768
-
Solt #408 2010. március 19. -
#407 Mission Editor meg Quick Mission Builder ... Ez kell leőször ... utána gyúrhatnak a kampányokon ... Ha kiadnak egy Mission Builder-t, annyi német misszió lesz mint égen a csillag xD -
#406 mostmár inkább a német oldalon dolgozzanank basszák emg... -
#405 Dobozos verzió kapható már itthon?Az komoly baj ha nincs német kampány,engem az jobban érdekelne. -
#404 Next update (1.0.3.0) will be minor. We want to fix and improve connection stability of Online game mode, and fix other bugs.
We expect to release this update in this March.
Also, we are working under 1.0.3.1 update. It will be contain not only fixes, but few new features too.
-
#403 Az Online hibaüzenet az tényleg lehetne valami olyasmi, hogy: ez a kulcs már használatban van. Viszont ha a trójai ellopja a kulcsodat azt nem a telepítés előtt, hanem utána teszi meg.
Persze hardver hiba is lehet. De azt többen is írták, hogy a zúzásban a +file-t, mint keylogger-t azonosítják be a vírusirtók ! -
#402 ne fordulj olyan húzottan és akkor nem lesz fekete a kép széle ;) -
#401 most ez komoly? csak nem. ha ellopták volna akulcsom akkor a játékot felrakni se tudnám és a online kidobna valami hibaüzivel nem lefagyna az egész gép....hol olvastad ezt? -
refa #400 Régen jött már valami patch, lehet valami nagyra készülnek... esetleg egy german kampány xD -
refa #399 Ja igen.... az is lehet:) -
#398 Szerintem azok inkább G effektek ... xD -
refa #397 Lehet, hogy a vignette efektről beszélsz, mert a képek nem látszanak.
Ezt az advanced settings-ben ki lehet kapcsolni. -
kokos #396 Pfff!22"-ból,látható 16"...szép gratulálok! -
kokos #395 Meg ennek is körben a kép széle...SÖTÉT!!!!!!MIÉRT!MIEZ!!!!!VALAMI ÚJ DIVAT? -
kokos #394 Hali!
Valahogy nem lehet beállítani azt hogy a pilótafülke nézetből mikor nézek előre ne legyen annyira vakító fehér!Ennek a játéknak pont az erőssége a szép pilótafülke, erre tessék nem látni ki mert befehéredik minden!Nem megy mostanában a szim ipar!!! -
#393 Próbáltál már Check Files-t nyomni? Elvileg a 1.0.2.9 előtt sokakak volt ilyen gondja ... Utána kiadtak a srácok egy hotfixet, majd pár napra rá az 1.0.2.9-et, ami elvileg javítja a dolgot! -
#392 Üdv Skacok !
SAMU a rossz hír az, hogy mivel neked előtte megvolt a zúzott orosz nyelvű WOP is, lehetséges, hogy a törés - amit többen is írtak:kulcslopó - az most lemásolta, elküldte, majd a te játékodat online "lenullázta".
Kérdés más is járt-e úgy mint te, akinek előtte megvolt a zúzott cucc is :( -
#391 még agyalok..rajta mi lehet, de mindenhol megy csak multiba nem...
rempulésfizkán javitottak, a dugóhúzó effekt már nem annyira gáz. -
#390 A sok patch ota javitottak a repulesi fizikan ?
Gondolok pl az elore lejatszott dugohuzoba kerulesekre stb.
-
Gascan #389 probaltal mar erdeklodni a WoP forumon?
Milyen OP rendszert hasznalsz, es milyen driverek vannak fenn? Altalaban akkor szokott igy kifagyni, ha valamilyen ellentet van op rendszer-driver-jatekszoftver kozott -
#388 segítsetek már! mikor bemegyek az onlineba és kiválasztom hogy kihez akarok csatlakozni, egyszerüen abban a pillanatban hogy joinolnák lefagy a játék az egész géppem együtt, singelben megy normálisan! EZ MI? legujabb patch is rajta van...ki se tudtam még idáig próbálni a multit már 10x inditom ujara a gépem..... HELP -
#387 Ok, Én elvileg szombaton délután ráérek, ha nem lesz ROF röppenés (pénteken lesz elvileg, szóval az stornó ...) -
Gascan #386 dumáljuk majd meg mert ebben én is benne lennék :) -
#385 Remélem :) Bár mostanában megint ROF repkedés van főleg, beindult a multiszezon, de szerintem WOP-ban is előfordulok majd :) -
#384 juhu, megvettem jóárosítva! ugyhogy Dummyboy lesz kivel repkedned XD -
Ronyo #383 FÉLÁRON A JÁTÉK STEAM-en VEGYÉTEK!!!! -
#382 Érdekes dolgokat olvastam a WOP fórumon, miszerint 576k upload elég 8-10 fős multihoz ... Majd le kell tesztelnem, de sajna a mostani nagyon gyenge ... -
Gascan #381 mi szamit szerinted ilyen szempontbol jo netnek? a minimumra gondolok? -
#380 Ja, ez idegölő ... bár az esetek többségében nem ilyen szar a helyzet, de sajnos ha az eredeti host kilép, akkor átdobja a hostolást másnak ... Ez nem lenne olyan gáz, de ha mindenki ADSL-el nyomja akkor lag lesz ...
Ha jó a netje az embernek akkor azt kell csinálni hogy hostolni kell, aránylag gyorsan megtelik a szerver, mert kevés SIM-es game van ...
Most kötök majd új netet, ha elég lesz egy normális host-hoz, akkor ide mnajd beírkálom, ha szervert indítok :) -
refa #379 Hi
Multizgatam 1kicsit, felemás érzésekkel fejeztem be. Sim modban játszottam, kezdő vagyok nem is nagyon ment a játék,de azért 2-3 enemyt átküldtem repülni az örök vadászmezökre:), de nagyon elkelne már a dedikált szerver, ez a steames hostingos dolog nálam tiszta lag és ugrálás. Befogom a célkeresztbe lövöm ugrik egyet és már méterekkel arrébb van az ellen. -
#378 -
#377 Ehh ... észre sem vettem, hogy van ilyen benne xD
De legközelebb kipróbálom ... Ha látlak fent, akkor felveszlek és kinyomozzuk, mire jó :) -
#376 tudom mire vonatkozott a kérdés :), csak sajna nemtudom megválaszolni, nincs még meg a játék eredetibe:( kérdezd meg DummyBoy-t ő eléggé nyomja a gamét,tudi segíteni(remélem) -
Gascan #375 a kérdésem arra vonatkozott.. hogy tegyük fel felveszek egy X szemelyt.. aztan honnan tudom legkozelebb hogy o mikor van online.. vagy esetleg hogy tudok vele kapcsolatba lepni, csetelni, vagy csatlakozni az o jatekahoz
-
#374 gondolom barátkozni XD -
Gascan #373 rájött már valaki, hogy mi értelme a játékban valakit felvenni a Barát listára?
Azután, hogy felvettem mit lehet ezzel kezdeni? -
#372 igy van kerüljük a warezt, megéri megvenni.... -
#371 A játéknak jelenleg nincs használható törése. van hozzá crack de csak 1.0.21 patchig jó hozzá, de cirill betűs azaz orosz lesz minden! ráadásul kb béta ez a verzió mert utána kiadtak vagy 8 patchet ami vagy 2 giga! és online nem lehet vele enéklkül repkedni....azaz vedd meg! mert a warez használhatatlan. -
#370 Mivel lassan ez is szim topik lesz, ezért szerintem mellőzzük a warez-t ha lehet ... Legalábbis a topikban :)
Előe is köszi! -
Madmano #369