Wings Of Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szeressem a letöltõs dolgokat... :S Fõleg ennyi pénzért... még agyalok... ( asszem inkább ROF lesz ebbõl )

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nincs jelenleg, csak letöltõs. yuplay-en vagy steam-en...

Én a yuplay-eset ajánlom xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Van ebbõl a jóságból dobozos verzió?

www.smart-bus.hu

Nálam is müködik.

DummyBoy
Megnézem majd, én az oldalon rámentem, GET, utána átnyomtam YES-re a menüben és kész ...

w77d
gyerekek nekem ezt a historical decals-ot még mindig nem engedi. Ott van a menüben, átállítom yes-re, erre megkér, hogy ellenõrizzem a honlapon hogy megva e már. Behozza a honlapot és ott azt írja hogy nekem már meg van ez az update...

samsung123
semmibe:) csak szeretem a dobozos gamet!
meg majd ha meglesz multizok vekled XD

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ez igaz csak nagyon kevesen multiznak vele, és miért jobb a dobozos verzió?

samsung123
Durva...jó ütemben javitják...élvezetes lesz neten! csak legyen már dobozos formába itthon!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hmmm, így be lehet majd kapcsolni Simulationban a nyilakat? Az jó lenne, mert a szemkifolyós pixelvadászattól már herótot kaptam...

w77d
na vééégre :DD

már csak német kampány kéne és egész fasza game ez :DDD

DummyBoy
Szerintem nem ...

De itt egy kép ami sokaknak tetszeni fog :)

Demo-t lehet patch-elni? Ráférne...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

DummyBoy
Új Peccs!!!!

http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--update-from-1-0-2-6-to-1-0-2-7

Wings of Prey - update from 1.0.2.6 to 1.0.2.7

- updated visuals for canopy scratches
- skipbombing
- mute feature
- wheels on P-40 are fixed
- Me-163 cockpit minor fixes
- cannons fixed on I-16
- minor fixes for Yak-3
- minor fixes for Il-2 cockpits
- added default joystick layouts for some logitech devices and X-45
- gun distance setting for MP sorties
- fixed saving value for historical decals option
- more realistic bomb sight
- fixed camera shking on hits
- added some voices for Wright
- animated paratroppers
- delay in explosion sounds (according to sonic speed)
- improved movements in MP on laggy planes
- more realistc gun shooting vibrations
- custom difficulty
- some fixes on lots of devices in the same time
- more detailed damages on planes

GaBika6
THX! Megvagyok! <#taps>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

sárga zászló checkpoint, találkozol 1bombázó kötelékkel, azokat elkiséred a következõ checkpointig, közben meg kell védeni öket. aztán van 3vagy4 felderitendõ objektum, ha ez is megvan ki kell lõnni õket. Közben igen erõssen támadnak a német vadászok.

Elérted a megfelelõ magasságot? Mert csak akkor veszi ok.-nak.

GaBika6
Tudom és el is repülök arra! Mint írtam az elsõ p-51-es kampány pályán az a gondom hogy nincs enemy a térképen és sárga zászlónál sem történik semmi! Szal ha valaki eljutott odáig írja már le mit kell ott csinálni, mert nálam semmi! <#help>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

w77d
a sárga zászló mindig checkpoint-okat jelez... repülj arra

GaBika6
Továbbra is a P-51-es mustang kampányrésznél vagyok elakadva. A korábbi kérdésemet egészíteném ki annyival, hogy egy város felett van 1 sárga zászló és ennyi! Nincs ellenfél a többi baráti gép meg ott repked és bombáz. Nemtom mit kéne tennem nincs ellenfél! Valami ötlet? THX!

w77d
bááá egy ilyen játéknél de hülyén hangzik ez a fõellenség szó XXXXXXD

Her Laca
Keresd meg a Fõellenséget.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

GaBika6
Kampányrésznél a p51 mustang-os repülésnél az elsõ pályán mit kell csinálni? Valahogy nekem nem jön össze. A köteleket kell kísérni és jön pár enemy, de valahogy nem érek a végére, nem jöttem rá mi a feladat.<#help>

PhantomAss
nekem is, futó is tört már le, fékszárny is...
a túl nagy sebesség káros
de ha 200 helyett 300-nál nyitod pl, semmi baja nem lesz
szal ez nem egy szimulátor, nem kell annyira kesztyûs kézzel bánni vele

GOOBY, pls

DummyBoy
Nekem akadt már be a Flaps, mert túl nagy sebességnél nyitottam ...

