9144
-
Knabb #329 Volt már rá példa-- Doom3 magyarosítás. Nem aztmondom, hogy rossz lett. De ha választanom kellett volna én az eredetinél maradtam volna. -
#328 mégjóhogy :) mit szólnátok ha szerveznénk egy amatőr szinkron készítő csapatot? -
xido #327 dehogynem játszod végig..ott lesz a szép magyar felirat,annál jobban rá vagy te is kattanva:) -
kisokka #326 Ezt mondom én is, hogy nem színészekkel, hanem a rendezéssel lehetett a baj, nem tudhatták ki mikor milyen helyzetben is van valójában, így nehéz is lehet szinkronizálni... -
#325 azon lehet finomítani, nyilván ők is látták utána és levonták a konzekvenciát, új volt a helyzet gondolom az egész csapatnak
de ha nem lesz szinkron akkor az egész nem ér semmit, angol vartyogással én tuti nem játszom végig mert engem az nem szórakoztat -
#324 Ha igaz a beszámoló amit hallottam (és miért ne lenne), akkor nem nagyon lehetett volna jobb a szinkron. Mármint nem a szinkronszínészeken múlott. Állítólag megkapták ömlesztve a szövegüket, mindenféle kontextus nélkül, és akkor olvassák fel. -
kisokka #323 A szinkron tényleg jó volt, viszont a rendezése hátőő...Sokszor a színészek nem is tudhatták, hogy éppen milyen helyzetben, vagy milyen karaktert szinkronizálnak.Jók voltak a hangok, az előadás viszont von némi kívánnivalót maga után.Kicsit nekem elkapkodottnak tűnik, de mondom, nekem is tetszett a szinkron az első részben. -
#322 "Honosítás: magyar felirat"
ugye ez csak vicc? szinkront akarok! -
obe #321 thx -
xido #320 ühh...most néztem meg..mondjuk a mellszobor helyett jobban bírnék egy alakos kis 20 centist...de a kártya meg a kocka meg az artbook..hmm:) -
#319 Igen, lehet. -
obe #318 áhh, köszönöm, látom pár sorral lejjebb..bocs -
Jimmyke #317 Prémium a sima verzió. -
obe #316 itthon lehet már prémiumot előrendelni?...jól tudom hogy egy árban lesz a sima verzióval, gondolom ennek előfeltétele az előrendelés -
#315 Nekem elég a premium, jobb mint egy átlag CE. -
#314 Cirka 15 dolog majdnem 20k-ért... nem kérdés hogy megéri-e!
+1 -
#313 Azt lehet tudni,hogy a mellékelt leírásik/könyvek vagy mik azok is magyar nyelvűek? -
Gruffersten #312 CE előrendelve galaxistól B) Ki rendel még? -
#311 Akkor lesz egy újabb könyvem.
Dragon Age,Mass Effect. Jön majd a folytatásuk Metro 2033 februárban meg ez is lesz mit olvasni.Csakis játékról szóló könyveket! -
#310 Köszönöm
-
Gruffersten #309 légy vendégem
http://www.facebook.com/pages/The-Witcher-HU/133897356674904 -
#308 Meg tudnád adni a címet is?
Nem találom. :( -
Gruffersten #307 Indult magyar, hivatalos facebook csoport.Könyvet is fordítanak majd, már csak azért is érdemes volt ránézni. -
#306 Te már csak tudod. -
#305 Akkor sem veszed meg... -
#304 Remélem minden magyar lesz benne akkor elgondolkodtató! -
Jimmyke #303 Válaszolt CDProject Hungary a CE ügyében:
"Kapható és előrendelhető is lesz. Pontos dátumot még nem tudunk." -
#302 HD + angol feliratos
-
#301 The Witcher 2: Assassins of Kings Developer Diary Video #3
-
#300 Hát azért idióta Project 10 Dollar... ugyanúgy semmit nem látnak a pénzből mikor Jóska eladja a megunt játékát Bélának, mintha Béla szimplán letöltötte volna. -
Jimmyke #299 Premium a normál kiadás, nagy szlogenjük lett a "régen ilyen volt a sima kiadás, ami verte a mai CE-ket".
DA2 SE-ért csak az EA idióta Project 10 Dollar-ját lehet okolni. -
#298 Akit érdekel, január 13-tól kapható PCGURU-ban Witcher2 előzetes.
Én megveszem
-
#297 Remélem igazad lesz mert egyenlöre elég fapadosnak néz ki a hazai kiadás elég ha csak megnézzük a DA2 állitolagos CE verzióját a Signature Editiont, sehol sincs tartalomban a Witcher 2 premium és föleg a CE kiadásaihoz. -
Zóanagyvarázsló #296 A Premium Edition az alapkiadás, csak a nevében is közlik, hogy az se semmi - simán veri a CE-k többségét, és mivel az ára is korrekt, egy szó nem lehetne a valódi CE árára, ha az ember nem lenne annyira maximalista :)
Szerintem nem valószínű, hogy éppen az egykori hazai leány, a CD Projekt Magyarország ebből a nemzetközihez mérten butított kiadással fog előrukkolni. (Mint a StarCraft II esetében tette egy másik hazai forgalmazó.) Ráadásul a Witcher, illetve a CE is elég népszerű volt belőle itthon, nyilván a magyar szinkron miatt is. Mostanra viszont már ismert és méltán sokak kedvence. -
mindero #295 Az a vicces hogy én a Witcher 1 CE-t vettem meg 12e-ért.
Visszájára fog elsülni nekik remélem... -
#294 Nekem már a premium is elég volna, de egyenlöre még azt se lehet rendelni hazai boltból. -
Jimmyke #293 Fórumon azt mondták, hogy érdeklődjünk CDPrjoject Hungary-nál, majd dobok nekik egy levelet.
Ha minden kötél szakad, marad Angliából rendelés... -
#292 vaterára felteszed a szobrot tuti el tudod passzolni, ritkaság lesz, keresni fogják
grebber: a könyvek felkerülnek majd a netre szkennelve angolul és lesz olyan fanatikus aki lefordítja majd magyarra, szóval szerintem ez ne tartson vissza, mert érteni fogod mit ír
ha megveszed akkor majd sok fotót várunk :) -
#291 Ha a simát már elő lehet rendelni nálunk akkor ha lenne CE azt is elő lehetne hogy feltudják mérni mi az igény rá!
Így szerintem minket kihagy ez a CE :(
Pedig de jó lenne könyvek minden magyarul! -
ferenc001 #290 A Colletctors Edition nem tudom lesz-e magyarul, de a játék igen, legalábbis itt az az egyetlen infó, hogy "Magyar felirattal", úgyhogy én elképzelhetőnek tartam a magyar Colletctors Edition-t is (legalábbis egyértelmű cáfolatot még nem olvastam róla).