Wings Of Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.

samsung123
amugy egy szimhez közeli repjáték. de nem vérszim:)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
hát a törésmodell a demó alapján, nem rosz, de azért egyszerûsített..azaz 4-5 fõ részre van felosztva a gép és az kb 3 fokozatban romolhat,ezt egy repülõgép ikon jelzi hogy hol és milyen mértékben károsodott minél pirosabb annál sérülteb, ez perzse szim fokozaton nincs, de amugy egy nagyobb sorozattól azzonal hullik a gép.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

A törés modellrõl mondhatnátok valamit. És arról ,hogy ez most szimulátor , vagy valami hibrid?! Köszi.

PhantomAss
sztem ez így jobb
valamivel le kell szorítani az agyatlan "húzom a botot amíg jólesik" szindrómát, ami pl a il2-ben nagyon elharapózott, (spitek pl)sztem jobb ha korán "esteledik"
így rá vagy kényszerítve hogy óvatosann legyél, és így ezzel az egész játék realisztikusabb lesz, mégha a sötétedés nem is az

GOOBY, pls

Clidey
Szerintem a peccs elõtt sokkal jobb volt a blackout. Most alig húzok pár G-t máris nem látok ki a fejembõl... :D

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Én örülök neki, hogy a WOP nem lett "COD az égben", de hiába szimezek 10+ éve, minimális ikonok néha jól jönnek. Bár, már kezdem megszokni hogy nincsenek.

Rég Il2-õztem, ahhoz képest a blackout szerintetek milyen? Nem feketedik túl hamar szerintetek?

DummyBoy
De te sem felejtsd el, hogy vannak itt olyan lámák is mint én :)

Nekem jól jönnek az ikonok ... majd ha már gólerõs leszek, kikapcsolom õket ... ROF-ban is ez volt ... lényegesen meg tudja dobni a dogfight nehézségét az ha nincs ikon ami jelzi hogy enemy-t vagy friendly-t kergetek éppen :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ezek is kezdik már a gépek pénzért árulását...

link

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Terensz
Köszi szépen. Lent van, este megnézem, fut-e a vasamon.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Siluro
Emberek, felejtsétek el az ikonokat!
Itt könnyû gépekrõl beszélünk, nagyban játszik a turbulencia, a ballisztika, a légcsavar miatti dõlés, stb... Tehát ne felejtsük el, hogy szimulátorról beszélünk és nem valami CoD stílusú játékról!

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

samsung123
az is angol verzió lehet 3 nyelv közül választani...XD

bandika64
Szevasztok, kipróbáltam a wing of prey demót felpatchelve 1.0.2.1-re és nem tudom beállítani a joystickot. Logitech Force 3D Pro-m van és olyan mintha agombokat nem észlelni tüzelést meg ilyeneket képtelen vagyok beállítani. A ruddert throttlet stb egy kis bohóckodással megtudtam oldani de a többinél elakadtam,xbox kontrollerrel mûködött a játék de nem volt valami nagy élmény,valaki tud segíteni? Elõre is köszi

(Poén hogy az IL-2 jóval régebbi játék és ott semmit nem kellett beállítani egybõl mûködött minden)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Toby0501
Terensz
Régen tanultam már oroszt, de annyit ki tudok olvasni a torrent nevébõl: RUSZKAJA VERZIJA.
Úgyhogy htxvm <#miaz>

Kösz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

samsung123
DEMO(teljes verzió serial nélkül)MÛKÖDÕ

http://www.queentorrent.com/download/ae9dad3944974e9d4e3ec848b8eed8ad2fe4eec8/%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B5.%D0%A5%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8.-.Wings.of.Prey.%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F.%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F.%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D1%8F.%5B%D0%91%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%8C%D0%B5%D1%80%5D.torrent

Csirke4
Valaki nemtud egy demót linkelni?:>
Innen lehet csak letölteni (demo)???
LINK

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

DummyBoy
Én félek tõle, mert ha ilyen üzemben kalapálgatják, akkor ebbõl vásárlás lesz ...

Igaz, hogy még nem sikerült az elsõ Demo missziót halál nélkül megcsinálni, de az elsõ Bf109-es lelövése olyan sikerélmény volt mint anno a Camellel leszedni az Ace DR1-est vagy mondjuk egy Alba DIII-al a SeVa-t vagy Camel-t :)

@Wanted: Én csak az 1.0.2.1-est , mert mikor kijött az 1.0.2.2 akkor kipróbáltam és megszûnt a Demo mod ...

Wanted
Melyik patcheket teszitek fel a demohoz?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

"Jobb lenne, ha a nehézségi fokozatok mellett lehetne ki-be kapcsolgatni is a dolgokat, "

Megírtam a hivatalos fórumban, engem is zavar hogy nem lehet Il2-höz vagy RoF-hoz hasonlóan részletesen belõni a helpeket.

DummyBoy
Én is kimásoltam és ott a Launcher-t elindítva telepítettem ... a peccsek meg oda települnek ... és kész ...

Én az iso-ból mindent kimásoltam egy könyvtárba, a peccselésnél meg megadom azt a könyvtárat. Így mûködött.

Supersix
Mondjuk amit bemountoltál át másolod egy könyvtárba?

PhantomAss
viszont most azt nem értem, hogyan kell a pecset feltenni?
az iso-t letölt9ttem, de amikor bemountolom, a game egybõl játszható, nem kell semmit telepíteni
namost a peccset akkor hova rakjam ?
ti hogyan csináltátok?

