9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Knabb
    Volt már rá példa-- Doom3 magyarosítás. Nem aztmondom, hogy rossz lett. De ha választanom kellett volna én az eredetinél maradtam volna.
  • Desiderata #328
    mégjóhogy :) mit szólnátok ha szerveznénk egy amatőr szinkron készítő csapatot?
  • xido
    dehogynem játszod végig..ott lesz a szép magyar felirat,annál jobban rá vagy te is kattanva:)
  • kisokka
    Ezt mondom én is, hogy nem színészekkel, hanem a rendezéssel lehetett a baj, nem tudhatták ki mikor milyen helyzetben is van valójában, így nehéz is lehet szinkronizálni...
  • Desiderata #325
    azon lehet finomítani, nyilván ők is látták utána és levonták a konzekvenciát, új volt a helyzet gondolom az egész csapatnak

de ha nem lesz szinkron akkor az egész nem ér semmit, angol vartyogással én tuti nem játszom végig mert engem az nem szórakoztat
  • armageddon666
    Ha igaz a beszámoló amit hallottam (és miért ne lenne), akkor nem nagyon lehetett volna jobb a szinkron. Mármint nem a szinkronszínészeken múlott. Állítólag megkapták ömlesztve a szövegüket, mindenféle kontextus nélkül, és akkor olvassák fel.
  • kisokka
    A szinkron tényleg jó volt, viszont a rendezése hátőő...Sokszor a színészek nem is tudhatták, hogy éppen milyen helyzetben, vagy milyen karaktert szinkronizálnak.Jók voltak a hangok, az előadás viszont von némi kívánnivalót maga után.Kicsit nekem elkapkodottnak tűnik, de mondom, nekem is tetszett a szinkron az első részben.
  • Desiderata #322
    "Honosítás: magyar felirat"

ugye ez csak vicc? szinkront akarok!
  • obe
    thx
  • xido
    ühh...most néztem meg..mondjuk a mellszobor helyett jobban bírnék egy alakos kis 20 centist...de a kártya meg a kocka meg az artbook..hmm:)
  • wedge31
    Igen, lehet.
  • obe
    áhh, köszönöm, látom pár sorral lejjebb..bocs
  • Jimmyke
    Prémium a sima verzió.
  • obe
    itthon lehet már prémiumot előrendelni?...jól tudom hogy egy árban lesz a sima verzióval, gondolom ennek előfeltétele az előrendelés
  • wedge31
    Nekem elég a premium, jobb mint egy átlag CE.
  • zzeN
    Cirka 15 dolog majdnem 20k-ért... nem kérdés hogy megéri-e!

+1
  • grebber
    Azt lehet tudni,hogy a mellékelt leírásik/könyvek vagy mik azok is magyar nyelvűek?
  • Gruffersten
    CE előrendelve galaxistól B) Ki rendel még?
  • grebber
    Akkor lesz egy újabb könyvem.
    Dragon Age,Mass Effect. Jön majd a folytatásuk Metro 2033 februárban meg ez is lesz mit olvasni.Csakis játékról szóló könyveket!
  • alratar
    Köszönöm
  • Gruffersten
    légy vendégem
    http://www.facebook.com/pages/The-Witcher-HU/133897356674904
  • alratar
    Meg tudnád adni a címet is?
    Nem találom. :(
  • Gruffersten
    Indult magyar, hivatalos facebook csoport.Könyvet is fordítanak majd, már csak azért is érdemes volt ránézni.
  • grebber
    Te már csak tudod.
  • Bucser
    Akkor sem veszed meg...
  • grebber
    Remélem minden magyar lesz benne akkor elgondolkodtató!
  • Jimmyke
    Válaszolt CDProject Hungary a CE ügyében:

"Kapható és előrendelhető is lesz. Pontos dátumot még nem tudunk."
  • Prince23
    HD + angol feliratos

• wedge31
    The Witcher 2: Assassins of Kings Developer Diary Video #3

• armageddon666
    Hát azért idióta Project 10 Dollar... ugyanúgy semmit nem látnak a pénzből mikor Jóska eladja a megunt játékát Bélának, mintha Béla szimplán letöltötte volna.
  • Jimmyke
    Premium a normál kiadás, nagy szlogenjük lett a "régen ilyen volt a sima kiadás, ami verte a mai CE-ket".

DA2 SE-ért csak az EA idióta Project 10 Dollar-ját lehet okolni.
  • bélanéni #298
    Akit érdekel, január 13-tól kapható PCGURU-ban Witcher2 előzetes.
    Én megveszem
  • wedge31
    Remélem igazad lesz mert egyenlöre elég fapadosnak néz ki a hazai kiadás elég ha csak megnézzük a DA2 állitolagos CE verzióját a Signature Editiont, sehol sincs tartalomban a Witcher 2 premium és föleg a CE kiadásaihoz.
  • Zóanagyvarázsló
    A Premium Edition az alapkiadás, csak a nevében is közlik, hogy az se semmi - simán veri a CE-k többségét, és mivel az ára is korrekt, egy szó nem lehetne a valódi CE árára, ha az ember nem lenne annyira maximalista :)

Szerintem nem valószínű, hogy éppen az egykori hazai leány, a CD Projekt Magyarország ebből a nemzetközihez mérten butított kiadással fog előrukkolni. (Mint a StarCraft II esetében tette egy másik hazai forgalmazó.) Ráadásul a Witcher, illetve a CE is elég népszerű volt belőle itthon, nyilván a magyar szinkron miatt is. Mostanra viszont már ismert és méltán sokak kedvence.
  • mindero
    Az a vicces hogy én a Witcher 1 CE-t vettem meg 12e-ért.

Visszájára fog elsülni nekik remélem...
  • wedge31
    Nekem már a premium is elég volna, de egyenlöre még azt se lehet rendelni hazai boltból.
  • Jimmyke
    Fórumon azt mondták, hogy érdeklődjünk CDPrjoject Hungary-nál, majd dobok nekik egy levelet.

Ha minden kötél szakad, marad Angliából rendelés...
  • Desiderata #292
    vaterára felteszed a szobrot tuti el tudod passzolni, ritkaság lesz, keresni fogják

grebber: a könyvek felkerülnek majd a netre szkennelve angolul és lesz olyan fanatikus aki lefordítja majd magyarra, szóval szerintem ez ne tartson vissza, mert érteni fogod mit ír
    ha megveszed akkor majd sok fotót várunk :)
  • grebber
    Ha a simát már elő lehet rendelni nálunk akkor ha lenne CE azt is elő lehetne hogy feltudják mérni mi az igény rá!
    Így szerintem minket kihagy ez a CE :(
    Pedig de jó lenne könyvek minden magyarul!
  • ferenc001
    A Colletctors Edition nem tudom lesz-e magyarul, de a játék igen, legalábbis itt az az egyetlen infó, hogy "Magyar felirattal", úgyhogy én elképzelhetőnek tartam a magyar Colletctors Edition-t is (legalábbis egyértelmű cáfolatot még nem olvastam róla).