PhantomAss
a valóságban természetes, ez viszont egy arcade játék, semmi baja sem lesz ha kicsit nagyobb sebességen nyitod a fékszárnyakat
il2-ben pl le lehet szállni 600km/h ról fél perc alatt, és azért az a játék szimulációs szempontból sokkal jobban ki van dolgozva ennél
ebben a játékban a leszállás olyan , mintha mindig behúzott fékkel csinálnád
ezen még javítaniuk kell

GOOBY, pls

DummyBoy
Mert beakad ... tuti ... próbáltam xD

w77d
bocccs valamiért természetsenek vettem, hogy fékszánynyitási sebesség fölött nem csapjuk ki a fékszárnyat XXXD

Clidey
Öööö...csak arra szerettem volna célozni hogy elõször csökkentünk sebit utána nyitjuk a fékszárnyat, te meg pont fordítva írtad... :)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
nah jo, de ha így ezt leírom neki, akkor magázhoz nyúl mesterem XXXXXXXXD

Clidey
Nemegészen. :)
Sebesség elhúz fékszárnynyitási sebességig, fékszárnyak ki, besiklás, 4-5 méteren besiklási szög megtörése aztán kilebegtetés. Földetérés után hagyni kigurulni, majd óvatosan fékezni.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

www.smart-bus.hu

w77d
én szimulátorozok már 7 éve, ahhoz képest itt nulla leszállni...

Nem egyszerû de majdcsak belejövök. Némely kifútópálya meg olyan rövid hogy nekem szinte lehetetlen arra leszállni.
Még egy kérdés azt az oly addons hol lehet bekapcsolni? Kösz:)

w77d
óvatosan érzéssel tedd le és hagyd hogy a surlódás fékezze elõször..

Köszönöm, ezeket csinálom és vagy visszadob vagy eltörik a kerék.10bõl 1 ha sikerül. ha a kerekeket fékezem akkor meg fejre áll:).

w77d
féklapok ki, sebesség ki, lassít, földetérés elõtt visszahúz...

Landoláshoz kérnék 1-2 jótanácsot, köszönöm elõre is.

DummyBoy
Mert kevesen játszanak vele itthon sajna :)

Én felraktam, nekem megjelent a menüben, ON-ra állítottam és kész, sajna nincs mostanában idõm repülni ...

Este megnézem, hogy lett-e realistic cucc a gépeken ...

Mellesleg meg kell próbálni online, minden este van egy rakat szerver, ott lehet tesztelgetni ...

Sajnos kiderült hogy csirke vagyok ... emiatt mostanában csak realistic-okon repkedek, kevesebb - több sikerrel, sajna nem megy a BnZ még nekem ...

w77d
sûrû csönd és hullaszag.... az ilyen sem túl gyakori egy aránylag új játéknál..

w77d
valaki van még itt?? valaki... akárki, aki éééééééééééél

w77d
nekem azt írja a honlapon : you already got it. Tehát már megvan. A menüben be akarom kapcsolni, erre visszadob arra a honlapra és semmit nem tudok vele csinálni...

samsung123

gabesz752
Sziasztok. Elkezdtem játszani a játékkal. Az orosz kampánynál járok. Stalingrad-ban 7 tankot kellene lebombáznom, de valahogy nem jön össze. Hogyan lehet a legjobban célozni? Elég alacsonyan repülök, amikor a tank pont a célkereszt közepén van, akkor dobom le a bombát. Mégis mindig marad a 7 tank. Térképen lehet valahogy közelíteni?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

van lehetõség egyébként mindent állitani két irányba, ahogy az elõzõ kommentedben mondtad...

csak nem értem ha a tutoriálba valami mûködik akkor játékban miért nem

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Értem, persze, logikus is hogy egy fõleg arcade game-be ennyivel el lehet intézni a dolgot. <#smile>

hát a tutorialba csak azt mutatták, hogy hozzam pozicióba a gépet, aztán nyomjam le a T betût, ami fixálja

mondták azt is, hogy ez akkor jó ha oldalra húz valami miatt a gép, és ez a megoldás rá

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nem tudom. De tudtommal a trimmelési eljárás egy repülõgépnél legalább hat különbözõ billentyût feltételez, mert mindhárom kormányfelületet(alieron,elevator,rudder) lehet mindkét irányba állítani. Nem értem ezt hogyan lehet egyetlen billentyûvel kezelni.

Mitõl lehet az, hogy mig a tutoriálba szimulátor módban tudtam trimmelni a gépet T betûvel, addig multiban és szingliben nem történik semmi ha, nyomom a T-t????

A demo nem tartja meg a beállításokat, de ha megveszed "Gõzbe'", akkor már jó lesz... (nem csak ezért kell megvenni, van ott más csemege is)