GOOBY, pls

samsung123
Wings of Prey - update from 1.0.2.1, 1.0.2.2 and 1.0.2.3 to 1.0.2.4
- respawn fixed
- pause (sreenshot mode) in singleplayer added
- added hotkey to reset all trimmers
- added possibility to switch in TPS in simulator (single player modes only)
- fixed visual models of some planes
- fixed render for NVIDIA
- mouse cursor in spectator mode
- more smoothy network movements (can be seen is a 'lag' or 'teleport')
- superhigh texture quality for network planes returned (for 1.0.2.2 only)
- Ju-87 DM updated

Na ugy nézem van sim módban ezzel a patchel külsõ nézet már:)

samsung123
Amilyen tenpóban frissítik a játékot, szerintem kötelezõ lenne a nehézségi szint finomhangolása, mert a realistik egyszerû, pl: autómata flapsek, meg felszáll magától szinte, a sim fokozatban meg nincs külsõ nézet és semmi ikon. pont a kettõ között kellene egy újabb fokozat vagy részletes beállítás úgy mint az il2 ben.
Amugy én is tervezem a megvételét, de dobozos formában, kb még 1 hónap szerintem.

DummyBoy
Én nem merek kockáztatni ... Viszont ma szórakoztam vele és meg kell valljam, egyre jobban tetszik :)

IL-2-höz nem tudom viszonyítani, ugyanis azzal érdemben sosem repültem ... Nem tudom mennyire "árkád" de nekem nagyon bejön ... Félek mégsem a Black Shark lesz megvéve hanem ez ...

Jobb lenne, ha a nehézségi fokozatok mellett lehetne ki-be kapcsolgatni is a dolgokat, de ki fogom próbálni Sim módban is, mennyi minden változik ...

Nekem eddig nagyon bejött a demo :)

PhantomAss
de már van 1.0.2.4 patch is
az jó?

GOOBY, pls

DummyBoy
1.0.2.1-et szabad csak, az 1.0.2.2 eltünteti a Demo modot ...

Nekem FreeTrack van, elindítottam a játékot és mûködött ...

PhantomAss
és hogyan kell bekapcsolni trackirt? nekem nem mûködik
a legújabb peccset fel lehet rakni demóra?

GOOBY, pls

DummyBoy
Sõt, FreeTrack-et is támogatja xD

Supersix
A megoldás:
ellentétes irányba forulnak :D <#violent>

Terensz
:-)

Szuper! Köszi Uram...

www.smart-bus.hu

Bucser
Az oldal szerint 6DOF trackIR-t támogat.

edit: legújabb Game udate-ben a TR software-hez, benne van már Wings of Prey.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

TrackIr-t támogat ez a csili-vili valami? :)

www.smart-bus.hu

Ha szimulációs szintre állítod a nehézséget akkor eltûnnek a konzolos/árkádos okosságok.

Az a baj hogy valami minimális ikonokra azért szükség volna a legnehezebb szintnél is. Nem ilyen böszme valamikra, 20 pontos betûkkel, de baromi nehéz néha megtalálni az ellent:
-nagyon színes, mozgalmas háttéren nehéz kiszúrni egy mozgó pixelt
-különösen ha te is manõverezel
-az elsötétedés effekt is elég hamar bekapcsol ha kicsit élesebben fordulsz, így szinte lehetetlen folyamatosan szemmel tartani az ellenséget
-ha elveszted alig lehet újra megtalálni

Supersix

Supersix
Elég portos átirat érzés van benne azért :(

TopGun
Ez Biztos demo? es tud angolul is?:Крылатые Хищники / Wings of Prey (RUS) PC | Repack ru > Игры 5.27 GB

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A ruszki Saitek oldalon levõ képeket használtam én is útmutatónak.

ITT

Arra vigyázz, hogy eléggé idegesítõ megoldások vannak benne, könnyen el lehet szakítani a vezetékeket. Nekem is sikerült vagy 3 helyen, nem gyõztem forrasztgatni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Clidey
Amit találtál az a demó. És tud angolul is. Akkor lesz belõle full, ha megvásárolod/aktiválod.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

TopGun
Hi! Ez angol nyelvu? mert En talaltam a neten egy szerintem full verziot (5,27GB), de az total orosz :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Gundark 1 1
Megnézném a demóját. Már csak a pofája miatt is :) De a link nekem nem megy. Illetve a véglegest próbáltátok már?
PhantomAss
Lacus, a rugót hogyan kell kivenni? már régóta agyalok vmi ilyesmin, a rugótányér nagyon ótvar megoldás, de középállás mégis kéne valami módon
nincs vmi képed róla?
a joyt gondolom nagyon szét kell szedni, ha ki akarod venni a rugót
kábeleket szétbontani, stb

GOOBY, pls

Pontosabban "eléggé kínai"

Igaz, hogy eléggé "kínai" az X52-es, de -akármilyen hülyén hangzik is- próbáld ki a "lankadt farok" módosítást.
Legegyszerûbb, ha kábelkötegelõvel teljesen összehúzod a rugót.
(Ha van egy kis kézügyességed, akkor szedd szét, és vedd ki a rugót és a rugótányért)
Elsõre hülyeségnek tûnik, de ha megszokod, sokkal pontosabb lesz a joyod, és jelentõsen mérséklõdik a lötyögése is. (Mondjuk én könnyen okoskodok, két garnitúra 52-esem van. Az egyik normál, a másik rugó nélküli)

Bucser
Elvileg valamivel több mint a BoP volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF