768
  • Wanted
    Melyik patcheket teszitek fel a demohoz?
  • RedRiot
    "Jobb lenne, ha a nehézségi fokozatok mellett lehetne ki-be kapcsolgatni is a dolgokat, "

Megírtam a hivatalos fórumban, engem is zavar hogy nem lehet Il2-höz vagy RoF-hoz hasonlóan részletesen belőni a helpeket.
  • DummyBoy
    Én is kimásoltam és ott a Launcher-t elindítva telepítettem ... a peccsek meg oda települnek ... és kész ...
  • RedRiot
    Én az iso-ból mindent kimásoltam egy könyvtárba, a peccselésnél meg megadom azt a könyvtárat. Így működött.
  • Supersix
    Mondjuk amit bemountoltál át másolod egy könyvtárba?
  • PhantomAss
    viszont most azt nem értem, hogyan kell a pecset feltenni?
    az iso-t letölt9ttem, de amikor bemountolom, a game egyből játszható, nem kell semmit telepíteni
    namost a peccset akkor hova rakjam ?
    ti hogyan csináltátok?
  • samsung123
    Wings of Prey - update from 1.0.2.1, 1.0.2.2 and 1.0.2.3 to 1.0.2.4
    - respawn fixed
    - pause (sreenshot mode) in singleplayer added
    - added hotkey to reset all trimmers
    - added possibility to switch in TPS in simulator (single player modes only)
    - fixed visual models of some planes
    - fixed render for NVIDIA
    - mouse cursor in spectator mode
    - more smoothy network movements (can be seen is a 'lag' or 'teleport')
    - superhigh texture quality for network planes returned (for 1.0.2.2 only)
    - Ju-87 DM updated

Na ugy nézem van sim módban ezzel a patchel külső nézet már:)
  • samsung123
    Amilyen tenpóban frissítik a játékot, szerintem kötelező lenne a nehézségi szint finomhangolása, mert a realistik egyszerű, pl: autómata flapsek, meg felszáll magától szinte, a sim fokozatban meg nincs külső nézet és semmi ikon. pont a kettő között kellene egy újabb fokozat vagy részletes beállítás úgy mint az il2 ben.
    Amugy én is tervezem a megvételét, de dobozos formában, kb még 1 hónap szerintem.
  • DummyBoy
    Én nem merek kockáztatni ... Viszont ma szórakoztam vele és meg kell valljam, egyre jobban tetszik :)

IL-2-höz nem tudom viszonyítani, ugyanis azzal érdemben sosem repültem ... Nem tudom mennyire "árkád" de nekem nagyon bejön ... Félek mégsem a Black Shark lesz megvéve hanem ez ...

Jobb lenne, ha a nehézségi fokozatok mellett lehetne ki-be kapcsolgatni is a dolgokat, de ki fogom próbálni Sim módban is, mennyi minden változik ...

Nekem eddig nagyon bejött a demo :)
  • PhantomAss
    de már van 1.0.2.4 patch is
    az jó?
  • DummyBoy
    1.0.2.1-et szabad csak, az 1.0.2.2 eltünteti a Demo modot ...

Nekem FreeTrack van, elindítottam a játékot és működött ...
  • PhantomAss
    és hogyan kell bekapcsolni trackirt? nekem nem működik
    a legújabb peccset fel lehet rakni demóra?
  • DummyBoy
    Sőt, FreeTrack-et is támogatja xD
  • Supersix
    A megoldás:
    ellentétes irányba forulnak :D
  • Terensz
    :-)
  • Solt
    Szuper! Köszi Uram...
  • Bucser
    Az oldal szerint 6DOF trackIR-t támogat.

edit: legújabb Game udate-ben a TR software-hez, benne van már Wings of Prey.
  • Solt
    TrackIr-t támogat ez a csili-vili valami? :)
  • RedRiot
    Ha szimulációs szintre állítod a nehézséget akkor eltűnnek a konzolos/árkádos okosságok.

Az a baj hogy valami minimális ikonokra azért szükség volna a legnehezebb szintnél is. Nem ilyen böszme valamikra, 20 pontos betűkkel, de baromi nehéz néha megtalálni az ellent:
    -nagyon színes, mozgalmas háttéren nehéz kiszúrni egy mozgó pixelt
    -különösen ha te is manőverezel
    -az elsötétedés effekt is elég hamar bekapcsol ha kicsit élesebben fordulsz, így szinte lehetetlen folyamatosan szemmel tartani az ellenséget
    -ha elveszted alig lehet újra megtalálni
  • Supersix

• Supersix
    Elég portos átirat érzés van benne azért :(
  • TopGun
    Ez Biztos demo? es tud angolul is?:Крылатые Хищники / Wings of Prey (RUS) PC | Repack ru > Игры 5.27 GB
  • Lacusch69
    A ruszki Saitek oldalon levő képeket használtam én is útmutatónak.

