOR FLESH" (two mistypes) on spitfire wing
    * realistic bomb-view

Multiplayer:
    * option for gun divergence setting in a select plane menu
    * lots of lags on bad connections
    * optional markers for match settings
    * main chat for all gamers
    * option to change side in MP
    * push-to-talk
    * option for take-off\start in air
    * Option for reloading weapons
    * score system needs changes

Features requested and planned:
    * dedicated server
    * votes
    * co-op
    * mission editor
    * quick mission editor
    * plane customizations

Suggestion that are not going to be don for different reasons
    * Bailouts are possible on high altitudes
    * paratroopers are ghosts
    * changing head position from joystick
    * wingemn in training
    * navigation lights

Bazz amilyen ütemben kalapálják a játékot, nagyon időtálló játék lesz! tuti vétel dobozos formába!
  • bajsz
    vannak benne oroszok is:D
    DEMO /Berlin pálya.

és elég sok pálya játszódik az orosz fronton.Majdnem annyi a Britteknél.
  • bgabor
    Hát az angliai csatában(ami a bannerban is szerepel) nehezen fogsz tudni oroszokkal lenni. :D
  • DummyBoy
    Nem ... Most is tudsz repülni velük ...

A hivatalos fórumon van egy to-do list amiben azt írják a fejlesztők miket fognak még megcsinálni ...

Mivel az "eredeti" verzió csak kvarcjátékokra jelent meg, ezért olyan dolgok mint a mission editor és a dedicated server nem készültek el ... (Mert oda minek ...) Ezek folyamatban vannak ...
    Van suggestion list is, ahol első helyen állnak olyan dolgok mint a Flight Model, Damage model fejlesztése, személyreszabható nehézségi fokozat mint IL-2-ben ...

Valamint készül a Luftwaffe kampány is :)

Az hogy ezek mikor jönnek, vagy tényleg kijönnek-e az jó kérdés, de igéret az van xD

A plusz gépek lesznek fizetősek, úgy tudom ...
  • Muki100
    Ami másszínű mint a többi az fizetős, így a p40 is.
  • w77d
    és basszus azok külön fizetősek lesznek mint a P40-es repcsi??
  • DummyBoy
    Készül a német kampány elméletileg :) Meg a mission editor is :)

De ha bemész a Training menübe, ott be tudod állítani, milyen géppel szeretnél repülni és milyen(ek) ellen ...
  • bajsz
    passz nézegesd körbe a játék oldalát.
    képenlátható spitfire -sem orosz.
  • w77d
    ha single-ben nem akkor elsírom amgam hogy kiadtam rá 8ezret... nem akarok tetves oroszokkal lenni XXD
  • bajsz
    multiban lehet:D az tuti:D
  • w77d
    sziasztok! Megvettem a játékot a steam-en. Kurva hangulatos, csak egy kérdésem lenne: nem lehet véletlenül a német oldalon repülni single playerben?? én nem jöttem rá hogy kéne...
  • bajsz
    nem akarja megrendelni nekem valaki?
    utalnám egyből vissza:D400 ft híjján:D
  • bajsz
    :D:D
  • Gascan #192
    evvel a providentet hozod eszembe... ha csak egy kicsi hianyzik :)
  • bajsz
    énis megvenném,de 400ft-tal van nekem kevesebb:DFac kivan:D
  • Gascan #190
    erre en is rakerdeztem a jatek foruman, ott az egyik moderator azt mondta hogy nem tudnak datumot... de mashol olvastam hogy egyebkent terveznek, fokent azokban a regiokban ahol kissebb az internet sebbessege

de en annyit nem akarok varni ugyhogy megvettem steamrol :)
  • bajsz
    Megkérdezhetem,hogy lessz ebből bolti verzió? mert nem lenne rossz:d
  • Gascan #188
    Meg tudna valaki mondani, ha megvennem Steamen akkor milyen multira szamithatok. Hogy kell elkepzelni egy ilyet? Mennyi player? Milyen csatak?

Felszall egy szakasz A pontbol van egy feladat, a masikoldalon meg az ellenkezoje... szeretnem meggyozni magam, hogy jo vetel lenne :)
  • alma2
    forumukon azt irtak, ha jol emlekszem, 1x-en visszajonnek a szabibol aztan megint neki esnek patchelni a jatekot. pl nem artana forcefeadback, amit igertek is, na meg sok-sok minden, ha tenyleg belehuznak, akkor megveszem tamogatva az ukran gazdasagot :)
  • arty
    "hogy pl a dugohuzoba kerules mas "jelensegek" is, le lenne scriptelve, "

ez szerintem is 100% így van, kicsit elővettem az 1946-ot és ... ezután randa, de milliószor élvezetesebb vele repkedni (sok sikerélményem így küldetések teljesítésében nincs is, de ez megjelenés óta mit sem változott :/ a cyborg3d nagy ugrás volt a régi pontatlan gravis után, lelkes is voltam, de sajnos túl türelmetlen vagyok)
  • arty
    steamen is elkezdték árulni
  • benkoszabi
    nekem is küldhetsz köszönöm
  • GPx8
    Akkor valaki gyorsan próbálja ki és mondja meg melyik a legélethűbb PC játék...!
  • alma2
    bar nem mondhatni, hogy van repulogepes nyaklancom, de azert megneztem mar sok hasonszoru jatekot. Arcade modban, tenyleg semmi izgi, gyakorlatilag 1 km rol szinte le lehet loni az ellenseget pillanatok alatt egyhelyben szinte megfordulni egy kis tulzassal :)
    Ezert at is tettem szimualtorba igen hamar, de valahogy olyan erzesem van, hogy pl a dugohuzoba kerules mas "jelensegek" is, le lenne scriptelve, a leglehetetlenebb helyzetekbe belekerulsz, gyakorlatilag mindig ugyanugy "zuhansz" amibol a mashol mukodo modon /il2/ konnyeden kikerulsz, itt mit sem er. Aztan a vegen lehetetlen pozban esel bele a vizbe.
    Borzaszto idegesito, de tenyleg ehezik a nep valami ujra, mert azert en is kuzdok vele rendesen :)
  • PhantomAss
    nekem nem az van, hanem virágbolti :)
    nem tervezem a megvételét, sajna nem ér annyit nekem
    én maradok az il2-nél
  • Gascan #180
    de nem digitális formát akartam irni :) ... szal dobozos kéne :)
  • PhantomAss
    küldök privit
  • Gascan #178
    brossúrájukat láttam csak.. abban irtak, hogy mi mindent lehet csinálni.. most nem tudom biztosan, de ha jól emlékszem valami repülőgép múzeum is van a környéken aztán lehet menni dolgozni, renoválni meg ilyenek.. természetesen pénzbeli fizetség nincs
  • Gascan #177
    honnan szerezted be? én is tervezem megvenni, de nem hagyományos formában ha lesz ilyen egyáltalán
  • PhantomAss
    akkor máris benevezek egy d9-re :D
    remélem van neki belőle 2üléses
  • Gascan #175
    barátnőm huga kinn van londonba, és ugrott már ejtőernyővel egy helybéli cégnél akik olyan lehetőséget is kinálnak, hogy asszem 300 fontért lehet vezetni 30 perc vagy 1 órát egy második világháborús gépet, persze ül melletted egy pilóta is

azon kivül van még első világháborús gépük és egy picit újabb ceszna ha jól tudom
  • sakkay
    3-4 éve én is találkoztam egy nagyszerű bácsival', egy konkrét ügyből kifolyólag. Nagyon aranyos, kemény, öreg magyar pilótával, hihetetlen jó volt hallgatni, ahogyan mesélt.
  • Bucser
    Nem. Viszont itt (főleg az IL-2 topicban) páran ismernek olyanokat akik igen. (öreg Pumákat)
  • sakkay
    És te láttál már igazi szimulátort?! De , hogy kérdésedre válaszoljak, nem nem vezettem még 2 vh. vadászrepülőt.
  • Pupuci
    Tudom.tudom.Csúnya rossz warez ;) de iylet Nektek is csinál a krekk?
    Az avira állandóan kiabál :(

• PhantomAss
    na hosszú kísérletezések árán én is el tudtam indítani, ki is próbáltam az összes gépet
    röviden az én észrevételeim:
    - a játék erőssége a grafika, de nem mindenhol, néha erősen a gagyi határát súrolja, inkább az összhatás a jó
    ami nagyon nem tetszik, hogy pl az összes messzer kabinja ugyanaz, kezdve az f4-től a k4-ig
    ha ennyi energiát belefektetek igazán megcsinálhatták volna normálisra
    - ami nagyon ott van az a hangok, a lövések, az effektek, bár néha ezek is el vannak túlozva (pl néhány kiskaliberes találattól látványos robbanások)
    ami nem tetszik , hogy a fegyverzet nem tükrözi a valóságos állapotot, pl a fókában nincs szárnygépágyú, a messzerben alapból van , a spit II-ben is, bár lehet hogy ez csak beállítás kérdése
    - a repmodell és a damage modell egy vicc, még szimulátor fokozaton is
    gyakorlag az összes gép ugyanúgy fordul stb mint az il2-ben a zero
    a fegyvereknél pedig gyakorlatilag a kiskaliber bőven elég mindenhez, elég egy rövid sorozat és felrobban az eltalált gép
    szal van még mit fejleszteni
    látszik hogy konzolátirat, nagyon le van egyszerüsítve minden
    de amúgy nem rossz :)
  • GPx8
    Hűha! Te már vezettél II. vh.-s repülőket???