ITT

Arra vigyázz, hogy eléggé idegesítő megoldások vannak benne, könnyen el lehet szakítani a vezetékeket. Nekem is sikerült vagy 3 helyen, nem győztem forrasztgatni...
  • Clidey
    Amit találtál az a demó. És tud angolul is. Akkor lesz belőle full, ha megvásárolod/aktiválod.
  • TopGun
    Hi! Ez angol nyelvu? mert En talaltam a neten egy szerintem full verziot (5,27GB), de az total orosz :(
  • Gundark 1 1
    Megnézném a demóját. Már csak a pofája miatt is :) De a link nekem nem megy. Illetve a véglegest próbáltátok már?
  • PhantomAss
    Lacus, a rugót hogyan kell kivenni? már régóta agyalok vmi ilyesmin, a rugótányér nagyon ótvar megoldás, de középállás mégis kéne valami módon
    nincs vmi képed róla?
    a joyt gondolom nagyon szét kell szedni, ha ki akarod venni a rugót
    kábeleket szétbontani, stb
  • Lacusch69
    Pontosabban "eléggé kínai"
  • Lacusch69
    Igaz, hogy eléggé "kínai" az X52-es, de -akármilyen hülyén hangzik is- próbáld ki a "lankadt farok" módosítást.
    Legegyszerűbb, ha kábelkötegelővel teljesen összehúzod a rugót.
    (Ha van egy kis kézügyességed, akkor szedd szét, és vedd ki a rugót és a rugótányért)
    Elsőre hülyeségnek tűnik, de ha megszokod, sokkal pontosabb lesz a joyod, és jelentősen mérséklődik a lötyögése is. (Mondjuk én könnyen okoskodok, két garnitúra 52-esem van. Az egyik normál, a másik rugó nélküli)
  • Bucser
    Elvileg valamivel több mint a BoP volt.
  • arty
    ez vajon a konzolos Birds of Prey pc-s átirata, más néven? sajnos ott a gamepaddal nagyon bénáztam és szaggatott is, pécén, a cyborgal lehet megpróbálnám ... szedem is a demot :)
  • RedRiot
    A zene is durva. Életemben nem volt még olyan szim, aminél ne kapcsoltam volna ki a zenét, de itt nagyon jó hangulatfokozó.
  • RedRiot
    Hátha átveszik az il2-ből már bevált megoldásokat. Ott mindent a saját igényeinek megfelelően be lehetett állítani, az ikonok megoldása abban volt a legjobb. (ojjektum neve, + távolság, + stb., és ezek között a konfigurált bill. újbóli megnyomására váltott.)

A nézetek meg a RoF-ban sikerültek a legjobban: egy ilyen szép grafikájú játékban lehetne pl. egy teljesen szabadon elhelyezhető/mozgatható kamera, visszajátszásoknál lehetne használni.

Nagy lehetőségek vannak ebben a programban. Attól félek a végén még megveszem.
  • samsung123
    Most lőttem! valami eszméletlen szép:)
  • samsung123
    teljesen egyetértek veled RedRiot.
    Az a baj, hogy nincs lehetőség variálni a nehézséget csak 3 fokozat és kész! DE tuti ezt módositani fogják hogy részletes nehézségbeállitás legyen.
  • samsung123
    a linket máslojátok ki és le lehet tölteni(torrent fálj)
  • RedRiot
    Nagyon ott van ez a grafikai motor. Az utóbbi pár hónapban csak a Rise Of Flight-al repültem, így azután kissé szokatlan a nagy színkavalkád, az effekthegyek.

Így elsőre rosszabra számítottam. A grafikát gyönyörűen optimalizálták, mestermunka: a gépem (AMD 6000+, 2GB RAM, Ati3850/512) már igencsak legalja kategória, mégis 45-65fps-esl szalad a játék medium/high beállításokkal. Akadások sincsenek, hihetetlen. Legyen az egy He111 kötelék a Dover felhős egén, vagy dogfight a lángoló, füstölő Berlin felett, meg sem röccen. Gyönyörű. Millió ojjektum a földön, jó lenne egy free-flight mód, ahol zavartalanul lehetne gyönyörködni a tájban. :))

A töltési idők is rövidek. (A RoF-nál meg kávézni is van idő egy-egy missön előtt.)

A gépek irányíthatósága némileg leegyszerűsített, de egy óra játék után erről nem nyilatkoznék többet.

Beállítás-meg-nem-jegyzés gáz, és az is, hogy a szimulációs nehézségi szint kikapcsol minden segítséget. Ikonokkal szeretek repülni, különösen ebben az elég intenzív látványvilágú, agyoneffektezett játékban jól jönne egy kis segítség hogy mi hol merre, ki kicsoda.

A grafikát nem tudom eléggé dicsérni: az egy dolog hogy szép, de hogy szar gépen is szépen fut, az már hihetetlen. Az egyre szarabbul optimalizált, egyre hardverigényesebb programok mellett nagyon meglepődtem a WOP-on, azt hittem slideshow-szerűen fog futni.

• samsung123

1.0.2.1 Patch(1,7giga)
  • samsung123
    FONTOS: a demo nem jegyzi meg a joy beállitásokat, eddig azt hittem én vagyok béna:), de látom másnak se
  • REPS0L
    x52 előtt az volt, nem tűnt stabilnak, borult összevissza, alján lévő tapicskák meg a fa asztalt nem fogják :(

szerk: ez a Saitek Cyborg evo Force elég szélesnek tűnik